Heerlijke borsten sexfeest agenda

heerlijke borsten sexfeest agenda

Bij binnenkomst waren sommige mannen een beetje huiverig voor dit paashaas pak, maar dat was nergens voor nodig, want er zat toch echt een hele lekkere vriendin in. Dit lekkere jonge 24 jarige paashaasje ging later op de avond als Cinthia verder en nam menige pik maar al te graag lekker diep in haar keeltje.

Ook werd dit geile paashaasje soms behoorlijk goed doorgeneukt en genoot daar enorm van. Mijn nieuwe vriendinnen Lia, Saskia en Jacqueline waren ook allen zeer enthousiast en gingen lekker los. Altijd leuk steeds meer nieuwe geile sex vriendinnetjes erbij te mogen hebben.

Ik zie jullie dan ook graag weer terug en niet alleen ik, maar de mannen zeker ook. Zelf heb ik nog even gesproken met Dennis, een leuke vent met een zeer ondeugende blik. Dennis had me vooraf een mailtje geschreven over zijn welvaartsbuikje, maar vertelde me een super avond te hebben gehad.

Zoals ik Dennis al vertelde heeft iedere man wel iets spannends en aantrekkelijks. Bij Dennis is dat zijn ondeugende verleidelijke blik. Twijfel vooraf nooit of deze hete meiden wel iets met jou willen, want iedere man is voor ons bijzonder en iedere man heeft wel iets aantrekkelijks.

Met deze woorden haalde ik Dennis vooraf ook over de streep en daar heeft hij naar eigen zeggen geen spijt van gekregen. Dennis reserveerde na afloop direct al voor de aankomende keer.

Ook ontving ik diverse positieve reacties over de libido Jelly zakjes. De eerst komende nymphonight zal zijn op vrijdag 12 mei, maar daar tussenin heb ik ook nog een Caribbean sex party op zaterdag 29 april. Dit is een heel ander sexfeestje waarbij mijn boerderijtje geheel in Caribbean sfeer zal zijn, met strand, cocktails, palmbomen en papegaaien en een geweldig optreden van de mooiste en één van de beste paaldanseressen van de wereld, Melissa O Neil.

Voor deze Caribbean Party hoef je niet te reserveren en kan je zo aankomen. De eerst komende geile Nymphonight met mijn onverzadigbare vriendinnen groep zal zijn op vrijdag 12 mei, maar daarvoor moet je dan wel reserveren om die niet te hoeven missen.

Het enige dat ik van je wil weten is je voornaam en leeftijd. Betalen kan ter plekke dus lekker veilig en discreet. Deze keer iets minder vriendinnen als de voorgaande edities, maar toch nog altijd 26 hete gewillige meiden die weer bijzonder hebben genoten.

Het is toch geweldig dat dit allemaal kan en men zich lekker geheel anoniem kan uitleven. De brood nodige ontspanning, even een avondje voor mezelf hoorde ik een man tegen één van mijn vriendinnen zeggen.

Het leven is al druk genoeg en tijdens deze avond kan je als vrouw en man je accu weer even lekker opladen. Nog steeds hoor ik mannen die voor het eerst een vrouw zien squirten en het bevreemd mij echt dat er nog zoveel mannen zijn die dit nog nooit hadden meegemaakt.

Ik weet dat mannen het als super geil ervaren en als een soort van prestatie zien. Lang niet alle vrouwen kunnen namelijk squirten en ook zonder squirten heel geil en lekker klaarkomen. Toch is sex tijdens mijn avonden veel meer dan alleen het bekende recht op en neer.

Sommige van mijn vriendinnen worden graag teder genomen, maar andere weer hard doorgeneukt. Ook keelneuken, anaal en fisten zijn op deze avonden items die steeds meer terrein aan het winnen zijn. Zowel wij vrouwen als de mannen kunnen daar enorm van genieten. Natuurlijk heeft iedere vrouw haar voorkeur en als je iets speciaals wil doen bij een vrouw, vraag het dan altijd eerst eventjes.

Je zal zien dat er tijdens mijn avonden meerdere meiden zijn die er voor open zullen staan. Mijn vriendin Jacqueline heeft mij gevraagd of ik die heer uit Utrecht nog even extra wil bedanken. Deze jonge meid valt op vijftigers en zij heeft jou nog gezocht, maar toen was je al weg.

Ik weet dat Jacqueline best wel wat gewend is, maar over jou raakte ze niet uitgesproken. Zij zou je graag nog eens willen ontmoeten. De eerst komende editie is twee dagen voor paas en zal dus in paassfeer zijn met diverse paasverrassingen. Het gaat een supergeile paas editie worden, dus reserveer snel. Ik ga nu lekker naar mijn bed en als je woensdag nog gaat stemmen, stem dan lijst 0, stem Monique voor meer sex en geiligheid overal en altijd!

Vrijdag de 13 e staat wereldwijd bekend als ongeluks dag. Nu heb ik zelf totaal niets met bijgeloof, vrijdag de 13 e , onder een ladder doorlopen en een zwarte kat. We hebben afgelopen vrijdag de 13 e nog maar eens bewezen dat dit ook een geweldige dag kan zijn.

Geen zwarte katten, maar gewillige natte poesjes. Het was een super avond en op de eerste nymphonight van dit jaar vlogen de spetters weer in het rond. Zowel mijn vriendinnen als de aanwezige mannen hebben wederom het erg naar het zin gehad en iedereen heeft zich weer prima vermaakt.

Soppende kutjes en vele harde pikken heb ik aan me voorbij zien komen. Heerlijk dat dat allemaal zo kan! Dit maal waren er maar liefst vijf geile nieuwe sletjes welke voor het eerst mijn nymphonight bezochten. Deze hebben het ook super gehad en komen zeker terug. Ik heb deze meiden heerlijk zien en horen genieten, wat hadden ze het fijn. De gynaecologen stoel blijft iedere keer weer een groot succes. Heerlijk om als vrouw genomen te worden op deze prachtige originele ziekenhuis stoel.

Wat ben ik blij dat ik deze enkele jaren geleden heb kunnen bemachtigen. Als vrouw voel je je lekker comfortabel liggen in deze stoel en als man is het uiteraard enorm geil om een vrouw zo met haar benen wijd te zien liggen en eens lekker te nemen. Er zijn vriendinnen, waaronder Debby, die het liefst alleen maar in deze stoel geneukt willen worden. Boven was niet alleen de gynaecologenstoel een gewild object, maar ook de sling, de banken, massage tafels en op de kamertjes was het een hete bedoeling.

Echt alle ruimtes werden gebruikt en overal sloeg de klok sex. Vind jij het geluid van een soppend kutje ook zo lekker? Heren wees eens eerlijk. Dat klinkt toch nog beter dan een V6 motor van een stoere bak? Omdat ik tijdens deze avond veel te doen heb is er voor mij helaas geen tijd om even naar boven te gaan, maar gelukkig zag ik ook beneden menige geile vrijpartij aan mij voorbij gaan. Van één van de mannen hoorde ik dat één van mijn vriendinnen zo geil was en zo graag sex wilde dat zij het matras op één van de vele kamertjes of één van de vele andere neukplekjes niet eens haalde.

Zij besloot spontaan zich op de grond te laten neuken. Mijn 5 nieuwe vriendinnen heet ik nogmaals van harte welkom en hoop jullie nog vaak mogen te verwelkomen.

De eerst komende keer zal zijn op vrijdag 10 februari en natuurlijk gaan we er dan weer een top avond van maken, dus zorg dat je erbij bent en reserveer een plekje. Buiten was het guur en koud, maar binnen warm en soms zelfs superheet! Het was weer eens lekker genieten en ik vind het iedere keer weer heerlijk om te zien en te beleven.

Ik vind het lekker om zoveel vrijheid en blijheid van zowel de aanwezige mannen als mijn vriendinnen te constateren. Gewoon eens lekker los te gaan zonder gezeur en zonder uitgebreide versier pogingen. Er waren ook weer vier nieuwe meiden en deze gaven mij aan zeker terug te komen en een geweldige geile avond te hebben gehad. Drie van deze vier meiden zie je op onderstaande foto. Ook komen er steeds vaker onderdanige slavinnen sletjes.

Ik weet inmiddels dat mannen het erg geil vinden om een zeer onderdanig soms vastgebonden slavinnetje te neuken en te gebruiken. Neem bijvoorbeeld Nina middelste foto. In het eerste deel van de avond werd ze als slavin lekker genomen en gebruikt en de tweede helft van de avond omgekleed als sexy school girl met twee staartjes en Hello Kitty rugtasje. Wat is er nu spannender dan een onschuldig schoolmeisje zo te keer zien gaan? Ook moet ik nog even kwijt dat er een man was van een jaar of vijftig waar ik diverse van mijn vriendinnen over heb gehoord.

Nu zijn mijn vriendinnen echt veel gewend maar als ik deze meiden mag geloven kon hij iets met zijn vingers waardoor ze het gevoel hadden dat hun kut als een soort van vulkaan uit elkaar barste en begon te spuiten als nooit te voor. Zijn naam was Henry of Harry, daar waren de meningen over verdeeld……. Lieve Henry of Harry of hoe je echte naam ook zal zijn boeit ons totaal niets, maar een volgende keer zien we jou graag weer terug en om mijn vriendinnen blij te maken geef ik je dan eenmalig een gratis entree.

De eerst komende keer is overigens op vrijdag 10 maart, dus schrijf je snel in! Vanwege de plotselinge griep inval kon ik helaas de aangekondigde 32 vriendinnen deze keer niet waarmaken, maar met drie griep meldingen blijft 29 ook een respectabel aantal. Meiden, veel beterschap en jullie halen je schade een volgende keer vast en zeker in. Ook deze keer was een geweldige geile avond. De aanwezige vriendinnen logen er dan ook niet om en hadden er zoals aangegeven enorm veel zin in.

Geen gezeur en geen lastige versierpogingen, maar gewoon heerlijke gewillige meiden die graag zonder dat je er moeite voor hoeft te doen op hun rug gaan liggen om heerlijk van jouw pik te kunnen genieten. Lat minute kreeg ik nog een aanmelding van de single Barbara.

Zij zat overdag op haar werk en was zo gruizig dat ze me vanaf haar werk nog een mailtje stuurde of zij alsjeblieft mocht komen. Haar kutje stond op knappen. Dat was te merken ook, want al kwam zij vanwege haar werk pas wat later op de avond, ging zij compleet los. Alle opgekropte geiligheid moest er uit.

Maar ook mijn nieuwe vriendin Cindy heeft het de vorige keer helemaal ontdekt. Deze hete 23 jarige meid voelde zich haar tweede op deze avond als een vis in het water. Zij had deze avond graag eerder ontdekt. Op zich hele mooie aparte muiltjes, leek Cinderella wel. Twee heren lagen met haar bezig zodat ik alleen haar zilveren muiltjes kon zien bengelen. Later zag ik dat het hier om Ritchie ging. Een lekkere vriendin die wat mij betreft haar zilveren muiltjes kan omwisselen voor gouden muiltjes.

Deze mooie meid verdient echt de gouden geile plak. Iedere keer weer is het genieten in optima forma. Geen gezeur, geen gedoe, maar geiligheid ten top. Heerlijk om altijd weer die verschillende mannen pikken te zien en dat in combinatie met die natte gruizige kutjes. Wat kan het leven toch mooi zijn. Het was weer genieten de afgelopen vrijdag 9 september. Soms zie ik bij binnenkomst als een man voor het eerst bij me langskomt. Uiteraard zal ik hem dan op zijn gemak stellen en vragen of mijn twee vriendinnen Marjan en Corina hem eventjes wegwijs willen maken alvorens hij zich kan storten in een geil avontuur.

Gelijk een topless ontvangst van twee heerlijke meiden, wat wil je nog meer? De meeste heren voelen zich gelukkig al snel op het gemak, want de sfeer is ook altijd erg relaxed en dat wordt als prettig ervaren. Ook deze keer was weer super geil en werd er de gehele avond weer volop genoten.

Een enkele keer zie je een heer verschrikt kijken als één van mijn vriendinnen luidkeels klaarkomt. De heren die vaker zijn geweest zijn dit wel gewend. Heerlijk toch dat je je als vrouw lekker helemaal kan laten gaan. Geen buren, geen kinderen, verder niemand die ze daar mee lastig vallen. En mannen ervaren dit ook vaak als zeer geil. Het mooie is dat zowel de aanwezige heren als mijn vriendinnen zich lekker onbezonnen kunnen uitleven en laten gaan.

Om 24 uur was er nog een supergeile verloting en werd één van de aanwezige heren de avond van zijn leven bezorgd. In een gesloten kooi mocht hij een knap jong vriendinnetje Marjan lekker in een afgesloten kooi onder handen nemen. Deze kooi was afgesloten en daar kon dus verder niemand bijkomen. Gewoon ongestoord genieten van deze prachtige meid…….. Boven aan de balustrade was ook erg veel actie en de aanwezige heren voelde zich als een kind in een snoep winkel.

Ik zag vanaf beneden dat mijn vriendin Tonny weer heerlijk voorover gebukt aan de balustrade stond te genieten. Maar ook op de kamertjes en de banken volop actie en geiligheid. Ook zelf heb ik weer de nodige pikken gezien en dat is toch elke keer weer genieten als ik daar aan terug denk.

Toch bleef één pik me heel erg bij vanwege de vorm. Het leek op een soort van G — spot penis, aan het eind een heerlijk bochtje. Apart, maar wel heel geil om te zien en waarschijnlijk ook om lekker te voelen. Ook sprak ik halverwege de avond nog een verlegen jonge man die mij een compliment maakte. Maar ondanks dat halverwege de avond al twee keer sex had gehad met twee verschillende vriendinnen.

In het dagelijks leven had deze niet onaantrekkelijke jonge man het moeilijk om contact te maken met vrouwen. Vreemd hoor dames, dan missen jullie toch wat! Kennelijk zagen mijn vriendinnen dat wel, want mijn vriendin Jolanda kwam speciaal naar mij toe om te vertellen hoe leuk ze het met hem had gehad.

Dit soort kleine dingetjes vind ik altijd weer fijn om te horen. De eerst komende nymphonigt is overigens op vrijdag 14 oktober, dus reserveer snel als jij hier ook lekker los wil gaan.

Zo midden in de zomer was het wel een hele bijzondere nymphonight deze keer. Maar liefst 33 onverzadigbare sletjes hebben evenals de aanwezige mannen enorm genoten. Ook waren er deze keer diverse twintigers voor de liefhebbers van jonge hete meiden. Je zal begrijpen dat er vol op actie was door mijn gehele boerderijtje. Enkele weken geleden kondigde ik al aan dat de vrouwelijke belangstelling voor deze avond steeds groter aan het worden is en vandaar waren er maar liefst 33 heet smeulende kutjes.

Dit maal werd Paulien opgemaakt als levend voorgerecht waar menigeen heerlijk van heeft kunnen smullen. Paulien genoot daar met volle teugen van en heeft een geweldige avond beleefd.

Paulien werd opgemaakt tot een schitterend voorgerecht. De 24 jarige Denaya voelde zich haar eerste keer direct als een vis in het water. Binnenkort zal ik ook even een profiel op mijn website van haar aanmaken. Halverwege de avond ontstond er iets speciaals toen Denaya plots behoorlijke spanking kreeg van mijn mooie subje. Met rood geslagen billen vervolgde deze geile jonge meid haar avond en werd als één van de laatste laat op de avond nog supergeil hard geneukt op de gynaecologenstoel.

Verder waren ook Byanca en Anita weer geil bezig. Deze dames zijn altijd super geil vaak ook samen bezig en gaan dan behoorlijk te keer. Nu kan ik alle 33 vriendinnen wel gaan opnoemen, maar dat wordt me even teveel. Het was een onvergetelijke avond en heb daar enorm veel complimenten over mogen ontvangen.

Diverse heren waren compleet uitgeput en Johan vertelde me zelfs met 12 meiden sex te hebben gehad. Tsja, die Johan………pas je wel een beetje op je hart man?

Ik wil het verslag ditmaal niet te lang maken, maar je zal begrijpen met zoveel vrouwen wat gemist te hebben als je er niet bij bent geweest. Ook in de zomer gaan mijn hete sexfeestjes gewoon door hoor.

Dat is maar goed ook, want wie wordt nu niet opgewonden van die lekker luchtig en schaars geklede dames op straat? Afgelopen vrijdag was weer helemaal top. Een geweldig geil showtje van Jewel en mijn gehele boerderijtje straalde sex uit.

Overal en in iedere hoek, op elke bank, tafel of matras gebeurde de geilste dingen en lag men te neuken en al wat nog meer. Deze keer waren er maar liefst zes nieuwe vriendinnen Eva, Caroline, Circe, Wendy, Kim en Evelien Al deze zes meiden hebben een geweldige geile avond gehad en mij allen te kennen gegeven vaak te willen terugkomen op mijn hete sex avondje. Dat juich ik uiteraard toe, want des te meer geile meiden des te meer sex plezier.

Het doet mij echt goed om te zien dat mijn sex vriendinnen groep zich nog steeds verder aan het uitbreiden is. Op een gegeven moment klonk er een enorm lawaai vanuit de bedstee.

Nog nooit eerder heb ik een man zo heftig horen klaarkomen. Sommige moesten er om lachen en anderen zag je met verbazing er naar luisteren. Zelf verbaas ik me nooit ergens meer over, maar wat kon deze man luid klaarkomen zeg.

Geweldig om dat te hebben mogen beleven. Heb hem later op de avond nog even gesproken en hij vertelde mij dat hij dit alleen een enkele keer heeft als hij super opgewonden is. Het leek of hij zich er voor schaamde en ik liet hem weten dit juist erg geil te vinden en hij zich dus nergens voor hoefde te schamen. Ook mijn vriendin Jolanda bij wie dit gebeurde was diep onder de indruk en liet me weten dit echt enorm geil te hebben gevonden. Zij zag het als een eer dat hij zich bij haar zo kon laten gaan.

Met 28 hete meiden was het wederom een geile avond met heel veel neuk en sex plezier. We zien daarom snel weer uit naar de eerst komende avond. Jij ook, reserveer dan snel een plekje. Ik hoop dat de heren die gisteren naar de opening van het EK voetbal en de openingswedstrijd hebben gekeken daarvan genoten hebben. Wel kan ik jullie zeggen toch ook wat gemist te hebben, want de aanwezige heren op mijn hete nympho avond hebben het allen bijzonder naar het zin gehad en er was dan ook weer voldoende keus om gedurende de avond met meerdere geile meiden sex te bedrijven.

Als extra verrassing deed mijn vriendinnetje M deze avond topless de deur open om de mannen maar eens gelijk goed welkom te heten. Later op de avond heeft zij ook nog vijf pikken hard gemaakt en de hardste beloond met een lekkere massage set. Het was een enorme geile bedoeling.

Wat dacht je van een supergeile Sandra die rond Het blijft een soepele mooie geile meid met iedere keer weer iets spannends om van te smullen. Verder hebben mijn vriendinnen ook allen zeer genoten van de aanwezige heren. Op een gegeven moment hoorde ik de ene na de andere vriendin luidkeels klaarkomen. Ook kwam een zekere Jacco naar mij toe met de vraag of het goed was dat hij één van mijn vriendinnen op mijn barretje mocht neuken.

Het was voor hem namelijk een langgekoesterde wens om dat eens te doen. Dit vond ik een pracht idee en stemde uiteraard daar mee in, want zoals jullie vast wel weten sta ik altijd wel open voor geile ideeën.

Het kan mij echt niet gek genoeg. Ik ontving wederom enorm veel complimenten over de organisatie, het eten, de hapjes en het buffet. Heren, bedankt voor alle complimentjes, maar ik doe het graag voor jullie hoor.

Al blijft de sex uiteraard het belangrijkste van deze avond. De eerst komende geile sex avond is overigens op vrijdag 8 juli. Dus als je deze keer hebt gemist is er dan weer een unieke kans om de geilste avond van je leven mee te maken.

Reserveer dus nu voor vrijdag 8 juli en ik zal je samen met mijn vriendinnen weer van harte welkom heten op deze geile avond vol sex, lust en erotiek. De afgelopen week liep de buiten temperatuur op tot ver boven de 20 graden, maar afgelopen vrijdag werd deze temperatuur in mijn boerderijtje overtroffen door toedoen van 27 hete meiden welke zich lekker lieten neuken en compleet los gingen.

Twee vriendinnen minder dan ik had aangekondigd vanwege de gebruikelijke welbekende vrouwelijke ongemakjes. Een enkele keer plannen wij vrouwen dat wel eens verkeerd L. Spuitende kutjes, lekkere harde pikken, schreeuwende meiden en glunderende geile mannen. Zelf word ik ook iedere keer weer enorm opgewonden van deze geile avond en leef ik er echt naar toe. Maar ja……iemand moet het organiseren en dat ben ik L. Zo af en toe kon ik een blik werpen en zag natuurlijk weer hoe Paulien tekeer ging.

Heerlijk soepel werd zij genomen en hoorde ik haar enorm te keer gaan van het genot van een wilde penetratie. Ik zag de spetters er afvliegen, maar gelukkig lagen er wat handdoeken onder om mijn vloer netjes schoon en droog te houden. Toen Byanka binnen kwam zag ik het al aan haar ogen.

Ze straalde geiligheid en gewilligheid uit. Daar kan je als man toch niet omheen. Vooral boven op de ligtafels zie ik haar geregeld actief bezig en super genieten terwijl zij lekker genomen wordt. Natuurlijk altijd leuk als Paola er ook is. Geen man is veilig voor haar en kijk je als man haar kant uit dan ben je aan de beurt.

Deze brutale, maar wel erg lieve vriendin regisseert meestal haar eigen avond en trek een man graag naar haar toe. Paola is zeer bewegelijk, overal te vinden en super geil. Deze geile slet is vooral gek op pijpen en dat doet ze zeer bedreven en vol overgave. Wil jij graag een keer superlekker gepijpt worden kan ik je zeker aanbevelen Paola niet over te slaan.

Ook was er een nieuwe vriendin tijdens deze avond, haar naam was Monique. Altijd leuk om een geile naamgenoot te hebben en deze getinte naamgenote heeft mij aangegeven enorm te hebben genoten en ook snel weer terug te komen. Maar ook wederom de complimenten aan de aanwezige heren. Jullie waren geweldig en ik, maar vooral mijn vriendinnen hebben echt enorm van jullie genoten.

Wil jij ook lekker genieten van vrouwen en sex? Reserveer dan snel voor de eerst komende keer. Stuur een mailtje met je voornaam en leeftijd en jij ontvangt zo spoedig mogelijk bericht of ik een plaatsje voor je heb op vrijdag 8 juli. Mocht je al gereserveerd hebben en een bevestiging daarvan hebben ontvangen, dan zie ik jou op vrijdag 8 juli. Zoals ik al had aangekondigd was de afgelopen nympho avond van vrijdag 8 april een hele bijzondere.

Zowel mijn vriendinnen als de aanwezige heren werden ontvangen als soort van VIP over een rode loper. Mijn vriendin Lis stond topless bij de deur om iedereen samen met mij te ontvangen en een lekker welkomst drankje aan te bieden. Tsja en als man ontgaat het je dan niet om even te genieten van die enorme lekkere grote borsten van Lis. Daar kan je natuurlijk gewoon niet om heen ;. Nieuwkomers werden welkom geheten en wegwijs gemaakt door mijn vriendinnen Gerda en Corine om er zo een geweldige avond van te maken.

Als opwarmertje had ik rond Maitea zag ik lekker geil genieten op haar favoriete gynaecologen stoel. Het blijft enorm geil om je door een man lekker door te laten neuken op deze stoel.

Aan het eind van de avond sprak ik Maitea bij het naar huis gaan en ze liet me weten helemaal op te zijn en totaal afgeneukt. Slavin Sylvia stond voorover aan de balustrade vastgebonden met een anale haak aan haar hoofd zodat zij goed voorover stond.

Ik hoorde dat diverse mannen daar enorm van genoten hadden en het super geil vonden om dit weerloze vaststaande slavinnetje lekker in dit standje te neuken terwijl zij geen enkele kant op kon. Dat geeft als man toch een machtig gevoel. Maar ook dit slavinnetje vond dit boter geil en genoot er enorm van. Ook Byanka zag ik enorm tekeer gaan boven op die geile gynaecologen kooi. Dit is een ander sexmeubel als de gynaecologen stoel en ook heerlijk om een vrouw hier wijdbeens op te zien liggen.

Anita was ook weer behoorlijk ondeugend bezig. Alleen de blik van deze altijd supervrolijke vriendin zegt mij al meer dan voldoende. Wat moet zij deze avond weer enorm genoten hebben. Toen ik beneden in het keukentje stond hoorde ik één van mijn vriendinnen door de verwarmings hete lucht roosters een supergeil orgasme krijgen.

Hier leek wel geen einde aan te komen. Alle decibellen werden overschreden en ze gilde het uit van genot. Aan haar stem kon ik helaas niet horen wie het was, maar ben erg benieuw wat er met haar op dat moment gebeurde. Dat moet wel heel lekker zijn geweest….. Ik wil het niet te lang maken, dus zal niet al mijn vriendinnen gaan opnoemen, maar één ding staat vast…….

Zelf heb ik ook heel wat lekkere geile mannen aan me voorbij zien gaan en begrijp heel goed dat mijn vriendinnen hier enorm van genoten hebben.

De afgelopen keer had ik overigens als try out een speciale editie en daar heb ik van zowel mijn vriendinnen als de aanwezige mannen enorm veel positieve reacties op ontvangen. Vandaar heb ik besloten dit ook weer te zullen doen op vrijdag 13 mei. Ook deze keer was het weer genieten in mijn boerderijtje. Ik zag dat ook het nieuwe kamertje veel werd gebruikt. Zelf vind ik dit een enorm leuk geil kamertje en daar sta ik kennelijk niet alleen in.

Deze keer was ook Paulien weer van de partij. Zij was er in februari voor het eerst sinds tijden niet, maar deze avond ging zij weer geweldig te keer. Menig man heeft haar gepiercde super natte kutje lekker kunnen verwennen met als beloning een heerlijk squirtend kutje.

Paulien is zeer veelzijdig en heeft geen enkele voorkeur voor een plek waar zij het doet. De kletsnatte Paulien vroeg zich op een gegeven moment af wie haar wilde neuken. Dus heren op je doel af en niet alleen van een afstandje naar haar kijken terwijl zij wijdbeens op de barkruk zit.

Ook heb ik Byanka weer lekker tekeer zien gaan. Net terug van vakantie en zo direct van schiphol naar mijn geile avondje. Alleen dat geeft al aan wat voor geile donder zij is. Ook had ik vernomen dat Byanca op een gegeven moment zo hard op de gynaecologen stoel werd genomen dat deze zeer zware stoel bijna dwars door de balustrade ging.

Inmiddels weet ik ook dat Jelissa veel mannelijke fans heeft en dat kan ook niet anders. Jelissa is een geweldig sex beest, maar moest vanwege omstandigheden helaas al vroeg weg. Zij baalde daar enorm van en beloofde bij het weggaan dit zeker de volgende keer goed te maken. Heren dat beloofd wat! Verder was mijn vriendin Paola weer super uitdagend bezig. Bij Paola is het altijd oppassen, want voor dat jij het in de gaten hebt pakt ze jouw pik uit je boxer of slip.

Ook zag ik dat zij hard op haar billen werd geslagen. Heelijk die reactie op die geile klappen. Dan zag ik ook dat Maithea al lekker vroeg met twee heren bezig was al liggend over de sexkooi.

Terwijl zij de ene man aan het pijpen was werd ze lekker door de andere man geneukt. Deze kleine opdonder wordt het liefst vaak en veel geneukt. Als laatste wil ik de Limburgse Dees noemen, want zij ging echt tot de laatste minuut door. Deze geile slet werd aan het eind van de avond keihard geneukt en ging enorm te keer.

Enigzins geheel afgeneukt kwam zij als laatste aan het eind van de avond met knikkende knieën. Die enkele mannen die tot het laatst bleven werden toch ook behoorlijk hiervoor beloond, want aan het eind van de avond gebeurde er best nog het e.

Geregeld nemen vrouwen contact met mij op die mij aangeven onverzadigbaar te zijn en heel graag ook geregeld naar mijn bekende sex avondjes te willen komen. Deze keer waren dat er maar liefst zes en samen met mijn overige vriendinnen bracht dat voor deze avond dus 31 naar sex hunkerende nymphen bij elkaar.

Het was weer één grote sex speeltuin voor de aanwezige heren. Ook zij konden lekker los gaan en zich uitleven op deze 31 dames. Dat wil toch iedere man! Wat dacht je van Lara? Een mooie sexy vrouw met donker haar en een stel heerlijke borsten en billen. Zij is een hele mooie vrouw die behoorlijk tekeer ging.

Ook vond ik het erg leuk om met Naomi weer een nieuwe Belgische vriendin te mogen aankondigen. Deze knappe Vlaamse wist ook haar mannetje te staan en wist ook beneden de mannen behoorlijk op te geilen oa aan de danspaal samen met haar vriendin Dees.

Voor heren die kicken op rubens vrouwen was Saskia een perfecte optie. Ook was het voor haar de eerste keer op mijn geile feestje en wat heeft zij genoten. Samen met Monique mijn naamgenoot , Ritchie en Jo waren bovenstaande drie dames voor het eerst. Ik zal het erg leuk vinden deze dames weer geregeld terug te zien op mijn geile sex feestjes. En dan de knappe slanke Jelissa. Zoals ze zelf al aangeeft een echte slet waar je als man toch niet om heen kan.

Jelissa maakt echt iedere man helemaal gek en ging o. Mooi, lief en geil……… wat kan een man zich nog meer wensen? Zelf vind ik het ook altijd een enorme geile avond en zie menig pik aan mijn voorbij gaan. Dat laat mij ook zeker niet koud net als de geluiden en orgasmes van mijn vriendinnen. Ik vind het erg geil om zowel mannen als vrouwen te zien en te horen genieten.

Als ik die mannen zo zie genieten en die natte kutjes zie neuken zou ik zelf ook graag wel eens voor één avond een pik willen hebben. Lijkt mij heerlijk om eerst lekker te neuken en vervolgens het zaad over een paar heerlijke borsten te spuiten. Soms ben ik best wel eens jaloers op die mannen ;.

Zoals je weet heb ik het zelf altijd behoorlijk druk tijdens deze avonden en kan dus niet iedere vriendin benoemen en bekijken, maar weet dat al mijn vriendinnen, met dank aan de aanwezige mannen, bijzonder hebben genoten. Daarom wil ik alle aanwezige heren weer bedanken voor deze geweldige avond. Geen gedoe, geen gezeur, maar lekker een avond lang genieten van sex en onverzadigbare vrouwen. Maar liefst 29 hete meiden stonden, op vrijdag 8 januari, met smacht te wachten voor de aftrap van de eerste nymphonight van dit nieuwe jaar.

Ik had 30 vriendinnen aangekondigd, maar mijn vriendin Tonny was helaas door de griep overvallen. Dat de overige 29 vriendinnen er zin in hadden was te merken, want wat ging het er weer geil aan toe. Vanuit diverse kamertjes hoorde ik luidkeels klaarkomende vriendinnen en zelfs beneden was ik daar geregeld getuige van vriendinnen die op de banken langs de balustrade geweldig geil bezig waren.

Soms kon ik door de hete lucht roosters heen mee genieten van het genot wat zij beleefden. Maar ook steeds meer heren laten van zich horen en natuurlijk heren jullie mogen ook best wat geluid maken hoor.

Geiler kan je ons vrouwen namelijk niet maken als wij je niet alleen voelen,, maar ook lekker kunnen horen. Ik vernam dat mijn vriendin Petra met ferme stoten werd genomen.

Dat is wat de meeste vrouwen heerlijk vinden. Natuurlijk mag het soms teder en lief zijn, maar ook een harde neukbeurt is wat de meeste van mijn vriendinnen toch graag ondergaan. Toch heb ik ook vriendinnen die meer gaan voor de wat zachtere lieve aanpak en zo zijn wij allemaal weer geheel anders. Ik zelf daarentegen neem het liefst zelf het initiatief als ik sex met een man heb. Een man zal bij mij ook zeker niets te kort komen, maar ik wil altijd graag zelf de regie in handen hebben en ben zeer bepalend tijdens de sex.

Gelukkig zijn er ook mannen die dat leuk vinden anders was ik toch mooi zuur uit geweest. Twee vrienden die er waren hadden altijd als wens om samen een vrouw eens goed hard aan te pakken. Helaas weet ik niet bij welke vriendin, maar ze waren er vol lof over. Ze hadden haar volgens eigen zegge bruut genomen in alle gaten en alle standen. Misschien verneem ik nog wel van de desbetreffende vriendin wie dit geweest is als zij dit verslag leest.

Stuur dan een mailtje naar ons: Als je maar gezellig bent en niet al te verlegen. Wij laten jullie dan kennis maken met de gezelligste club van Nederland. Wij zijn er niet op uit om sex mét iemand te hebben, maar wel sex met iemand…. We hopen snel iets van jullie te horen. Groetjes, Jan en Xantricia. Beste Hans en Monique, Wil toch nog even van het hart dat wij ons geweldig thuis hebben gevoeld in jullie club afgelopen zaterdag. Waar andere clubs beweren laag drempelig te zijn… zijn jullie dit wel!

Het bezoek wat bij jullie komt is erg gevarieerd, open en sociaal. Ook vond ik het ontvangst van Monique erg prettig. Ik kan jullie dan ook enorm aanraden bij andere vrienden en dat gaan we dan ook zeker doen. Wij zijn er met Halloween zeker weer dus tot dan! X uit het hoge noorden;-. Hoi Monique en Hans, Ik wil jullie toch nog weer een groot compliment geven voor de supergezellige Discovery-avond. Wat hebben wij weer genoten en wat was er weer een afwisseling.

Ook deze avond met veel leuke mensen gesproken maar uiteraard ook met ons tweetjes een paar keer tot actie overgegaan. De combinatie van jullie locatie, jullie gastvrijheid en de diversiteit van deze avond zit perfect in elkaar. We zijn nu naar alle tevredenheid twee keer bij jullie geweest. Onze eerste keer bij jullie was vorige maand tijdens de caribische avond en kwamen op aanraden van een bevriend stel die wel vaker bij jullie komen. Het was een sfeervolle avond en het was erg druk, vandaar mochten we van jullie op het gras parkeren van jullie tuin.

We hebben ons prima vermaakt en vonden de sfeer heel goed evenals de bediening en de ontvangst. Ook de club was erg mooi en vooral ook schoon, dat komen we lang niet overal tegen. Omdat het zo goed bevallen was waren we er zaterdag weer. Evengoed waren er ruim voldoende stelletjes om een heerlijke avond te hebben en hebben wederom erg genoten.

Over twee weken willen wij de combi avond proberen te komen omdat we daar ook veel over hebben vernomen. Helaas weten we nog niet of we kunnen, maar jullie gaan ons in ieder geval weer zien tijdens de hot summer party op 19 juli. Jullie hebben er weer vaste gasten bij en zullen jullie zeker aanbevelen bij onze swingers vriendjes.

Hallo, hier een verslag van Duo Penotti Afgelopen zaterdag 8 maart ,Parenavond en de mogelijkheid van 2 halen 1 betalen volledig benut. Een super initiatief van de Club en daarom ook een paar, wat we de eerste keer ontmoet hadden en gegevens van hadden, gemaild en gevraagd of ze met ons mee wilden.

Ze komen van uit zuid holland dus ook maar een 4 persoons kamer geboekt bij de Vooroever. Zo konden we de kosten toch zo laag mogelijk houden in deze dure tijden.

Het was ietsje rustiger dan op onze eerste avond toen we een Discovery Party hadden bezocht maar daardoor konden we wel aan tafel gaan zitten bij een heel leuk stel uit Friesland die hier al jaren komen. Jammer dat we geen gegevens hebben uitgewisseld want zou ze best nog wat beter willen leren kennen. Eigenlijk was het zo gezellig en hebben we zoveel gepraat en gedronken dat wij als duo Penotti niet eens aan een vrijpartijtje toe zijn gekomen.

Zo zie je maar dat het niet alleen maar om SEX met hoofdletters draait. Gewoon in een ongedwongen sfeer een biertje drinken en gezellig praten met mensen die van heinde en ver komen zuid holland , friesland en de achterhoek is wonderlijk genoeg ook genoeg voor een hele leuke avond al had ik achteraf toch ook wel ff meer gedaan dan dat Toch blijf ik het ondanks dat ik niet verlegen ben,het moeilijk vinden om aan te knopen met een paar of een vrouw als ik voor mn zelf spreek , natuurlijk hebben we heel leuk gesproken met het paar uit Friesland en was het een schitterende vrouw om alleen al naar te kijken en was het een hele aardige en joviale vent … maar hoe ga je dan te werk??

Niet dat dat het geval was met deze twee uit Friesland maar bij sommige koppels kon ik mij wel voorstellen dat mijn vriendin niet geïnteresseerd zou zijn in de man terwijl ik de vrouw aantrekkelijk vond.

Wat ook opvalt is dat de muziek niet te hard staat zodat je wel kan praten. We  moeten zeggen dat wij een top avond gehad hebben en toen we de volgende dag terug naar huis reden hebben we het allemaal nog even de revu laten passeren en zijn wel van plan gewoon wat vaker te komen deze parenavonden zij daar denkk ik wel heel geschikt voor dus hoop ik, als jullie toevallig ook deze post lezen,Paar uit Friesland dat we jullie de volgende keer 12 — 4 weer zien en misschien nog wat andere paren die waarschijnlijk ook weer aanwezig zullen zijn en wellicht onze horizon kunnen verbreden.

Afgelopen maand hebben we twee keer uw club bezocht en er zullen er nog vele volgen. De eerste keer was op een discovery en was een top avond en de tweede keer afgelopen zaterdag  hebben we ons ook goed vermaakt. Komen volgende keert naar de combi, want jj had ons dit geadviseerd.

Wat een lieve vrouw is dat zeg. Weten niet of hetgeen zij laat zien echt ons ding is, maar genieten er alleen al van om daarnaar te kijken. Eerlijk gezegt wind het ons wel op om te zien maar niet om zelf te doen. Hebben gisteren boven wel een heel leuk stel leren kennen. Na een spannend uurtje in die kamer met die leeuw hebben we beneden lang met elkaar gesproken en gegevens uitgewisseld.

Het leek of we elkaar al jaren kenden en er was een super klik. Vandaar willen we komende zaterdag samen komen en van uw aktie gebruik maken zodat een stel gratis naar binnen mag.

Maar al was dat niet zo geweest waren we zeker ook gekomen hoor! Afgelopen vrijdag zijn mijn vrouw en ik naar Parenclub Monique geweest.. Wij hebben het als super ervaren Hans en Monique zijn zo relaxt..

Hey Monique en Hans, Wij hadden het er al een jaar over om naar een parenclub te gaan. Het idee vonden wij erg leuk en we vonden het spannend te gelijk. Wat ons tegen hield waren dat er 2 maal een parenclub op tv was die wij wel heel ranzig vonden. De taxichaufeur legde uit dat het een parenclub was waar hij veel klanten afzette.

Nieuwsgierig kwam zij thuis en zijn op jullie site gaan kijken. Het leek zo anders dan het beeld wat we hadden over parenclubs en hebben de stoute schoenen aangetrokken. Afgelopen zaterdag zijn wij dan bij jullie geweest.

Onze eerste indruk was gelijk zo anders dan wat wij op tv hadden gezien en we voelde ons gelijk ontspannen. Het was natuurlijk wel spannend. We zijn dan ook lekker eerst aan de bar wat gaan drinken en kwamen al snel in contact met een stel wat al een tijd bij jullie over de vloer kwam.

Ook dit was lekker ontspannen. Het leuke was ook dat je heel veel vragen kon stellen aan de mensen die al vaker in een parenclub waren geweest en zij heel relaxed antwoord gaven en er zo hele leuke gesprekken ontstonden. Hahaha we hebben denk ik eerst wel 3 keer een rondje gedaan om te kijken en te wennen.

De 4de keer zijn wij de junglekamer in gegaan en hebben hier geweldig lekker gevreeen. Erg leuk stel en hadden al snel gezellige gesprekken en niet eens sexueel getind.

E zou D een heerlijke massage geven en zijn naar boven gegaan. Wij waren wel heel nieuwsgierig omdat het een stel in ons straatje paste. Wij belande ook al weer snel in de jungelkamer. Hahaha dit trok al snel ook een mooi slank ander stel aan. Zij gingen naast ons liggen vrijen. Men, wat een toffe ervaring zeg. Wat ook zo mooi was, dat het andere stel graag wilde vrijen met mijn vriendin en zij wilde dit nog niet.

Zij hoefte alleen haar hand op te steken. Het was erg opwindend om zo dicht naast een ander stel te vrijen Grrrrr men ik moest mij inhouden om niet te komen. Het was gewoon zo genieten, zo spannend en zo ontspannen. Wij willen jullie bedanken voor de mooie avond en de geweldige ervaring.

Ons zien jullie binnenkort terug. Hallo Hans en monique. Afgelopen zaterdag hebben we jullie parenclub bezocht. Toch wel een hele stap voor ons. We hadden tijdens onze geile neukbeurten vaak geroepen dat we eens naar een parenclub wilden maar zeggen en ook daadwerkelijk doen zijn toch 2 verschillende dingen. Maar enige tijd geleden hebben we dan toch de knoop doorgehakt en besloten om naar de paren avond van 11 januari te gaan.

We hebben een hotel geboekt zodat we niet naar huis hoefden te rijden. De taxi service van jullie is super , we werden van het hotel naar de club gebracht waar wij werden opgevangen door monique. In het hotel waren we toch wel een beetje gespannen naar mate de tijd verstreek. Eenmaal binnen was dit eigenlijk direct over door de uitleg van monique. We kregen een rondleiding door de club en we moeten zeggen het ziet er allemaal zeer netjes uit. Na de rondleiding hebben we ons omgekleed en zijn we aan de bar gaan zitten.

Er heerst hier een zeer ontspannen sfeer en ook veel mensen gewoon aan het fris en de koffie zitten en niet aan de drank. Aan de bar gezellig gekletst en wat gedronken. We belanden in de kamer met het stapelbed , daar lagen het andere stel waar wij mee hadden gesproken al lekker te neuken. Wij zijn lekker onder het stapel bed gedoken en hebben daar lekker liggen vrijen.

Spannend om te neuken terwijl anderen zomaar toe kunnen kijken. Na het douchen zijn we aan de bar beland en hebben lekker wat gegeten van het buffet. Het was heerlijk en goed verzorgt. Na nog wat gedronken te hebben zijn we voor de 2e ronde gegaan en zijn in de koeienkamer beland, daar waren we alleen maar af en toe werden we bekeken door anderen. We konden hier lekker onze gang gaan. Na een tijdje zag ik dat de massage tafel vrij was en toen zijn we daar beland, mijn vrouw heeft mij een heerlijke massage gegeven en een heerlijke pijpbeurt.

Echt geil als je op die tafel ligt en iedereen kan er langs lopen en je bekijken. Vervolgens heb ik mijn vrouw gemaseerd en lekker gevingerd terwijl ze mij een heerlijke pijpbeurt gaf. We hadden precies het zicht op de tafel naast ons waar ze met zijn vieren bezig waren. Op de tafel heb ik haar lekker liggen neuken en zijn we lekker klaargekomen. Dit vonden wij het meeste geile deel van de avond. De avond is omgevlogen en we vonden het geweldig. We komen zeker nog een keer terug.

Alle vooroordelen die mensen hebben over een parenclub kan zo naar het land van de fabeltjes. Gisteren Zaterdagavond hebben wij voor het eerst een parenclub bezocht. Wij zijn een stel van vrouw 35 en man 34 jaar oud. We hadden afgesproken dat we alleen met elkaar seks zouden hebben, deze eerste keer was al spannend genoeg.

Een paar uur voor we van huis weg gingen was mijn vrouw al flink zenuwachtig. Gaan we dit wel echt doen? Al jaren gefantaseerd dit een keer te doen en vanavond zou het er dan eindelijk van komen.

Na wat spanning in de auto kwamen we aan om De deur ging open en we werden zeer vriendelijk welkom geheten. Tegen verwachting in voelde we ons meteen goed op ons gemak. Niemand die raar keer of je lang aanstaarde. Monique heette ons welkom en toevallig was het stel voor ons ook voor het eerst, met z,n vieren kregen we een rondleiding van een mooie dame die gepast gekleed was.

We gingen een deur door en meteen stonden we naast de bar. We merkte meteen een heel prettige sfeer. De rondleiding duurde 10 minuten. Boven was nog niemand, daar was het blijkbaar nog iets te vroeg voor. Na de rondleiding kregen we een sleutel van ons lockertje en konden we ons omkleden. Iets wat onwennig liepen we uiteindelijk naar de bar. We zagen een  mensen aan de bar zaten. Wederom voelde we ons heel prettig en ontspannen. De dames achter de bar zijn erg prettig, zodra ze een leeg glas zien vragen ze meteen of je wat wilt drinken.

Alles is verkrijgbaar, van koffie tot likeuren. Er kwamen steeds meer mensen binnen van alle leeftijden. Mijn vrouw wilde gaan roken en we gingen de rokersruimte binnen. We gingen op de bank zitten bij een man en een vrouw, de man Paul was een SM-meester en zeer prettig om mee te praten. Daar waar wij geen affiniteit hebben met SM maakte van het moment gebruik om diverse vragen te stellen welke met passie beantwoord werden.

Er waren al diverse stellen bezig en hier en daar liepen mannen die alleen waren. We gingen de koeienruimte in waar het plezierig schemerig is. We vrijde wat en verderop vrijde een ander stel. Het was onwennig en opwindend tegelijk. Af en toe stonden er mensen bij de ingang van de koeienruimte naar binnen te kijken. Mijn jongeheer had daar soms last van, op een zeker moment keek ik niet meer want dat leidde alleen maar af.

Na wat vrijen keken we boven verder. De donkere kamer lonkte maar we vonden het ook wel eng dus we sloegen deze ruimte even over….

Toch maar even naar de naar de wat overzichtelijke ruimtes om te kijken. We keken in de diverse ruimtes waar verschillende stellen het gezellig hadden. Overal waren mensen met elkaar bezig en anderen keken toe of liepen gewoon voorbij.

We gingen naar de stapelkamer en deze was geheel leeg, hier hebben we heerlijk liggen vrijen. Toen we beiden voldaan waren wilde we wat drinken aan de bar maar het buffet bleek open. We vonden een fijn plekje om te zitten en eigenlijk had ik wel erg trek. Het buffet is goed verzorgd, diverse schotels met vlees, rijst, aardappeltjes. Apart een klein koud buffet en zelfs toetjes!! Na het eten gingen we even in de sauna zitten wat we maar kort vol hebben gehouden, deze was HEET!! Op naar de douches.

Er waren 2 stellen aan het douche en al meteen werden er grapjes gemaakt. Wederom een erg prettige en ongedwongen sfeer. Lekker in je blote kont, gelukkig waren we dit al gewend van de sauna. Het was alweer rond 0. Na enig onderzoek bleek dat we alleen waren want je ziet echt helemaal niks!

We waren lekker bezig en zo af en toe kwam er een man binnen. Meestal gingen ze snel weer weg, 1 man kwam wel erg dichtbij, mijn aandacht ging uit naar wat deze man ging doen. Het is allemaal wat onwennig en nieuw voor ons en hoe je reageert weet je nooit van te voren. Gelukkig werd de man niet handtastelijk en ging weer weg. Kort erna kwam een vrouw naar binnen en ging heel dicht naast ons zitten en naar ons kijken.

Onze ogen waren natuurlijk erg gewend aan het donker en door de kieren van het gordijn kon je een beetje silhouet zien. We waren lekker met elkaar bezig.

Het was een knappe vrouw…. Ze deden hetzelfde als ons en toen voelde ik een hand. Mijn vrouw duwde zijn hand weg en dit was genoeg. We gingen verder maar dit stel liet ons verder met rust. We keken naar het andere stel en genoten hiervan.

Ik kon ze aanraken als ik wilde, zo dichtbij was het. Toen kwam er een man binnen en deze keek het even naar het stel naast ons, taste even af en merkte dat hij welkom was bij het stel naast ons.

We praten wat bij over wat ons was overkomen in de donkere kamer. Inmiddels was het 1. De tijd was naar mijn idee veel te snel gegaan. Dat geeft maar weer eens aan hoe leuk deze avond was. We kleden ons om en gingen met een voldaan gevoel naar huis. Beetje eng om de stap te wagen maar achteraf niet 1 moment geweest waarbij we ons niet prettig voelde. We zagen allerlei verschillende mensen. Erg bloot, sommige wat meer bedekt. Heel leuk om deze verschillende mensen te zien en bezig te zien, iets wat wij nog nooit in real life hadden meegemaakt.

Een zeer ongedwongen sfeer. Ik voelde me meer op mijn gemak dan in een gemiddeld café. De mensen accepteren elkaar en iedereen laat ieder in hun waarde.

Afgelopen avond zijn wij jong stel voor de eerste keer naar een parenclub geweest en dit was bij Monique. Van te voren hebben we uitvoerig diverse clubs bekeken en die van Monique sprak ons het meeste aan door de omschrijving die er te vinden was o.

Eenmaal op weg begon bij het naderen van de eindbestemming de spanning op te lopen, want wat zou ons te wachten staan. Maar we hebben toch doorgezet en na geparkeerd te hebben, zijn we naar binnen gegaan.

Daar werden we heel netjes ontvangen door Monique die ons direct gerust stelde toen we vertelde dat het de eerste keer was. Ze vertelde kort hoe het allemaal in zijn werk ging. Na even gewacht te hebben, kregen we een rondleiding door het hele pand van 1 van de medewerkers welke ook netjes gepast gekleed was. Ze vertelde hoe alles in zijn werk ging en liet ons zien welke ruimtes er boven allemaal waren.

Vervolgens hebben we ons beneden omgekleed en zijn op de bank gaan zitten met een drankje. Na enige tijd begonnen we ons steeds relaxter te voelen en merkte we dat er een hele losse, prettige ambiance hing.

Uiteindelijk zijn we zelf ook naar boven gegaan en hebben daar wat rond gekeken, om vervolgens toch de stoute schoenen aan te trekken en in de darkroom samen wat losser te worden. Dus we zijn hierna verhuist naar 1 van de kabouter kamertjes en hebben ons daar goed vermaakt. Het voelde steeds beter om bekeken te worden en uiteindelijk remde dit ons niet meer om verder te gaan.

In de loop van de avond hebben we diverse ruimtes aan gedaan en vonden we het ook erg prettig om mee te kijken bij anderen en uiteindelijk zijn we zelfs de groepskamer in gegaan.

Het was wel jammer dat toen we daar net lagen, iedereen daar klaar was en vertrok. Op het eind van de avond zagen we een stelletje welke alleen in de jungle kamer bezig was, waar we toen ook bij zijn gaan zitten. We genoten er erg van om de anderen bezig te zien en hebben uiteindelijk bewust lopen uitdagen naar de vrouw die daar heerlijk lag te genieten.

Maar we werden wel erg opgewonden van het idee en wat er gebeurde. De dame leek het te begrijpen en ging heerlijk door waar ze mee bezig was. Toen ze uiteindelijk van het matras af gingen, gingen wij daar op liggen om samen te genieten van Het voelde toch wel heel plezierig om bekeken te worden en het andere setje nog wat bezig te zien op de bank achter ons.

Mocht het betreffende stelletje dit lezen, we komen zeker nog eens terug en hopen jullie daar dan te treffen om te zien wat er dan mogelijk is. Uiteindelijk zijn we met een voldaan gevoel naar huis gegaan en hebben de hele rit naar huis zitten praten over wat we beleefd hadden. Het viel ons alles mee bij wat we hadden verwacht, want er speelt maatschappelijk gezien toch wel het een en ander mee. Maar dit heeft ons er uiteindelijk niet van weerhouden om hier toch heen te gaan. En daar hebben we absoluut geen spijt van.

Alles wat er op de site staat klopt bij het beeld wat we in werkelijkheid kregen en we weten nu dat we dit wel vaker willen doen. We verwachten dan ook snel een keer terug te keren naar de club van Monique. Monique bedankt voor de top avond en de aankleding en invulling hiervan. Ik wilde mijn vriendin overhalen om eens mee te gaan naar een parenclub. Nou, aan dat idee moest ze wel heel erg wennen.

Een dag eerder liet ik dit idee doorschemeren door haar een geile avond te beloven. Omdat het voor haar wel erg onwennig was probeerde zij om het vooruit te schuiven en er thuis een geile avond van te maken. Nou dit lukte wel, we waren al flink op dreef op de bank… Ik had een nieuw speeltje, een trileitje met afstandsbediening… Wauw, dit was ontzettend opwindend voor haar, vooral het verrassingselement.

Ik kon het ding dus stiekem in- en uitschakelen… dit was goed te merken bij haar! Ze deed erg haar best om er thuis een gezellige spannende avond van te maken. Maar ik wilde toch graag naar jullie club, om het haar eens te laten zien en meemaken, omdat ik het idee had dat zij dit wel heel leuk zou kunnen vinden… Uiteindelijk zijn we om We hadden afgesproken dat we alleen zouden gaan rondkijken en het alleen met elkaar zouden doen, áls dat er van zou komen.

Voor de deur staand zei ze nog: Na een warm welkom werd verteld dat de dresscode al in was gegaan, dus meteen zonder kleding in het diepe! Omgekleed gingen we naar binnen en hebben we een drankje besteld. We werden door diverse bezoekers begroet. Omdat ik hier al vaker ben geweest heb ik haar een persoonlijke rondleiding gegeven. Tijdens de rondleiding zagen we dat in diverse ruimtes stelletjes met elkaar bezig waren.

Dit was wel heel spannend om te zien. Bij het laten zien van de koeienkamer zijn wij daar uiteindelijk gebleven. Vermoedelijk waren bij haar de zenuwen afgenomen want zij ging mij spontaan verwennen….

Daarna heb ik haar verwend… Later zijn we een hapje gaan eten aan de bar, met een glaasje calvados erbij. We gingen de rokersruimte binnen, ik wilde even roken.

Daar hadden we een leuk gesprek met een jong stel. Ik wilde mijn vriendin een lekkere massage geven, dus zijn we boven op één van de massagetafels begonnen met masseren.

Er was heerlijke massagemelk aanwezig! Daarna mocht ik van een massage genieten van mijn vriendin. Daarna heeft ze mij in geheel Franse stijl verwend… waar zij intussen ook heel erg opgewonden van raakte. Een ander stel begon hier voorzichtig aan mee te doen. Hier werd mijn vriendin wel opgewonden van maar tegelijkertijd voelde ik ook dat ze dit een beetje verwarrend vond.

We besloten te stoppen. Mijn vriendin vond het erg leuk en opwindend om dit mee te maken. In ieder geval willen we weer terugkomen, en wel binnenkort. De Carribean Night op de 16e lijkt ons heel leuk…. Ik zeg, tot snel en iedereen heel erg bedankt. Ria Beste Hans en Monique, Dankjewel dat we bij jullie ons allereerste ervaring aan een Parenclub konden opdoen.

Bij vertrek rond Na een superleuke eerste keer bij jullie waar we ook al meteen onverwacht een hele leuke ervaring met een ander koppel hadden in september, hadden we al vrij snel een datum geprikt voor de parenavond in oktober. We stonden trouw om 20u al weer met kriebels in de buik ongeduldig te wachten tot de poort open ging.

Na ons omgekleed te hebben gingen we gezellig wat aan de bar wat drinken en rondkijken naar de leuke mix van zowel jonge als oudere koppels. Al snel viel ons oog op een leuk koppel die na wat heen en weer geflirt met ogen ons ook bleek gespot te hadden.

Nadat de 1ste mensen naar boven gingen lonkten we nog even naar hen en gingen we ook naar boven en kwamen zij ook naar boven. Na nog een drankje beneden en ff wat krachten opbouwen met het verzorgde buffet gingen we uiteindelijk nog eens naar boven voor een 2e ronde met een massage met happy ending voor de vrouwen op de massagetagels die nog maar eens eindigde in een stomende vrijpartij in het intieme kabouterhuisje.

Deze keer moeten we vol ongeduld wachten tot de parenavond in januari aangezien we wat druk hebben tot dan maar we kunnen niet wachten tot we terug  kunnen komen en mss wel weer dat leuke stel uit Amersfoort kunnen ontmoeten of weer een andere superleuke ervaring kunnen beleven bij jullie.

We zijn toen naar de laatste editie van een beurs in Utrecht geweest zo ook naar de swingers café al daar, wat was dat  een grote tegenvaller vies en bloed heet, en veel te druk gauw eruit zonde van je geld pffff. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar clubs op het internet wat zijn het er veel zeg, uit al deze sites sprong er 1 uit die ons beide aansprak en waar we een goed gevoel bij hadden en dat was de site van jullie. Eenmaal daar aangekomen werden we opgevangen op de parkeerplaats en geholpen naar een plekje.

Het was al rond Toen we de club werkelijk binnen gingen voelde het gelijk goed alle spanning was weg we voelden ons gelijk op onze gemak, we voelden ons gewoon thuis. Nadat de rondleiding voorbij was en diverse vragen van ons beantwoord waren werden we naar de lockers gebracht waarna de gastvrouw ons een fijne avond wenste. We trokken onze kleren uit en liepen zelf nog eens een rondje en lieten alles even op ons inwerken wat was het al gezellig, mooi, lief, schoon en netjes gewoon super.

We hebben vervolgens bij de bar wat te drinken gehaald en uit het lekker buffet wat te eten gepakt heerlijk. En gewoon genoten van alle mensen die er ook liepen. Daarna even de Turkse stoombad in en daarna even wezen douchen, weer even wat gedronken en toen alles boven bekeken wat was het daar gezellig en spannend opwindend.

We besloten om even de darkroom in te gaan zo konden we door de gaten kijken naar de paren in de parenruimte, waar ze ons eerder voor waarschuwde gebeurde ook, dat we in deze ruimte aangeraakt kon worden maar bij het naar binnen gaan stonden we daar niet bij stil. Dat was even een oeps oké momentje. Mijn partner werd door een andere heer gestreeld in haar zij, en ook haar borst werd zachtjes aangeraakt en gestreeld, was toch wel spannend en prettig vertelde ze toen we naar een paar minuten weer buiten de darkroom stonden, we hadden totaal geen idee wie het was.

Even later kwam deze heer ook naar buiten en maakte contact met ons hij vroeg of alles oké was, mijn partner vertelde dat dit onze aller eerste keer was in een parenclub. De heer vertelde nog wat over de regels om ons gerust te stellen en wat te doen bij ongewenste situaties en liet ons weer met zijn tweeën.

Waarna wij weer even naar de bar gingen om samen wat te drinken. Uiteindelijk gingen we weer naar boven om te kijken naar de diverse opwindende spelletjes.

We raakten van al die actie best wel opgewonden en geprikkeld. En wij begonnen rustig elkaar te prikkelen. We liepen naar het kabouterhuisje toe en daar gingen we samen voor de huisjes verder, even later kwam de heer die we al eerder ontmoet hadden in de darkroom er ook bij, deze begon mijn partner ook weer rustig te strelen en ook haar borsten wat was dit opwindend, we brachten samen mijn partner naar een ongekende hoogte punt, ze kon haast niet meer blijven staan, na afloop moest ze wel gaan zitten.

De heer vroeg of alles goed ging en bedankte ons. Wij zelf zijn nog naar de parenruimte geweest om even samen te zijn er waren nog andere stellen bezig en daar raakte wij ook weer geprikkeld van en ook het idee dat we bekeken werden vanuit de darkroom was erg spannend.

Voor ons was het een zeer geslaagde avond, we hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden waarop we de dagen daarna nog over hadden.

En dit resulteerde weer in hele fijne actie in onze eigen bed. Herken jij je als heer in deze verslag, nog bedankt voor de spanende ervaring, eventueel zien we je reactie tegemoet.

Het was echt helemaal top. Mijn vrouw had enige twijfels om naar een parenclub te gaan en we hebben het er al enkele jaren over. Zij had het gevoel dat er alleen maar Barbi en Kens lopen. Ik had jullie club van iemand op chat doorgekregen dat dat helemaal niet het geval was en zowel jong en oud, maar zeker ook dikke mensen lopen. Eindelijk heb ik mijn vrouw met deze informatie afgelopen zaterdag kunnen overhalen naar jullie toe te gaan.

Jullie website stelde haar in zover gerust dat zij beslist naar jullie club wilde als het dan toch zou gebeuren. Jullie website was het meest geruststellend en kwam het beste over. Zaterdag werden we echt heel goed ontvangen en kregen een rondleiding van een iets dikkere vrouw wat mijn vrouw gelijk al een goed gevoel gaf.

Natuurlijk liepen er ook slanke mensen, maar mijn vrouw zag ook dat er ook mensen zoals wij waren en zoals jullie al aangaven van alles door elkaar. Omdat wij vanwege de oppas niet eerder konden dan om Brenda die dame die ons een rondleiding gaf stelde ons gerust en Monique vertelde ons in de receptie dat het ook fijn is op te gaan in de drukte en minder opvallend als dat het heel stil zou zijn.

Wij hebben het echt top gehad en mijn vrouw liet na een half uurtje weten zich bijzonder op het gemak te voelen en het allemaal best wel positief spannend te vinden. Zij wilde eigenlijk gelijk naar boven en ik zag aan haar ogen dat ze best wel opgewonden was. We hebben in eerste instantie lekker met elkaar op een kamertje gelegen en vonden het heel opwindend dat anderen ons bezig konden zien. Een volgende keer zullen we zeker ook contacten zoeken met anderen om sex te hebben, maar deze keer hadden we afgesproken om het alleen nog even samen te doen.

Het zal niet weer jaren duren, want we hebben het er de volgende dag nergens anders meer over gehad. De kans is dus groot dat we er aanstaande zaterdag weer zijn. Op vrijdagavond ben ik vanaf de camping naar de voormalige boerderij gereden, ongeveer 5 minuten buiten Medemblik. Ik had geen idee hoe druk het zou zijn en was op tijd vertrokken. Zij stonden een eindje van de oprit af, ik ben maar op de oprit gaan staan, voor een grote gesmede poort. Achter de kassa zat Monique zelf in bikini.

Uiterst vriendelijk deze Monique. Ze vroeg of ik al eerder was geweest. Dat niet dus werd een jong meisje van een jaar of 20 opgetrommeld. Gekleed in rode lingerie met een prachtig lijf en een knap koppie. Ze heeft me de hele boerderij laten zien. Uitgelegd hoe het werkt met de kluisjes, handdoeken en de verschillende ruimtes.

Ik heb vooral haar gezien…. Die ruimtes zijn als volgt. Beneden is een grote bar waar wel 30 mensen aan kunnen zitten. Daarnaast een hele grote ruimte met lange U-banken, een dansvloer met paal en een buffetruimte voor eten.

Eigenlijk is dit een gewone horeca ruimte. Twee trappen naar de bovenverdieping. Ook beneden nog een sauna, turks stoombad, de gezamelijke douches, toiletten en de kluisjes. Boven gekomen ziet het er wel anders uit. Direct aan de trap is een darkroom.

Een ruimte die als het gordijn dicht is inderdaad erg donker is. Volgens het meisje kan iedereen daar aan je zitten zonder dat je iets kon zien waarschuwde ze. Maar ik heb ook daar gemerkt dat iedereen netjes stopt als je dat vraagt. Daar tegenover een grote kamer met een net zo grote bank. De parenruimte is alleen toegankelijk voor stellen. En men houdt zich daar keurig aan. Vanuit de gang en de darkroom kun je wel via gaten in de ruimte kijken. Een lange overloop met u-banken, massagetafels, een infrarood sauna, een gynaecologenstoel, een swingschommel, een rad om iemand op vast te binden en kabels met polsbanden.

Aan deze kant was nog een kleine ruimte met 1 matras, en de stapelbedkamer. Deze ietwat dubbelzinnige naam dekte aardig de lading. Een groot bed met 4 matrassen, daarnaast eentje met 2 en daar weer boven nog een dubbele.

Naast de stapelbedruimte een kleinere ruimte met diverse matrassen. De matrassen zijn allemaal, overal voorzien van plastic hoezen. Het viel me mee dat je daar prima op kon liggen. Zeker omdat iedereen handdoeken meenam. De koeienkamer, het was tenslotte een boerderij, is ook groot met een enorme bank. Het mooie meisje bedankt voor haar rondleiding en naar de kluisjes gelopen. Een stevige dame stond poedeltjenaakt. Er zat weinig verschil in de draadjes van de string en van het topje.

Naar de bar getogen waar ook gasten zaten. Ik ben naast een vriendelijk ogend stel gaan zitten van rond de Ze waren ook vriendelijk. De gemoedelijkheid is me bijzonder opgevallen. Iedereen praat met iedereen. Het leuke vond ik ook dat je ongegeneerd naar de dames kunt kijken. Sommige heel spannend, nauwelijks iets verhullend. Andere gewoon netjes, kun je zo mee de stad in. Al snel leuk contact gemaakt met L en F, een gelegenheidskoppel. F was ook docent, zij deed iets in de grondverpachting.

L was wel de spil. Ze had een vrolijke babbel en zag er leuk uit. Ze was begin veertig. Langzaam vertrokken steeds meer mensen naar boven, dus wij ook maar eens die kant op.

De mannen deden een rondje. F en L waren we al snel kwijt. Je ziet van alles gebeuren avond. Ik ging maar eens in de darkroom kijken en vond daar een stel op bed.

Aan de geluiden te horen waren ze niet aan het slapen. Je steekt een hand uit en voelt wat zachts. Het was de borst van L. Dat wisten ik trouwens pas toen we buiten kwamen…: Een grijs baasje was bezig met een jongere vrouw in de grote kamer met bank. Met W ben ik  binnen op een afstandje gaan zitten. Dat klinkt gek, maar dat is heel gewoon daar.

Het stel ging ongegeneerd door met hun vrijpartij. De man was haar aan het neuken terwijl zij op de bank zat. Na een tijdje zei de man dat we best wat dichterbij konden komen. De vrouw zat naakt op de handdoek en begroette ons enthousiast. W had zijn broek al open en ze graaide er meteen in. Haar hand stuitte op mijn boxer maar dat was snel verholpen. Terwijl haar partner haar neukte trok ze ons af, het werd een happy end….

In de parenkamer waren de hele avond stellen actief. Meest met de eigen partner voor zover ik kon zien. In de kamer met matrassen op de grond lag een vrouw met twee mannen…dacht ik. De vrouw had ook een pik. Het was een travestiet. Op de gang gebruikte een stel de gynacologenstoel.

De man zat erin en de vrouw pijpte en speelde met zijn pik. Op de bank neukte een man zijn partner. De vrouw gilde van genot. Een  dikkere vrouw lag in de lederen swing. Een klein mannetje neukte haar. De hele avond ging zo verder. Regelmatig was het heel druk boven, met golven kwam het. In de darkroom komen best veel vrouwen, dat had ik niet verwacht.

Beneden wordt wat gezoend, maar geen echte sexuele handelingen. Daar is meer de contactplaats, waar stellen en singles elkaar treffen en dan samen naar boven gaan. Boven is dus de actie. Een wat oudere man was daar met een jonge donkere vrouw. Zij was 25, hij 60 denk ik. Zij had een kleine bikini aan met een heel kort rokje.

Op een gegeven moment liep ze topless rond. Aan het eind van de avond lag de ze op een matras. Terwijl de oudere man haar streelde en vasthield. Een man ging bij haar zitten en streelde haar borsten en begon haar te vingeren. De man van 60 stak zijn lul in haar mond. De jonge vrouw bewoog heftig onder deze handelingen. Ik stond er op een afstandje naar te kijken toen de oudere man me wenkte.

Ik liep wat dichterbij. Hij pakte een condoom en reikte het me aan. Ik was verbaasd en keek naar het meisje. Ze lachte naar me en vroeg of ik haar wilde neuken. Verderop was een ouder stel aan het vrijen. De man zat op de bank, de stevige vrouw zat op zijn schoot met zijn lul in haar.

...

Mag ik je kutje likken milf komt spuitend klaarheerlijke borsten sexfeest agenda

Bij binnenkomst waren sommige mannen een beetje huiverig voor dit paashaas pak, maar dat was nergens voor nodig, want er zat toch echt een hele lekkere vriendin in. Dit lekkere jonge 24 jarige paashaasje ging later op de avond als Cinthia verder en nam menige pik maar al te graag lekker diep in haar keeltje. Ook werd dit geile paashaasje soms behoorlijk goed doorgeneukt en genoot daar enorm van.

Mijn nieuwe vriendinnen Lia, Saskia en Jacqueline waren ook allen zeer enthousiast en gingen lekker los. Altijd leuk steeds meer nieuwe geile sex vriendinnetjes erbij te mogen hebben. Ik zie jullie dan ook graag weer terug en niet alleen ik, maar de mannen zeker ook. Zelf heb ik nog even gesproken met Dennis, een leuke vent met een zeer ondeugende blik. Dennis had me vooraf een mailtje geschreven over zijn welvaartsbuikje, maar vertelde me een super avond te hebben gehad.

Zoals ik Dennis al vertelde heeft iedere man wel iets spannends en aantrekkelijks. Bij Dennis is dat zijn ondeugende verleidelijke blik. Twijfel vooraf nooit of deze hete meiden wel iets met jou willen, want iedere man is voor ons bijzonder en iedere man heeft wel iets aantrekkelijks.

Met deze woorden haalde ik Dennis vooraf ook over de streep en daar heeft hij naar eigen zeggen geen spijt van gekregen. Dennis reserveerde na afloop direct al voor de aankomende keer. Ook ontving ik diverse positieve reacties over de libido Jelly zakjes.

De eerst komende nymphonight zal zijn op vrijdag 12 mei, maar daar tussenin heb ik ook nog een Caribbean sex party op zaterdag 29 april.

Dit is een heel ander sexfeestje waarbij mijn boerderijtje geheel in Caribbean sfeer zal zijn, met strand, cocktails, palmbomen en papegaaien en een geweldig optreden van de mooiste en één van de beste paaldanseressen van de wereld, Melissa O Neil. Voor deze Caribbean Party hoef je niet te reserveren en kan je zo aankomen. De eerst komende geile Nymphonight met mijn onverzadigbare vriendinnen groep zal zijn op vrijdag 12 mei, maar daarvoor moet je dan wel reserveren om die niet te hoeven missen.

Het enige dat ik van je wil weten is je voornaam en leeftijd. Betalen kan ter plekke dus lekker veilig en discreet. Deze keer iets minder vriendinnen als de voorgaande edities, maar toch nog altijd 26 hete gewillige meiden die weer bijzonder hebben genoten. Het is toch geweldig dat dit allemaal kan en men zich lekker geheel anoniem kan uitleven. De brood nodige ontspanning, even een avondje voor mezelf hoorde ik een man tegen één van mijn vriendinnen zeggen.

Het leven is al druk genoeg en tijdens deze avond kan je als vrouw en man je accu weer even lekker opladen. Nog steeds hoor ik mannen die voor het eerst een vrouw zien squirten en het bevreemd mij echt dat er nog zoveel mannen zijn die dit nog nooit hadden meegemaakt. Ik weet dat mannen het als super geil ervaren en als een soort van prestatie zien. Lang niet alle vrouwen kunnen namelijk squirten en ook zonder squirten heel geil en lekker klaarkomen. Toch is sex tijdens mijn avonden veel meer dan alleen het bekende recht op en neer.

Sommige van mijn vriendinnen worden graag teder genomen, maar andere weer hard doorgeneukt. Ook keelneuken, anaal en fisten zijn op deze avonden items die steeds meer terrein aan het winnen zijn.

Zowel wij vrouwen als de mannen kunnen daar enorm van genieten. Natuurlijk heeft iedere vrouw haar voorkeur en als je iets speciaals wil doen bij een vrouw, vraag het dan altijd eerst eventjes. Je zal zien dat er tijdens mijn avonden meerdere meiden zijn die er voor open zullen staan. Mijn vriendin Jacqueline heeft mij gevraagd of ik die heer uit Utrecht nog even extra wil bedanken.

Deze jonge meid valt op vijftigers en zij heeft jou nog gezocht, maar toen was je al weg. Ik weet dat Jacqueline best wel wat gewend is, maar over jou raakte ze niet uitgesproken. Zij zou je graag nog eens willen ontmoeten. De eerst komende editie is twee dagen voor paas en zal dus in paassfeer zijn met diverse paasverrassingen. Het gaat een supergeile paas editie worden, dus reserveer snel. Ik ga nu lekker naar mijn bed en als je woensdag nog gaat stemmen, stem dan lijst 0, stem Monique voor meer sex en geiligheid overal en altijd!

Vrijdag de 13 e staat wereldwijd bekend als ongeluks dag. Nu heb ik zelf totaal niets met bijgeloof, vrijdag de 13 e , onder een ladder doorlopen en een zwarte kat. We hebben afgelopen vrijdag de 13 e nog maar eens bewezen dat dit ook een geweldige dag kan zijn. Geen zwarte katten, maar gewillige natte poesjes. Het was een super avond en op de eerste nymphonight van dit jaar vlogen de spetters weer in het rond.

Zowel mijn vriendinnen als de aanwezige mannen hebben wederom het erg naar het zin gehad en iedereen heeft zich weer prima vermaakt. Soppende kutjes en vele harde pikken heb ik aan me voorbij zien komen. Heerlijk dat dat allemaal zo kan! Dit maal waren er maar liefst vijf geile nieuwe sletjes welke voor het eerst mijn nymphonight bezochten.

Deze hebben het ook super gehad en komen zeker terug. Ik heb deze meiden heerlijk zien en horen genieten, wat hadden ze het fijn. De gynaecologen stoel blijft iedere keer weer een groot succes.

Heerlijk om als vrouw genomen te worden op deze prachtige originele ziekenhuis stoel. Wat ben ik blij dat ik deze enkele jaren geleden heb kunnen bemachtigen. Als vrouw voel je je lekker comfortabel liggen in deze stoel en als man is het uiteraard enorm geil om een vrouw zo met haar benen wijd te zien liggen en eens lekker te nemen.

Er zijn vriendinnen, waaronder Debby, die het liefst alleen maar in deze stoel geneukt willen worden. Boven was niet alleen de gynaecologenstoel een gewild object, maar ook de sling, de banken, massage tafels en op de kamertjes was het een hete bedoeling. Echt alle ruimtes werden gebruikt en overal sloeg de klok sex. Vind jij het geluid van een soppend kutje ook zo lekker? Heren wees eens eerlijk. Dat klinkt toch nog beter dan een V6 motor van een stoere bak? Omdat ik tijdens deze avond veel te doen heb is er voor mij helaas geen tijd om even naar boven te gaan, maar gelukkig zag ik ook beneden menige geile vrijpartij aan mij voorbij gaan.

Van één van de mannen hoorde ik dat één van mijn vriendinnen zo geil was en zo graag sex wilde dat zij het matras op één van de vele kamertjes of één van de vele andere neukplekjes niet eens haalde.

Zij besloot spontaan zich op de grond te laten neuken. Mijn 5 nieuwe vriendinnen heet ik nogmaals van harte welkom en hoop jullie nog vaak mogen te verwelkomen. De eerst komende keer zal zijn op vrijdag 10 februari en natuurlijk gaan we er dan weer een top avond van maken, dus zorg dat je erbij bent en reserveer een plekje.

Buiten was het guur en koud, maar binnen warm en soms zelfs superheet! Het was weer eens lekker genieten en ik vind het iedere keer weer heerlijk om te zien en te beleven.

Ik vind het lekker om zoveel vrijheid en blijheid van zowel de aanwezige mannen als mijn vriendinnen te constateren. Gewoon eens lekker los te gaan zonder gezeur en zonder uitgebreide versier pogingen. Er waren ook weer vier nieuwe meiden en deze gaven mij aan zeker terug te komen en een geweldige geile avond te hebben gehad.

Drie van deze vier meiden zie je op onderstaande foto. Ook komen er steeds vaker onderdanige slavinnen sletjes. Ik weet inmiddels dat mannen het erg geil vinden om een zeer onderdanig soms vastgebonden slavinnetje te neuken en te gebruiken.

Neem bijvoorbeeld Nina middelste foto. In het eerste deel van de avond werd ze als slavin lekker genomen en gebruikt en de tweede helft van de avond omgekleed als sexy school girl met twee staartjes en Hello Kitty rugtasje. Wat is er nu spannender dan een onschuldig schoolmeisje zo te keer zien gaan?

Ook moet ik nog even kwijt dat er een man was van een jaar of vijftig waar ik diverse van mijn vriendinnen over heb gehoord. Nu zijn mijn vriendinnen echt veel gewend maar als ik deze meiden mag geloven kon hij iets met zijn vingers waardoor ze het gevoel hadden dat hun kut als een soort van vulkaan uit elkaar barste en begon te spuiten als nooit te voor.

Zijn naam was Henry of Harry, daar waren de meningen over verdeeld……. Lieve Henry of Harry of hoe je echte naam ook zal zijn boeit ons totaal niets, maar een volgende keer zien we jou graag weer terug en om mijn vriendinnen blij te maken geef ik je dan eenmalig een gratis entree.

De eerst komende keer is overigens op vrijdag 10 maart, dus schrijf je snel in! Vanwege de plotselinge griep inval kon ik helaas de aangekondigde 32 vriendinnen deze keer niet waarmaken, maar met drie griep meldingen blijft 29 ook een respectabel aantal. Meiden, veel beterschap en jullie halen je schade een volgende keer vast en zeker in. Ook deze keer was een geweldige geile avond. De aanwezige vriendinnen logen er dan ook niet om en hadden er zoals aangegeven enorm veel zin in.

Geen gezeur en geen lastige versierpogingen, maar gewoon heerlijke gewillige meiden die graag zonder dat je er moeite voor hoeft te doen op hun rug gaan liggen om heerlijk van jouw pik te kunnen genieten. Lat minute kreeg ik nog een aanmelding van de single Barbara. Zij zat overdag op haar werk en was zo gruizig dat ze me vanaf haar werk nog een mailtje stuurde of zij alsjeblieft mocht komen.

Haar kutje stond op knappen. Dat was te merken ook, want al kwam zij vanwege haar werk pas wat later op de avond, ging zij compleet los. Alle opgekropte geiligheid moest er uit. Maar ook mijn nieuwe vriendin Cindy heeft het de vorige keer helemaal ontdekt.

Deze hete 23 jarige meid voelde zich haar tweede op deze avond als een vis in het water. Zij had deze avond graag eerder ontdekt. Op zich hele mooie aparte muiltjes, leek Cinderella wel. Twee heren lagen met haar bezig zodat ik alleen haar zilveren muiltjes kon zien bengelen.

Later zag ik dat het hier om Ritchie ging. Een lekkere vriendin die wat mij betreft haar zilveren muiltjes kan omwisselen voor gouden muiltjes. Deze mooie meid verdient echt de gouden geile plak. Iedere keer weer is het genieten in optima forma. Geen gezeur, geen gedoe, maar geiligheid ten top.

Heerlijk om altijd weer die verschillende mannen pikken te zien en dat in combinatie met die natte gruizige kutjes. Wat kan het leven toch mooi zijn. Het was weer genieten de afgelopen vrijdag 9 september. Soms zie ik bij binnenkomst als een man voor het eerst bij me langskomt. Uiteraard zal ik hem dan op zijn gemak stellen en vragen of mijn twee vriendinnen Marjan en Corina hem eventjes wegwijs willen maken alvorens hij zich kan storten in een geil avontuur.

Gelijk een topless ontvangst van twee heerlijke meiden, wat wil je nog meer? De meeste heren voelen zich gelukkig al snel op het gemak, want de sfeer is ook altijd erg relaxed en dat wordt als prettig ervaren. Ook deze keer was weer super geil en werd er de gehele avond weer volop genoten. Een enkele keer zie je een heer verschrikt kijken als één van mijn vriendinnen luidkeels klaarkomt. De heren die vaker zijn geweest zijn dit wel gewend. Heerlijk toch dat je je als vrouw lekker helemaal kan laten gaan.

Geen buren, geen kinderen, verder niemand die ze daar mee lastig vallen. En mannen ervaren dit ook vaak als zeer geil. Het mooie is dat zowel de aanwezige heren als mijn vriendinnen zich lekker onbezonnen kunnen uitleven en laten gaan. Om 24 uur was er nog een supergeile verloting en werd één van de aanwezige heren de avond van zijn leven bezorgd. In een gesloten kooi mocht hij een knap jong vriendinnetje Marjan lekker in een afgesloten kooi onder handen nemen.

Deze kooi was afgesloten en daar kon dus verder niemand bijkomen. Gewoon ongestoord genieten van deze prachtige meid…….. Boven aan de balustrade was ook erg veel actie en de aanwezige heren voelde zich als een kind in een snoep winkel. Ik zag vanaf beneden dat mijn vriendin Tonny weer heerlijk voorover gebukt aan de balustrade stond te genieten.

Maar ook op de kamertjes en de banken volop actie en geiligheid. Ook zelf heb ik weer de nodige pikken gezien en dat is toch elke keer weer genieten als ik daar aan terug denk. Toch bleef één pik me heel erg bij vanwege de vorm. Het leek op een soort van G — spot penis, aan het eind een heerlijk bochtje. Apart, maar wel heel geil om te zien en waarschijnlijk ook om lekker te voelen.

Ook sprak ik halverwege de avond nog een verlegen jonge man die mij een compliment maakte. Maar ondanks dat halverwege de avond al twee keer sex had gehad met twee verschillende vriendinnen.

In het dagelijks leven had deze niet onaantrekkelijke jonge man het moeilijk om contact te maken met vrouwen. Vreemd hoor dames, dan missen jullie toch wat! Kennelijk zagen mijn vriendinnen dat wel, want mijn vriendin Jolanda kwam speciaal naar mij toe om te vertellen hoe leuk ze het met hem had gehad. Dit soort kleine dingetjes vind ik altijd weer fijn om te horen.

De eerst komende nymphonigt is overigens op vrijdag 14 oktober, dus reserveer snel als jij hier ook lekker los wil gaan. Zo midden in de zomer was het wel een hele bijzondere nymphonight deze keer.

Maar liefst 33 onverzadigbare sletjes hebben evenals de aanwezige mannen enorm genoten. Ook waren er deze keer diverse twintigers voor de liefhebbers van jonge hete meiden. Je zal begrijpen dat er vol op actie was door mijn gehele boerderijtje. Enkele weken geleden kondigde ik al aan dat de vrouwelijke belangstelling voor deze avond steeds groter aan het worden is en vandaar waren er maar liefst 33 heet smeulende kutjes.

Dit maal werd Paulien opgemaakt als levend voorgerecht waar menigeen heerlijk van heeft kunnen smullen. Paulien genoot daar met volle teugen van en heeft een geweldige avond beleefd. Paulien werd opgemaakt tot een schitterend voorgerecht. De 24 jarige Denaya voelde zich haar eerste keer direct als een vis in het water. Binnenkort zal ik ook even een profiel op mijn website van haar aanmaken. Halverwege de avond ontstond er iets speciaals toen Denaya plots behoorlijke spanking kreeg van mijn mooie subje.

Met rood geslagen billen vervolgde deze geile jonge meid haar avond en werd als één van de laatste laat op de avond nog supergeil hard geneukt op de gynaecologenstoel. Verder waren ook Byanca en Anita weer geil bezig. Deze dames zijn altijd super geil vaak ook samen bezig en gaan dan behoorlijk te keer. Nu kan ik alle 33 vriendinnen wel gaan opnoemen, maar dat wordt me even teveel. Het was een onvergetelijke avond en heb daar enorm veel complimenten over mogen ontvangen.

Diverse heren waren compleet uitgeput en Johan vertelde me zelfs met 12 meiden sex te hebben gehad. Tsja, die Johan………pas je wel een beetje op je hart man? Ik wil het verslag ditmaal niet te lang maken, maar je zal begrijpen met zoveel vrouwen wat gemist te hebben als je er niet bij bent geweest. Ook in de zomer gaan mijn hete sexfeestjes gewoon door hoor.

Dat is maar goed ook, want wie wordt nu niet opgewonden van die lekker luchtig en schaars geklede dames op straat? Afgelopen vrijdag was weer helemaal top. Een geweldig geil showtje van Jewel en mijn gehele boerderijtje straalde sex uit.

Overal en in iedere hoek, op elke bank, tafel of matras gebeurde de geilste dingen en lag men te neuken en al wat nog meer. Deze keer waren er maar liefst zes nieuwe vriendinnen Eva, Caroline, Circe, Wendy, Kim en Evelien Al deze zes meiden hebben een geweldige geile avond gehad en mij allen te kennen gegeven vaak te willen terugkomen op mijn hete sex avondje. Dat juich ik uiteraard toe, want des te meer geile meiden des te meer sex plezier.

Het doet mij echt goed om te zien dat mijn sex vriendinnen groep zich nog steeds verder aan het uitbreiden is. Op een gegeven moment klonk er een enorm lawaai vanuit de bedstee. Nog nooit eerder heb ik een man zo heftig horen klaarkomen. Sommige moesten er om lachen en anderen zag je met verbazing er naar luisteren. Zelf verbaas ik me nooit ergens meer over, maar wat kon deze man luid klaarkomen zeg.

Geweldig om dat te hebben mogen beleven. Heb hem later op de avond nog even gesproken en hij vertelde mij dat hij dit alleen een enkele keer heeft als hij super opgewonden is.

Het leek of hij zich er voor schaamde en ik liet hem weten dit juist erg geil te vinden en hij zich dus nergens voor hoefde te schamen. Ook mijn vriendin Jolanda bij wie dit gebeurde was diep onder de indruk en liet me weten dit echt enorm geil te hebben gevonden.

Zij zag het als een eer dat hij zich bij haar zo kon laten gaan. Met 28 hete meiden was het wederom een geile avond met heel veel neuk en sex plezier. We zien daarom snel weer uit naar de eerst komende avond. Jij ook, reserveer dan snel een plekje. Ik hoop dat de heren die gisteren naar de opening van het EK voetbal en de openingswedstrijd hebben gekeken daarvan genoten hebben.

Wel kan ik jullie zeggen toch ook wat gemist te hebben, want de aanwezige heren op mijn hete nympho avond hebben het allen bijzonder naar het zin gehad en er was dan ook weer voldoende keus om gedurende de avond met meerdere geile meiden sex te bedrijven.

Als extra verrassing deed mijn vriendinnetje M deze avond topless de deur open om de mannen maar eens gelijk goed welkom te heten. Later op de avond heeft zij ook nog vijf pikken hard gemaakt en de hardste beloond met een lekkere massage set.

Het was een enorme geile bedoeling. Wat dacht je van een supergeile Sandra die rond Het blijft een soepele mooie geile meid met iedere keer weer iets spannends om van te smullen. Verder hebben mijn vriendinnen ook allen zeer genoten van de aanwezige heren. Op een gegeven moment hoorde ik de ene na de andere vriendin luidkeels klaarkomen. Ook kwam een zekere Jacco naar mij toe met de vraag of het goed was dat hij één van mijn vriendinnen op mijn barretje mocht neuken.

Het was voor hem namelijk een langgekoesterde wens om dat eens te doen. Dit vond ik een pracht idee en stemde uiteraard daar mee in, want zoals jullie vast wel weten sta ik altijd wel open voor geile ideeën.

Het kan mij echt niet gek genoeg. Ik ontving wederom enorm veel complimenten over de organisatie, het eten, de hapjes en het buffet. Heren, bedankt voor alle complimentjes, maar ik doe het graag voor jullie hoor. Al blijft de sex uiteraard het belangrijkste van deze avond. De eerst komende geile sex avond is overigens op vrijdag 8 juli.

Dus als je deze keer hebt gemist is er dan weer een unieke kans om de geilste avond van je leven mee te maken. Reserveer dus nu voor vrijdag 8 juli en ik zal je samen met mijn vriendinnen weer van harte welkom heten op deze geile avond vol sex, lust en erotiek. De afgelopen week liep de buiten temperatuur op tot ver boven de 20 graden, maar afgelopen vrijdag werd deze temperatuur in mijn boerderijtje overtroffen door toedoen van 27 hete meiden welke zich lekker lieten neuken en compleet los gingen.

Twee vriendinnen minder dan ik had aangekondigd vanwege de gebruikelijke welbekende vrouwelijke ongemakjes. Een enkele keer plannen wij vrouwen dat wel eens verkeerd L. Spuitende kutjes, lekkere harde pikken, schreeuwende meiden en glunderende geile mannen. Zelf word ik ook iedere keer weer enorm opgewonden van deze geile avond en leef ik er echt naar toe.

Maar ja……iemand moet het organiseren en dat ben ik L. Zo af en toe kon ik een blik werpen en zag natuurlijk weer hoe Paulien tekeer ging. Heerlijk soepel werd zij genomen en hoorde ik haar enorm te keer gaan van het genot van een wilde penetratie.

Ik zag de spetters er afvliegen, maar gelukkig lagen er wat handdoeken onder om mijn vloer netjes schoon en droog te houden. Toen Byanka binnen kwam zag ik het al aan haar ogen. Ze straalde geiligheid en gewilligheid uit.

Daar kan je als man toch niet omheen. Vooral boven op de ligtafels zie ik haar geregeld actief bezig en super genieten terwijl zij lekker genomen wordt. Natuurlijk altijd leuk als Paola er ook is. Geen man is veilig voor haar en kijk je als man haar kant uit dan ben je aan de beurt. Deze brutale, maar wel erg lieve vriendin regisseert meestal haar eigen avond en trek een man graag naar haar toe.

Paola is zeer bewegelijk, overal te vinden en super geil. Deze geile slet is vooral gek op pijpen en dat doet ze zeer bedreven en vol overgave. Wil jij graag een keer superlekker gepijpt worden kan ik je zeker aanbevelen Paola niet over te slaan. Ook was er een nieuwe vriendin tijdens deze avond, haar naam was Monique. Altijd leuk om een geile naamgenoot te hebben en deze getinte naamgenote heeft mij aangegeven enorm te hebben genoten en ook snel weer terug te komen.

Maar ook wederom de complimenten aan de aanwezige heren. Jullie waren geweldig en ik, maar vooral mijn vriendinnen hebben echt enorm van jullie genoten. Wil jij ook lekker genieten van vrouwen en sex? Reserveer dan snel voor de eerst komende keer.

Stuur een mailtje met je voornaam en leeftijd en jij ontvangt zo spoedig mogelijk bericht of ik een plaatsje voor je heb op vrijdag 8 juli. Mocht je al gereserveerd hebben en een bevestiging daarvan hebben ontvangen, dan zie ik jou op vrijdag 8 juli. Zoals ik al had aangekondigd was de afgelopen nympho avond van vrijdag 8 april een hele bijzondere.

Zowel mijn vriendinnen als de aanwezige heren werden ontvangen als soort van VIP over een rode loper. Mijn vriendin Lis stond topless bij de deur om iedereen samen met mij te ontvangen en een lekker welkomst drankje aan te bieden. Tsja en als man ontgaat het je dan niet om even te genieten van die enorme lekkere grote borsten van Lis.

Daar kan je natuurlijk gewoon niet om heen ;. Nieuwkomers werden welkom geheten en wegwijs gemaakt door mijn vriendinnen Gerda en Corine om er zo een geweldige avond van te maken. Als opwarmertje had ik rond Maitea zag ik lekker geil genieten op haar favoriete gynaecologen stoel.

Het blijft enorm geil om je door een man lekker door te laten neuken op deze stoel. Aan het eind van de avond sprak ik Maitea bij het naar huis gaan en ze liet me weten helemaal op te zijn en totaal afgeneukt. Slavin Sylvia stond voorover aan de balustrade vastgebonden met een anale haak aan haar hoofd zodat zij goed voorover stond.

Ik hoorde dat diverse mannen daar enorm van genoten hadden en het super geil vonden om dit weerloze vaststaande slavinnetje lekker in dit standje te neuken terwijl zij geen enkele kant op kon. Dat geeft als man toch een machtig gevoel. Maar ook dit slavinnetje vond dit boter geil en genoot er enorm van.

Ook Byanka zag ik enorm tekeer gaan boven op die geile gynaecologen kooi. Dit is een ander sexmeubel als de gynaecologen stoel en ook heerlijk om een vrouw hier wijdbeens op te zien liggen. Anita was ook weer behoorlijk ondeugend bezig. Alleen de blik van deze altijd supervrolijke vriendin zegt mij al meer dan voldoende. Wat moet zij deze avond weer enorm genoten hebben. Toen ik beneden in het keukentje stond hoorde ik één van mijn vriendinnen door de verwarmings hete lucht roosters een supergeil orgasme krijgen.

Hier leek wel geen einde aan te komen. Alle decibellen werden overschreden en ze gilde het uit van genot. Aan haar stem kon ik helaas niet horen wie het was, maar ben erg benieuw wat er met haar op dat moment gebeurde.

Dat moet wel heel lekker zijn geweest….. Ik wil het niet te lang maken, dus zal niet al mijn vriendinnen gaan opnoemen, maar één ding staat vast……. Zelf heb ik ook heel wat lekkere geile mannen aan me voorbij zien gaan en begrijp heel goed dat mijn vriendinnen hier enorm van genoten hebben.

De afgelopen keer had ik overigens als try out een speciale editie en daar heb ik van zowel mijn vriendinnen als de aanwezige mannen enorm veel positieve reacties op ontvangen. Vandaar heb ik besloten dit ook weer te zullen doen op vrijdag 13 mei. Ook deze keer was het weer genieten in mijn boerderijtje. Ik zag dat ook het nieuwe kamertje veel werd gebruikt. Zelf vind ik dit een enorm leuk geil kamertje en daar sta ik kennelijk niet alleen in. Deze keer was ook Paulien weer van de partij.

Zij was er in februari voor het eerst sinds tijden niet, maar deze avond ging zij weer geweldig te keer. Menig man heeft haar gepiercde super natte kutje lekker kunnen verwennen met als beloning een heerlijk squirtend kutje. Paulien is zeer veelzijdig en heeft geen enkele voorkeur voor een plek waar zij het doet. De kletsnatte Paulien vroeg zich op een gegeven moment af wie haar wilde neuken. Dus heren op je doel af en niet alleen van een afstandje naar haar kijken terwijl zij wijdbeens op de barkruk zit.

Ook heb ik Byanka weer lekker tekeer zien gaan. Net terug van vakantie en zo direct van schiphol naar mijn geile avondje. Alleen dat geeft al aan wat voor geile donder zij is. Ook had ik vernomen dat Byanca op een gegeven moment zo hard op de gynaecologen stoel werd genomen dat deze zeer zware stoel bijna dwars door de balustrade ging. Inmiddels weet ik ook dat Jelissa veel mannelijke fans heeft en dat kan ook niet anders.

Jelissa is een geweldig sex beest, maar moest vanwege omstandigheden helaas al vroeg weg. Zij baalde daar enorm van en beloofde bij het weggaan dit zeker de volgende keer goed te maken. Heren dat beloofd wat! Verder was mijn vriendin Paola weer super uitdagend bezig. Bij Paola is het altijd oppassen, want voor dat jij het in de gaten hebt pakt ze jouw pik uit je boxer of slip. Ook zag ik dat zij hard op haar billen werd geslagen.

Heelijk die reactie op die geile klappen. Dan zag ik ook dat Maithea al lekker vroeg met twee heren bezig was al liggend over de sexkooi. Terwijl zij de ene man aan het pijpen was werd ze lekker door de andere man geneukt. Deze kleine opdonder wordt het liefst vaak en veel geneukt. Als laatste wil ik de Limburgse Dees noemen, want zij ging echt tot de laatste minuut door.

Deze geile slet werd aan het eind van de avond keihard geneukt en ging enorm te keer. Enigzins geheel afgeneukt kwam zij als laatste aan het eind van de avond met knikkende knieën. Die enkele mannen die tot het laatst bleven werden toch ook behoorlijk hiervoor beloond, want aan het eind van de avond gebeurde er best nog het e.

Geregeld nemen vrouwen contact met mij op die mij aangeven onverzadigbaar te zijn en heel graag ook geregeld naar mijn bekende sex avondjes te willen komen. Deze keer waren dat er maar liefst zes en samen met mijn overige vriendinnen bracht dat voor deze avond dus 31 naar sex hunkerende nymphen bij elkaar.

Het was weer één grote sex speeltuin voor de aanwezige heren. Ook zij konden lekker los gaan en zich uitleven op deze 31 dames. Dat wil toch iedere man! Wat dacht je van Lara? Een mooie sexy vrouw met donker haar en een stel heerlijke borsten en billen. Zij is een hele mooie vrouw die behoorlijk tekeer ging. Ook vond ik het erg leuk om met Naomi weer een nieuwe Belgische vriendin te mogen aankondigen.

Deze knappe Vlaamse wist ook haar mannetje te staan en wist ook beneden de mannen behoorlijk op te geilen oa aan de danspaal samen met haar vriendin Dees. Voor heren die kicken op rubens vrouwen was Saskia een perfecte optie. Ook was het voor haar de eerste keer op mijn geile feestje en wat heeft zij genoten. Samen met Monique mijn naamgenoot , Ritchie en Jo waren bovenstaande drie dames voor het eerst. Ik zal het erg leuk vinden deze dames weer geregeld terug te zien op mijn geile sex feestjes.

En dan de knappe slanke Jelissa. Zoals ze zelf al aangeeft een echte slet waar je als man toch niet om heen kan. Jelissa maakt echt iedere man helemaal gek en ging o. Mooi, lief en geil……… wat kan een man zich nog meer wensen? Zelf vind ik het ook altijd een enorme geile avond en zie menig pik aan mijn voorbij gaan. Dat laat mij ook zeker niet koud net als de geluiden en orgasmes van mijn vriendinnen.

Ik vind het erg geil om zowel mannen als vrouwen te zien en te horen genieten. Als ik die mannen zo zie genieten en die natte kutjes zie neuken zou ik zelf ook graag wel eens voor één avond een pik willen hebben. Lijkt mij heerlijk om eerst lekker te neuken en vervolgens het zaad over een paar heerlijke borsten te spuiten.

Soms ben ik best wel eens jaloers op die mannen ;. Zoals je weet heb ik het zelf altijd behoorlijk druk tijdens deze avonden en kan dus niet iedere vriendin benoemen en bekijken, maar weet dat al mijn vriendinnen, met dank aan de aanwezige mannen, bijzonder hebben genoten.

Daarom wil ik alle aanwezige heren weer bedanken voor deze geweldige avond. Geen gedoe, geen gezeur, maar lekker een avond lang genieten van sex en onverzadigbare vrouwen. Maar liefst 29 hete meiden stonden, op vrijdag 8 januari, met smacht te wachten voor de aftrap van de eerste nymphonight van dit nieuwe jaar. Ik had 30 vriendinnen aangekondigd, maar mijn vriendin Tonny was helaas door de griep overvallen.

Dat de overige 29 vriendinnen er zin in hadden was te merken, want wat ging het er weer geil aan toe. Vanuit diverse kamertjes hoorde ik luidkeels klaarkomende vriendinnen en zelfs beneden was ik daar geregeld getuige van vriendinnen die op de banken langs de balustrade geweldig geil bezig waren. Soms kon ik door de hete lucht roosters heen mee genieten van het genot wat zij beleefden. Maar ook steeds meer heren laten van zich horen en natuurlijk heren jullie mogen ook best wat geluid maken hoor.

Geiler kan je ons vrouwen namelijk niet maken als wij je niet alleen voelen,, maar ook lekker kunnen horen. Ik vernam dat mijn vriendin Petra met ferme stoten werd genomen. Dat is wat de meeste vrouwen heerlijk vinden.

Natuurlijk mag het soms teder en lief zijn, maar ook een harde neukbeurt is wat de meeste van mijn vriendinnen toch graag ondergaan. Toch heb ik ook vriendinnen die meer gaan voor de wat zachtere lieve aanpak en zo zijn wij allemaal weer geheel anders.

Ik zelf daarentegen neem het liefst zelf het initiatief als ik sex met een man heb. Een man zal bij mij ook zeker niets te kort komen, maar ik wil altijd graag zelf de regie in handen hebben en ben zeer bepalend tijdens de sex. Gelukkig zijn er ook mannen die dat leuk vinden anders was ik toch mooi zuur uit geweest. Twee vrienden die er waren hadden altijd als wens om samen een vrouw eens goed hard aan te pakken.

Helaas weet ik niet bij welke vriendin, maar ze waren er vol lof over. Ze hadden haar volgens eigen zegge bruut genomen in alle gaten en alle standen. Misschien verneem ik nog wel van de desbetreffende vriendin wie dit geweest is als zij dit verslag leest. Stuur dan een mailtje naar ons: Als je maar gezellig bent en niet al te verlegen.

Wij laten jullie dan kennis maken met de gezelligste club van Nederland. Wij zijn er niet op uit om sex mét iemand te hebben, maar wel sex met iemand…. We hopen snel iets van jullie te horen. Groetjes, Jan en Xantricia. Beste Hans en Monique, Wil toch nog even van het hart dat wij ons geweldig thuis hebben gevoeld in jullie club afgelopen zaterdag.

Waar andere clubs beweren laag drempelig te zijn… zijn jullie dit wel! Het bezoek wat bij jullie komt is erg gevarieerd, open en sociaal. Ook vond ik het ontvangst van Monique erg prettig.

Ik kan jullie dan ook enorm aanraden bij andere vrienden en dat gaan we dan ook zeker doen. Wij zijn er met Halloween zeker weer dus tot dan! X uit het hoge noorden;-. Hoi Monique en Hans, Ik wil jullie toch nog weer een groot compliment geven voor de supergezellige Discovery-avond. Wat hebben wij weer genoten en wat was er weer een afwisseling. Ook deze avond met veel leuke mensen gesproken maar uiteraard ook met ons tweetjes een paar keer tot actie overgegaan. De combinatie van jullie locatie, jullie gastvrijheid en de diversiteit van deze avond zit perfect in elkaar.

We zijn nu naar alle tevredenheid twee keer bij jullie geweest. Onze eerste keer bij jullie was vorige maand tijdens de caribische avond en kwamen op aanraden van een bevriend stel die wel vaker bij jullie komen. Het was een sfeervolle avond en het was erg druk, vandaar mochten we van jullie op het gras parkeren van jullie tuin.

We hebben ons prima vermaakt en vonden de sfeer heel goed evenals de bediening en de ontvangst. Ook de club was erg mooi en vooral ook schoon, dat komen we lang niet overal tegen. Omdat het zo goed bevallen was waren we er zaterdag weer. Evengoed waren er ruim voldoende stelletjes om een heerlijke avond te hebben en hebben wederom erg genoten. Over twee weken willen wij de combi avond proberen te komen omdat we daar ook veel over hebben vernomen. Helaas weten we nog niet of we kunnen, maar jullie gaan ons in ieder geval weer zien tijdens de hot summer party op 19 juli.

Jullie hebben er weer vaste gasten bij en zullen jullie zeker aanbevelen bij onze swingers vriendjes. Hallo, hier een verslag van Duo Penotti Afgelopen zaterdag 8 maart ,Parenavond en de mogelijkheid van 2 halen 1 betalen volledig benut.

Een super initiatief van de Club en daarom ook een paar, wat we de eerste keer ontmoet hadden en gegevens van hadden, gemaild en gevraagd of ze met ons mee wilden. Ze komen van uit zuid holland dus ook maar een 4 persoons kamer geboekt bij de Vooroever.

Zo konden we de kosten toch zo laag mogelijk houden in deze dure tijden. Het was ietsje rustiger dan op onze eerste avond toen we een Discovery Party hadden bezocht maar daardoor konden we wel aan tafel gaan zitten bij een heel leuk stel uit Friesland die hier al jaren komen.

Jammer dat we geen gegevens hebben uitgewisseld want zou ze best nog wat beter willen leren kennen. Eigenlijk was het zo gezellig en hebben we zoveel gepraat en gedronken dat wij als duo Penotti niet eens aan een vrijpartijtje toe zijn gekomen.

Zo zie je maar dat het niet alleen maar om SEX met hoofdletters draait. Gewoon in een ongedwongen sfeer een biertje drinken en gezellig praten met mensen die van heinde en ver komen zuid holland , friesland en de achterhoek is wonderlijk genoeg ook genoeg voor een hele leuke avond al had ik achteraf toch ook wel ff meer gedaan dan dat Toch blijf ik het ondanks dat ik niet verlegen ben,het moeilijk vinden om aan te knopen met een paar of een vrouw als ik voor mn zelf spreek , natuurlijk hebben we heel leuk gesproken met het paar uit Friesland en was het een schitterende vrouw om alleen al naar te kijken en was het een hele aardige en joviale vent … maar hoe ga je dan te werk??

Niet dat dat het geval was met deze twee uit Friesland maar bij sommige koppels kon ik mij wel voorstellen dat mijn vriendin niet geïnteresseerd zou zijn in de man terwijl ik de vrouw aantrekkelijk vond.

Wat ook opvalt is dat de muziek niet te hard staat zodat je wel kan praten. We  moeten zeggen dat wij een top avond gehad hebben en toen we de volgende dag terug naar huis reden hebben we het allemaal nog even de revu laten passeren en zijn wel van plan gewoon wat vaker te komen deze parenavonden zij daar denkk ik wel heel geschikt voor dus hoop ik, als jullie toevallig ook deze post lezen,Paar uit Friesland dat we jullie de volgende keer 12 — 4 weer zien en misschien nog wat andere paren die waarschijnlijk ook weer aanwezig zullen zijn en wellicht onze horizon kunnen verbreden.

Afgelopen maand hebben we twee keer uw club bezocht en er zullen er nog vele volgen. De eerste keer was op een discovery en was een top avond en de tweede keer afgelopen zaterdag  hebben we ons ook goed vermaakt. Komen volgende keert naar de combi, want jj had ons dit geadviseerd.

Wat een lieve vrouw is dat zeg. Weten niet of hetgeen zij laat zien echt ons ding is, maar genieten er alleen al van om daarnaar te kijken. Eerlijk gezegt wind het ons wel op om te zien maar niet om zelf te doen. Hebben gisteren boven wel een heel leuk stel leren kennen. Na een spannend uurtje in die kamer met die leeuw hebben we beneden lang met elkaar gesproken en gegevens uitgewisseld. Het leek of we elkaar al jaren kenden en er was een super klik.

Vandaar willen we komende zaterdag samen komen en van uw aktie gebruik maken zodat een stel gratis naar binnen mag. Maar al was dat niet zo geweest waren we zeker ook gekomen hoor! Afgelopen vrijdag zijn mijn vrouw en ik naar Parenclub Monique geweest.. Wij hebben het als super ervaren Hans en Monique zijn zo relaxt.. Hey Monique en Hans, Wij hadden het er al een jaar over om naar een parenclub te gaan. Het idee vonden wij erg leuk en we vonden het spannend te gelijk. Wat ons tegen hield waren dat er 2 maal een parenclub op tv was die wij wel heel ranzig vonden.

De taxichaufeur legde uit dat het een parenclub was waar hij veel klanten afzette. Nieuwsgierig kwam zij thuis en zijn op jullie site gaan kijken.

Het leek zo anders dan het beeld wat we hadden over parenclubs en hebben de stoute schoenen aangetrokken. Afgelopen zaterdag zijn wij dan bij jullie geweest. Onze eerste indruk was gelijk zo anders dan wat wij op tv hadden gezien en we voelde ons gelijk ontspannen. Het was natuurlijk wel spannend. We zijn dan ook lekker eerst aan de bar wat gaan drinken en kwamen al snel in contact met een stel wat al een tijd bij jullie over de vloer kwam.

Ook dit was lekker ontspannen. Het leuke was ook dat je heel veel vragen kon stellen aan de mensen die al vaker in een parenclub waren geweest en zij heel relaxed antwoord gaven en er zo hele leuke gesprekken ontstonden.

Hahaha we hebben denk ik eerst wel 3 keer een rondje gedaan om te kijken en te wennen. De 4de keer zijn wij de junglekamer in gegaan en hebben hier geweldig lekker gevreeen. Erg leuk stel en hadden al snel gezellige gesprekken en niet eens sexueel getind. E zou D een heerlijke massage geven en zijn naar boven gegaan.

Wij waren wel heel nieuwsgierig omdat het een stel in ons straatje paste. Wij belande ook al weer snel in de jungelkamer. Hahaha dit trok al snel ook een mooi slank ander stel aan.

Zij gingen naast ons liggen vrijen. Men, wat een toffe ervaring zeg. Wat ook zo mooi was, dat het andere stel graag wilde vrijen met mijn vriendin en zij wilde dit nog niet. Zij hoefte alleen haar hand op te steken. Het was erg opwindend om zo dicht naast een ander stel te vrijen Grrrrr men ik moest mij inhouden om niet te komen. Het was gewoon zo genieten, zo spannend en zo ontspannen.

Wij willen jullie bedanken voor de mooie avond en de geweldige ervaring. Ons zien jullie binnenkort terug. Hallo Hans en monique. Afgelopen zaterdag hebben we jullie parenclub bezocht.

Toch wel een hele stap voor ons. We hadden tijdens onze geile neukbeurten vaak geroepen dat we eens naar een parenclub wilden maar zeggen en ook daadwerkelijk doen zijn toch 2 verschillende dingen.

Maar enige tijd geleden hebben we dan toch de knoop doorgehakt en besloten om naar de paren avond van 11 januari te gaan. We hebben een hotel geboekt zodat we niet naar huis hoefden te rijden. De taxi service van jullie is super , we werden van het hotel naar de club gebracht waar wij werden opgevangen door monique. In het hotel waren we toch wel een beetje gespannen naar mate de tijd verstreek.

Eenmaal binnen was dit eigenlijk direct over door de uitleg van monique. We kregen een rondleiding door de club en we moeten zeggen het ziet er allemaal zeer netjes uit. Na de rondleiding hebben we ons omgekleed en zijn we aan de bar gaan zitten.

Er heerst hier een zeer ontspannen sfeer en ook veel mensen gewoon aan het fris en de koffie zitten en niet aan de drank. Aan de bar gezellig gekletst en wat gedronken. We belanden in de kamer met het stapelbed , daar lagen het andere stel waar wij mee hadden gesproken al lekker te neuken. Wij zijn lekker onder het stapel bed gedoken en hebben daar lekker liggen vrijen.

Spannend om te neuken terwijl anderen zomaar toe kunnen kijken. Na het douchen zijn we aan de bar beland en hebben lekker wat gegeten van het buffet.

Het was heerlijk en goed verzorgt. Na nog wat gedronken te hebben zijn we voor de 2e ronde gegaan en zijn in de koeienkamer beland, daar waren we alleen maar af en toe werden we bekeken door anderen. We konden hier lekker onze gang gaan. Na een tijdje zag ik dat de massage tafel vrij was en toen zijn we daar beland, mijn vrouw heeft mij een heerlijke massage gegeven en een heerlijke pijpbeurt. Echt geil als je op die tafel ligt en iedereen kan er langs lopen en je bekijken.

Vervolgens heb ik mijn vrouw gemaseerd en lekker gevingerd terwijl ze mij een heerlijke pijpbeurt gaf. We hadden precies het zicht op de tafel naast ons waar ze met zijn vieren bezig waren. Op de tafel heb ik haar lekker liggen neuken en zijn we lekker klaargekomen. Dit vonden wij het meeste geile deel van de avond. De avond is omgevlogen en we vonden het geweldig. We komen zeker nog een keer terug. Alle vooroordelen die mensen hebben over een parenclub kan zo naar het land van de fabeltjes.

Gisteren Zaterdagavond hebben wij voor het eerst een parenclub bezocht. Wij zijn een stel van vrouw 35 en man 34 jaar oud. We hadden afgesproken dat we alleen met elkaar seks zouden hebben, deze eerste keer was al spannend genoeg. Een paar uur voor we van huis weg gingen was mijn vrouw al flink zenuwachtig. Gaan we dit wel echt doen? Al jaren gefantaseerd dit een keer te doen en vanavond zou het er dan eindelijk van komen.

Na wat spanning in de auto kwamen we aan om De deur ging open en we werden zeer vriendelijk welkom geheten. Tegen verwachting in voelde we ons meteen goed op ons gemak.

Niemand die raar keer of je lang aanstaarde. Monique heette ons welkom en toevallig was het stel voor ons ook voor het eerst, met z,n vieren kregen we een rondleiding van een mooie dame die gepast gekleed was.

We gingen een deur door en meteen stonden we naast de bar. We merkte meteen een heel prettige sfeer. De rondleiding duurde 10 minuten. Boven was nog niemand, daar was het blijkbaar nog iets te vroeg voor. Na de rondleiding kregen we een sleutel van ons lockertje en konden we ons omkleden. Iets wat onwennig liepen we uiteindelijk naar de bar. We zagen een  mensen aan de bar zaten. Wederom voelde we ons heel prettig en ontspannen. De dames achter de bar zijn erg prettig, zodra ze een leeg glas zien vragen ze meteen of je wat wilt drinken.

Alles is verkrijgbaar, van koffie tot likeuren. Er kwamen steeds meer mensen binnen van alle leeftijden. Mijn vrouw wilde gaan roken en we gingen de rokersruimte binnen. We gingen op de bank zitten bij een man en een vrouw, de man Paul was een SM-meester en zeer prettig om mee te praten. Daar waar wij geen affiniteit hebben met SM maakte van het moment gebruik om diverse vragen te stellen welke met passie beantwoord werden. Er waren al diverse stellen bezig en hier en daar liepen mannen die alleen waren.

We gingen de koeienruimte in waar het plezierig schemerig is. We vrijde wat en verderop vrijde een ander stel. Het was onwennig en opwindend tegelijk. Af en toe stonden er mensen bij de ingang van de koeienruimte naar binnen te kijken.

Mijn jongeheer had daar soms last van, op een zeker moment keek ik niet meer want dat leidde alleen maar af. Na wat vrijen keken we boven verder. De donkere kamer lonkte maar we vonden het ook wel eng dus we sloegen deze ruimte even over…. Toch maar even naar de naar de wat overzichtelijke ruimtes om te kijken. We keken in de diverse ruimtes waar verschillende stellen het gezellig hadden. Overal waren mensen met elkaar bezig en anderen keken toe of liepen gewoon voorbij. We gingen naar de stapelkamer en deze was geheel leeg, hier hebben we heerlijk liggen vrijen.

Toen we beiden voldaan waren wilde we wat drinken aan de bar maar het buffet bleek open. We vonden een fijn plekje om te zitten en eigenlijk had ik wel erg trek. Het buffet is goed verzorgd, diverse schotels met vlees, rijst, aardappeltjes.

Apart een klein koud buffet en zelfs toetjes!! Na het eten gingen we even in de sauna zitten wat we maar kort vol hebben gehouden, deze was HEET!! Op naar de douches. Er waren 2 stellen aan het douche en al meteen werden er grapjes gemaakt. Wederom een erg prettige en ongedwongen sfeer. Lekker in je blote kont, gelukkig waren we dit al gewend van de sauna.

Het was alweer rond 0. Na enig onderzoek bleek dat we alleen waren want je ziet echt helemaal niks! We waren lekker bezig en zo af en toe kwam er een man binnen. Meestal gingen ze snel weer weg, 1 man kwam wel erg dichtbij, mijn aandacht ging uit naar wat deze man ging doen. Het is allemaal wat onwennig en nieuw voor ons en hoe je reageert weet je nooit van te voren. Gelukkig werd de man niet handtastelijk en ging weer weg. Kort erna kwam een vrouw naar binnen en ging heel dicht naast ons zitten en naar ons kijken.

Onze ogen waren natuurlijk erg gewend aan het donker en door de kieren van het gordijn kon je een beetje silhouet zien. We waren lekker met elkaar bezig. Het was een knappe vrouw…. Ze deden hetzelfde als ons en toen voelde ik een hand. Mijn vrouw duwde zijn hand weg en dit was genoeg. We gingen verder maar dit stel liet ons verder met rust. We keken naar het andere stel en genoten hiervan.

Ik kon ze aanraken als ik wilde, zo dichtbij was het. Toen kwam er een man binnen en deze keek het even naar het stel naast ons, taste even af en merkte dat hij welkom was bij het stel naast ons. We praten wat bij over wat ons was overkomen in de donkere kamer. Inmiddels was het 1. De tijd was naar mijn idee veel te snel gegaan.

Dat geeft maar weer eens aan hoe leuk deze avond was. We kleden ons om en gingen met een voldaan gevoel naar huis. Beetje eng om de stap te wagen maar achteraf niet 1 moment geweest waarbij we ons niet prettig voelde.

We zagen allerlei verschillende mensen. Erg bloot, sommige wat meer bedekt. Heel leuk om deze verschillende mensen te zien en bezig te zien, iets wat wij nog nooit in real life hadden meegemaakt.

Een zeer ongedwongen sfeer. Ik voelde me meer op mijn gemak dan in een gemiddeld café. De mensen accepteren elkaar en iedereen laat ieder in hun waarde. Afgelopen avond zijn wij jong stel voor de eerste keer naar een parenclub geweest en dit was bij Monique. Van te voren hebben we uitvoerig diverse clubs bekeken en die van Monique sprak ons het meeste aan door de omschrijving die er te vinden was o. Eenmaal op weg begon bij het naderen van de eindbestemming de spanning op te lopen, want wat zou ons te wachten staan.

Maar we hebben toch doorgezet en na geparkeerd te hebben, zijn we naar binnen gegaan. Daar werden we heel netjes ontvangen door Monique die ons direct gerust stelde toen we vertelde dat het de eerste keer was. Ze vertelde kort hoe het allemaal in zijn werk ging. Na even gewacht te hebben, kregen we een rondleiding door het hele pand van 1 van de medewerkers welke ook netjes gepast gekleed was.

Ze vertelde hoe alles in zijn werk ging en liet ons zien welke ruimtes er boven allemaal waren. Vervolgens hebben we ons beneden omgekleed en zijn op de bank gaan zitten met een drankje.

Na enige tijd begonnen we ons steeds relaxter te voelen en merkte we dat er een hele losse, prettige ambiance hing. Uiteindelijk zijn we zelf ook naar boven gegaan en hebben daar wat rond gekeken, om vervolgens toch de stoute schoenen aan te trekken en in de darkroom samen wat losser te worden.

Dus we zijn hierna verhuist naar 1 van de kabouter kamertjes en hebben ons daar goed vermaakt. Het voelde steeds beter om bekeken te worden en uiteindelijk remde dit ons niet meer om verder te gaan. In de loop van de avond hebben we diverse ruimtes aan gedaan en vonden we het ook erg prettig om mee te kijken bij anderen en uiteindelijk zijn we zelfs de groepskamer in gegaan.

Het was wel jammer dat toen we daar net lagen, iedereen daar klaar was en vertrok. Op het eind van de avond zagen we een stelletje welke alleen in de jungle kamer bezig was, waar we toen ook bij zijn gaan zitten.

We genoten er erg van om de anderen bezig te zien en hebben uiteindelijk bewust lopen uitdagen naar de vrouw die daar heerlijk lag te genieten. Maar we werden wel erg opgewonden van het idee en wat er gebeurde. De dame leek het te begrijpen en ging heerlijk door waar ze mee bezig was. Toen ze uiteindelijk van het matras af gingen, gingen wij daar op liggen om samen te genieten van Het voelde toch wel heel plezierig om bekeken te worden en het andere setje nog wat bezig te zien op de bank achter ons.

Mocht het betreffende stelletje dit lezen, we komen zeker nog eens terug en hopen jullie daar dan te treffen om te zien wat er dan mogelijk is. Uiteindelijk zijn we met een voldaan gevoel naar huis gegaan en hebben de hele rit naar huis zitten praten over wat we beleefd hadden.

Het viel ons alles mee bij wat we hadden verwacht, want er speelt maatschappelijk gezien toch wel het een en ander mee. Maar dit heeft ons er uiteindelijk niet van weerhouden om hier toch heen te gaan.

En daar hebben we absoluut geen spijt van. Alles wat er op de site staat klopt bij het beeld wat we in werkelijkheid kregen en we weten nu dat we dit wel vaker willen doen. We verwachten dan ook snel een keer terug te keren naar de club van Monique. Monique bedankt voor de top avond en de aankleding en invulling hiervan. Ik wilde mijn vriendin overhalen om eens mee te gaan naar een parenclub. Nou, aan dat idee moest ze wel heel erg wennen.

Een dag eerder liet ik dit idee doorschemeren door haar een geile avond te beloven. Omdat het voor haar wel erg onwennig was probeerde zij om het vooruit te schuiven en er thuis een geile avond van te maken. Nou dit lukte wel, we waren al flink op dreef op de bank… Ik had een nieuw speeltje, een trileitje met afstandsbediening… Wauw, dit was ontzettend opwindend voor haar, vooral het verrassingselement.

Ik kon het ding dus stiekem in- en uitschakelen… dit was goed te merken bij haar! Ze deed erg haar best om er thuis een gezellige spannende avond van te maken. Maar ik wilde toch graag naar jullie club, om het haar eens te laten zien en meemaken, omdat ik het idee had dat zij dit wel heel leuk zou kunnen vinden… Uiteindelijk zijn we om We hadden afgesproken dat we alleen zouden gaan rondkijken en het alleen met elkaar zouden doen, áls dat er van zou komen. Voor de deur staand zei ze nog: Na een warm welkom werd verteld dat de dresscode al in was gegaan, dus meteen zonder kleding in het diepe!

Omgekleed gingen we naar binnen en hebben we een drankje besteld. We werden door diverse bezoekers begroet. Omdat ik hier al vaker ben geweest heb ik haar een persoonlijke rondleiding gegeven. Tijdens de rondleiding zagen we dat in diverse ruimtes stelletjes met elkaar bezig waren.

Dit was wel heel spannend om te zien. Bij het laten zien van de koeienkamer zijn wij daar uiteindelijk gebleven. Vermoedelijk waren bij haar de zenuwen afgenomen want zij ging mij spontaan verwennen…. Daarna heb ik haar verwend… Later zijn we een hapje gaan eten aan de bar, met een glaasje calvados erbij. We gingen de rokersruimte binnen, ik wilde even roken. Daar hadden we een leuk gesprek met een jong stel. Ik wilde mijn vriendin een lekkere massage geven, dus zijn we boven op één van de massagetafels begonnen met masseren.

Er was heerlijke massagemelk aanwezig! Daarna mocht ik van een massage genieten van mijn vriendin. Daarna heeft ze mij in geheel Franse stijl verwend… waar zij intussen ook heel erg opgewonden van raakte. Een ander stel begon hier voorzichtig aan mee te doen.

Hier werd mijn vriendin wel opgewonden van maar tegelijkertijd voelde ik ook dat ze dit een beetje verwarrend vond. We besloten te stoppen. Mijn vriendin vond het erg leuk en opwindend om dit mee te maken. In ieder geval willen we weer terugkomen, en wel binnenkort. De Carribean Night op de 16e lijkt ons heel leuk…. Ik zeg, tot snel en iedereen heel erg bedankt. Ria Beste Hans en Monique, Dankjewel dat we bij jullie ons allereerste ervaring aan een Parenclub konden opdoen. Bij vertrek rond Na een superleuke eerste keer bij jullie waar we ook al meteen onverwacht een hele leuke ervaring met een ander koppel hadden in september, hadden we al vrij snel een datum geprikt voor de parenavond in oktober.

We stonden trouw om 20u al weer met kriebels in de buik ongeduldig te wachten tot de poort open ging. Na ons omgekleed te hebben gingen we gezellig wat aan de bar wat drinken en rondkijken naar de leuke mix van zowel jonge als oudere koppels.

Al snel viel ons oog op een leuk koppel die na wat heen en weer geflirt met ogen ons ook bleek gespot te hadden.

Nadat de 1ste mensen naar boven gingen lonkten we nog even naar hen en gingen we ook naar boven en kwamen zij ook naar boven. Na nog een drankje beneden en ff wat krachten opbouwen met het verzorgde buffet gingen we uiteindelijk nog eens naar boven voor een 2e ronde met een massage met happy ending voor de vrouwen op de massagetagels die nog maar eens eindigde in een stomende vrijpartij in het intieme kabouterhuisje.

Deze keer moeten we vol ongeduld wachten tot de parenavond in januari aangezien we wat druk hebben tot dan maar we kunnen niet wachten tot we terug  kunnen komen en mss wel weer dat leuke stel uit Amersfoort kunnen ontmoeten of weer een andere superleuke ervaring kunnen beleven bij jullie.

We zijn toen naar de laatste editie van een beurs in Utrecht geweest zo ook naar de swingers café al daar, wat was dat  een grote tegenvaller vies en bloed heet, en veel te druk gauw eruit zonde van je geld pffff. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar clubs op het internet wat zijn het er veel zeg, uit al deze sites sprong er 1 uit die ons beide aansprak en waar we een goed gevoel bij hadden en dat was de site van jullie.

Eenmaal daar aangekomen werden we opgevangen op de parkeerplaats en geholpen naar een plekje. Het was al rond Toen we de club werkelijk binnen gingen voelde het gelijk goed alle spanning was weg we voelden ons gelijk op onze gemak, we voelden ons gewoon thuis.

Nadat de rondleiding voorbij was en diverse vragen van ons beantwoord waren werden we naar de lockers gebracht waarna de gastvrouw ons een fijne avond wenste.

We trokken onze kleren uit en liepen zelf nog eens een rondje en lieten alles even op ons inwerken wat was het al gezellig, mooi, lief, schoon en netjes gewoon super. We hebben vervolgens bij de bar wat te drinken gehaald en uit het lekker buffet wat te eten gepakt heerlijk. En gewoon genoten van alle mensen die er ook liepen. Daarna even de Turkse stoombad in en daarna even wezen douchen, weer even wat gedronken en toen alles boven bekeken wat was het daar gezellig en spannend opwindend.

We besloten om even de darkroom in te gaan zo konden we door de gaten kijken naar de paren in de parenruimte, waar ze ons eerder voor waarschuwde gebeurde ook, dat we in deze ruimte aangeraakt kon worden maar bij het naar binnen gaan stonden we daar niet bij stil. Dat was even een oeps oké momentje.

Mijn partner werd door een andere heer gestreeld in haar zij, en ook haar borst werd zachtjes aangeraakt en gestreeld, was toch wel spannend en prettig vertelde ze toen we naar een paar minuten weer buiten de darkroom stonden, we hadden totaal geen idee wie het was. Even later kwam deze heer ook naar buiten en maakte contact met ons hij vroeg of alles oké was, mijn partner vertelde dat dit onze aller eerste keer was in een parenclub.

De heer vertelde nog wat over de regels om ons gerust te stellen en wat te doen bij ongewenste situaties en liet ons weer met zijn tweeën.

Waarna wij weer even naar de bar gingen om samen wat te drinken. Uiteindelijk gingen we weer naar boven om te kijken naar de diverse opwindende spelletjes. We raakten van al die actie best wel opgewonden en geprikkeld. En wij begonnen rustig elkaar te prikkelen. We liepen naar het kabouterhuisje toe en daar gingen we samen voor de huisjes verder, even later kwam de heer die we al eerder ontmoet hadden in de darkroom er ook bij, deze begon mijn partner ook weer rustig te strelen en ook haar borsten wat was dit opwindend, we brachten samen mijn partner naar een ongekende hoogte punt, ze kon haast niet meer blijven staan, na afloop moest ze wel gaan zitten.

De heer vroeg of alles goed ging en bedankte ons. Wij zelf zijn nog naar de parenruimte geweest om even samen te zijn er waren nog andere stellen bezig en daar raakte wij ook weer geprikkeld van en ook het idee dat we bekeken werden vanuit de darkroom was erg spannend.

Voor ons was het een zeer geslaagde avond, we hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden waarop we de dagen daarna nog over hadden. En dit resulteerde weer in hele fijne actie in onze eigen bed.

Herken jij je als heer in deze verslag, nog bedankt voor de spanende ervaring, eventueel zien we je reactie tegemoet. Het was echt helemaal top. Mijn vrouw had enige twijfels om naar een parenclub te gaan en we hebben het er al enkele jaren over. Zij had het gevoel dat er alleen maar Barbi en Kens lopen. Ik had jullie club van iemand op chat doorgekregen dat dat helemaal niet het geval was en zowel jong en oud, maar zeker ook dikke mensen lopen.

Eindelijk heb ik mijn vrouw met deze informatie afgelopen zaterdag kunnen overhalen naar jullie toe te gaan. Jullie website stelde haar in zover gerust dat zij beslist naar jullie club wilde als het dan toch zou gebeuren. Jullie website was het meest geruststellend en kwam het beste over. Zaterdag werden we echt heel goed ontvangen en kregen een rondleiding van een iets dikkere vrouw wat mijn vrouw gelijk al een goed gevoel gaf.

Natuurlijk liepen er ook slanke mensen, maar mijn vrouw zag ook dat er ook mensen zoals wij waren en zoals jullie al aangaven van alles door elkaar. Omdat wij vanwege de oppas niet eerder konden dan om Brenda die dame die ons een rondleiding gaf stelde ons gerust en Monique vertelde ons in de receptie dat het ook fijn is op te gaan in de drukte en minder opvallend als dat het heel stil zou zijn.

Wij hebben het echt top gehad en mijn vrouw liet na een half uurtje weten zich bijzonder op het gemak te voelen en het allemaal best wel positief spannend te vinden.

Zij wilde eigenlijk gelijk naar boven en ik zag aan haar ogen dat ze best wel opgewonden was. We hebben in eerste instantie lekker met elkaar op een kamertje gelegen en vonden het heel opwindend dat anderen ons bezig konden zien. Een volgende keer zullen we zeker ook contacten zoeken met anderen om sex te hebben, maar deze keer hadden we afgesproken om het alleen nog even samen te doen.

Het zal niet weer jaren duren, want we hebben het er de volgende dag nergens anders meer over gehad. De kans is dus groot dat we er aanstaande zaterdag weer zijn.

Op vrijdagavond ben ik vanaf de camping naar de voormalige boerderij gereden, ongeveer 5 minuten buiten Medemblik. Ik had geen idee hoe druk het zou zijn en was op tijd vertrokken. Zij stonden een eindje van de oprit af, ik ben maar op de oprit gaan staan, voor een grote gesmede poort.

Achter de kassa zat Monique zelf in bikini. Uiterst vriendelijk deze Monique. Ze vroeg of ik al eerder was geweest. Dat niet dus werd een jong meisje van een jaar of 20 opgetrommeld. Gekleed in rode lingerie met een prachtig lijf en een knap koppie.

Ze heeft me de hele boerderij laten zien. Uitgelegd hoe het werkt met de kluisjes, handdoeken en de verschillende ruimtes. Ik heb vooral haar gezien…. Die ruimtes zijn als volgt. Beneden is een grote bar waar wel 30 mensen aan kunnen zitten. Daarnaast een hele grote ruimte met lange U-banken, een dansvloer met paal en een buffetruimte voor eten.

Eigenlijk is dit een gewone horeca ruimte. Twee trappen naar de bovenverdieping. Ook beneden nog een sauna, turks stoombad, de gezamelijke douches, toiletten en de kluisjes. Boven gekomen ziet het er wel anders uit. Direct aan de trap is een darkroom. Een ruimte die als het gordijn dicht is inderdaad erg donker is. Volgens het meisje kan iedereen daar aan je zitten zonder dat je iets kon zien waarschuwde ze. Maar ik heb ook daar gemerkt dat iedereen netjes stopt als je dat vraagt.

Daar tegenover een grote kamer met een net zo grote bank. De parenruimte is alleen toegankelijk voor stellen. En men houdt zich daar keurig aan. Vanuit de gang en de darkroom kun je wel via gaten in de ruimte kijken. Een lange overloop met u-banken, massagetafels, een infrarood sauna, een gynaecologenstoel, een swingschommel, een rad om iemand op vast te binden en kabels met polsbanden.

Aan deze kant was nog een kleine ruimte met 1 matras, en de stapelbedkamer. Deze ietwat dubbelzinnige naam dekte aardig de lading. Een groot bed met 4 matrassen, daarnaast eentje met 2 en daar weer boven nog een dubbele. Naast de stapelbedruimte een kleinere ruimte met diverse matrassen. De matrassen zijn allemaal, overal voorzien van plastic hoezen.

Het viel me mee dat je daar prima op kon liggen. Zeker omdat iedereen handdoeken meenam. De koeienkamer, het was tenslotte een boerderij, is ook groot met een enorme bank. Het mooie meisje bedankt voor haar rondleiding en naar de kluisjes gelopen. Een stevige dame stond poedeltjenaakt. Er zat weinig verschil in de draadjes van de string en van het topje. Naar de bar getogen waar ook gasten zaten. Ik ben naast een vriendelijk ogend stel gaan zitten van rond de Ze waren ook vriendelijk. De gemoedelijkheid is me bijzonder opgevallen.

Iedereen praat met iedereen. Het leuke vond ik ook dat je ongegeneerd naar de dames kunt kijken. Sommige heel spannend, nauwelijks iets verhullend. Andere gewoon netjes, kun je zo mee de stad in. Al snel leuk contact gemaakt met L en F, een gelegenheidskoppel.

F was ook docent, zij deed iets in de grondverpachting. L was wel de spil. Ze had een vrolijke babbel en zag er leuk uit. Ze was begin veertig. Langzaam vertrokken steeds meer mensen naar boven, dus wij ook maar eens die kant op. De mannen deden een rondje.

F en L waren we al snel kwijt. Je ziet van alles gebeuren avond. Ik ging maar eens in de darkroom kijken en vond daar een stel op bed. Aan de geluiden te horen waren ze niet aan het slapen. Je steekt een hand uit en voelt wat zachts. Het was de borst van L. Dat wisten ik trouwens pas toen we buiten kwamen…: Een grijs baasje was bezig met een jongere vrouw in de grote kamer met bank. Met W ben ik  binnen op een afstandje gaan zitten. Dat klinkt gek, maar dat is heel gewoon daar.

Het stel ging ongegeneerd door met hun vrijpartij. De man was haar aan het neuken terwijl zij op de bank zat. Na een tijdje zei de man dat we best wat dichterbij konden komen. De vrouw zat naakt op de handdoek en begroette ons enthousiast. W had zijn broek al open en ze graaide er meteen in. Haar hand stuitte op mijn boxer maar dat was snel verholpen. Terwijl haar partner haar neukte trok ze ons af, het werd een happy end…. In de parenkamer waren de hele avond stellen actief.

Meest met de eigen partner voor zover ik kon zien. In de kamer met matrassen op de grond lag een vrouw met twee mannen…dacht ik.

De vrouw had ook een pik. Het was een travestiet. Op de gang gebruikte een stel de gynacologenstoel. De man zat erin en de vrouw pijpte en speelde met zijn pik. Op de bank neukte een man zijn partner. De vrouw gilde van genot. Een  dikkere vrouw lag in de lederen swing. Een klein mannetje neukte haar. De hele avond ging zo verder. Regelmatig was het heel druk boven, met golven kwam het. In de darkroom komen best veel vrouwen, dat had ik niet verwacht. Beneden wordt wat gezoend, maar geen echte sexuele handelingen.

Daar is meer de contactplaats, waar stellen en singles elkaar treffen en dan samen naar boven gaan. Boven is dus de actie. Een wat oudere man was daar met een jonge donkere vrouw. Zij was 25, hij 60 denk ik. Zij had een kleine bikini aan met een heel kort rokje. Op een gegeven moment liep ze topless rond. Aan het eind van de avond lag de ze op een matras.

Terwijl de oudere man haar streelde en vasthield. Een man ging bij haar zitten en streelde haar borsten en begon haar te vingeren. De man van 60 stak zijn lul in haar mond. De jonge vrouw bewoog heftig onder deze handelingen. Ik stond er op een afstandje naar te kijken toen de oudere man me wenkte. Ik liep wat dichterbij. Hij pakte een condoom en reikte het me aan.

Ik was verbaasd en keek naar het meisje. Ze lachte naar me en vroeg of ik haar wilde neuken. Verderop was een ouder stel aan het vrijen. De man zat op de bank, de stevige vrouw zat op zijn schoot met zijn lul in haar.

...


De film was al die tijd alleen online te zien of via KPN video. Een 2 uur durende film, vanaf nu aan te schaffen voor 15 euro als u aanwezig bent bij 1 van onze gangbangs.

Anders via een andere weg voor 20 euro excl. Daar zit een meerwaarde v 25 euro op. Ik heb het weer geprobeerd, maar vluggertjes zijn niets voor mij. Ik ben al een tijdje aan het denken om met 1 op 1 dates te stoppen, het ligt dus aan mijn bezoekers of dat gaat gebeuren. Uitzonderingen zijn enkel voor personen die slechthorend of doof zijn! Ik heb geen tijd en zin in een sociaal gesprek, dat doen we wel op mijn kamer.. Dat lijkt mij reuze gezellig.

Leuk dat je even komt buurten op mijn website. Wat is hier allemaal te vinden? Ik ben een gezellige dame met een ondeugend karakter. Alles wat er beschreven staat op de website is uit eigen hand, niks geef ik uithanden. Ik heb een mega lijst van mogelijkheden, wil je graag iets speciaals, geef het even door zodat ik er rekening mee kan houden.

Als jij het fijn vindt om een vingertje in mijn achterste gaatje te doen, prima, maar wel even doorgeven voordat de date aanvangt. Kortom… voor een totale en heerlijke ontspanning kan je met mij afspreken. Voor een half uurtje of een paar uurtjes, het is altijd gezellig bij mij. Ik laat je genieten, zoals je nog nooit genoten hebt.

Seks is leuk om te doen, het contact wat je met je gasten hebt vind ik geweldig.. Afwisselend werd de vrouw door haar partner heerlijk geneukt en door mij gebeft totdat ze heerlijk klaarkwam. Tot slot spoot de man zijn sperma op de buik van zijn partner en veegde hij dat heel lief met een tissue weg.

De hoofdverlichting in de kamer ging namelijk aan! Na een snelle douche en nadat ik afscheid had genomen van deze lieve mensen, was het tijd om weer terug te keren naar huis. Lief stel uit de Zaanstreek, nogmaals hartstikke bedankt voor alles en hopelijk tot ziens bij Club Monique!!

Conclusie van deze avond: Mooie locatie, prachtige omgeving, superaardig en attent personeel, een lekker buffet en heel rustig en fijn publiek. Gezellig feestvieren kan blijkbaar ook zonder overmatig drankgebruik en pillen slikken! En als single man is er zeker heel veel mogelijk hoor. Alleen dan moet je wel respect en fatsoen hebben ten opzichte van de koppels en de alleengaande dames. Wil je als single man ook een leuke avond: Je zult zien dat het werkt en natuurlijk ook dat gezellige praatje aan de bar.

Onze complimenten, want welke avond dan ook, het is allemaal even goed en netjes geregeld. Ook willen wij een compliment maken aan Maurice, want hij brengt toch wat extra achter de bar.

Altijd die vrolijke lach om zijn gezicht en altijd even spontaan! We vonden het jammer dat wij met kerst niet konden en besloten daarom voor het eerst de combi avond te bezoeken, de dag na kerst dus.

Eigenlijk hadden we het niet echt druk verwacht omdat de helft van het land wat sneeuw had en de feestdagen net achter de rug waren. Het tegenovergestelde was het geval en toen wij even na tienen de oprit opreden zagen we direct al dat het parkeerterrein bijna vol stond. Wij waren blij dat we deze avond hebben leren kennen. Een hele bijzondere en erg leuke sfeer heerst er en we hebben enorm genoten van de diversiteit aan mensen deze avond.

Het had wat weg van de Discovery, maar toch ook weer niet helemaal. Gaan zeker deze avond vaker bezoeken en hebben er  leuke mensen gesproken en aan het eind van de avond nog heerlijk op een kamer gelegen met een ander stel waar zich nog een vrouw alleen bij aansloot.

Groetjes van ons en geef Maurice vooral een dikke knuffel van stelletje Almere, want dan weet hij het vast wel. Al langer liepen wij Jan en Xantricia, beiden 48 met het idee om eens een parenclub te bezoeken. Niet omdat wij zo graag met andere mensen sex wilden hebben. Niet omdat we wilden gaan swingen. Maar omdat wij een liefhebber zijn van sex. En als het thuis alleen maar in bed gebeurt omdat er verder geen mogelijkheden zijn terwijl het zo lekker is om ook eens ergens anders sex te hebben, waar kan dit dan beter dan in een speciaal daar voor ingerichte ruimte.

Ondertussen zijn wij hier naar alle tevredenheid 3 keer geweest. Bij Monique wordt je hartelijk ontvangen en als je wilt krijg je bij je eerste bezoek vooraf een uitgebreide rondleiding zonder verplichtingen. Bij binnenkomst zie je mensen van alle formaten en leeftijden aan de gezellige bar of in de zit hoeken zitten. Gekleed in lingerie of ander sexy ondergoed. Heel ontspannen en ongedwongen. Beetje kletsen en wat drinken. Dat is wat er beneden gebeurt. Sex heb je eigenlijk alleen maar op de eerste verdieping in de verschillende ruimtes of op de overloop.

Er zijn openbare ruimtes, wat meer afgesloten ruimtes, een geheel open overloop met banken en een paar massage tafels. Leuk om hier je partner op de buik of rug te verwennen met de aanwezige massage olie. Sommige vrouwen vinden het zo fijn op deze massage tafels dat ze zich niet kunnen inhouden en hier al intens klaar komen. In het begin is het even wennen dat mensen om je heen sex hebben en dat je sex hebt waar anderen bij zijn. Het voelt wat raar dat je bekeken kunt worden als je elkaar aan het verwennen bent.

Maar dat heeft ook wel weer iets spannends. Het brengt je dichter tot elkaar. De goede band die mijn vrouw en ik hebben is er nog beter van geworden. Wij genieten er gewoon echt van dat een ander ziet hoe wij bezig zijn. Dit lijkt vreemd, maar is echt zo. Als je maar goede afspraken maakt en elkaar niets opdringt. En er zijn voldoende mogelijkheden en standjes dat het voor een ander ook spannend is zonder dat je echt álles bloot geeft!!!

Als beginnend twijfelend paar zou ik jullie de parenavond aanraden. De combi avond vonden wij voor beginners wat minder. De paren avond is heerlijk. Wel kijken naar elkaar en met elkaar maar niet bekeken voelen. Een groepsdrang hebben wij niet gevoeld.

Als je het niet wilt, heb je gewoon geen sex met een ander. De tijd vliegt overigens voorbij. Het eten is heerlijk. Een hele avond aandacht voor elkaar met veel sex is gewoon fantastisch. Het is hier schoon en netjes met een heerlijke douche ruimte. Voldoende handdoeken aanwezig om je of je partner af te drogen of om op te zitten aan de bar.

Super formule van Monique. Stuur dan een mailtje naar ons: Als je maar gezellig bent en niet al te verlegen. Wij laten jullie dan kennis maken met de gezelligste club van Nederland.

Wij zijn er niet op uit om sex mét iemand te hebben, maar wel sex met iemand…. We hopen snel iets van jullie te horen. Groetjes, Jan en Xantricia. Beste Hans en Monique, Wil toch nog even van het hart dat wij ons geweldig thuis hebben gevoeld in jullie club afgelopen zaterdag. Waar andere clubs beweren laag drempelig te zijn… zijn jullie dit wel! Het bezoek wat bij jullie komt is erg gevarieerd, open en sociaal.

Ook vond ik het ontvangst van Monique erg prettig. Ik kan jullie dan ook enorm aanraden bij andere vrienden en dat gaan we dan ook zeker doen. Wij zijn er met Halloween zeker weer dus tot dan! X uit het hoge noorden;-. Hoi Monique en Hans, Ik wil jullie toch nog weer een groot compliment geven voor de supergezellige Discovery-avond. Wat hebben wij weer genoten en wat was er weer een afwisseling. Ook deze avond met veel leuke mensen gesproken maar uiteraard ook met ons tweetjes een paar keer tot actie overgegaan.

De combinatie van jullie locatie, jullie gastvrijheid en de diversiteit van deze avond zit perfect in elkaar. We zijn nu naar alle tevredenheid twee keer bij jullie geweest. Onze eerste keer bij jullie was vorige maand tijdens de caribische avond en kwamen op aanraden van een bevriend stel die wel vaker bij jullie komen. Het was een sfeervolle avond en het was erg druk, vandaar mochten we van jullie op het gras parkeren van jullie tuin.

We hebben ons prima vermaakt en vonden de sfeer heel goed evenals de bediening en de ontvangst. Ook de club was erg mooi en vooral ook schoon, dat komen we lang niet overal tegen. Omdat het zo goed bevallen was waren we er zaterdag weer. Evengoed waren er ruim voldoende stelletjes om een heerlijke avond te hebben en hebben wederom erg genoten.

Over twee weken willen wij de combi avond proberen te komen omdat we daar ook veel over hebben vernomen. Helaas weten we nog niet of we kunnen, maar jullie gaan ons in ieder geval weer zien tijdens de hot summer party op 19 juli.

Jullie hebben er weer vaste gasten bij en zullen jullie zeker aanbevelen bij onze swingers vriendjes. Hallo, hier een verslag van Duo Penotti Afgelopen zaterdag 8 maart ,Parenavond en de mogelijkheid van 2 halen 1 betalen volledig benut.

Een super initiatief van de Club en daarom ook een paar, wat we de eerste keer ontmoet hadden en gegevens van hadden, gemaild en gevraagd of ze met ons mee wilden. Ze komen van uit zuid holland dus ook maar een 4 persoons kamer geboekt bij de Vooroever.

Zo konden we de kosten toch zo laag mogelijk houden in deze dure tijden. Het was ietsje rustiger dan op onze eerste avond toen we een Discovery Party hadden bezocht maar daardoor konden we wel aan tafel gaan zitten bij een heel leuk stel uit Friesland die hier al jaren komen. Jammer dat we geen gegevens hebben uitgewisseld want zou ze best nog wat beter willen leren kennen. Eigenlijk was het zo gezellig en hebben we zoveel gepraat en gedronken dat wij als duo Penotti niet eens aan een vrijpartijtje toe zijn gekomen.

Zo zie je maar dat het niet alleen maar om SEX met hoofdletters draait. Gewoon in een ongedwongen sfeer een biertje drinken en gezellig praten met mensen die van heinde en ver komen zuid holland , friesland en de achterhoek is wonderlijk genoeg ook genoeg voor een hele leuke avond al had ik achteraf toch ook wel ff meer gedaan dan dat Toch blijf ik het ondanks dat ik niet verlegen ben,het moeilijk vinden om aan te knopen met een paar of een vrouw als ik voor mn zelf spreek , natuurlijk hebben we heel leuk gesproken met het paar uit Friesland en was het een schitterende vrouw om alleen al naar te kijken en was het een hele aardige en joviale vent … maar hoe ga je dan te werk??

Niet dat dat het geval was met deze twee uit Friesland maar bij sommige koppels kon ik mij wel voorstellen dat mijn vriendin niet geïnteresseerd zou zijn in de man terwijl ik de vrouw aantrekkelijk vond. Wat ook opvalt is dat de muziek niet te hard staat zodat je wel kan praten. We  moeten zeggen dat wij een top avond gehad hebben en toen we de volgende dag terug naar huis reden hebben we het allemaal nog even de revu laten passeren en zijn wel van plan gewoon wat vaker te komen deze parenavonden zij daar denkk ik wel heel geschikt voor dus hoop ik, als jullie toevallig ook deze post lezen,Paar uit Friesland dat we jullie de volgende keer 12 — 4 weer zien en misschien nog wat andere paren die waarschijnlijk ook weer aanwezig zullen zijn en wellicht onze horizon kunnen verbreden.

Afgelopen maand hebben we twee keer uw club bezocht en er zullen er nog vele volgen. De eerste keer was op een discovery en was een top avond en de tweede keer afgelopen zaterdag  hebben we ons ook goed vermaakt. Komen volgende keert naar de combi, want jj had ons dit geadviseerd. Wat een lieve vrouw is dat zeg. Weten niet of hetgeen zij laat zien echt ons ding is, maar genieten er alleen al van om daarnaar te kijken.

Eerlijk gezegt wind het ons wel op om te zien maar niet om zelf te doen. Hebben gisteren boven wel een heel leuk stel leren kennen. Na een spannend uurtje in die kamer met die leeuw hebben we beneden lang met elkaar gesproken en gegevens uitgewisseld. Het leek of we elkaar al jaren kenden en er was een super klik. Vandaar willen we komende zaterdag samen komen en van uw aktie gebruik maken zodat een stel gratis naar binnen mag. Maar al was dat niet zo geweest waren we zeker ook gekomen hoor!

Afgelopen vrijdag zijn mijn vrouw en ik naar Parenclub Monique geweest.. Wij hebben het als super ervaren Hans en Monique zijn zo relaxt.. Hey Monique en Hans, Wij hadden het er al een jaar over om naar een parenclub te gaan. Het idee vonden wij erg leuk en we vonden het spannend te gelijk. Wat ons tegen hield waren dat er 2 maal een parenclub op tv was die wij wel heel ranzig vonden. De taxichaufeur legde uit dat het een parenclub was waar hij veel klanten afzette.

Nieuwsgierig kwam zij thuis en zijn op jullie site gaan kijken. Het leek zo anders dan het beeld wat we hadden over parenclubs en hebben de stoute schoenen aangetrokken. Afgelopen zaterdag zijn wij dan bij jullie geweest. Onze eerste indruk was gelijk zo anders dan wat wij op tv hadden gezien en we voelde ons gelijk ontspannen.

Het was natuurlijk wel spannend. We zijn dan ook lekker eerst aan de bar wat gaan drinken en kwamen al snel in contact met een stel wat al een tijd bij jullie over de vloer kwam. Ook dit was lekker ontspannen. Het leuke was ook dat je heel veel vragen kon stellen aan de mensen die al vaker in een parenclub waren geweest en zij heel relaxed antwoord gaven en er zo hele leuke gesprekken ontstonden.

Hahaha we hebben denk ik eerst wel 3 keer een rondje gedaan om te kijken en te wennen. De 4de keer zijn wij de junglekamer in gegaan en hebben hier geweldig lekker gevreeen. Erg leuk stel en hadden al snel gezellige gesprekken en niet eens sexueel getind.

E zou D een heerlijke massage geven en zijn naar boven gegaan. Wij waren wel heel nieuwsgierig omdat het een stel in ons straatje paste. Wij belande ook al weer snel in de jungelkamer. Hahaha dit trok al snel ook een mooi slank ander stel aan. Zij gingen naast ons liggen vrijen. Men, wat een toffe ervaring zeg.

Wat ook zo mooi was, dat het andere stel graag wilde vrijen met mijn vriendin en zij wilde dit nog niet. Zij hoefte alleen haar hand op te steken. Het was erg opwindend om zo dicht naast een ander stel te vrijen Grrrrr men ik moest mij inhouden om niet te komen. Het was gewoon zo genieten, zo spannend en zo ontspannen.

Wij willen jullie bedanken voor de mooie avond en de geweldige ervaring. Ons zien jullie binnenkort terug. Hallo Hans en monique. Afgelopen zaterdag hebben we jullie parenclub bezocht. Toch wel een hele stap voor ons. We hadden tijdens onze geile neukbeurten vaak geroepen dat we eens naar een parenclub wilden maar zeggen en ook daadwerkelijk doen zijn toch 2 verschillende dingen.

Maar enige tijd geleden hebben we dan toch de knoop doorgehakt en besloten om naar de paren avond van 11 januari te gaan. We hebben een hotel geboekt zodat we niet naar huis hoefden te rijden. De taxi service van jullie is super , we werden van het hotel naar de club gebracht waar wij werden opgevangen door monique. In het hotel waren we toch wel een beetje gespannen naar mate de tijd verstreek. Eenmaal binnen was dit eigenlijk direct over door de uitleg van monique.

We kregen een rondleiding door de club en we moeten zeggen het ziet er allemaal zeer netjes uit. Na de rondleiding hebben we ons omgekleed en zijn we aan de bar gaan zitten. Er heerst hier een zeer ontspannen sfeer en ook veel mensen gewoon aan het fris en de koffie zitten en niet aan de drank. Aan de bar gezellig gekletst en wat gedronken. We belanden in de kamer met het stapelbed , daar lagen het andere stel waar wij mee hadden gesproken al lekker te neuken.

Wij zijn lekker onder het stapel bed gedoken en hebben daar lekker liggen vrijen. Spannend om te neuken terwijl anderen zomaar toe kunnen kijken. Na het douchen zijn we aan de bar beland en hebben lekker wat gegeten van het buffet. Het was heerlijk en goed verzorgt. Na nog wat gedronken te hebben zijn we voor de 2e ronde gegaan en zijn in de koeienkamer beland, daar waren we alleen maar af en toe werden we bekeken door anderen. We konden hier lekker onze gang gaan. Na een tijdje zag ik dat de massage tafel vrij was en toen zijn we daar beland, mijn vrouw heeft mij een heerlijke massage gegeven en een heerlijke pijpbeurt.

Echt geil als je op die tafel ligt en iedereen kan er langs lopen en je bekijken. Vervolgens heb ik mijn vrouw gemaseerd en lekker gevingerd terwijl ze mij een heerlijke pijpbeurt gaf. We hadden precies het zicht op de tafel naast ons waar ze met zijn vieren bezig waren. Op de tafel heb ik haar lekker liggen neuken en zijn we lekker klaargekomen.

Dit vonden wij het meeste geile deel van de avond. De avond is omgevlogen en we vonden het geweldig. We komen zeker nog een keer terug. Alle vooroordelen die mensen hebben over een parenclub kan zo naar het land van de fabeltjes. Gisteren Zaterdagavond hebben wij voor het eerst een parenclub bezocht.

Wij zijn een stel van vrouw 35 en man 34 jaar oud. We hadden afgesproken dat we alleen met elkaar seks zouden hebben, deze eerste keer was al spannend genoeg. Een paar uur voor we van huis weg gingen was mijn vrouw al flink zenuwachtig. Gaan we dit wel echt doen? Al jaren gefantaseerd dit een keer te doen en vanavond zou het er dan eindelijk van komen. Na wat spanning in de auto kwamen we aan om De deur ging open en we werden zeer vriendelijk welkom geheten.

Tegen verwachting in voelde we ons meteen goed op ons gemak. Niemand die raar keer of je lang aanstaarde. Monique heette ons welkom en toevallig was het stel voor ons ook voor het eerst, met z,n vieren kregen we een rondleiding van een mooie dame die gepast gekleed was. We gingen een deur door en meteen stonden we naast de bar.

We merkte meteen een heel prettige sfeer. De rondleiding duurde 10 minuten. Boven was nog niemand, daar was het blijkbaar nog iets te vroeg voor. Na de rondleiding kregen we een sleutel van ons lockertje en konden we ons omkleden. Iets wat onwennig liepen we uiteindelijk naar de bar.

We zagen een  mensen aan de bar zaten. Wederom voelde we ons heel prettig en ontspannen. De dames achter de bar zijn erg prettig, zodra ze een leeg glas zien vragen ze meteen of je wat wilt drinken.

Alles is verkrijgbaar, van koffie tot likeuren. Er kwamen steeds meer mensen binnen van alle leeftijden. Mijn vrouw wilde gaan roken en we gingen de rokersruimte binnen. We gingen op de bank zitten bij een man en een vrouw, de man Paul was een SM-meester en zeer prettig om mee te praten.

Daar waar wij geen affiniteit hebben met SM maakte van het moment gebruik om diverse vragen te stellen welke met passie beantwoord werden. Er waren al diverse stellen bezig en hier en daar liepen mannen die alleen waren. We gingen de koeienruimte in waar het plezierig schemerig is.

We vrijde wat en verderop vrijde een ander stel. Het was onwennig en opwindend tegelijk. Af en toe stonden er mensen bij de ingang van de koeienruimte naar binnen te kijken. Mijn jongeheer had daar soms last van, op een zeker moment keek ik niet meer want dat leidde alleen maar af.

Na wat vrijen keken we boven verder. De donkere kamer lonkte maar we vonden het ook wel eng dus we sloegen deze ruimte even over…. Toch maar even naar de naar de wat overzichtelijke ruimtes om te kijken. We keken in de diverse ruimtes waar verschillende stellen het gezellig hadden. Overal waren mensen met elkaar bezig en anderen keken toe of liepen gewoon voorbij.

We gingen naar de stapelkamer en deze was geheel leeg, hier hebben we heerlijk liggen vrijen. Toen we beiden voldaan waren wilde we wat drinken aan de bar maar het buffet bleek open. We vonden een fijn plekje om te zitten en eigenlijk had ik wel erg trek. Het buffet is goed verzorgd, diverse schotels met vlees, rijst, aardappeltjes.

Apart een klein koud buffet en zelfs toetjes!! Na het eten gingen we even in de sauna zitten wat we maar kort vol hebben gehouden, deze was HEET!! Op naar de douches. Er waren 2 stellen aan het douche en al meteen werden er grapjes gemaakt. Wederom een erg prettige en ongedwongen sfeer. Lekker in je blote kont, gelukkig waren we dit al gewend van de sauna. Het was alweer rond 0. Na enig onderzoek bleek dat we alleen waren want je ziet echt helemaal niks!

We waren lekker bezig en zo af en toe kwam er een man binnen. Meestal gingen ze snel weer weg, 1 man kwam wel erg dichtbij, mijn aandacht ging uit naar wat deze man ging doen. Het is allemaal wat onwennig en nieuw voor ons en hoe je reageert weet je nooit van te voren. Gelukkig werd de man niet handtastelijk en ging weer weg. Kort erna kwam een vrouw naar binnen en ging heel dicht naast ons zitten en naar ons kijken. Onze ogen waren natuurlijk erg gewend aan het donker en door de kieren van het gordijn kon je een beetje silhouet zien.

We waren lekker met elkaar bezig. Het was een knappe vrouw…. Ze deden hetzelfde als ons en toen voelde ik een hand. Mijn vrouw duwde zijn hand weg en dit was genoeg. We gingen verder maar dit stel liet ons verder met rust. We keken naar het andere stel en genoten hiervan. Ik kon ze aanraken als ik wilde, zo dichtbij was het. Toen kwam er een man binnen en deze keek het even naar het stel naast ons, taste even af en merkte dat hij welkom was bij het stel naast ons.

We praten wat bij over wat ons was overkomen in de donkere kamer. Inmiddels was het 1. De tijd was naar mijn idee veel te snel gegaan. Dat geeft maar weer eens aan hoe leuk deze avond was. We kleden ons om en gingen met een voldaan gevoel naar huis. Beetje eng om de stap te wagen maar achteraf niet 1 moment geweest waarbij we ons niet prettig voelde. We zagen allerlei verschillende mensen. Erg bloot, sommige wat meer bedekt. Heel leuk om deze verschillende mensen te zien en bezig te zien, iets wat wij nog nooit in real life hadden meegemaakt.

Een zeer ongedwongen sfeer. Ik voelde me meer op mijn gemak dan in een gemiddeld café. De mensen accepteren elkaar en iedereen laat ieder in hun waarde. Afgelopen avond zijn wij jong stel voor de eerste keer naar een parenclub geweest en dit was bij Monique. Van te voren hebben we uitvoerig diverse clubs bekeken en die van Monique sprak ons het meeste aan door de omschrijving die er te vinden was o.

Eenmaal op weg begon bij het naderen van de eindbestemming de spanning op te lopen, want wat zou ons te wachten staan. Maar we hebben toch doorgezet en na geparkeerd te hebben, zijn we naar binnen gegaan. Daar werden we heel netjes ontvangen door Monique die ons direct gerust stelde toen we vertelde dat het de eerste keer was. Ze vertelde kort hoe het allemaal in zijn werk ging.

Na even gewacht te hebben, kregen we een rondleiding door het hele pand van 1 van de medewerkers welke ook netjes gepast gekleed was. Ze vertelde hoe alles in zijn werk ging en liet ons zien welke ruimtes er boven allemaal waren. Vervolgens hebben we ons beneden omgekleed en zijn op de bank gaan zitten met een drankje.

Na enige tijd begonnen we ons steeds relaxter te voelen en merkte we dat er een hele losse, prettige ambiance hing. Uiteindelijk zijn we zelf ook naar boven gegaan en hebben daar wat rond gekeken, om vervolgens toch de stoute schoenen aan te trekken en in de darkroom samen wat losser te worden.

Dus we zijn hierna verhuist naar 1 van de kabouter kamertjes en hebben ons daar goed vermaakt. Het voelde steeds beter om bekeken te worden en uiteindelijk remde dit ons niet meer om verder te gaan. In de loop van de avond hebben we diverse ruimtes aan gedaan en vonden we het ook erg prettig om mee te kijken bij anderen en uiteindelijk zijn we zelfs de groepskamer in gegaan.

Het was wel jammer dat toen we daar net lagen, iedereen daar klaar was en vertrok. Op het eind van de avond zagen we een stelletje welke alleen in de jungle kamer bezig was, waar we toen ook bij zijn gaan zitten. We genoten er erg van om de anderen bezig te zien en hebben uiteindelijk bewust lopen uitdagen naar de vrouw die daar heerlijk lag te genieten. Maar we werden wel erg opgewonden van het idee en wat er gebeurde.

De dame leek het te begrijpen en ging heerlijk door waar ze mee bezig was. Toen ze uiteindelijk van het matras af gingen, gingen wij daar op liggen om samen te genieten van Het voelde toch wel heel plezierig om bekeken te worden en het andere setje nog wat bezig te zien op de bank achter ons.

Mocht het betreffende stelletje dit lezen, we komen zeker nog eens terug en hopen jullie daar dan te treffen om te zien wat er dan mogelijk is. Uiteindelijk zijn we met een voldaan gevoel naar huis gegaan en hebben de hele rit naar huis zitten praten over wat we beleefd hadden.

Het viel ons alles mee bij wat we hadden verwacht, want er speelt maatschappelijk gezien toch wel het een en ander mee. Maar dit heeft ons er uiteindelijk niet van weerhouden om hier toch heen te gaan.

En daar hebben we absoluut geen spijt van. Alles wat er op de site staat klopt bij het beeld wat we in werkelijkheid kregen en we weten nu dat we dit wel vaker willen doen. We verwachten dan ook snel een keer terug te keren naar de club van Monique. Monique bedankt voor de top avond en de aankleding en invulling hiervan. Ik wilde mijn vriendin overhalen om eens mee te gaan naar een parenclub. Nou, aan dat idee moest ze wel heel erg wennen. Een dag eerder liet ik dit idee doorschemeren door haar een geile avond te beloven.

Omdat het voor haar wel erg onwennig was probeerde zij om het vooruit te schuiven en er thuis een geile avond van te maken. Nou dit lukte wel, we waren al flink op dreef op de bank… Ik had een nieuw speeltje, een trileitje met afstandsbediening… Wauw, dit was ontzettend opwindend voor haar, vooral het verrassingselement. Ik kon het ding dus stiekem in- en uitschakelen… dit was goed te merken bij haar!

Ze deed erg haar best om er thuis een gezellige spannende avond van te maken. Maar ik wilde toch graag naar jullie club, om het haar eens te laten zien en meemaken, omdat ik het idee had dat zij dit wel heel leuk zou kunnen vinden… Uiteindelijk zijn we om We hadden afgesproken dat we alleen zouden gaan rondkijken en het alleen met elkaar zouden doen, áls dat er van zou komen.

Voor de deur staand zei ze nog: Na een warm welkom werd verteld dat de dresscode al in was gegaan, dus meteen zonder kleding in het diepe! Omgekleed gingen we naar binnen en hebben we een drankje besteld. We werden door diverse bezoekers begroet. Omdat ik hier al vaker ben geweest heb ik haar een persoonlijke rondleiding gegeven. Tijdens de rondleiding zagen we dat in diverse ruimtes stelletjes met elkaar bezig waren.

Dit was wel heel spannend om te zien. Bij het laten zien van de koeienkamer zijn wij daar uiteindelijk gebleven. Vermoedelijk waren bij haar de zenuwen afgenomen want zij ging mij spontaan verwennen…. Daarna heb ik haar verwend… Later zijn we een hapje gaan eten aan de bar, met een glaasje calvados erbij.

We gingen de rokersruimte binnen, ik wilde even roken. Daar hadden we een leuk gesprek met een jong stel.

Ik wilde mijn vriendin een lekkere massage geven, dus zijn we boven op één van de massagetafels begonnen met masseren. Er was heerlijke massagemelk aanwezig! Daarna mocht ik van een massage genieten van mijn vriendin. Daarna heeft ze mij in geheel Franse stijl verwend… waar zij intussen ook heel erg opgewonden van raakte. Een ander stel begon hier voorzichtig aan mee te doen. Hier werd mijn vriendin wel opgewonden van maar tegelijkertijd voelde ik ook dat ze dit een beetje verwarrend vond.

We besloten te stoppen. Mijn vriendin vond het erg leuk en opwindend om dit mee te maken. In ieder geval willen we weer terugkomen, en wel binnenkort. De Carribean Night op de 16e lijkt ons heel leuk…. Ik zeg, tot snel en iedereen heel erg bedankt. Ria Beste Hans en Monique, Dankjewel dat we bij jullie ons allereerste ervaring aan een Parenclub konden opdoen. Bij vertrek rond Na een superleuke eerste keer bij jullie waar we ook al meteen onverwacht een hele leuke ervaring met een ander koppel hadden in september, hadden we al vrij snel een datum geprikt voor de parenavond in oktober.

We stonden trouw om 20u al weer met kriebels in de buik ongeduldig te wachten tot de poort open ging. Na ons omgekleed te hebben gingen we gezellig wat aan de bar wat drinken en rondkijken naar de leuke mix van zowel jonge als oudere koppels. Al snel viel ons oog op een leuk koppel die na wat heen en weer geflirt met ogen ons ook bleek gespot te hadden.

Nadat de 1ste mensen naar boven gingen lonkten we nog even naar hen en gingen we ook naar boven en kwamen zij ook naar boven. Na nog een drankje beneden en ff wat krachten opbouwen met het verzorgde buffet gingen we uiteindelijk nog eens naar boven voor een 2e ronde met een massage met happy ending voor de vrouwen op de massagetagels die nog maar eens eindigde in een stomende vrijpartij in het intieme kabouterhuisje. Deze keer moeten we vol ongeduld wachten tot de parenavond in januari aangezien we wat druk hebben tot dan maar we kunnen niet wachten tot we terug  kunnen komen en mss wel weer dat leuke stel uit Amersfoort kunnen ontmoeten of weer een andere superleuke ervaring kunnen beleven bij jullie.

We zijn toen naar de laatste editie van een beurs in Utrecht geweest zo ook naar de swingers café al daar, wat was dat  een grote tegenvaller vies en bloed heet, en veel te druk gauw eruit zonde van je geld pffff. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar clubs op het internet wat zijn het er veel zeg, uit al deze sites sprong er 1 uit die ons beide aansprak en waar we een goed gevoel bij hadden en dat was de site van jullie.

Eenmaal daar aangekomen werden we opgevangen op de parkeerplaats en geholpen naar een plekje. Het was al rond Toen we de club werkelijk binnen gingen voelde het gelijk goed alle spanning was weg we voelden ons gelijk op onze gemak, we voelden ons gewoon thuis.

Nadat de rondleiding voorbij was en diverse vragen van ons beantwoord waren werden we naar de lockers gebracht waarna de gastvrouw ons een fijne avond wenste. We trokken onze kleren uit en liepen zelf nog eens een rondje en lieten alles even op ons inwerken wat was het al gezellig, mooi, lief, schoon en netjes gewoon super. We hebben vervolgens bij de bar wat te drinken gehaald en uit het lekker buffet wat te eten gepakt heerlijk.

En gewoon genoten van alle mensen die er ook liepen. Daarna even de Turkse stoombad in en daarna even wezen douchen, weer even wat gedronken en toen alles boven bekeken wat was het daar gezellig en spannend opwindend. We besloten om even de darkroom in te gaan zo konden we door de gaten kijken naar de paren in de parenruimte, waar ze ons eerder voor waarschuwde gebeurde ook, dat we in deze ruimte aangeraakt kon worden maar bij het naar binnen gaan stonden we daar niet bij stil.

Dat was even een oeps oké momentje. Mijn partner werd door een andere heer gestreeld in haar zij, en ook haar borst werd zachtjes aangeraakt en gestreeld, was toch wel spannend en prettig vertelde ze toen we naar een paar minuten weer buiten de darkroom stonden, we hadden totaal geen idee wie het was. Even later kwam deze heer ook naar buiten en maakte contact met ons hij vroeg of alles oké was, mijn partner vertelde dat dit onze aller eerste keer was in een parenclub.

De heer vertelde nog wat over de regels om ons gerust te stellen en wat te doen bij ongewenste situaties en liet ons weer met zijn tweeën. Waarna wij weer even naar de bar gingen om samen wat te drinken. Uiteindelijk gingen we weer naar boven om te kijken naar de diverse opwindende spelletjes.

We raakten van al die actie best wel opgewonden en geprikkeld. En wij begonnen rustig elkaar te prikkelen. We liepen naar het kabouterhuisje toe en daar gingen we samen voor de huisjes verder, even later kwam de heer die we al eerder ontmoet hadden in de darkroom er ook bij, deze begon mijn partner ook weer rustig te strelen en ook haar borsten wat was dit opwindend, we brachten samen mijn partner naar een ongekende hoogte punt, ze kon haast niet meer blijven staan, na afloop moest ze wel gaan zitten.

De heer vroeg of alles goed ging en bedankte ons. Wij zelf zijn nog naar de parenruimte geweest om even samen te zijn er waren nog andere stellen bezig en daar raakte wij ook weer geprikkeld van en ook het idee dat we bekeken werden vanuit de darkroom was erg spannend.

Voor ons was het een zeer geslaagde avond, we hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden waarop we de dagen daarna nog over hadden. En dit resulteerde weer in hele fijne actie in onze eigen bed.

Herken jij je als heer in deze verslag, nog bedankt voor de spanende ervaring, eventueel zien we je reactie tegemoet. Het was echt helemaal top. Mijn vrouw had enige twijfels om naar een parenclub te gaan en we hebben het er al enkele jaren over.

Zij had het gevoel dat er alleen maar Barbi en Kens lopen. Ik had jullie club van iemand op chat doorgekregen dat dat helemaal niet het geval was en zowel jong en oud, maar zeker ook dikke mensen lopen. Eindelijk heb ik mijn vrouw met deze informatie afgelopen zaterdag kunnen overhalen naar jullie toe te gaan.

Jullie website stelde haar in zover gerust dat zij beslist naar jullie club wilde als het dan toch zou gebeuren. Jullie website was het meest geruststellend en kwam het beste over.

Zaterdag werden we echt heel goed ontvangen en kregen een rondleiding van een iets dikkere vrouw wat mijn vrouw gelijk al een goed gevoel gaf. Natuurlijk liepen er ook slanke mensen, maar mijn vrouw zag ook dat er ook mensen zoals wij waren en zoals jullie al aangaven van alles door elkaar. Omdat wij vanwege de oppas niet eerder konden dan om Brenda die dame die ons een rondleiding gaf stelde ons gerust en Monique vertelde ons in de receptie dat het ook fijn is op te gaan in de drukte en minder opvallend als dat het heel stil zou zijn.

Wij hebben het echt top gehad en mijn vrouw liet na een half uurtje weten zich bijzonder op het gemak te voelen en het allemaal best wel positief spannend te vinden. Zij wilde eigenlijk gelijk naar boven en ik zag aan haar ogen dat ze best wel opgewonden was. We hebben in eerste instantie lekker met elkaar op een kamertje gelegen en vonden het heel opwindend dat anderen ons bezig konden zien. Een volgende keer zullen we zeker ook contacten zoeken met anderen om sex te hebben, maar deze keer hadden we afgesproken om het alleen nog even samen te doen.

Het zal niet weer jaren duren, want we hebben het er de volgende dag nergens anders meer over gehad. De kans is dus groot dat we er aanstaande zaterdag weer zijn. Op vrijdagavond ben ik vanaf de camping naar de voormalige boerderij gereden, ongeveer 5 minuten buiten Medemblik.

Ik had geen idee hoe druk het zou zijn en was op tijd vertrokken. Zij stonden een eindje van de oprit af, ik ben maar op de oprit gaan staan, voor een grote gesmede poort. Achter de kassa zat Monique zelf in bikini. Uiterst vriendelijk deze Monique. Ze vroeg of ik al eerder was geweest. Dat niet dus werd een jong meisje van een jaar of 20 opgetrommeld. Gekleed in rode lingerie met een prachtig lijf en een knap koppie. Ze heeft me de hele boerderij laten zien.

Uitgelegd hoe het werkt met de kluisjes, handdoeken en de verschillende ruimtes. Ik heb vooral haar gezien…. Die ruimtes zijn als volgt. Beneden is een grote bar waar wel 30 mensen aan kunnen zitten. Daarnaast een hele grote ruimte met lange U-banken, een dansvloer met paal en een buffetruimte voor eten. Eigenlijk is dit een gewone horeca ruimte. Twee trappen naar de bovenverdieping. Ook beneden nog een sauna, turks stoombad, de gezamelijke douches, toiletten en de kluisjes.

Boven gekomen ziet het er wel anders uit. Direct aan de trap is een darkroom. Een ruimte die als het gordijn dicht is inderdaad erg donker is.

Volgens het meisje kan iedereen daar aan je zitten zonder dat je iets kon zien waarschuwde ze. Maar ik heb ook daar gemerkt dat iedereen netjes stopt als je dat vraagt. Daar tegenover een grote kamer met een net zo grote bank. De parenruimte is alleen toegankelijk voor stellen. En men houdt zich daar keurig aan. Vanuit de gang en de darkroom kun je wel via gaten in de ruimte kijken.

Een lange overloop met u-banken, massagetafels, een infrarood sauna, een gynaecologenstoel, een swingschommel, een rad om iemand op vast te binden en kabels met polsbanden.

Aan deze kant was nog een kleine ruimte met 1 matras, en de stapelbedkamer. Deze ietwat dubbelzinnige naam dekte aardig de lading. Een groot bed met 4 matrassen, daarnaast eentje met 2 en daar weer boven nog een dubbele.

Naast de stapelbedruimte een kleinere ruimte met diverse matrassen. De matrassen zijn allemaal, overal voorzien van plastic hoezen. Het viel me mee dat je daar prima op kon liggen. Zeker omdat iedereen handdoeken meenam.

De koeienkamer, het was tenslotte een boerderij, is ook groot met een enorme bank. Het mooie meisje bedankt voor haar rondleiding en naar de kluisjes gelopen.

Een stevige dame stond poedeltjenaakt. Er zat weinig verschil in de draadjes van de string en van het topje. Naar de bar getogen waar ook gasten zaten. Ik ben naast een vriendelijk ogend stel gaan zitten van rond de Ze waren ook vriendelijk. De gemoedelijkheid is me bijzonder opgevallen. Iedereen praat met iedereen.