Bisex stellen poepsex nl

bisex stellen poepsex nl

We zaten daar een lesbische-trio te houden en ik was pas Het feest was afgelopen en we kwamen heel dronken uit het gebouw lopen. Mijn vriendin zei tegen me: We zaten achterin de auto alsof er niks was gebeurd. Maar we waren nog wel dronken dus ze zat aan mn benen en ik aan die van haar.

En oooh wat zijn die zacht en glad!! Maar goed we hadden na het feest afgesproken dat ik bij haar zou gaan slapen. Het was 2 uur dus we gingen gelijk naar bed. Het was een 2 persoons bed en we waren nog steeds dronken. Alleen die vader sliep in de kamer naast ons, dus we moesten zachtjes doen. Haar echte moeder is dood, maar ze heeft wel een stiefmoeder, die lag al te slapen. Maa rgoed, Ik lag naast haar en zij lag op haar buik, dus ik kon lekker aan dr kont zitten.

Maar ik zat na te denken, want die andere vriendin zei dat ze zich er best wel raar bij voelde. Dat snap ik want we waren nog Ik zat ook na te denken dat het eigenlijk raar is dat we aan elkaars kont likten. Zoenen was op zich niet zo erg maar kont likken is best raar. Zeker 2 meisjes van Maar goed, F had geen zin om te slapen en ik ook niet. Dus ze begon stilletjes op me te liggen en we lagen stilletjes met elkaars tong in elkaars mond rond te draaien, en ik kreeg weer een orgasme en zij ook want onze broeken werden van voor helemaal nat.

Zij voelde dat ik ook een orgasme kreeg en trok mijn broek uit. Ze was nog steeds erg dronken dus ze begon aan mijn vagina te likken. Ik kreeg iets van 4 orgasmes achterelkaar, al mijn spieren spande samen.

Dit was kort gezegd: The best feeling ever. Sinds dat gevoel vind ik het niet meer erg dat we aan elkaars kont likten en alles. Maar ik kreunde een beetje, dus ik zei dat ze op moest houden voordat haar vader het hoorde. Gelukkig hield ze op en zei dat ik zoet smaakte. Dus ik vond dat lief en trok haar hoofd naar mijn hoofd en we begonnen te tongen voor de x. De volgende ochtend werd ik wakker met haar hand in mn kontspleet en onze tong in elkaars mond en knallende hoofdpijn.

Ze had gekwijld en alles was in mijn mond en langs mijn mond gekomen. Eerst vond ik het vies maar daarna dacht ik: Ze sliep nog steeds dus ik ging rustig onder haar vandaan en likte nog ff aan dr kont. Ze merkte het en ze werd wakker. Ik zei "hey rondkontje van me" en ze moest lachen. Dus ze liep naar me toe en gaf me een normaal kusje alsof we al langer met elkaar zijn. Ze kleedde zich aan en liep de deur uit om te ontbijten, dus ik gaf dr een klap op dr kont.

Er ontstond zowat een aardbeving. Ik zag een al gedragen string van haar liggen en pakte hem op. Ik begon eraan te ruiken en likken. Maar ik hoorde haar vader de kamer van hun uitkomen maar ik was nog naakt. Ik gooide de string weer terug en kleedde me snel aan. Gelukkig is haar vader gelijk naar beneden gegaan. Terwijl ik me aankleedde zag ik een foto van haar echte moeder.

Nou, Ik kan jullie zeggen: Ik was klaar dus ik liep naar de deur en ik zag haar bh in het hoekje van haar kamer liggen, ik was nieuwsgierig en keek welke cupmaat ze had en inderdaad, ze had cupmaat E. Wat een geluksvogel ben ik. Maar ik ging naar beneden om te ontbijten en we aten pannenkoeken. Toen we klaar waren gingen we naar de stad Rotterdam. We hebben precies dezelfde kledingsmaak, allebei duur en Mooi.

Ik had een hermès riem gekocht en zij nieuwe zanotti's. En nog een paar broeken en leuke shirtjes. We zagen ook een t-shirtje met: Fuck the world - I'm lesbian. Dus we keken naar elkaar en moesten lachen.

In de kleedhokjes gingen we nog even zoenen haha. Ik pakte haar kont en zij de mijne. Ik vond het zo lekker dat ik in dr broek ging. Zij bleef gewoon op mijn broek. We liepen te genieten van het uitzicht maar, ik liep meer te genieten van haar kont. Volgens mij zij ook van de mijne want ze kneep er heel hard in. Alleen de jongen van haar vorige school die dreigde met haar seks te hebben, liep achter ons en vroeg of dat F was, dus ik zei 'ja'. Hij sloeg haar in elkaar omdat ze de politie toen had gebeld.

Ik wilde hulp halen maar er was niemand in het park. Uiteindelijk is de jongen weggegaan alleen F wilde niet meer met me omgaan omdat het mijn schuld was. Ik had dagenlang liefdesverdriet. Uiteindelijk zaten de jongens gelukkig in de gevangenis omdat ze ingebroken hadden in een juwelier. Ze vergaf me die week, en we waren weer zo dom geweest om er op te drinken.

Ik regelde drank en we zaten bij mij in de tuin met een waterpijp en harde muziek. Niemand was thuis dus de kust was veilig en we dronken ons helemaal gek en de shisha was goed.

Ze begon op mijn schoot te zitten en ze bewoog heen en weer. Op een een of andere manier kreeg ik weer een orgasme. En ik was bang dat ze het voelde dus we draaide de rollen om. Ik begon met een lapdance en ging twerken voor haar gezicht, maar, ik liet per ongeluk een scheet midden in dr gezicht.

Ze vond het nog lekker ook en wilde meer dus ik deed mijn broek uit, string uit, ze zette haar lippen over mijn kontgat. Ze drukte op mijn buik en ik liet een hele harde scheet die ik al de hele tijd moest laten.

Ze ademde het in en slikte het in. Ze ging helemaal los. Ik moest lachen want ik vond het leuk dat ze bij mij zichzelf kan zijn. Het ging die dag wel iets te ver want ze wilde met me mee toen ik naar de wc moest poepen. Ze wilde mn poep eten zo dronken was ze. Ik had ja gezegd en we liepen zoenend naar de wc. Ik moest al de hele tijd nodig en poepte in dr mond en ze vond het heerlijk en slikte het door.

Ik vond het raar dus ik vroeg of het wel helemaal goed met dr ging. Ze werd boos omdat ik dacht dat ze gek was geworden dus ze pakte me beet en nam me mee naar mijn woonkamer. Ze legde me op de grond en ging op me zitten. Ik wilde nog weg duiken maar ze plofde op mijn hoofd.

Ze kneep in mijn tepels en dwong me dat ik mijn lippen om haar kontgat moest zetten. Ik deed het en ze liet een hele harde scheet in mijn mond. Ik moest die lucht inslikken anders kneep ze nog harder in mijn tepels. Ze was volgens mij iets te dronken. Ze begon te persen en ik dacht: Ik kauwde erop en slikte het door.

Ze moest nog meer en ze merkte dat ik het lekker vond dus ze liet mijn tepels los en poepte nog wat. Ik haalde het door heel mijn mond zonder te kokhalzen. Vervolgens slikte ik het in en ze vroeg: Ik vond het heerlijk en zei het. Het ging de hele dag zo door. Als zij een scheet moest laten, moest dat in mijn mond, en andersom. De dag was zo voorbij en we bleven weer bij elkaar slapen alleen nu bij mij.

Mn ouders waren een weekendje weg dus we waren veilig. Het was avond en we waren klaar met drinken en we deden de kooltjes uit de waterpijp dus daar waren we mee klaar. We hadden nog even gedronken na de overheerlijke poepseks. In de avond bleven we doorgaan in bed en we eindigden toen ze op me hoofd zat en dat ik haar kont aan het likken was en vielen in slaap.

Ik werd wakker met haar grote mooie kont op mn gezicht en moest kotsen van al dat drank en ik denk ook de poep. Zij werd wakker van mij en moest het ook omdat ze nog meer poep ophad en drank. We deden het tegelijk in de wasbak en hadden alle twee knallende hoofdpijn. We zeiden tegen elkaar: Na een uurtje was het weer goed en we gingen laat ontbijten. United Kingdom , Devon, Exeter. Stel , Relatie Getrouwd.

Op zoek naar Vrouwen. Seks met vrouwen TG Poepseks. Beschrijving Just want to meet a lot of bisexual and gay girls to use me and abuse me with my husband - and give me loads of horny pleasure. Interesses Oral, anal, fisting, toys, nipple clamps, girl on girl.

Wat ik niet leuk vind Seks met mannen Seks met shemales. Beschrijving We are an attractive young couple seeking sex fun with other bisexual girls, with no holds barred. He available on his own, and curious about kinky fun ask me xxx. Interesses Webcam fun, groups with multiple bi-girls. Mana5 schreef 1 maand geleden.

Gratis sex utrecht erotische massage noordholland


bisex stellen poepsex nl

We zaten daar een lesbische-trio te houden en ik was pas Het feest was afgelopen en we kwamen heel dronken uit het gebouw lopen. Mijn vriendin zei tegen me: We zaten achterin de auto alsof er niks was gebeurd. Maar we waren nog wel dronken dus ze zat aan mn benen en ik aan die van haar.

En oooh wat zijn die zacht en glad!! Maar goed we hadden na het feest afgesproken dat ik bij haar zou gaan slapen. Het was 2 uur dus we gingen gelijk naar bed. Het was een 2 persoons bed en we waren nog steeds dronken. Alleen die vader sliep in de kamer naast ons, dus we moesten zachtjes doen. Haar echte moeder is dood, maar ze heeft wel een stiefmoeder, die lag al te slapen.

Maa rgoed, Ik lag naast haar en zij lag op haar buik, dus ik kon lekker aan dr kont zitten. Maar ik zat na te denken, want die andere vriendin zei dat ze zich er best wel raar bij voelde. Dat snap ik want we waren nog Ik zat ook na te denken dat het eigenlijk raar is dat we aan elkaars kont likten. Zoenen was op zich niet zo erg maar kont likken is best raar. Zeker 2 meisjes van Maar goed, F had geen zin om te slapen en ik ook niet.

Dus ze begon stilletjes op me te liggen en we lagen stilletjes met elkaars tong in elkaars mond rond te draaien, en ik kreeg weer een orgasme en zij ook want onze broeken werden van voor helemaal nat. Zij voelde dat ik ook een orgasme kreeg en trok mijn broek uit.

Ze was nog steeds erg dronken dus ze begon aan mijn vagina te likken. Ik kreeg iets van 4 orgasmes achterelkaar, al mijn spieren spande samen. Dit was kort gezegd: The best feeling ever. Sinds dat gevoel vind ik het niet meer erg dat we aan elkaars kont likten en alles.

Maar ik kreunde een beetje, dus ik zei dat ze op moest houden voordat haar vader het hoorde. Gelukkig hield ze op en zei dat ik zoet smaakte. Dus ik vond dat lief en trok haar hoofd naar mijn hoofd en we begonnen te tongen voor de x.

De volgende ochtend werd ik wakker met haar hand in mn kontspleet en onze tong in elkaars mond en knallende hoofdpijn. Ze had gekwijld en alles was in mijn mond en langs mijn mond gekomen. Eerst vond ik het vies maar daarna dacht ik: Ze sliep nog steeds dus ik ging rustig onder haar vandaan en likte nog ff aan dr kont. Ze merkte het en ze werd wakker. Ik zei "hey rondkontje van me" en ze moest lachen.

Dus ze liep naar me toe en gaf me een normaal kusje alsof we al langer met elkaar zijn. Ze kleedde zich aan en liep de deur uit om te ontbijten, dus ik gaf dr een klap op dr kont. Er ontstond zowat een aardbeving. Ik zag een al gedragen string van haar liggen en pakte hem op. Ik begon eraan te ruiken en likken. Maar ik hoorde haar vader de kamer van hun uitkomen maar ik was nog naakt. Ik gooide de string weer terug en kleedde me snel aan.

Gelukkig is haar vader gelijk naar beneden gegaan. Terwijl ik me aankleedde zag ik een foto van haar echte moeder. Nou, Ik kan jullie zeggen: Ik was klaar dus ik liep naar de deur en ik zag haar bh in het hoekje van haar kamer liggen, ik was nieuwsgierig en keek welke cupmaat ze had en inderdaad, ze had cupmaat E. Wat een geluksvogel ben ik. Maar ik ging naar beneden om te ontbijten en we aten pannenkoeken. Toen we klaar waren gingen we naar de stad Rotterdam. We hebben precies dezelfde kledingsmaak, allebei duur en Mooi.

Ik had een hermès riem gekocht en zij nieuwe zanotti's. En nog een paar broeken en leuke shirtjes. We zagen ook een t-shirtje met: Fuck the world - I'm lesbian. Dus we keken naar elkaar en moesten lachen. In de kleedhokjes gingen we nog even zoenen haha. Ik pakte haar kont en zij de mijne.

Ik vond het zo lekker dat ik in dr broek ging. Zij bleef gewoon op mijn broek. We liepen te genieten van het uitzicht maar, ik liep meer te genieten van haar kont. Volgens mij zij ook van de mijne want ze kneep er heel hard in. Alleen de jongen van haar vorige school die dreigde met haar seks te hebben, liep achter ons en vroeg of dat F was, dus ik zei 'ja'.

Hij sloeg haar in elkaar omdat ze de politie toen had gebeld. Ik wilde hulp halen maar er was niemand in het park. Uiteindelijk is de jongen weggegaan alleen F wilde niet meer met me omgaan omdat het mijn schuld was. Ik had dagenlang liefdesverdriet. Uiteindelijk zaten de jongens gelukkig in de gevangenis omdat ze ingebroken hadden in een juwelier. Ze vergaf me die week, en we waren weer zo dom geweest om er op te drinken.

Ik regelde drank en we zaten bij mij in de tuin met een waterpijp en harde muziek. Niemand was thuis dus de kust was veilig en we dronken ons helemaal gek en de shisha was goed. Ze begon op mijn schoot te zitten en ze bewoog heen en weer. Op een een of andere manier kreeg ik weer een orgasme. En ik was bang dat ze het voelde dus we draaide de rollen om.

Ik begon met een lapdance en ging twerken voor haar gezicht, maar, ik liet per ongeluk een scheet midden in dr gezicht. Ze vond het nog lekker ook en wilde meer dus ik deed mijn broek uit, string uit, ze zette haar lippen over mijn kontgat. Ze drukte op mijn buik en ik liet een hele harde scheet die ik al de hele tijd moest laten. Ze ademde het in en slikte het in. Ze ging helemaal los. Ik moest lachen want ik vond het leuk dat ze bij mij zichzelf kan zijn.

Het ging die dag wel iets te ver want ze wilde met me mee toen ik naar de wc moest poepen. Ze wilde mn poep eten zo dronken was ze. Ik had ja gezegd en we liepen zoenend naar de wc. Ik moest al de hele tijd nodig en poepte in dr mond en ze vond het heerlijk en slikte het door.

Ik vond het raar dus ik vroeg of het wel helemaal goed met dr ging. Ze werd boos omdat ik dacht dat ze gek was geworden dus ze pakte me beet en nam me mee naar mijn woonkamer. Ze legde me op de grond en ging op me zitten. Ik wilde nog weg duiken maar ze plofde op mijn hoofd. Ze kneep in mijn tepels en dwong me dat ik mijn lippen om haar kontgat moest zetten.

Ik deed het en ze liet een hele harde scheet in mijn mond. Ik moest die lucht inslikken anders kneep ze nog harder in mijn tepels. Ze was volgens mij iets te dronken. Ze begon te persen en ik dacht: Ik kauwde erop en slikte het door. Ze moest nog meer en ze merkte dat ik het lekker vond dus ze liet mijn tepels los en poepte nog wat. Ik haalde het door heel mijn mond zonder te kokhalzen. Vervolgens slikte ik het in en ze vroeg: Ik vond het heerlijk en zei het.

Het ging de hele dag zo door. Als zij een scheet moest laten, moest dat in mijn mond, en andersom. De dag was zo voorbij en we bleven weer bij elkaar slapen alleen nu bij mij. Mn ouders waren een weekendje weg dus we waren veilig. Het was avond en we waren klaar met drinken en we deden de kooltjes uit de waterpijp dus daar waren we mee klaar.

We hadden nog even gedronken na de overheerlijke poepseks. In de avond bleven we doorgaan in bed en we eindigden toen ze op me hoofd zat en dat ik haar kont aan het likken was en vielen in slaap. Ik werd wakker met haar grote mooie kont op mn gezicht en moest kotsen van al dat drank en ik denk ook de poep. Zij werd wakker van mij en moest het ook omdat ze nog meer poep ophad en drank. We deden het tegelijk in de wasbak en hadden alle twee knallende hoofdpijn. We zeiden tegen elkaar: Na een uurtje was het weer goed en we gingen laat ontbijten.

United Kingdom , Devon, Exeter. Stel , Relatie Getrouwd. Op zoek naar Vrouwen. Seks met vrouwen TG Poepseks. Beschrijving Just want to meet a lot of bisexual and gay girls to use me and abuse me with my husband - and give me loads of horny pleasure.

Interesses Oral, anal, fisting, toys, nipple clamps, girl on girl. Wat ik niet leuk vind Seks met mannen Seks met shemales. Beschrijving We are an attractive young couple seeking sex fun with other bisexual girls, with no holds barred. He available on his own, and curious about kinky fun ask me xxx. Interesses Webcam fun, groups with multiple bi-girls. Mana5 schreef 1 maand geleden.


Zoek vrouw voor sex geile teef

  • Ik wou opstaan en schreeuwde dat ik dit niet wou maar ik kon niet weg, omdat ik nog steeds vastgeboeid was aan bed. We hadden nog even lekker gezoend in mijn bed.
  • Gedwongen beffen sperma in anus
  • Dikke slet neuken neuken in rotterdam
Massage erotik sex escortservice zeeland


bisex stellen poepsex nl

Sensuele massage aan huis vrouw zoek man neuken


Ik streelde haar haren, haar rug en kneep eens in haar billen. We gaven ons over aan een lange tongzoen. Dit miste zijn uitwerking niet en mijn lul begon te groeien. De verwarming in de slaapkamer had ik al wat opgeschroefd zodat Jaren geleden ging ik samen met mijn vrouw op een mooie zomerse dag naar het naaktstrand in Hoek van Holland.

We waren net getrouwd, beide nog begin twintig jaar en we wilde er een geile dag van maken. Al vroeg in onze relatie hadden wij onze bi-gevoelens aan elkaar laten weten, dus wat er die dag ook ging gebeuren, vreemd zou het niet zijn.

We waren er al vroeg op die dag. Bij de toegang tot het naaktstrand via de parkeerplaats bij 's-Gravenzande aangekomen liepen wij achter het gewone strand langs naar het gedeelte waar we onze kleren uitdeden Net als - volgens mij - iedere man, ben ik al sinds ik me bewust begon te worden van mijn sexualiteit, nieuwsgierig naar andere mannen.

Op zich twijfel ik niet aan het feit dat ik in de basis hetero ben, maar het "bi-idee" blijft trekken, bij wijze van spreken dan. In mijn huwelijk is - ook dat is volgens mij niet uniek - weinig ruimte voor sexperimenteel gedrag en dus kom ik net als vele andere mannen tot buitenechtelijke avonturen, en fantasieën daar over.

Ik heb dus inmiddels de nodige ervaring en weet waarover ik praat. De ultieme fantasie heb Hallo, ik zal om te beginnen mezelf even voorstellen. Ik ben John, een leuke humoristische knappe jongeman van 27 jaar oud, groene ogen, donkerblond haar en ongeveer 70kg en, ik heb een hele lekkere tongpiercing!

Alles klopt behalve de naam! Verder ben ik erg experimenteel en verleg mijn grenzen dan ook best snel! Ik ben bisexueel en altijd netjes geschoren op de intieme plekken van mijn lichaam. Het verhaal begon allemaal toen ik 20 was, ik woonde toen op mezelf en ik ging toen met een meisje genaamd Sanne. Sanne is een leuke aantrekkelijke meid We hadden een bedrijfs feestje, alle partners mee voor een weekend in een hotel.

Ik Gijs ben 32 en mijn vriendin Anouska Ze is vrij dominant en kan zeer geil zijn. Op het eind van de avond na het feest wou ze in bad. Onze hotel kamer had alleen een douche. Zo kwamen we bij Ton op de kamer, zijn vrouw was niet mee. Ze kleden zich uit terwijl Ton en ik toe keken. Ze bukte met haar kont naar ons toe en liet dr string langzaam zakken.

Dat ziet er goed uit zei Ton. Ze verdween in de badkamer en ton kneep in zijn kruis. Geil wijfie heb jij, zei hij Ik ben Hetty, en Marc is mijn ex-echtgenoot. Ik weet dat hij op dit moment seksueel op droog zaad zit. Had hij maar eerder aan moeten denken. Maar toch kan hij lief zijn. Mijn huidige vriend heet Jan en hij is biseksueel. Op zijn verjaardag wilde ik hem op Marc trakteren: Derhalve bedacht ik samen met Jan een plannetje.

Afgelopen zaterdag 4 juli kwam Marc zoals meestal even langs voor de kinderen. Deze had ik voor de gelegenheid naar oma gestuurd. Ik had zelf slechts een badjas aan en Hallo allemaal ik ben Kevin en ik wil jullie graag vertellen over mijn liefde voor dameskleding. Ik ben gek op die kleding en het spannendste vind ik het om me als meisje te kleden. Hoe het komt weet ik niet maar ik ben nu 18 en toen ik 16 was ben ik ermee begonnen.

Ik gebruik altijd de kleding van mijn zus en maak me ook vaak op met haar spulletjes als ze niet thuis. Dit gebeurde niet zo lang geleden.

Het was zaterdagmiddag en ik was alleen thuis, ik liep de kamer van mijn zus in. Ze is bijna 20 en voelt zich een echte vrouw. Het is een beetje Toch begon ik langzamerhand te zoeken naar een bevrediging van mijn fantasieën. Ik las homo-erotische verhalen en kreeg zelfs homo-erotische verlangens; langzaam groeit de overtuiging: Dit gezegd hebbende, kan ik mijn verhaal neerschrijven.

Op een avond was ik alleen thuis. Ik was bijzonder geil en aan het surfen op allerlei erotische en pornosites. Daar kwam ik aan bij een lijstje met homoontmoetingsplekken door het gehele land.

Voorzichtig plaatste ik het laken terug en ik ging naar de badkamer om een douche te nemen. Toen ik onder de douche stond kon ik nog net m'n haar wassen en m'n lichaam inzepen vooraleer ik me niet meer kon beheersen en ik mezelf begon af te trekken. Ik was nog nooit zo opgewonden geweest en kwam dan ook al na enkele seconden klaar.

Ik voelde me erg opgelucht maar ook verward. Hoe kon het zien van een andere man mij zo opwinden? Ik was van plan m'n gevoelens verder te verkennen. De volgende dag besloot ik ervoor te zorgen dat hij me betrapte terwijl Ze had lang bruin mooi krullend haar en ik keek hoe ze haar topje uitdeed.

Ze had geen bh aan dus ik zag haar kleine borstjes met twee harde tepeltjes. Normaal wondt mij dit niet op, maar deze keer kreeg ik er een warm gevoel van.

Ondertussen kleedde ik me ook uit en keek nog even naar haar toen ze haar broek uitdeed en ik zag haar mooie ronde billen met een prachtige rode kanten string. Ik werd er behoorlijk opgewonden van. Na een tijdje in bed te hebben gelegen en over de avond te hebben gekletst begon ik haar te vragen hoe zij het zou vinden Aanraken werd al snel proeven, want er kwam een soort van witachtig druppeltje uit en dat zoute vonden we heerlijk.

En ja hoor we zaten elkaar ineens regelmatig te pijpen en genoten samen van dit gevoel. Klaarkomen was er niet bij, tenminste niet op de manier zoals wij dat als volwassenen doen, maar het voelde zalig en er was toch een soort van climax gevoel. Dit heeft 6 maanden geduurd voor het voorbij was omdat hij op een bepaald moment verhuisde, ik was daarna erg droevig, wat ik zag mijn beste vriendje nooit meer.

Sex kende ik niet en had deze ervaring ook niet als dusdanig herkent uit mijn kinderlijke onschuld. Ik heb mijn eerste sexuele ervaring eigenlijk nooit herkent voor wat het is tot ik veel ouder was. Maar ondanks alles is dit zeer zeker NIET mijn eerste bisexuele ervaring.

Afijn, er ging weer wat tijd voorbij en voor ik het wist werd ik 11 en de pubertijd kwam met een noodvaart mijn kant op. Ondertussen raakte ik op een of andere manier gefixeerd op alles wat met sex te maken had, wat had dit toch in gang gezet? Nu denk ik dat het kwam omdat mijn ouders “filmnet” hadden, waar ik tot de schrikbarende conclusie kwam na de ½ nacht wakker te liggen dat ze vanaf Het eerste seksfilmpje ooit ,welke ik toen zag, raakte iets in mij.

Op dit moment kan ik nog tot in detail herinneren wie de acteurs waren en wat ze deden. Heerlijk, de basis van al mijn fantasieën is toen gelegd. Ik wist allang wat aftrekken was en heel soms deed ik dat, het gaf een lekker gevoel en omdat ik zeer openhartige ouders had wist ik precies wat het was. Schaamte hieromheen kende ik niet echt, enkel dat het iets was wat je met jezelf deed en met niemand anders, dus zorgde ik dat niemand mij kon betrappen. Ik zag dus mijn eerste porno en binnen no time stond mijn lul zo stijf als een paal en realiseerde meteen wat ik moest doen.

De combinatie van stiekum doen, prille geiligheid en puberteit deed mijzelf al snel aftrekken bij de film. Bedenk dat in die tijd het nog niet zo makkelijk was om als jonge puber in aanraking te komen met porno. Wauw wat was ik gefascineerd. Het zal dan ook niemand verbazen dat ik snel spoot, en jemig wat spoot ik als een wilde zeg, voorheen druppelde het alleen maar.

Ja, ik kan het mij nog perfect herinneren, Peter North kwam zoals hij alleen dat kan met fonteinen zaad klaar over het gezicht van een schitterende roodharige dame, man wat zou ik er nu voor over hebben om achter haar naam te komen.

Dit allemaal heeft een kettingreactie van sex bij mij losgelaten. Voor ik het wist ging ik stiekum porno’s opnemen, en trok ik mijzelf minimaal 2x per dag af bij deze films.

Ik was ondertussen 14 en kon meer over sex vertellen dan menig ander leeftijdsgenootje. Op een bepaald moment ben ik uit nieuwsgierigheid bij mijn ouders door hun nachtkastje gesnuffeld. Tot mijn verbazing kwam ik 2 dingen tegen. Om te beginnen een vibrator welke ik onmiddellijk herkende omdat ik dit regelmatig tegenkwam in de porno films. Mijn aandacht werd echter getrokken tot het andere heerlijke voorwerp, een boekje van de “Candy”.

Dit blad bestaat momenteel nog steeds, maar realiseer dat in mijn jeugd dit soort blaadjes de enige bron van serieuze van foto voorziene contact advertenties was. Ik herkende voor wat het wist en binnen 10 seconden was mijn lul uit de broek en borrelde het zaad al naar boven. Gelukkig kon ik nog voorkomen dat het zaad op het boekje kwam want anders zou ik zijn gesnapt. Al snel keek ik iedere maand in een nieuw blaadje en al snel ontdekte ik ook de “chick” waardoor ik nu twee boekjes had iedere maand.

Ik kwam contact advertenties van mannen en stellen tegen waarbij de monden vol met zaad zaten en kontjes gevuld waren met andere lullen of vibrators. Je raadt het al…… Toen ik eenmaal gewend was aan de geile foto’s van echte mensen, besloot ik om mijn eigen zaad te proeven, waarom niet, heel in het begin had ik dat al gedaan uit nieuwsgierigheid maar het begrip “homo” kwam hier al snel bij om de hoek kijken.

Nu ik “wijzer” was, besloot ik om mijn zaad te gaan proeven en door te slikken. De fantasie om dit te doen was al voldoende om mezelf volledig gek te krijgen. Ik moet zeggen, in die tijd was mijn zaad heerlijk al zeg ik het zelf, hoe dat kwam geen idee. Je snapt dat pasta nu nog steeds mijn favoriete eten is, nu weet je waarom, de associatie met zaad voor mij persoonlijk hangt nog steeds, al is dit niet bepaald rationeel.

Afijn, het slikken van mijn eigen zaad werd al snel gedaan en een gewoon goed als ik weer eens klaar kwam. Het scheelde ook rommel.

De foto’s van al die geile kerels die kun kontje gevuld kregen trok mij niet onmiddellijk, maar ik was jong en door het vele zien van deze afbeeldingen werd ik al snel afgestompt, bij gebrek aan een betere omschrijving, en ging ik dit soort afbeeldingen als normaal beschouwen. Op een bepaald punt, werd ik gesnapt door mijn ouders, ik was ondertussen Ik schaamde me ontzettend diep maar de schade was ondertussen al gedaan, mijn fascinatie voor sex had mij volledig in bedwang.

Het is grappig, in die tijd was ik best wel een sukkel, ik had moeite om een echt vriendinnetje te krijgen en woonde in een omgeving waar zo goed als geen leeftijdsgenootje waren. Ondanks dat ik dus een echt sulletje was besloot ik om dan maar extra stiekum aan de gang te gaan. Ik heb altijd erg jong eruit gezien voor mijn leeftijd, maar desalniettemin besloot ik naar de sigarenboer in de buurt te gaan en zelf, van mijn zakgeld de chick en Candy te kopen.

Ik wist dat ik teleurgesteld zou worden en dat ze mijn ouders zouden gaan bellen, maat wat schetste mijn verbazing? Ik kreeg ze gewoon mee, huh? Ik hoefde niet eens de volledige prijs te betalen. Nu ik eraan terug denk snap ik dit nog steeds niet en was ik misschien enorm dom gewoon… De persoon bij wie ik die boekjes kocht, en daarna altijd, was een meisje van een jaar of 19 en zag er echt niet slecht uit. Ik kan er soms wel van janken, waarom deed ze dat voor mij?

Had ik er meer uit kunnen halen als 15 jarige jongen? Bizar, bij gebrek aan een beter woord. Ondertussen had ik al enige tijd internet ontdekt en hadden mijn ouders het supersnelle isdl jaja aangevraagd. Ik was een van de weinige kinderen welke al vanaf zeer jonge leeftijd omging met computers in die tijd, en was in die tijd in staat om in een hele kleine mate als “hacker” op te treden. Ik zal dit maar niet al te veel uitweidden maar voor ik er erg in had was ik in staat op beveiligde sex sites te komen en ontdekte ik al snel de “digitale” contact advertenties.

Ik was 15 en mocht al langer opblijven en had de luxe dat ik een pc in mijn slaapkamer had. Een van mijn meest favoriete plaatsen was toch wel de site van “fun4two” van een parenclub waar stellen hoofdzakelijk adverteerden. Op dit punt was ik definitief sex verslaafd, en nu denk ik bij mezelf hoe het zo ver heeft kunnen komen. Ik werd wakker met sex in mijn hoofd en ging ermee slapen. Ik trok me zo vaak af dat het pijn deed op een bepaald punt en ging het ten kosten van mijn huiswerk, best zielig achteraf gezien hé.

Ik trok mijzelf zelfs op school af en werd daar betrapt door een meisje uit mijn klas. Gelukkig was ik al klaargekomen en was ik enkel mijn zaad aan het opslurpen die nog op mijn handen zat, maar toch was de klas een beetje lacherig tegenover mij, alhoewel er nooit iets gemeens over is gezegd.

Het enige wat ik een enkele keer had vernomen is dat ik “vies aan het doen was”. Als ik toen al niet een diagnose van sexverslaafd kon verwachten dan kwam dat nu wel.

Ik kende ondertussen alle Nederlandse sites waarop stellen of individuen adverteerde. Enkele van die sites hadden chatruimtes waar je open en prive kon chatten met andere mensen. Al snel raakte ik aan de praat met vele verschillende mensen en had daar op zich zeer serieuze gesprekken en was ik gewoon eerlijk over mijzelf, hoe oud ik was, mijn uiterlijk, alles.

Soms als ik alleen thuis was had ik een sexchat en kon de persoon aan de andere kant mij zo opgeilen dat ik samen met de foto’s verborgen op de pc, mijzelf al snel zsnel aan het trekken was. Jemig wat was ik bezig om mezelf kwetsbaarder en kwetsbaarder te maken voor alles wat met sex te maken had, mezelf immer afstompen. En toen begon het plezier, of de ellende, maar net hoe je er zelf tegenaan kijkt.

Ik was ondertussen nog geen 16 en zo geil geworden van alles dat ik op een bepaald punt aan de praat raakte met een man. Gelukkig was hij heel erg eerlijk achteraf gezien en heb ik toen zelf een bewuste keuze kunnen maken.

Bij “normale” kinderen zouden allerlei alarmbellen zijn afgegaan, maar bij mij niet, het was al “normaal” voor mij. Hij heeft mij serieus minimaal 3 weken lang achter elkaar op lopen geilen, op mij in lopen praten dat ik helemaal geen barrières had.

En hij verkondigde aan mij dat hij zich vereerd zou voelen als hij mij mog pijpen en ik zijn mond vol zou spuiten. Hij zou mij oppikken bij mijn school in de buurt en we zouden samen naar het Amsterdamse bos rijden. Ik had als smoesje tegen mijn ouders gezegd dat ik met vrienden naar de bioscoop zou gaan en pas om een uur of 10 a 11 thuis zou zijn.

Ze vonden dit veel te laat, maar omdat ik zo enorm aan pushen was lukte het mij toch, ik had het zelfs gepresteerd om de ouders van een vriendje van mij naar mijn ouders te laten bellen dat het allemaal goed zat.

Ze zullen wel gedacht hebben hij wilde zo graag naar de bios met mijn zoontje, en nu heb ik zijn ouders gebeld en wil hij ineens niet meer. Mijn buik zat vol met vlinders en ik was in mijn leven nog nooit zo zenuwachtig geweest.

Ik had wel gerommeld met meisjes maar echt afgezogen worden en in een mond spuiten was iets wat enkel in mijn fantasieën was voorgekomen. EN tja ik had ondertussen al een aardige fetisch opgebouwd wat facials betreft.

Opeens stond hij voor mij neus in zijn rode renault, het was een knappe man, maar wel oud ik schat nu een jaar of 60 a 65 en ik stapte al snel in. Onderweg hadden we gepraat over van alles en nog wat en vlak voor we op onze bestemming aan kwamen kwam hij ter zake.

Hij was zeer serieus en maakte mij zeer duidelijk dat ik ieder moment kon stoppen en hij mij onmiddellijk naar huis zou brengen, niet geheel onverstandig bedenk ik mij nu want eigenlijk was hij niets anders ass een pedofiel, toch! Ik kon niets anders tegen hem zeggen als “alsjeblieft Paul kun je mij pijpen ik wil het zo enorm graag voelen en ik wil mijn zaad spuiten in jouw mond, ik fantaseer al jaren om in een mond klaar te komen”.

En daar gingen we, hij was heel teder en lief voor mij en voor ik het wist zat hij met zijn tong mijn lul te bewerken in die auto van hem. Ik was wel extra zenuwachtig door die auto omdat ik die buurt zelf kende, we parkeerde daar altijd met mijn ouders als we naar het pannenkoekenhuis gingen. Maar al snel kon ik aan niets anders denken als aan die mond om mijn lul heen.

Ik kwam klaar binnen 2 minuten en door mijn leeftijd en potentie wist hij dat hij gewoon door kon gaan. Hij liet mij zien hoe hij met mijn zaad speelde en vertelde mij dat ik zo vaak klaar mocht komen als ik dat zelf wilde.

Op een gegeven moment haalde hij zijn lul uit zijn broek en smeerde hij wat overgebleven zaad over zijn eigen lul heen. Ik was gefascineerd door die lul van hem, hij was gigantisch in mijn ogen. Ondanks mijn fascinatie voelde ik mij in een instant ongemakkelijk toen hij aan mij vroeg of ik hem niet een keer wilde pijpen. Ik was gewoon bang geworden ineens, beelden van verkrachting gingen er door mijn hoofd en wild gewoon ineens weg.

Had ik toch nog een beetje gezond verstand gekregen eindelijk? Ik bleef contact met Paul houden en hij wist mij zover te krijgen om bij hem te overnachten. Ik kon niets anders voelen en herinneren als die heerlijke mond om mijn lul heen en het spuiten in dat warme natte mondje van hem.

Ongeveer 3 weken na onze laatste ontmoeting was het zover, ik had wederom de nodige leugens opgehangen waardoor ik de hele nacht weg kon blijven.

Hij haalde mij op en raakte alweer een beetje in paniek toen we op een bepaald punt al 30 minuten onderweg waren vanuit Amsterdam. Uiteindelijk kwamen we bij zijn woning in Schagen aan en moest ik snel van hem naar zijn voordeur lopen zodat niemand mij zag.

Die avond was heerlijk en teleurstellend tegelijkertijd. We hebben samen gegeten en eigenlijk niets anders gedaan als uren praten over alles en nog wat, en over sex natuurlijk. Ik weet nog dat ik dacht “Man, hou op met kletsen en pijp me, waarom doe je er zo lang over”.

Hij vertelde mij op het laatst dat hij zich toch ongemakkelijk voelde door mijn eerdere reactie nadat hij voorgesteld had om aan zijn lul te zuigen. Hij vertelde mij dat ik mij geen zorgen hoefde te maken en dat ik niets hoefde te doen. Ik was niet erg gerust gesteld daarop maar omdat het toch klikte vertrouwde ik hem.

Uiteindelijk was het ondertussen een uur of Nadat hij poedeltje naakt was, en met een slappe lul, stelde hij mij wederom gerust en dat ik mijzelf ook maar uit moest kleden. Zo gezegd zo gedaan en zoals sommige mensen zelf ook weten, als je erg zenuwachtig ben krijg je soms een behoorlijk stijve lul.

Hij nam mij mee naar zijn bed en daar ging ik al snel liggen, waarna hij binnen luttle seconden mijn lul in zijn mond had. Hij heeft mij die avond 4x klaar gepijpt in ongeveer 2 uur en al snel viel ik uitgeput in slaap. Wat hij nooit door heeft gehad is dat ik op een bepaald moment wakker werd en hem vanuit mijn ooghoek in het donker aan de gang zag met een enorm dildo in zijn kont.

Wat was dat een raar gezicht zo in het echt, ik had het ondertussen wel af en toe gezien op het internet en in de boekjes, maar dit was toch echt iets volledig nieuws. En ik doe het ook vaak met haar alleen. Sinds mijn pubertijd ben ik dagelijks wel met seks Sakar komt uit een moderne, vrijzinnige Koerdische familie.

Met haar ouders, broers en zussen is ze twaalf jaar geleden naar Nederland gekomen. Inmiddels is de jarige Sakar een modern en ingeburgerd meisje. Lang zwart haar, volle lippen, slank en een goed gevulde C-cup.

Ze leidt een modern leven en gaat regelmatig Mijn dochter is een vies hoertje! Mijn naam is Ans en ik ben een jarige vrouw. Ik ga jullie vertellen over een waargebeurd verhaal. Sinds de kinderen uit huis zijn, bezoeken mijn man en ik regelmatig een nudistencamping, waar we een stacaravan hebben.

Vroeger deden we dat ook al veel, en sinds de kinderen uit huis zijn hebben we dat weer opgepakt. Mijn botergeile gewillige dochter! Mijn naam is Paul en ik ga jullie vertellen over een verhaal wat zich een tijdje geleden bij ons thuis heeft afgespeeld. Ik ben de trotste vader van Demi, een prachtige dochter van 20 jaar oud.

Lang donkerbruin haar, een mooi vrouwelijk figuur en een volle C cup. Ze is een populair meisje en staat in de belangstelling Ik ruil van broer met mijn vriendin! Mijn beste vriendin "doet" het met haar broer. Ik kan er niet over uit. Gisteravond vertelde ze me eindelijk wat ik al misschien vermoedde maar nooit kon of wilde geloven.

Kim, mijn vriendin is 17, even oud als ik. Haar broer John is een jaar of twee ouder, denk ik. Ze neuken al bijna een jaar met elkaar. Het geile zusje van mijn vriendin! Het is weer vrijdagavond. Zoals elke vrijdagavond haal ik m’n vriendin op van haar werk om een nachtje bij haar thuis te gaan slapen. Na even beneden voor de formaliteit een drankje te hebben gedaan met haar ouders was het tijd om naar boven te gaan. Eindelijk met z’n 2tjes.

Al snel kunnen we niet van elkaar af Mijn achterbuurvrouw was bloedgeil! Het was een speciale dag. Janina de achterbuurvrouw was jarig en deed er niet veel aan. Ze was een alleenstaande moeder en had het niet al te breed dus hield ze het klein.

bisex stellen poepsex nl