Bdsm meesteres hele grote kut

bdsm meesteres hele grote kut

Domina Anna plant poes op neus. Kacie en Nikki solliciteren voor de functie van onderdanig sletje. Slaaf wordt geplaagd met zijden sjaals. Meesteres misbruikt kont en kut van haar blonde slaafje.

Meesteres ruineert zijn ballen. Ontsnappen is geen optie. Slaafs doen wat je gezegd wordt. Slaafje krijgt de kut van zijn meesteres op zijn neus.

Gay slave bitch krijgt voor straf de voorbind lul. Sexy meesteres focust op zijn balzak. Blonde meesteres geniet volop van haar dominante rol. Dominant lekkertje plaagt haar slaafje. Wie is de baas? Meesteres Martha ranselt slaafje af in kinky kelder. In de krant stond enkele dagen later dat in onze straat zeven jaar lang een geheime sm-kliniek heeft bestaan. Dan denk je aan nachtelijk gebrul en getier, en rare kwieten die in en uit lopen. Maar daar hebben we allemaal niks van gemerkt.

Het lijk - een veeleer volumineus lijk - was dat van de jarige Duitser Karsten Schmidt. Zo te zien zorgde hij als hoofdchirurg in zijn sm-kliniek beter voor zijn patiënten dan voor zichzelf. Hij woog volgens voorzichtige schattingen kilo, at buitengewoon ongezond, was kortademig en klaagde eind mei de hele tijd over die fucking tropische temperaturen.

Hij voelde zich die middag even niet lekker en was in één van de patiëntenkamers op de bovenste verdieping gaan uitrusten. Eén van zijn medewerksters - kort van stof verder - meldt in een mailtje: Het gebeurde heel snel. Ik bezocht hem en bleef twee uur bij hem. Ik vertrok, keerde een halfuur later terug en hij was dood. De hulpdiensten probeerden de kolos eerst nog via de trap naar beneden te krijgen, maar dat lukte niet.

De brandweer erbij dan maar, en de politie. Die kwam, ontdekte een volwaardige operatiekamer en trok een paar kasten open. Over de gelaatsuitdrukkingen van de agenten die de dvd's als eersten bekeken is niets bekend. Meerdere filmpjes laten close-ups zien van de amputatie van iemands scrotum. In andere werd een hele penis weggesneden, of een tepel. Er zat er eentje tussen waarin een vrouw zonder narcose haar vagina liet dichtnaaien, nog een paar waarin schaamlippen werden weggesneden en eentje waarin iemands tong in tweeën werd gesneden.

O-R-R staat voor operating room roleplay , wat de suggestie wekt van een kinky spel, en niet veel meer dan dat. Dit kon niet echt zijn, toch? Op 20 juni volgde een grondige huiszoeking. Stapels dossiers van 'patiënten' werden uitgevlooid, dvd's en voorvertoningen op www. Er is niet veel bekend over Karsten Schmidt. De man, geboren op 5 januari , is afkomstig uit het Duitse Chemnitz en zou midden jaren negentig in eigen land een opleiding als plastisch chirurg hebben voltooid.

Hij dook een jaar of zeven geleden opeens in de Antwerpse sm-scene op. Mensen die hem hebben gekend, herinneren zich een soort Duitstalig Engels zoals in '' Allo 'Allo'. En twee grote passies: Schmidt had het logo van Apple op z'n linkerarm laten tatoeëren.

Op de site van de belangenvereniging prijkte ooit, kortstondig, een link naar de O-R-R-website. Meester Ron « Tot iemand de tijd nam om eens rustig de beeldekes op de site te bekijken. Wij hebben de link toen onmiddellijk weggehaald, en hebben ons er zeer nadrukkelijk van gedistantieerd.

Ik heb dokter Steve , zo noemde hij zich, één keer ontmoet, dat moet een jaar of zes geleden zijn. Het was bij Meesteres Bo, die toen nog haar studio had op Brouwersvliet. De man beweerde dat hij een kliniek wilde openen voor operating room roleplay. Ik weet nog dat ik dacht: Wat later bleek dat hij effectief zijn plan had uitgevoerd. Ik had geen idee waar die kliniek gevestigd was. Het was ook niet aan ons, vond ik, om verklikker te spelen voor het gerecht.

Ik denk dat ik het allemaal liever niet wilde weten. Meester Ron « Het ergste vind ik dat men nu de hele tijd spreekt van een sm-kliniek. Sm draait om de drie v's: Ik vrees dat het vooral met die laatste v niet goed zat. Daarna werden die weer netjes op hun plaats gestoken en werd de boel dichtgenaaid. Ik zou dat dus niet bestempelen als veilig. Dat weet je nooit, maar met alles wat nu naar boven komt, ben ik geneigd te denken van wel. Dan moet ze toch in iets ruimere kring bekend zijn geweest?

Meester Ron « Naar verluidt zouden heel veel patiënten als eunuch naar huis zijn teruggekeerd. Dat was de laatste jaren zo'n beetje de specialisatie geworden van dokter Steve windt zich op. Maar dat heeft dus niets te maken met sm! Het hele sm-milieu wordt hierdoor weer eens in een slecht daglicht geplaatst! Hoe kan het nu om erotiek gaan als je je geslachtsdelen kwijtraakt?

Sorry, daarvoor is mijn verstand te klein. Dat is een privé-domein in Tsjechië: Ik ben er zelf nooit geweest; als dominante man heb ik er niks te zoeken. Maar daar komt dus ook een massa volk op af. Omdat het zo extreem is, en uniek in de wereld. Volgens de Antwerpse parketwoordvoerster Dominique Reyniers was er al 'geruime tijd' voor de dood van Schmidt een opsporingsonderzoek aan de gang, al wil ze niks kwijt over de aanleiding. Het onderzoek is nu dus niet meer toegespitst op hem, maar op het personeel dat hem blijkbaar assisteerde.

Bij gebrek aan medisch geschoold personeel rekruteerde Schmidt vooral in de Antwerpse sm-scène, met onder meer Meesteres Bo, en ook Meesteres Anouk en Meesteres Jill , allebei verbonden aan de bekende Antwerpse sm-keet The Cellar. Beide dames beantwoordden hun gsm en mail vorige week consequent niet. Erg veel griezeligs voerden ze blijkens de luttele achtergebleven filmpjes nochtans niet uit, of het zou 'zuster Jill doet genitale piercing' moeten zijn, of 'verwijderen van gips rond arm patiënt'.

Het onderzoek spitst zich nu vooral toe op het identificeren van al die andere verplegers en verpleegsters, van wie achter hygiënische kapjes alleen een neus en een paar ogen zichtbaar zijn. Dominique Reyniers « De hoofdverdachte had wel degelijk een medische opleiding, maar niet de juiste diploma's voor het soort ingrepen dat hij uitoefende aarzelend.

Laat ik het zo stellen: Het gerechtelijk onderzoek gaat om het onwettig beoefenen van geneeskunde en het toebrengen van slagen en verwondingen. Dat is de officiële, juridische kwalificatie waarvoor inmiddels een onderzoeksrechter is aangesteld. De kans is zeer klein dat dat ooit gebeurt. Als iemand zich al benadeeld voelt, dan alleen omdat er een voorschot is betaald, en de zo intens verhoopte ingreep niet meer kan doorgaan. In de paniekerige uren na diens dood kreeg ze al zijn medische apparatuur aangeboden.

Petra « Voor 3. Het idee was dat O-R-R op de één of andere manier moest worden voortgezet. Maar het was al te laat. De politie was de kliniek binnengestormd. Ik heb geen idee wat er uiteindelijk van die spullen geworden is. Petra « Ik ben artieste, geïnteresseerd in het lichaam en z'n culturele en politieke betekenis. O-R-R was uniek en Steve laat een leemte achter. Mensen hebben het recht op de vrijheid, vind ik, om hun eigen lichaam te ontdekken.

En er, als ze dat willen, dingen aan te veranderen. Bij mij informeerde hij uitvoerig of ik op het thuisfront een open minded arts had die de wonden achteraf kon bekijken en zonodig verzorgen - anders ging het gewoon niet door. De operatie vond plaats in een professioneel uitgeruste operatiekamer en alle mensen rond me droegen steriele jasjes die maar één keer werden gebruikt.

Steve begon meteen te roepen als hij zag dat iemand aanstalten maakte om van de strikte hygiënische regels af te wijken. Eigenlijk is het enige verschil met een conv entionele kliniek dat de sfeer wat losser was. Er hing een cameraatje de hele operatie te filmen, achteraf keken we er dan met z'n allen naar. Petra « Lang niet alles wat je op zijn website en de dvd's ziet, is echt hoor.

Hij legde me uit hoe ze vaak met bloed uit het slachthuis gruwelijke taferelen simuleerden. Met dat soort filmpjes verdiende hij z'n geld: Hij financierde er zijn apparatuur mee, wat hem in staat stelde heel veel mensen te helpen die anders in de kou waren blijven staan.

Wat de Belgische media ook mogen beweren, dokter Steve had heus wel limieten. Hij zou bijvoorbeeld nooit zomaar iemands been amputeren. Petra « Nee, echt. Ik heb hem gevraagd om implants op mijn rug, in de buurt van mijn wervelkolom. Daar wou hij niet aan beginnen. Te gevaarlijk, dat deel van het lichaam. Hij heeft ook jarenlang geweigerd penectomieën chirurgische verwijdering van de penis, red.

Hij heeft er uiteindelijk, naar ik gehoord heb, toch een aantal gedaan. Omdat die mensen nergens anders terechtkonden. Steve vertelde me dat Nederlandse psychologen patiënten naar hem doorstuurden.

..

Zoekt sex thuisontvangst xxx


bdsm meesteres hele grote kut

Domina Anna plant poes op neus. Kacie en Nikki solliciteren voor de functie van onderdanig sletje. Slaaf wordt geplaagd met zijden sjaals. Meesteres misbruikt kont en kut van haar blonde slaafje. Meesteres ruineert zijn ballen. Ontsnappen is geen optie. Slaafs doen wat je gezegd wordt. Slaafje krijgt de kut van zijn meesteres op zijn neus. Gay slave bitch krijgt voor straf de voorbind lul.

Sexy meesteres focust op zijn balzak. Blonde meesteres geniet volop van haar dominante rol. Dominant lekkertje plaagt haar slaafje. Wie is de baas? Meesteres Martha ranselt slaafje af in kinky kelder. In de krant stond enkele dagen later dat in onze straat zeven jaar lang een geheime sm-kliniek heeft bestaan. Dan denk je aan nachtelijk gebrul en getier, en rare kwieten die in en uit lopen. Maar daar hebben we allemaal niks van gemerkt.

Het lijk - een veeleer volumineus lijk - was dat van de jarige Duitser Karsten Schmidt. Zo te zien zorgde hij als hoofdchirurg in zijn sm-kliniek beter voor zijn patiënten dan voor zichzelf. Hij woog volgens voorzichtige schattingen kilo, at buitengewoon ongezond, was kortademig en klaagde eind mei de hele tijd over die fucking tropische temperaturen.

Hij voelde zich die middag even niet lekker en was in één van de patiëntenkamers op de bovenste verdieping gaan uitrusten. Eén van zijn medewerksters - kort van stof verder - meldt in een mailtje: Het gebeurde heel snel. Ik bezocht hem en bleef twee uur bij hem. Ik vertrok, keerde een halfuur later terug en hij was dood. De hulpdiensten probeerden de kolos eerst nog via de trap naar beneden te krijgen, maar dat lukte niet.

De brandweer erbij dan maar, en de politie. Die kwam, ontdekte een volwaardige operatiekamer en trok een paar kasten open. Over de gelaatsuitdrukkingen van de agenten die de dvd's als eersten bekeken is niets bekend. Meerdere filmpjes laten close-ups zien van de amputatie van iemands scrotum. In andere werd een hele penis weggesneden, of een tepel. Er zat er eentje tussen waarin een vrouw zonder narcose haar vagina liet dichtnaaien, nog een paar waarin schaamlippen werden weggesneden en eentje waarin iemands tong in tweeën werd gesneden.

O-R-R staat voor operating room roleplay , wat de suggestie wekt van een kinky spel, en niet veel meer dan dat. Dit kon niet echt zijn, toch? Op 20 juni volgde een grondige huiszoeking. Stapels dossiers van 'patiënten' werden uitgevlooid, dvd's en voorvertoningen op www.

Er is niet veel bekend over Karsten Schmidt. De man, geboren op 5 januari , is afkomstig uit het Duitse Chemnitz en zou midden jaren negentig in eigen land een opleiding als plastisch chirurg hebben voltooid. Hij dook een jaar of zeven geleden opeens in de Antwerpse sm-scene op. Mensen die hem hebben gekend, herinneren zich een soort Duitstalig Engels zoals in '' Allo 'Allo'. En twee grote passies: Schmidt had het logo van Apple op z'n linkerarm laten tatoeëren. Op de site van de belangenvereniging prijkte ooit, kortstondig, een link naar de O-R-R-website.

Meester Ron « Tot iemand de tijd nam om eens rustig de beeldekes op de site te bekijken. Wij hebben de link toen onmiddellijk weggehaald, en hebben ons er zeer nadrukkelijk van gedistantieerd. Ik heb dokter Steve , zo noemde hij zich, één keer ontmoet, dat moet een jaar of zes geleden zijn. Het was bij Meesteres Bo, die toen nog haar studio had op Brouwersvliet.

De man beweerde dat hij een kliniek wilde openen voor operating room roleplay. Ik weet nog dat ik dacht: Wat later bleek dat hij effectief zijn plan had uitgevoerd. Ik had geen idee waar die kliniek gevestigd was. Het was ook niet aan ons, vond ik, om verklikker te spelen voor het gerecht. Ik denk dat ik het allemaal liever niet wilde weten. Meester Ron « Het ergste vind ik dat men nu de hele tijd spreekt van een sm-kliniek.

Sm draait om de drie v's: Ik vrees dat het vooral met die laatste v niet goed zat. Daarna werden die weer netjes op hun plaats gestoken en werd de boel dichtgenaaid. Ik zou dat dus niet bestempelen als veilig. Dat weet je nooit, maar met alles wat nu naar boven komt, ben ik geneigd te denken van wel.

Dan moet ze toch in iets ruimere kring bekend zijn geweest? Meester Ron « Naar verluidt zouden heel veel patiënten als eunuch naar huis zijn teruggekeerd. Dat was de laatste jaren zo'n beetje de specialisatie geworden van dokter Steve windt zich op. Maar dat heeft dus niets te maken met sm! Het hele sm-milieu wordt hierdoor weer eens in een slecht daglicht geplaatst!

Hoe kan het nu om erotiek gaan als je je geslachtsdelen kwijtraakt? Sorry, daarvoor is mijn verstand te klein. Dat is een privé-domein in Tsjechië: Ik ben er zelf nooit geweest; als dominante man heb ik er niks te zoeken. Maar daar komt dus ook een massa volk op af. Omdat het zo extreem is, en uniek in de wereld. Volgens de Antwerpse parketwoordvoerster Dominique Reyniers was er al 'geruime tijd' voor de dood van Schmidt een opsporingsonderzoek aan de gang, al wil ze niks kwijt over de aanleiding.

Het onderzoek is nu dus niet meer toegespitst op hem, maar op het personeel dat hem blijkbaar assisteerde. Bij gebrek aan medisch geschoold personeel rekruteerde Schmidt vooral in de Antwerpse sm-scène, met onder meer Meesteres Bo, en ook Meesteres Anouk en Meesteres Jill , allebei verbonden aan de bekende Antwerpse sm-keet The Cellar.

Beide dames beantwoordden hun gsm en mail vorige week consequent niet. Erg veel griezeligs voerden ze blijkens de luttele achtergebleven filmpjes nochtans niet uit, of het zou 'zuster Jill doet genitale piercing' moeten zijn, of 'verwijderen van gips rond arm patiënt'.

Het onderzoek spitst zich nu vooral toe op het identificeren van al die andere verplegers en verpleegsters, van wie achter hygiënische kapjes alleen een neus en een paar ogen zichtbaar zijn. Dominique Reyniers « De hoofdverdachte had wel degelijk een medische opleiding, maar niet de juiste diploma's voor het soort ingrepen dat hij uitoefende aarzelend. Laat ik het zo stellen: Het gerechtelijk onderzoek gaat om het onwettig beoefenen van geneeskunde en het toebrengen van slagen en verwondingen.

Dat is de officiële, juridische kwalificatie waarvoor inmiddels een onderzoeksrechter is aangesteld. De kans is zeer klein dat dat ooit gebeurt.

Als iemand zich al benadeeld voelt, dan alleen omdat er een voorschot is betaald, en de zo intens verhoopte ingreep niet meer kan doorgaan. In de paniekerige uren na diens dood kreeg ze al zijn medische apparatuur aangeboden. Petra « Voor 3. Het idee was dat O-R-R op de één of andere manier moest worden voortgezet. Maar het was al te laat. De politie was de kliniek binnengestormd. Ik heb geen idee wat er uiteindelijk van die spullen geworden is. Petra « Ik ben artieste, geïnteresseerd in het lichaam en z'n culturele en politieke betekenis.

O-R-R was uniek en Steve laat een leemte achter. Mensen hebben het recht op de vrijheid, vind ik, om hun eigen lichaam te ontdekken. En er, als ze dat willen, dingen aan te veranderen. Bij mij informeerde hij uitvoerig of ik op het thuisfront een open minded arts had die de wonden achteraf kon bekijken en zonodig verzorgen - anders ging het gewoon niet door.

De operatie vond plaats in een professioneel uitgeruste operatiekamer en alle mensen rond me droegen steriele jasjes die maar één keer werden gebruikt.

Steve begon meteen te roepen als hij zag dat iemand aanstalten maakte om van de strikte hygiënische regels af te wijken. Eigenlijk is het enige verschil met een conv entionele kliniek dat de sfeer wat losser was.

Er hing een cameraatje de hele operatie te filmen, achteraf keken we er dan met z'n allen naar. Petra « Lang niet alles wat je op zijn website en de dvd's ziet, is echt hoor. Hij legde me uit hoe ze vaak met bloed uit het slachthuis gruwelijke taferelen simuleerden. Met dat soort filmpjes verdiende hij z'n geld: Hij financierde er zijn apparatuur mee, wat hem in staat stelde heel veel mensen te helpen die anders in de kou waren blijven staan.

Wat de Belgische media ook mogen beweren, dokter Steve had heus wel limieten. Hij zou bijvoorbeeld nooit zomaar iemands been amputeren. Petra « Nee, echt. Ik heb hem gevraagd om implants op mijn rug, in de buurt van mijn wervelkolom. Daar wou hij niet aan beginnen. Te gevaarlijk, dat deel van het lichaam. Hij heeft ook jarenlang geweigerd penectomieën chirurgische verwijdering van de penis, red. Hij heeft er uiteindelijk, naar ik gehoord heb, toch een aantal gedaan. Omdat die mensen nergens anders terechtkonden.

Steve vertelde me dat Nederlandse psychologen patiënten naar hem doorstuurden.

..

Slaafs doen wat je gezegd wordt. Slaafje krijgt de kut van zijn meesteres op zijn neus. Gay slave bitch krijgt voor straf de voorbind lul. Sexy meesteres focust op zijn balzak. Blonde meesteres geniet volop van haar dominante rol. Dominant lekkertje plaagt haar slaafje. Wie is de baas? Meesteres Martha ranselt slaafje af in kinky kelder. Kleine Riley is de baas! Simon compleet machteloos slachtoffer van 2 dikke ouwe fetish wijven.

SM meesteres gaat niet zachtzinnig te werk. Zijn kontje is van mij compilatie. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by: Petra « Ik ben artieste, geïnteresseerd in het lichaam en z'n culturele en politieke betekenis. O-R-R was uniek en Steve laat een leemte achter. Mensen hebben het recht op de vrijheid, vind ik, om hun eigen lichaam te ontdekken. En er, als ze dat willen, dingen aan te veranderen.

Bij mij informeerde hij uitvoerig of ik op het thuisfront een open minded arts had die de wonden achteraf kon bekijken en zonodig verzorgen - anders ging het gewoon niet door. De operatie vond plaats in een professioneel uitgeruste operatiekamer en alle mensen rond me droegen steriele jasjes die maar één keer werden gebruikt. Steve begon meteen te roepen als hij zag dat iemand aanstalten maakte om van de strikte hygiënische regels af te wijken. Eigenlijk is het enige verschil met een conv entionele kliniek dat de sfeer wat losser was.

Er hing een cameraatje de hele operatie te filmen, achteraf keken we er dan met z'n allen naar. Petra « Lang niet alles wat je op zijn website en de dvd's ziet, is echt hoor.

Hij legde me uit hoe ze vaak met bloed uit het slachthuis gruwelijke taferelen simuleerden. Met dat soort filmpjes verdiende hij z'n geld: Hij financierde er zijn apparatuur mee, wat hem in staat stelde heel veel mensen te helpen die anders in de kou waren blijven staan.

Wat de Belgische media ook mogen beweren, dokter Steve had heus wel limieten. Hij zou bijvoorbeeld nooit zomaar iemands been amputeren. Petra « Nee, echt. Ik heb hem gevraagd om implants op mijn rug, in de buurt van mijn wervelkolom. Daar wou hij niet aan beginnen. Te gevaarlijk, dat deel van het lichaam.

Hij heeft ook jarenlang geweigerd penectomieën chirurgische verwijdering van de penis, red. Hij heeft er uiteindelijk, naar ik gehoord heb, toch een aantal gedaan.

Omdat die mensen nergens anders terechtkonden. Steve vertelde me dat Nederlandse psychologen patiënten naar hem doorstuurden. Castratie of geslachtswijziging ligt in de meeste Europese landen heel moeilijk. Er is toestemming van allerhande psychologen voor nodig, en je moet een immens tijdrovende procedure volgen. Veel mannen proppen zich dan maar vol met medicatie en vrouwelijke hormonen en riskeren zo fatale schade aan hun lever. Transseksualiteit is in bepaalde delen van de wereld stilaan maatschappelijk aanvaard, maar die groep kan nog helemaal nergens terecht.

Steve hielp die mensen. Er kan nooit wat zijn gebeurd tegen de wil van de patiënt in, want tijdens de operaties werd geen verdoving gebruikt, of hoogstens lokale verdoving. Ik weet dat sommige van zijn filmpjes een andere indruk wekken, maar hij was erg begaan met zijn patiënten. Hij woonde zelfs in zijn kliniek. Op de benedenverdieping, dat weet ik nog, was de operatiekamer. Op de eerste verdieping had hij z'n eigen flat met living en keuken, de tweede verdieping was ingericht met bedden, infusen en medische apparatuur.

Petra « Het klopt dat een aantal onder hen geen medische opleiding had, maar de belangrijkste hulp was wel een professionele verpleegster. Aan de andere kant van de oceaan valt iemand met een daverende klap van z'n stoel als we een fotootje doormailen van het herenhuis aan de Balansstraat Vrouw worden wil hij niet, hij wil enkel 'dat ding' van tussen zijn benen weg, en hij wil ook niet meer geplaagd worden door testosteron.

Niet dat de kliniek tot die tijd was volgeboekt, maar veel scheelde het blijkbaar niet. Ik was hier al jaren mee bezig. Dokter Steve zou eerst een orchiëctomie verwijdering van de testikels, red. Voor het verwijderen van het scrotum zou ik dan nog eens zes maanden moeten wachten. In de mails die we uitwisselden, bleek toch wel dat hij bezorgd om me was. Ik kon in de kliniek blijven om te revalideren, net zo lang tot ik me fit genoeg voelde om terug naar de States te reizen.

Hij adviseerde me zeker niet te vroeg terug te keren. Mede daardoor ging ik ervan uit dat het een legale, professionele kliniek was. Daarop was te zien hoe een penisverwijdering verloopt. De dvd liet vooral zien dat ze heel professioneel te werk gingen.

Ik ben hier al jaren mee bezig, ik deed de hele tijd research, en nu kwam het punt waarop het zou gebeuren eindelijk in zicht. Voor mij persoonlijk is het een ramp dat die kliniek is opgedoekt.

Al die links naar Antwerpse domina's, die filmpjes Ik vond het dom, stupide, ridicuul - kies zelf maar.

Blijkbaar hoorde het erbij, om de handel draaiende te kunnen houden. Ik had wel het gevoel dat het de laatste maanden allemaal wat professioneler werd, dat ze mensen echt wilden helpen. Dokter Steve - dat is minder bekend - steriliseerde bijvoorbeeld ook mannen, of voerde puur esthetische ingrepen uit aan de vagina. Hij deed dat allemaal. Als je het vergelijkt met het uitputtende parcours dat bijvoorbeeld een transseksueel elders moet afleggen, was het spotgoedkoop.

Het moest het eerste buitenlandse filiaal van O-R-R worden, geleid door ene dokter Julia, die in Antwerpen werd opgeleid door Schmidt.

In een kort mailtje relativeert ze de mediaberichten: Ik hoop dat de politie het niet allemaal ernstig neemt. Ik was aanwezig bij één echte operatie, alle andere waren fake. Gelukkig heb ik nog contact met de patiënten, die eigenlijk veeleer toeschouwers waren, en kan ik bewijzen dat we hen niet hebben opengesneden: O-R-R heeft zeven jaar bestaan, ik was er maar vijf maanden bij.

Meestal werden van één sessie drie films gemaakt, en was alles fake. Het valt te betwijfelen of dat de hele waarheid is. Ook in gerechtelijke kringen in Antwerpen wordt niet getwijfeld aan wat het politionele oog zag.

Karsten Schmidt zelf postte begin dit jaar trouwens enkele ethische beschouwingen op eunuch. Over zijn eigen werk, de eed van Hippocrates, die alle artsen moeten afleggen, en zijn volste begrip voor mannen die van hun penis afwillen. Karsten Schmidt « Het probleem is de regel primum non nocere. Het is ons artsen, red. Zelfs als het je lukt om de behoefte aan een penectomie te laten erkennen als een mentale stoornis - wat het niet is - zal ik niet aanvaarden dat er iets fundamenteel fouts is aan wat wij doen.

Dat is niet zo. Inmiddels is ook de Duitse kliniek én de website opgedoekt, maar blijkbaar slaagden de fans er deze keer wel in om de medische apparatuur in veiligheid te brengen. Voor de witte poort in de Balansstraat hangt nu een bordje: Petra « Triest, dat het zo moet eindigen. Maar ik weet zeker: Maar dan misschien een beetje discreter. Ik heb ook een fantasie om gecastreerd te worden,ze mogen er ook dan op een bijzondere wijzen af. Ik hoop dat er weer kan gecastreerd worden, maar dan goed anoniemmer.!

Beste Petra, Ik heb het wel met je te doen hoor. Je heb gelijk in jouw bevinding,en ik kan alleen zeggen,dat deze stomme overheid, moet iet bemoeien als mensen een castratie wil ondergaan, ik zelf zoch zo'n plek om deels gecastreerd te worden,en hellaas is dit niet meer mogelijk. Waarom bemoeien de overheid hier mee?

Plaats hier je reactie Stuur mij een e-mail als iemand anders reageert. Dat schrijft de krant Het Laatste Michelle Martin, de ex van Marc Dutroux, kan binnenkort vrijkomen - onder strikte voorwaarden. Martin diende vorige week een verzoek voor vervroegde Al Qaeda-leider Osama bin Laden is in Pakistan om het leven gekomen na een interventie door Amerikaanse militairen. Het nieuws werd bekend gemaakt door Voormalig wereldrecordhouder hoogspringen Patrick Sjöberg heeft een boek uitgebracht waarin hij zegt misbruikt te zijn door zijn toenmalige coach Hij zou nooit zomaar iemands been hebben geamputeerd' Klein berichtje in de krant, enkele weken geleden: Humo ; 17 juli Voor die enkelingen die er ook na Humo's verleidingstips van vorige week nog steeds niks van bakken, zit er misschien niks anders op: Leg neer, die bal!

Reyniers « Nee, dat niet. Eveneens in een 'losse sfeer'? Castratie mag van mij door gaan, dat is een recht voor iedermens die vrijheid kiest.

Donderdag 30 juni - Herlees het interview met Tom Coninx. Dinsdag 10 mei -

Sexdate drenthe veilige sex sites


Slaaf wordt geplaagd met zijden sjaals. Meesteres misbruikt kont en kut van haar blonde slaafje. Meesteres ruineert zijn ballen. Ontsnappen is geen optie. Slaafs doen wat je gezegd wordt. Slaafje krijgt de kut van zijn meesteres op zijn neus. Gay slave bitch krijgt voor straf de voorbind lul.

Sexy meesteres focust op zijn balzak. Blonde meesteres geniet volop van haar dominante rol. Dominant lekkertje plaagt haar slaafje. Wie is de baas?

Meesteres Martha ranselt slaafje af in kinky kelder. Kleine Riley is de baas! Simon compleet machteloos slachtoffer van 2 dikke ouwe fetish wijven. Het onderzoek is nu dus niet meer toegespitst op hem, maar op het personeel dat hem blijkbaar assisteerde. Bij gebrek aan medisch geschoold personeel rekruteerde Schmidt vooral in de Antwerpse sm-scène, met onder meer Meesteres Bo, en ook Meesteres Anouk en Meesteres Jill , allebei verbonden aan de bekende Antwerpse sm-keet The Cellar.

Beide dames beantwoordden hun gsm en mail vorige week consequent niet. Erg veel griezeligs voerden ze blijkens de luttele achtergebleven filmpjes nochtans niet uit, of het zou 'zuster Jill doet genitale piercing' moeten zijn, of 'verwijderen van gips rond arm patiënt'. Het onderzoek spitst zich nu vooral toe op het identificeren van al die andere verplegers en verpleegsters, van wie achter hygiënische kapjes alleen een neus en een paar ogen zichtbaar zijn.

Dominique Reyniers « De hoofdverdachte had wel degelijk een medische opleiding, maar niet de juiste diploma's voor het soort ingrepen dat hij uitoefende aarzelend. Laat ik het zo stellen: Het gerechtelijk onderzoek gaat om het onwettig beoefenen van geneeskunde en het toebrengen van slagen en verwondingen. Dat is de officiële, juridische kwalificatie waarvoor inmiddels een onderzoeksrechter is aangesteld. De kans is zeer klein dat dat ooit gebeurt. Als iemand zich al benadeeld voelt, dan alleen omdat er een voorschot is betaald, en de zo intens verhoopte ingreep niet meer kan doorgaan.

In de paniekerige uren na diens dood kreeg ze al zijn medische apparatuur aangeboden. Petra « Voor 3. Het idee was dat O-R-R op de één of andere manier moest worden voortgezet. Maar het was al te laat. De politie was de kliniek binnengestormd.

Ik heb geen idee wat er uiteindelijk van die spullen geworden is. Petra « Ik ben artieste, geïnteresseerd in het lichaam en z'n culturele en politieke betekenis. O-R-R was uniek en Steve laat een leemte achter. Mensen hebben het recht op de vrijheid, vind ik, om hun eigen lichaam te ontdekken.

En er, als ze dat willen, dingen aan te veranderen. Bij mij informeerde hij uitvoerig of ik op het thuisfront een open minded arts had die de wonden achteraf kon bekijken en zonodig verzorgen - anders ging het gewoon niet door. De operatie vond plaats in een professioneel uitgeruste operatiekamer en alle mensen rond me droegen steriele jasjes die maar één keer werden gebruikt.

Steve begon meteen te roepen als hij zag dat iemand aanstalten maakte om van de strikte hygiënische regels af te wijken. Eigenlijk is het enige verschil met een conv entionele kliniek dat de sfeer wat losser was. Er hing een cameraatje de hele operatie te filmen, achteraf keken we er dan met z'n allen naar. Petra « Lang niet alles wat je op zijn website en de dvd's ziet, is echt hoor.

Hij legde me uit hoe ze vaak met bloed uit het slachthuis gruwelijke taferelen simuleerden. Met dat soort filmpjes verdiende hij z'n geld: Hij financierde er zijn apparatuur mee, wat hem in staat stelde heel veel mensen te helpen die anders in de kou waren blijven staan. Wat de Belgische media ook mogen beweren, dokter Steve had heus wel limieten.

Hij zou bijvoorbeeld nooit zomaar iemands been amputeren. Petra « Nee, echt. Ik heb hem gevraagd om implants op mijn rug, in de buurt van mijn wervelkolom. Daar wou hij niet aan beginnen. Te gevaarlijk, dat deel van het lichaam. Hij heeft ook jarenlang geweigerd penectomieën chirurgische verwijdering van de penis, red. Hij heeft er uiteindelijk, naar ik gehoord heb, toch een aantal gedaan.

Omdat die mensen nergens anders terechtkonden. Steve vertelde me dat Nederlandse psychologen patiënten naar hem doorstuurden. Castratie of geslachtswijziging ligt in de meeste Europese landen heel moeilijk. Er is toestemming van allerhande psychologen voor nodig, en je moet een immens tijdrovende procedure volgen. Veel mannen proppen zich dan maar vol met medicatie en vrouwelijke hormonen en riskeren zo fatale schade aan hun lever. Transseksualiteit is in bepaalde delen van de wereld stilaan maatschappelijk aanvaard, maar die groep kan nog helemaal nergens terecht.

Steve hielp die mensen. Er kan nooit wat zijn gebeurd tegen de wil van de patiënt in, want tijdens de operaties werd geen verdoving gebruikt, of hoogstens lokale verdoving. Ik weet dat sommige van zijn filmpjes een andere indruk wekken, maar hij was erg begaan met zijn patiënten. Hij woonde zelfs in zijn kliniek. Op de benedenverdieping, dat weet ik nog, was de operatiekamer.

Op de eerste verdieping had hij z'n eigen flat met living en keuken, de tweede verdieping was ingericht met bedden, infusen en medische apparatuur. Petra « Het klopt dat een aantal onder hen geen medische opleiding had, maar de belangrijkste hulp was wel een professionele verpleegster.

Aan de andere kant van de oceaan valt iemand met een daverende klap van z'n stoel als we een fotootje doormailen van het herenhuis aan de Balansstraat Vrouw worden wil hij niet, hij wil enkel 'dat ding' van tussen zijn benen weg, en hij wil ook niet meer geplaagd worden door testosteron. Niet dat de kliniek tot die tijd was volgeboekt, maar veel scheelde het blijkbaar niet.

Ik was hier al jaren mee bezig. Dokter Steve zou eerst een orchiëctomie verwijdering van de testikels, red. Voor het verwijderen van het scrotum zou ik dan nog eens zes maanden moeten wachten.

In de mails die we uitwisselden, bleek toch wel dat hij bezorgd om me was. Ik kon in de kliniek blijven om te revalideren, net zo lang tot ik me fit genoeg voelde om terug naar de States te reizen. Hij adviseerde me zeker niet te vroeg terug te keren. Mede daardoor ging ik ervan uit dat het een legale, professionele kliniek was. Daarop was te zien hoe een penisverwijdering verloopt.

De dvd liet vooral zien dat ze heel professioneel te werk gingen. Ik ben hier al jaren mee bezig, ik deed de hele tijd research, en nu kwam het punt waarop het zou gebeuren eindelijk in zicht. Voor mij persoonlijk is het een ramp dat die kliniek is opgedoekt.

Al die links naar Antwerpse domina's, die filmpjes Ik vond het dom, stupide, ridicuul - kies zelf maar. Blijkbaar hoorde het erbij, om de handel draaiende te kunnen houden. Ik had wel het gevoel dat het de laatste maanden allemaal wat professioneler werd, dat ze mensen echt wilden helpen. Dokter Steve - dat is minder bekend - steriliseerde bijvoorbeeld ook mannen, of voerde puur esthetische ingrepen uit aan de vagina. Hij deed dat allemaal.

Als je het vergelijkt met het uitputtende parcours dat bijvoorbeeld een transseksueel elders moet afleggen, was het spotgoedkoop. Het moest het eerste buitenlandse filiaal van O-R-R worden, geleid door ene dokter Julia, die in Antwerpen werd opgeleid door Schmidt. In een kort mailtje relativeert ze de mediaberichten: Ik hoop dat de politie het niet allemaal ernstig neemt.

Ik was aanwezig bij één echte operatie, alle andere waren fake. Gelukkig heb ik nog contact met de patiënten, die eigenlijk veeleer toeschouwers waren, en kan ik bewijzen dat we hen niet hebben opengesneden: O-R-R heeft zeven jaar bestaan, ik was er maar vijf maanden bij. Meestal werden van één sessie drie films gemaakt, en was alles fake. Het valt te betwijfelen of dat de hele waarheid is.

Ook in gerechtelijke kringen in Antwerpen wordt niet getwijfeld aan wat het politionele oog zag. Karsten Schmidt zelf postte begin dit jaar trouwens enkele ethische beschouwingen op eunuch. Over zijn eigen werk, de eed van Hippocrates, die alle artsen moeten afleggen, en zijn volste begrip voor mannen die van hun penis afwillen. Karsten Schmidt « Het probleem is de regel primum non nocere.

Het is ons artsen, red. Zelfs als het je lukt om de behoefte aan een penectomie te laten erkennen als een mentale stoornis - wat het niet is - zal ik niet aanvaarden dat er iets fundamenteel fouts is aan wat wij doen. Dat is niet zo. Inmiddels is ook de Duitse kliniek én de website opgedoekt, maar blijkbaar slaagden de fans er deze keer wel in om de medische apparatuur in veiligheid te brengen.

Voor de witte poort in de Balansstraat hangt nu een bordje: Petra « Triest, dat het zo moet eindigen. Maar ik weet zeker: Maar dan misschien een beetje discreter.

Ik heb ook een fantasie om gecastreerd te worden,ze mogen er ook dan op een bijzondere wijzen af. Ik hoop dat er weer kan gecastreerd worden, maar dan goed anoniemmer.!

Beste Petra, Ik heb het wel met je te doen hoor. Je heb gelijk in jouw bevinding,en ik kan alleen zeggen,dat deze stomme overheid, moet iet bemoeien als mensen een castratie wil ondergaan, ik zelf zoch zo'n plek om deels gecastreerd te worden,en hellaas is dit niet meer mogelijk. Waarom bemoeien de overheid hier mee?