Ik zoek een slet pissende lul

ik zoek een slet pissende lul

Ze slikt sperma en pis, laat zich volspuiten. Kickt op vernedering en geilt op grote lullen en veel zaad. Je mag deze teef na het voeren van poppers ook afneuken en vervolgens volpissen of gebruiken als pisbak, uitschelden voor hoer,zaadslet etc. Gebruik en verneder me maar. Ik ben serieus-eerlijk en verwacht dat van jou of jullie ook! Reakties van minder dan 4 zinnen gaan de prullenbak in.

Graag perverse en taboeloze behandeling gewenst. Laat weten of je van de partij bent! Als je me poppers voert verander ik in een willoze slet annex neukpop. Heb me op mijn gemak hoerig opgemaakt en liep vervolgens naar de 1e verdieping in mijn veel te korte zwarte lakrokje, kousen, high heels. Zodra ik mij op de 1e verdieping liet zien zag ik dat er inmiddels een stuk of 8 kerels in de tussentijd waren binnengekomen.

Het duurde niet lang of de 1e zat al onder mijn rokje naar mijn blote kut te graaien. De kerel ramde zijn behoorlijke lul in een keer achter mijn hoerenkeeltje.

Hij pakte mijn slettehoofd met 2 handen stevig vast en neukte simpelweg tot diep in mijn keel. Af en toe moest ik kokhalzen maar de kerel had hier geen boodschap aan. Steeds harder beukte hij zijn staaf in mijn pijpmondje. Op een gegeven moment begon de man het ritme van stoten op te voeren en hoorde ik zijn ademhaling sneller worden.

Het duurde niet lang of hij loosde zijn hete lading zaad in mijn gulzige pijpmondje daarbij toesnauwend: Ik slikte met graagte alles tot de laatste druppel door. Zijn plaats werd gelijk ingenomen door een kerel die zijn slappe lul voor mijn gezicht liet hangen.

Ik hapte hem met graagte naar binnen en weldra was de lul gegroeid tot een behoorlijk formaat dikke neuklat. Hij trok zijn lul terug uit mijn pijpmondje en draaide met ruw om zodat mijn neukkont beschikbaar was. Ik slaakte een zucht, hemels wat een geile dikke lul dacht ik. De man begon rustig ritmisch te neuken en voerde naar verloop van tijd het tempo vlug op.

Hij heeft me zeker een half uur on-onderbroken uitgewoond en spoot vervolgens grommend mijn kut vol met zijn zaad. De volgende was echt lomp en had op geen enkele wijze respect voor mijn hoerenlichaam.

Aan de dikke bobbel in zijn broek te zien, blijkt dat hij het wel een geil gezicht vindt. Hij kan bijna zijn ogen niet van mijn kutje en mijn tieten afhouden. Ik blijf me geil voelen maar voel me nu ook erg vrouwelijk.

Ik weet met mijn wat oudere lichaam nog steeds jonge mannen een stijve lul te bezorgen. Ik kom iets voorover om mijn glas te pakken en jij fluistert meteen in mijn oor: Ik had gehoopt dat ik weer met de vibrator naar het toilet had moeten gaan, maar je komt met iets anders. Je pakt het tril-ei en zegt: Wat onhandig en voorzichtig en op een manier dat niemand het kan zien probeer ik het eitje diep in mijn kutje te stoppen. Van jou mag ik nu mijn benen sluiten zodat het speeltje er niet uit floept als ik weer ga soppen.

Mijn blouse knoop ik iets verder open en de onderste lijn van mijn borsten komen fraai in beeld. Meteen voel ik de trillingen, het is lekker, maar verder doet het nog niet zoveel.

Toch, na een aantal minuten begin ik het steeds lekkerder te vinden en ik begin zachtjes met mijn kontje te draaien. Ongegeneerd maak je nu foto’s van mij. Dan zet je het eitje op een hoger vermogen en ik voel mijn kutje samentrekken en laat een behoorlijke kreun horen.

Ik heb niet de indruk dat iemand hier op het terras dat gehoord heeft. Dan voel ik het eitje op vol vermogen trillen en knijp ik mijn ogen stevig dicht en kan ik met de grootste moeite een keiharde kreun onderdrukken. De ontlading komt en jij laat mij hier op het terras genieten van een overweldigend orgasme. Ik ben blij dat ik mijn zonnebril op heb, zodat mijn rare grimassen op mijn gezicht niet goed zichtbaar zijn. Het eitje stopt met trillen en ik voel mijn heerlijke gevoel langzaam wegvloeien.

Met een schrik voel ik dat het eitje uit mijn kletsnatte kutje valt. Nog net op tijd kan ik het eitje oppakken voordat het onder de tafel van onze “buurtjes” rolt.

We drinken ons glas leeg en staan op om naar de fietsen te lopen. Ik loop voorop en loop stevig door om maar zo snel mogelijk van het terras te zijn. Daarbij vergeet ik dat mijn blouse nog openstaat en mijn borsten bijna naar buiten vallen. Onderweg fiets je naast me en zeg ik nogmaals dat ik het heerlijk heb gevonden om zo gebruikt te worden. Mijn blouse is nog steeds ver open.

We fietsen over een smal bospad en ik ga voorop. Jij fietst vlak achter mij. Omdat ik het flashen wel geil vond daar zo op het terras bedenk ik dat ik jou eens ga verrassen. Met een hand trek ik mijn rokje helemaal omhoog tot op mijn navel zodat mijn naakte kont voor jou helemaal zichtbaar is.

Ik laat mijn rokje zo hoog zitten en met mijn blote kutje zit ik op het zadel. Mijn blote billen moeten er aan de achterkant lekker uitzien, want je maakt regelmatig fluitende geluiden. Dan komt er een groepje jongens om de bocht fietsen. Ik word hierdoor wel verrast maar ik heb geen tijd meer om mijn rokje en mijn blouse te fatsoeneren. Ach, het kan mij eigenlijk ook niet zo veel schelen. Het groepje jongens kijkt naar mij maar voornamelijk tussen mijn benen en naar mijn open blouse.

Als het groepje jongens uit het zicht is kijk ik om en roep ik lachend: We fietsen verder en komen nog en paar andere fietsers tegen.

Ik doe geen enkele moeite meer om mijn blouse en rok te fatsoeneren en ik gun iedereen een heerlijke blik op mijn kutje. Mijn rokje wappert mooi in de wind, alleen de bovenste knoop houdt de boel bij elkaar en mijn tieten komen helemaal bloot, want mijn blouse staat bijna helemaal open. Dit is toch wel erg gewaagd, denk ik bij mezelf. Mocht ik nu weer mensen tegenkomen, dan blijft er niets te raden over. Ik heb geluk, we komen geen mensen meer tegen want na zo’n minuut of vijf fietsen slaan we een klein bospaadje in en komen op een open plek in het bos.

Jij legt een deken op de grond en ik ga daarop liggen. Jij pakt nog wat te drinken, voor mij weer een cola rum en voor jou een biertje. Ik geef jou een blik tussen mijn benen. Mijn rokje valt naar beide kanten helemaal open. Mijn borsten hangen helemaal uit mijn blouse. Omdat ik dorst heb neem ik meteen een flinke slok. Ik ga liggen en jij rommelt wat in je fietstas. Ik zie niet wat je eruit haalt. Het kan mij ook niets schelen, ik geniet.

Ik probeer je met mijn meest uitdagende blik aan te kijken, daarbij nog een flinke slok uit mijn glas nemend. Ik ga op de deken liggen en doe mijn benen nog wat verder uit elkaar. Ik voel de warme gloed van de zon heerlijk op mijn kutje. Ik heb het idee dat de drank al lichtelijk zijn werk doet. Ik voel dat je de vibrator weer vol op mijn klitje zet. Meteen geeft mijn lichaam een reactie en ik kan een flinke kreun niet onderdrukken.

Ik kreun er lekker op los. Ondertussen hoor ik je allerlei dingen doen, ik heb mijn ogen dicht en geniet van het heerlijke gevoel in mijn lijf. Ik voer opnieuw een strijd tegen mijn orgasme. Ik voel dat ik een blinddoek voor krijg en denk direct aan spannende zaken die het licht in mijn ogen niet kunnen verdragen.

Jij gaat iets uithalen met me wat ik niet mag zien maar alleen mag voelen. Jij pakt nu mijn benen en ik merk dat je ze nog verder uit elkaar legt.

Door mijn strijd tegen mijn orgasme let ik daar niet verder op. Dan pak je mijn arm en ook deze leg je wijd. Ik laat je begaan. Dan pak je vliegensvlug de hand waarin ik de vibrator heb en ook die leg je maximaal wijd. Ik baal dat ik geen lekker gevoel in mijn lijf heb maar ik merk ook meteen dat ik muurvast lig aan de grond. Ik kan geen kant meer op.

Ik lig nu als een met armen en benen wijd gespreid op de deken. Ik voel je lul bij mijn mond en gewillig, zoals jij vindt dat het hoort, open ik mijn mond. Jij duwt je eikel tussen mijn lippen. Ik zuig je heerlijk en jij duwt je lul nog dieper in mijn mond. Opnieuw zet je de vibrator op mijn klitje. Ik kronkel van geiligheid, maar mijn bewegingen worden belemmerd omdat ik vastgebonden lig.

Je haalt je lul uit mijn mond en je gaat tussen mijn benen zitten. Ik voel dat de vibrator in mijn kutje wordt geduwd en met plakband op mijn kut wordt vastplakt.

De vibrator trilt diep in mijn natte kutje. Het laatste knoopje van mijn rokje en mijn blouse doe jij nu ook los. Ik heb alleen nog mijn hoge laarzen aan, verder ben ik naakt. En je weet het hè, hard schreeuwen en kreunen als je klaarkomt. Alleen het zoemende geluid van de vibrator en de vogeltjes hier in het bos. Mijn gedachten vliegen van links naar rechts. Zou hij mij werkelijk hier alleen laten en waarom? Ik probeer los te komen maar je hebt me te goed vastgebonden.

Ik realiseer me dat ik hier naakt, geil, alleen, en beschikbaar vastgebonden lig. Ik roep nog een paar keer hard je naam en dat je me niet alleen moet laten, dat ik dit niet wil. Maar ik krijg geen reactie van je. Ik lig even stil en meteen komt het heerlijke gevoel in mijn lijf weer terug.

Een orgasme nadert weer, maar ik durf hier in mijn uppie, zonder jou, niet keihard te kreunen en te hijgen. Als iemand mij hoort dan lig ik hier voor iedereen beschikbaar om geneukt te worden. Met deze geile gedachte overvalt een mega orgasme mijn lichaam. Ik schreeuw, hijg en kreun zoals ik nog nooit heb gedaan. Deze situatie, van hulpeloos vastgebonden liggen en voor iedereen beschikbaar zijn, maakt mij supergeil. Mijn lichaam kronkelt, voor zover mogelijk, alle kanten op.

Het touw om mijn armen begint een beetje in te snijden maar de pijn voelt heerlijk. Zacht voel ik een aanraking aan de binnenkant van mijn dijen. Ik schrik en vraag: Dan voel ik dat de vibrator wordt verwijderd. Ik probeer uit alle macht los te komen, maar het lukt niet. Ik wil niet dat een vreemde aan mijn lichaam zit, maar toch zit hij aan mijn borsten. Ik herken de aanraking niet. Ook mijn natte kutje wordt op een vreemde manier aangeraakt.

Dan voel ik, zonder enige aankondiging, dat er een keiharde lul diep in mijn kut wordt geramd. Het ontlokt toch een ingehouden kreun bij mij. De vreemde stopt even maar dan wordt ik op een heftige manier geneukt. Er wordt werkelijk op mijn kutje gestampt en het bezorgt de vreemdeling en mijzelf een spetterend orgasme. Ik blijf zeggen dat ik dit niet wil, maar ik merk dat mijn lichaam neukt in het zelfde ritme als mijn verkrachter en ik geef maximaal tegendruk om zijn lul maar zo diep mogelijk in me te voelen.

Mijn verstand sputtert tegen, maar mijn lichaam wil misbruikt worden. Ik voel hoe mijn kutje vol met zaad wordt gespoten en het laatste beetje spuit hij over mijn gezicht en wrijf het uit. Ik protesteer niet meer, het maakt mij niets meer uit. Ik voel mij een slet. Als zijn lul heel even mijn lippen raakt, open ik mijn mond als vanzelf. Ik voel me ontzettend geil en wil gewoon keihard gebruikt worden.

Snel wordt de lul mijn mond in geduwd en als vanzelf begin ik te zuigen. Ik voel dat zijn lul weer stijver wordt en dat zijn lichaam opnieuw begint te schokken. Voor de tweede keer krijg ik het zaad van mijn verkrachter. Ik besluit om het gewillig door te slikken. Ik probeer nog een kreun aan mijn verkrachter te ontlokken door hem lekker te zuigen maar dit lukt mij niet.

Dan voel ik zijn lippen op de mijne, hij geeft mij een tongzoen die ik beantwoord met mijn tong. Jezus, wat voel ik me geil. Ik ben er nu wel achter. Als ik geil ben dan maakt het mij niet uit wie mij een orgasme bezorgt en hoe.

Als het maar gebeurt. De vibrator wordt weer in mijn kut gedrukt en ik hoor de vreemde weglopen. Mijn geile gevoel is nog niet verdwenen en de vibrator zorgt er opnieuw voor dat ik klaar kom. Opnieuw kom ik hijgend, kreunend en schreeuwend klaar. Ik weet niet hoelang ik daar nog heb liggen genieten maar mijn geile roes wordt abrupt verstoord.

Lekker genoten van die vibrator? Mijn handen en voeten worden los gemaakt en ik kruip tegen je aan en houd je stevig vast. Ik durf niet goed te vertellen wat mij hier net is overkomen. Zou hij weten wat er gebeurd is? Jou alleen te laten met je eigen genot. En wat kan er nu gebeuren we zijn hier toch alleen! Als jij hier was gebleven dan was ik nu niet geneukt door een wildvreemde. Hij heeft me keihard klaar geneukt en al zijn zaad in mijn kutje gespoten.

Daarna stopte hij zijn lul nog in mijn mond en heb ik hem klaar gezogen. En heeft die kerel nog iets gezegd, of heb je hem aan iets kunnen herkennen? Hij kreunde alleen maar toen hij in mij klaarkwam. Even later zeg je: Die vibrator heeft mij van het ene naar het andere orgasme gebracht.

En ik moet wel eerlijk bekennen dat diegene die mij dit geflikt heeft mij heerlijk klaar heeft geneukt. Ik begon er zelfs van te genieten. En wel op zo’n manier dat ik gewillig mijn mond opende om zijn lul te pijpen. Ik heb ook keihard om jou geschreeuwd maar je kwam maar niet, dus die kerel had vrij spel. Toen hij mij ging neuken heb ik nog tegen gesparteld maar op het laatst was het zo lekker dat ik mee heb bewogen.

Toen hij met zijn lul bij mijn lippen kwam kon het mij niets meer schelen en heb ik mijn mond geopend en zijn lul naar binnen gezogen en zijn zaad uit zijn lul gezogen en doorgeslikt.

Ik weet nu dat je gelijk hebt, ik ben een geile slet” antwoord ik. Een beetje beschaamd zeg ik: Zo zou je het eerder kunnen noemen. Maar dan zeg je: Het was geen vreemde, ik was het die je hier net hebt liggen neuken. Ik had echt niet door dat jij het was. Je hebt je rol goed gespeeld. Ik doe mijn blouse en rokje aan en je wilt dat ik dit zo draag zoals op het terras, blouse open tot aan mijn borstlijn en mijn rokje de onderste twee knoopjes geopend.

Je ruimt de spullen op en loopt naar mij toe. Pakt me even heerlijk vast en kust me. Het is al aardig laat in de middag en we besluiten om ergens iets te gaan eten. Onderweg probeer ik een manier te vinden om je duidelijk te maken dat ik het vanmiddag allemaal wel heel erg geil heb gevonden. Vooral het moment dat ik dacht door een vreemde te worden geneukt. Het hoge woord komt eruit. Het idee dat ik daar zo vastgebonden lag en door iedereen geneukt zou kunnen worden maakt me nu al weer geil.

Ik had echt het gevoel dat een vreemde mij neukte. Ik stribbelde eerst flink tegen, maar later werd ik overmand door dierlijke geile sletterigheid. Als ik op dat moment losgemaakt zou worden was ik niet gestopt. Goh, wat werd ik geil van het idee dat ik daar willoos door een vreemde werd geneukt. Dat ik hem later ook nog moest pijpen was het toetje.

Dit is misbruiken zoals misbruiken bedoeld is. Daar vastliggen op de grond, willoos en klaar voor ieders gebruik.

Het is vrij rustig. Een leuke jonge ober loopt over het terras. Ik merk dat ik niet eens tegenstribbel. Ik ben nog bezig met mijn knoopjes als de ober bij ons aan tafel komt. Jij bestelt een cola-rum en een biertje. De ober kan zijn ogen niet van mijn borsten en benen afhouden. De ober noteert de bestelling en loopt omzichtig voor het tafeltje langs, zijn blik tussen mijn benen houdend. Ik open mijn benen iets meer om hem een blik te gunnen op mijn kale kutje.

Jij kijkt mij trots aan. Tegelijk laat je jouw hand in mijn blouse glijden en je pakt een borst vast. Je laat mijn tepel tussen je vingers door rollen.

Een zachte kreun ontsnapt aan mijn mond. De ober weet niet waar hij moet kijken maar loopt door. Jij stopt met zoenen en jij haalt in een beweging een tiet uit mijn blouse. Ik laat hem er even uithangen want niemand op het terras kan mij van de voorkant zien. Tot jouw verbazing haal ik de andere er ook uit. Vlak voordat de ober terugkomt stop ik mijn tieten weer terug.

De ober heeft alleen maar oog voor mij. Hij kan dan nu ook redelijk goed mijn borsten zien en veel duidelijker mijn kutje. Aan de bobbel in zijn broek is te zien dat hij het wel geil vindt.

Opnieuw voel ik me vrouw en slet. Ik krijg nog steeds met mijn lichaam de lullen van jonge mannen stijf. De ober loopt nog een paar keer opzichtig voorbij. Ik doe mijn best om hem een duidelijke blik te geven. Ook de twee andere obers lopen nu wat vaker langs onze tafel en allemaal kijken ze me aan.

We bestellen ons eten. Onder het eten vraag je: Opnieuw kijk ik je geil aan. Na het eten zeg je dat je naar het toilet moet. Ik denk aan wat je net zei: Het is wel een lekker ding en een vreemde. Jij gaat zitten en ziet dat ik het glas leeg heb. Je roept de ober en bestelt nogmaals hetzelfde te drinken.

De ober kijkt op een geile manier naar mij en kan zijn ogen niet van me afhouden. Je verbergt ook werkelijk niets. Je geeft hem alle ruimte om je te laten bewonderen. En jij zegt altijd als je iets lekkers hebt moet je het laten zien” zeg ik.

Dan zeg je op gebiedende toon: Je doet je blouse helemaal open en je rokje tot op de bovenste knoop. Hier heb je een blinddoek. Doe deze om als je op het toilet zit en wacht af. Onderga wat er gebeurd. En laat je horen. Je komt pas weer hierheen als je een sms van mij krijgt. Ik laat mijn borsten heerlijk op en neer schudden en ik voel hoe mijn tepels langs de binnenkant van mijn blouse schuren.

Deze worden nog harder dan dat ze al zijn. Ik loop langs de obers die aan de bar staan. Een van de obers kijkt mij indringend aan. Mijn lieverd komt mij straks in het herentoilet opzoeken om mij een flinke beurt te geven, denk ik bij mijzelf.

Even kijk ik om me heen om te kijken wie mij in het herentoilet ziet gaan. Ik denk dat niemand het ziet. Ik neem plaats in het laatste wc hokje en laat de deur open. Ik knoop mijn blouse helemaal open en van mijn rokje zit alleen het bovenste knoopje nog dicht.

Ik laat het aan weerskanten goed open vallen zodat mijn kutje goed zichtbaar is. Als laatste knoop ik de blinddoek om. Ik zit nog maar net of ik hoor de deur van het herentoilet open gaan, mijn hart gaat als een gek te keer. Wat nu als jij het nog niet bent en een ander mij hier zo ziet zitten? Ik word nu toch wel wat nerveus maar tegelijk is dit ook weer ontzettend geil. Jij wilt zeker opnieuw een situatie creëren waarin ik denk dat ik door een ander geneukt ga worden.

De deur van mijn wc hokje gaat open. Mijn hart bonst in mijn keel. Ik voel een hand in mijn nek en deze duwt mijn hoofd naar voren.

Tegen mijn mond voel ik een harde lul. Ik open mijn mond en zuig die harde lul naar binnen. Heerlijk, denk ik, ik zit hier in het hol van de leeuw en wordt gewoon gepakt door mijn lieverd. Ik voel dat je mijn mond stevig aan het neuken bent. Je houdt mijn hoofd stil en jij maakt de neukende beweging.

Even later dwing je mij om te staan en buigt mij voorover over de wc pot. Van mijn rokje wordt de laatste knoop ook losgemaakt en je trekt mijn blouse nu helemaal uit. Ik sta hier in het herentoilet met alleen nog maar mijn hoge laarzen aan. Dan voel ik hoe ik diep wordt gepenetreerd door een keiharde lul. Ik hoor de deur van het herentoilet nogmaals opengaan.

De man die nu binnenkomt zal mijn gehijg en gekreun zeker goed kunnen horen. Ik kan het niet onderdrukken. Om de zoveel tijd word ik omgedraaid tussen zitten op de wc pot, om jouw heerlijk te kunnen pijpen en voorover gebogen staan, om mij heerlijk te laten neuken.

Ik moedig je zelfs nog aan om mij keihard te pakken. Afwisselend stamp je stevig aan een stuk door in mijn kutje en vervolgens laat je mij je pik heel diep pijpen. Constant wordt mijn positie gewisseld. Mijn kutje en mond beginnen al redelijk gevoelig te worden.

Ik sta voorover over de wc pot als ik voel hoe jouw orgasme eraan komt, je begint mij nog steviger te neuken en je begint licht te kreunen. Dan probeer je mij weer om te draaien om je pik weer in mijn mond te stoppen. Ik open mijn mond maar jij kunt het niet meer houden.

Dikke klodders sperma belanden op mijn borsten. Ik neem je lul nog wel even in mijn mond en sabbel deze lekker schoon. Ik weet dat je dat lekker vindt. Even plotseling als je bent gekomen zo snel ben je ook weer weg. Ik trek mijn blouse en rokje weer aan. Even voel ik nog aan mijn klitje.

Mijn lieverd is nu goed klaargekomen maar ik eigenlijk niet, het was lekker maar een knallend orgasme heb ik nu niet gehad. Ik zit hier om hem te plezieren en ik voel me gebruikt, maar wel op een heerlijke geile manier.

Opnieuw ben ik gebruikt zoals gebruiken bedoeld is.

...

Lekkere geile billen erotische massage drenthe

Het touw om mijn armen begint een beetje in te snijden maar de pijn voelt heerlijk. Zacht voel ik een aanraking aan de binnenkant van mijn dijen. Ik schrik en vraag: Dan voel ik dat de vibrator wordt verwijderd. Ik probeer uit alle macht los te komen, maar het lukt niet. Ik wil niet dat een vreemde aan mijn lichaam zit, maar toch zit hij aan mijn borsten.

Ik herken de aanraking niet. Ook mijn natte kutje wordt op een vreemde manier aangeraakt. Dan voel ik, zonder enige aankondiging, dat er een keiharde lul diep in mijn kut wordt geramd.

Het ontlokt toch een ingehouden kreun bij mij. De vreemde stopt even maar dan wordt ik op een heftige manier geneukt. Er wordt werkelijk op mijn kutje gestampt en het bezorgt de vreemdeling en mijzelf een spetterend orgasme. Ik blijf zeggen dat ik dit niet wil, maar ik merk dat mijn lichaam neukt in het zelfde ritme als mijn verkrachter en ik geef maximaal tegendruk om zijn lul maar zo diep mogelijk in me te voelen.

Mijn verstand sputtert tegen, maar mijn lichaam wil misbruikt worden. Ik voel hoe mijn kutje vol met zaad wordt gespoten en het laatste beetje spuit hij over mijn gezicht en wrijf het uit. Ik protesteer niet meer, het maakt mij niets meer uit. Ik voel mij een slet. Als zijn lul heel even mijn lippen raakt, open ik mijn mond als vanzelf. Ik voel me ontzettend geil en wil gewoon keihard gebruikt worden.

Snel wordt de lul mijn mond in geduwd en als vanzelf begin ik te zuigen. Ik voel dat zijn lul weer stijver wordt en dat zijn lichaam opnieuw begint te schokken. Voor de tweede keer krijg ik het zaad van mijn verkrachter. Ik besluit om het gewillig door te slikken. Ik probeer nog een kreun aan mijn verkrachter te ontlokken door hem lekker te zuigen maar dit lukt mij niet. Dan voel ik zijn lippen op de mijne, hij geeft mij een tongzoen die ik beantwoord met mijn tong.

Jezus, wat voel ik me geil. Ik ben er nu wel achter. Als ik geil ben dan maakt het mij niet uit wie mij een orgasme bezorgt en hoe. Als het maar gebeurt. De vibrator wordt weer in mijn kut gedrukt en ik hoor de vreemde weglopen. Mijn geile gevoel is nog niet verdwenen en de vibrator zorgt er opnieuw voor dat ik klaar kom. Opnieuw kom ik hijgend, kreunend en schreeuwend klaar.

Ik weet niet hoelang ik daar nog heb liggen genieten maar mijn geile roes wordt abrupt verstoord. Lekker genoten van die vibrator? Mijn handen en voeten worden los gemaakt en ik kruip tegen je aan en houd je stevig vast. Ik durf niet goed te vertellen wat mij hier net is overkomen. Zou hij weten wat er gebeurd is? Jou alleen te laten met je eigen genot. En wat kan er nu gebeuren we zijn hier toch alleen! Als jij hier was gebleven dan was ik nu niet geneukt door een wildvreemde.

Hij heeft me keihard klaar geneukt en al zijn zaad in mijn kutje gespoten. Daarna stopte hij zijn lul nog in mijn mond en heb ik hem klaar gezogen.

En heeft die kerel nog iets gezegd, of heb je hem aan iets kunnen herkennen? Hij kreunde alleen maar toen hij in mij klaarkwam.

Even later zeg je: Die vibrator heeft mij van het ene naar het andere orgasme gebracht. En ik moet wel eerlijk bekennen dat diegene die mij dit geflikt heeft mij heerlijk klaar heeft geneukt. Ik begon er zelfs van te genieten. En wel op zo’n manier dat ik gewillig mijn mond opende om zijn lul te pijpen. Ik heb ook keihard om jou geschreeuwd maar je kwam maar niet, dus die kerel had vrij spel. Toen hij mij ging neuken heb ik nog tegen gesparteld maar op het laatst was het zo lekker dat ik mee heb bewogen.

Toen hij met zijn lul bij mijn lippen kwam kon het mij niets meer schelen en heb ik mijn mond geopend en zijn lul naar binnen gezogen en zijn zaad uit zijn lul gezogen en doorgeslikt.

Ik weet nu dat je gelijk hebt, ik ben een geile slet” antwoord ik. Een beetje beschaamd zeg ik: Zo zou je het eerder kunnen noemen. Maar dan zeg je: Het was geen vreemde, ik was het die je hier net hebt liggen neuken. Ik had echt niet door dat jij het was. Je hebt je rol goed gespeeld. Ik doe mijn blouse en rokje aan en je wilt dat ik dit zo draag zoals op het terras, blouse open tot aan mijn borstlijn en mijn rokje de onderste twee knoopjes geopend. Je ruimt de spullen op en loopt naar mij toe.

Pakt me even heerlijk vast en kust me. Het is al aardig laat in de middag en we besluiten om ergens iets te gaan eten. Onderweg probeer ik een manier te vinden om je duidelijk te maken dat ik het vanmiddag allemaal wel heel erg geil heb gevonden.

Vooral het moment dat ik dacht door een vreemde te worden geneukt. Het hoge woord komt eruit. Het idee dat ik daar zo vastgebonden lag en door iedereen geneukt zou kunnen worden maakt me nu al weer geil. Ik had echt het gevoel dat een vreemde mij neukte.

Ik stribbelde eerst flink tegen, maar later werd ik overmand door dierlijke geile sletterigheid. Als ik op dat moment losgemaakt zou worden was ik niet gestopt. Goh, wat werd ik geil van het idee dat ik daar willoos door een vreemde werd geneukt.

Dat ik hem later ook nog moest pijpen was het toetje. Dit is misbruiken zoals misbruiken bedoeld is. Daar vastliggen op de grond, willoos en klaar voor ieders gebruik. Het is vrij rustig. Een leuke jonge ober loopt over het terras. Ik merk dat ik niet eens tegenstribbel. Ik ben nog bezig met mijn knoopjes als de ober bij ons aan tafel komt.

Jij bestelt een cola-rum en een biertje. De ober kan zijn ogen niet van mijn borsten en benen afhouden. De ober noteert de bestelling en loopt omzichtig voor het tafeltje langs, zijn blik tussen mijn benen houdend.

Ik open mijn benen iets meer om hem een blik te gunnen op mijn kale kutje. Jij kijkt mij trots aan. Tegelijk laat je jouw hand in mijn blouse glijden en je pakt een borst vast. Je laat mijn tepel tussen je vingers door rollen. Een zachte kreun ontsnapt aan mijn mond. De ober weet niet waar hij moet kijken maar loopt door. Jij stopt met zoenen en jij haalt in een beweging een tiet uit mijn blouse. Ik laat hem er even uithangen want niemand op het terras kan mij van de voorkant zien.

Tot jouw verbazing haal ik de andere er ook uit. Vlak voordat de ober terugkomt stop ik mijn tieten weer terug. De ober heeft alleen maar oog voor mij. Hij kan dan nu ook redelijk goed mijn borsten zien en veel duidelijker mijn kutje.

Aan de bobbel in zijn broek is te zien dat hij het wel geil vindt. Opnieuw voel ik me vrouw en slet. Ik krijg nog steeds met mijn lichaam de lullen van jonge mannen stijf.

De ober loopt nog een paar keer opzichtig voorbij. Ik doe mijn best om hem een duidelijke blik te geven. Ook de twee andere obers lopen nu wat vaker langs onze tafel en allemaal kijken ze me aan. We bestellen ons eten. Onder het eten vraag je: Opnieuw kijk ik je geil aan. Na het eten zeg je dat je naar het toilet moet. Ik denk aan wat je net zei: Het is wel een lekker ding en een vreemde.

Jij gaat zitten en ziet dat ik het glas leeg heb. Je roept de ober en bestelt nogmaals hetzelfde te drinken. De ober kijkt op een geile manier naar mij en kan zijn ogen niet van me afhouden.

Je verbergt ook werkelijk niets. Je geeft hem alle ruimte om je te laten bewonderen. En jij zegt altijd als je iets lekkers hebt moet je het laten zien” zeg ik. Dan zeg je op gebiedende toon: Je doet je blouse helemaal open en je rokje tot op de bovenste knoop. Hier heb je een blinddoek. Doe deze om als je op het toilet zit en wacht af. Onderga wat er gebeurd.

En laat je horen. Je komt pas weer hierheen als je een sms van mij krijgt. Ik laat mijn borsten heerlijk op en neer schudden en ik voel hoe mijn tepels langs de binnenkant van mijn blouse schuren. Deze worden nog harder dan dat ze al zijn. Ik loop langs de obers die aan de bar staan.

Een van de obers kijkt mij indringend aan. Mijn lieverd komt mij straks in het herentoilet opzoeken om mij een flinke beurt te geven, denk ik bij mijzelf. Even kijk ik om me heen om te kijken wie mij in het herentoilet ziet gaan. Ik denk dat niemand het ziet. Ik neem plaats in het laatste wc hokje en laat de deur open. Ik knoop mijn blouse helemaal open en van mijn rokje zit alleen het bovenste knoopje nog dicht. Ik laat het aan weerskanten goed open vallen zodat mijn kutje goed zichtbaar is.

Als laatste knoop ik de blinddoek om. Ik zit nog maar net of ik hoor de deur van het herentoilet open gaan, mijn hart gaat als een gek te keer. Wat nu als jij het nog niet bent en een ander mij hier zo ziet zitten?

Ik word nu toch wel wat nerveus maar tegelijk is dit ook weer ontzettend geil. Jij wilt zeker opnieuw een situatie creëren waarin ik denk dat ik door een ander geneukt ga worden.

De deur van mijn wc hokje gaat open. Mijn hart bonst in mijn keel. Ik voel een hand in mijn nek en deze duwt mijn hoofd naar voren. Tegen mijn mond voel ik een harde lul. Ik open mijn mond en zuig die harde lul naar binnen.

Heerlijk, denk ik, ik zit hier in het hol van de leeuw en wordt gewoon gepakt door mijn lieverd. Ik voel dat je mijn mond stevig aan het neuken bent. Je houdt mijn hoofd stil en jij maakt de neukende beweging.

Even later dwing je mij om te staan en buigt mij voorover over de wc pot. Van mijn rokje wordt de laatste knoop ook losgemaakt en je trekt mijn blouse nu helemaal uit. Ik sta hier in het herentoilet met alleen nog maar mijn hoge laarzen aan. Dan voel ik hoe ik diep wordt gepenetreerd door een keiharde lul.

Ik hoor de deur van het herentoilet nogmaals opengaan. De man die nu binnenkomt zal mijn gehijg en gekreun zeker goed kunnen horen. Ik kan het niet onderdrukken. Om de zoveel tijd word ik omgedraaid tussen zitten op de wc pot, om jouw heerlijk te kunnen pijpen en voorover gebogen staan, om mij heerlijk te laten neuken. Ik moedig je zelfs nog aan om mij keihard te pakken. Afwisselend stamp je stevig aan een stuk door in mijn kutje en vervolgens laat je mij je pik heel diep pijpen.

Constant wordt mijn positie gewisseld. Mijn kutje en mond beginnen al redelijk gevoelig te worden. Ik sta voorover over de wc pot als ik voel hoe jouw orgasme eraan komt, je begint mij nog steviger te neuken en je begint licht te kreunen.

Dan probeer je mij weer om te draaien om je pik weer in mijn mond te stoppen. Ik open mijn mond maar jij kunt het niet meer houden. Dikke klodders sperma belanden op mijn borsten. Ik neem je lul nog wel even in mijn mond en sabbel deze lekker schoon. Ik weet dat je dat lekker vindt. Even plotseling als je bent gekomen zo snel ben je ook weer weg.

Ik trek mijn blouse en rokje weer aan. Even voel ik nog aan mijn klitje. Mijn lieverd is nu goed klaargekomen maar ik eigenlijk niet, het was lekker maar een knallend orgasme heb ik nu niet gehad.

Ik zit hier om hem te plezieren en ik voel me gebruikt, maar wel op een heerlijke geile manier. Opnieuw ben ik gebruikt zoals gebruiken bedoeld is. Ik hoor mijn mobiel gaan, jouw sms’je: Vol bewondering kijken ze mij aan. Ik zucht en ik puf. Mijn klitje staat als een grote keiharde knikker naar boven. Tussen mijn borsten zie ik flink wat sperma.

Na vanmiddag in het bos had ik nu wel door dat jij het was hoor. Het was ook geil om daar te neuken en dat we elk moment betrapt konden worden en ik heb ook wel een paar keer de toiletdeur open en dicht horen gaan. Dus er zijn mannen geweest die mij hebben horen kreunen. Want gekreund en gehijgd heb ik zeker want ik heb stevig van je genoten. Ik moest me toch ook flink laten horen? We drinken ons glas leeg en je vraagt de ober om de rekening.

Ik zie de obers overleg voeren met elkaar. Een ober komt naar ons tafeltje en overhandigt je de rekening. De ober loopt weg en geeft een knipoogje naar jou en mij een zoentje door de lucht. Hij gaf een knipoog en een luchtzoen naar mij. Jij kijkt op de rekening en zegt: We hebben gedronken en gegeten. Het kan toch niet zomaar voor gratis zijn.

We lopen naar onze fietsen. Ik heb nog wat last van mijn uitgewoonde kut, en loop niet zo hard. Onderweg vraag ik je weer hoe het kan dat we niet hoeven te betalen.

Dat kan ik mij haast niet voorstellen” zeg ik. We fietsen verder en komen weer terug bij onze stacaravan. Jij zet de fietsen binnen en ik ga lekker onderuit zitten op een terrasstoel. Lieverd, ik besef nu dat ik een ontzettende geile slet ben. Jij hebt met je lichaam er voor gezorgd dat we niets hoefden te betalen.

Ik was het niet. Toch niet die lekkere ober van dat terras? Echt niet, jij bent het geweest en je wilt mij nu weer de illusie geven dat een vreemde mij heeft geneukt. Ik bekijk de foto. Ik weet niet goed hoe ik hierop moet reageren. Even ben ik stil en blijf ik kijken naar die geile foto. Dit had ik niet verwacht. En ben je er al die tijd erbij geweest? Met verbazing bekijk ik alle foto’s. Wel, nu ben je geneukt door een vreemde.

Of vond je het soms niet lekker? Heb jij dit dan allemaal in scène gezet? Jij laat mij ook nog de rekening zien en ik lees wat er op staat. Ik heb heerlijk genoten van uw vrouw. Mocht u in de toekomst ons weer bezoeken en gratis willen eten en drinken neem dan uw vrouw mee. Met geile vriendelijke groet. Jij gaat voor mij zitten en zegt dat je heel trots op me bent en kust mij op mijn mond.

Ik beantwoord met een heerlijke tongzoen. Je loopt naar binnen om het drinken te halen. Komt weer terug op het terras en ik zit nog steeds onderuit gezakt in de stoel.

Mijn rokje heb ik weer tot aan de bovenste knoop opengedaan, die valt mooi open en de terraslamp geeft een mooi licht op mijn kutje die nog steeds rood en gezwollen is. Ook mijn tepels priemen nog zichtbaar door mijn blouse heen. Je komt nogmaals voor me zitten en zegt opnieuw dat je heel trots op mij bent en dat je gezegend ben met zo’n geile vrouw.

Opnieuw verras je mij. Je laat een geil filmpje van vanmiddag zien. Het filmpje duurt ongeveer tien minuten. Je gaat voor me staan en laat je broek zakken. Als een volleerde hoer neem ik je lul diep in mijn mond en begin ik je zalig te pijpen. Het kan mij niets schelen dat ik zo zichtbaar in het licht zit.

Als er iemand langs zou lopen zou die mijn pijptechniek kunnen bewonderen. Even later stop ik met pijpen en ik loop naar de terrastafel.

Ik laat mijn rokje vallen en mijn blouse gooi ik op de grond. Voor de derde keer vandaag heb ik alleen nog maar mijn hoge laarzen aan. Ik ga naakt voorover liggen op de tafel en zeg dat je mijn kutje keihard moet neuken. Jij doet ook je broek uit, pakt de laptop en met je stijve lul loop je naar me toe. Je zet de laptop zo op de tafel dat ik er op kan kijken. Het filmpje van vanmiddag speel je opnieuw af. Zonder ook maar enige weerstand duw je jouw lul in mijn kletsnatte kut.

Je pakt mij bij mijn haren en trekt mijn hoofd wat achterover. Ik doe geen enkele moeite om een orgasme te onderdrukken en kreun en hijg weer zoals ik vandaag al vaker heb gedaan. En als ik even niet kreun of hijg dan hoor ik mijzelf wel op de laptop genieten. Ik blijf kijken naar het filmpje en ik merk dat dit mij nog meer opwindt. Jij wrijft wat kutsap langs mijn kontje en zorgt dat die goed nat is.

Ik wil morgen alles voelen. Zodat ik weet dat ik vandaag stevig gebruikt ben. Laat mij voelen dat ik een gebruiksvoorwerp ben. Dan haal je je stijve lul uit mijn kutje en ik voel hem tegen mijn sterretje.

Voorzichtig duw je jouw eikel achter mijn sluitspier en ook nu geef je mij even een moment om te wennen. Dan met een harde en diepe stoot ram je je stijve lul diep mijn darmen in. Een gilletje ontsnapt, maar daar trek je je niets van aan. Nu zal ook mijn kontje uitgewoond gaan worden en stevig misbruikt worden.

De pijnscheut in mijn kontje duurt maar heel even, maar voelt wel lekker, want ik duw nu heerlijk terug, om je lul zo diep mogelijk in mijn kont te voelen. Ik hijg en kreun weer aan een stuk door. Ik noem mijzelf, een slet, een geile teef en een gebruiksvoorwerp. Dan hou je het niet meer en ik voel je lading diep in je darmen.

Je neukt nog even door om het heerlijke gevoel nog even vast te houden. Dan floept jouw halfslappe lul uit mijn kontje. Je zaad borrelt uit mijn sterretje en je wrijft het uit over mijn kutje en kontje. Af en toe raak je even mijn klitje.

Ik ben zo geil dat ik me omdraai en je natte halfslappe lul in mijn mond neem. Ik vind deze situatie zo ontzettend geil dat ik het voor elkaar moet krijgen om jouw lul weer stijf te pijpen. Ik draai me weer om en ga opnieuw voorover op de tafel liggen. Jij voldoet dit keer aan mijn wens en stampt jouw harde lul weer diep in mijn kontgaatje.

Je kunt het nu langer volhouden dan net en ramt werkelijk knetterhard in mijn kont. Ik geniet, maar mijn kontje voelt nu ook wel pijnlijk aan. Zolang ik niets zeg stamp jij door.

Je haalt je lul uit mijn sterretje die volledig open blijft staan. Opnieuw lik ik je lul helemaal schoon. Dan loop je terug naar je stoel. Ook ik neem plaats in mijn stoel.

Hij trok me mee naar de bank en gebruikte me alsof ik een neukpop was. Boven de bank zijn gloryholes en weldra werd er een grote lul doorgestoken. De kerel die me op de bank aan het doorneuken was gebiedde me de lul in mijn hoerenbek te nemen en goed af te zuigen. Heerlijk een lekkere pijplul diep in mijn slettenkeeltje en een spuitende lul in mijn hoerenkut. De kerel sloeg tijdens het klaarkomen flink op mijn billen en kwam werkelijk grommend klaar.

Vervolgens ben ik tollend op mijn hakjes naar de 2 verdiepeing gegaan en ben gaan liggen op het sexbed naast de sling. Ik ging wat met mezelf spelen maar voelde al snel handen strelen over mijn geile gladde kousen.

Uiteindelijk ben ik op het bed door 4 kerels te pakken genomen waarvan er een een geweldige neuker bleek. De kerel legde me op mijn rug, trok mijn slettenbenen uit elkaar en pompte zijn harde staaf diep in mijn kut. Op een gegeven moment vouwde hij mijn benen op zo'n beetje tot in mijn nek zodat ik geen kant meer op kon.

Vervolgens begon hij me met kracht en genadeloos af te neuken. Ik keek naar rechts in de spiegel en zag mezelf hulpeloos het neukgeweld ondergaan.

Uiteindelijk vond de kerel het welletjes en spoot zijn zaad diep in mijn uitgewoonde neukkut. Vervolgens nam hij me mee naar de eerste verdieping waar ik in de doucheruimte op mijn knieeen moest gaan zitten. Na even gewacht te hebben begon de kerel mij onder te pissen. Stralen pis liepen over mijn lichaam, piste ook nog in mijn gulzige hoerenmondje. Even later kwam er nog een kerel bij mij staan en begon te zuchten en grommen en liet zijn pislul de vrije loop.

Ik nam de pissende lul in mijn mond en pijpte hem als pissende. Toen hij klaar was verdween hij weer net zo snel als hij gekomen was: Al met al was het een heerlijke middag waarbij ik schat toch zo'n 9 pikken te hebben laten spuiten. Heerlijk en voor herhaling vatbaar. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend.

Net Webshop Copyright - Opwindend. Bedankt voor je stem!

ik zoek een slet pissende lul

Ze slikt sperma en pis, laat zich volspuiten. Kickt op vernedering en geilt op grote lullen en veel zaad. Je mag deze teef na het voeren van poppers ook afneuken en vervolgens volpissen of gebruiken als pisbak, uitschelden voor hoer,zaadslet etc. Gebruik en verneder me maar. Ik ben serieus-eerlijk en verwacht dat van jou of jullie ook! Reakties van minder dan 4 zinnen gaan de prullenbak in.

Graag perverse en taboeloze behandeling gewenst. Laat weten of je van de partij bent! Als je me poppers voert verander ik in een willoze slet annex neukpop. Heb me op mijn gemak hoerig opgemaakt en liep vervolgens naar de 1e verdieping in mijn veel te korte zwarte lakrokje, kousen, high heels. Zodra ik mij op de 1e verdieping liet zien zag ik dat er inmiddels een stuk of 8 kerels in de tussentijd waren binnengekomen. Het duurde niet lang of de 1e zat al onder mijn rokje naar mijn blote kut te graaien.

De kerel ramde zijn behoorlijke lul in een keer achter mijn hoerenkeeltje. Hij pakte mijn slettehoofd met 2 handen stevig vast en neukte simpelweg tot diep in mijn keel. Af en toe moest ik kokhalzen maar de kerel had hier geen boodschap aan. Steeds harder beukte hij zijn staaf in mijn pijpmondje. Op een gegeven moment begon de man het ritme van stoten op te voeren en hoorde ik zijn ademhaling sneller worden.

Het duurde niet lang of hij loosde zijn hete lading zaad in mijn gulzige pijpmondje daarbij toesnauwend: Ik slikte met graagte alles tot de laatste druppel door.

Zijn plaats werd gelijk ingenomen door een kerel die zijn slappe lul voor mijn gezicht liet hangen. Ik hapte hem met graagte naar binnen en weldra was de lul gegroeid tot een behoorlijk formaat dikke neuklat. Hij trok zijn lul terug uit mijn pijpmondje en draaide met ruw om zodat mijn neukkont beschikbaar was. Ik slaakte een zucht, hemels wat een geile dikke lul dacht ik. De man begon rustig ritmisch te neuken en voerde naar verloop van tijd het tempo vlug op.

Hij heeft me zeker een half uur on-onderbroken uitgewoond en spoot vervolgens grommend mijn kut vol met zijn zaad. De volgende was echt lomp en had op geen enkele wijze respect voor mijn hoerenlichaam. Aan de dikke bobbel in zijn broek te zien, blijkt dat hij het wel een geil gezicht vindt.

Hij kan bijna zijn ogen niet van mijn kutje en mijn tieten afhouden. Ik blijf me geil voelen maar voel me nu ook erg vrouwelijk. Ik weet met mijn wat oudere lichaam nog steeds jonge mannen een stijve lul te bezorgen.

Ik kom iets voorover om mijn glas te pakken en jij fluistert meteen in mijn oor: Ik had gehoopt dat ik weer met de vibrator naar het toilet had moeten gaan, maar je komt met iets anders. Je pakt het tril-ei en zegt: Wat onhandig en voorzichtig en op een manier dat niemand het kan zien probeer ik het eitje diep in mijn kutje te stoppen. Van jou mag ik nu mijn benen sluiten zodat het speeltje er niet uit floept als ik weer ga soppen.

Mijn blouse knoop ik iets verder open en de onderste lijn van mijn borsten komen fraai in beeld. Meteen voel ik de trillingen, het is lekker, maar verder doet het nog niet zoveel. Toch, na een aantal minuten begin ik het steeds lekkerder te vinden en ik begin zachtjes met mijn kontje te draaien.

Ongegeneerd maak je nu foto’s van mij. Dan zet je het eitje op een hoger vermogen en ik voel mijn kutje samentrekken en laat een behoorlijke kreun horen.

Ik heb niet de indruk dat iemand hier op het terras dat gehoord heeft. Dan voel ik het eitje op vol vermogen trillen en knijp ik mijn ogen stevig dicht en kan ik met de grootste moeite een keiharde kreun onderdrukken.

De ontlading komt en jij laat mij hier op het terras genieten van een overweldigend orgasme. Ik ben blij dat ik mijn zonnebril op heb, zodat mijn rare grimassen op mijn gezicht niet goed zichtbaar zijn. Het eitje stopt met trillen en ik voel mijn heerlijke gevoel langzaam wegvloeien. Met een schrik voel ik dat het eitje uit mijn kletsnatte kutje valt.

Nog net op tijd kan ik het eitje oppakken voordat het onder de tafel van onze “buurtjes” rolt. We drinken ons glas leeg en staan op om naar de fietsen te lopen. Ik loop voorop en loop stevig door om maar zo snel mogelijk van het terras te zijn. Daarbij vergeet ik dat mijn blouse nog openstaat en mijn borsten bijna naar buiten vallen.

Onderweg fiets je naast me en zeg ik nogmaals dat ik het heerlijk heb gevonden om zo gebruikt te worden. Mijn blouse is nog steeds ver open. We fietsen over een smal bospad en ik ga voorop. Jij fietst vlak achter mij. Omdat ik het flashen wel geil vond daar zo op het terras bedenk ik dat ik jou eens ga verrassen. Met een hand trek ik mijn rokje helemaal omhoog tot op mijn navel zodat mijn naakte kont voor jou helemaal zichtbaar is.

Ik laat mijn rokje zo hoog zitten en met mijn blote kutje zit ik op het zadel. Mijn blote billen moeten er aan de achterkant lekker uitzien, want je maakt regelmatig fluitende geluiden. Dan komt er een groepje jongens om de bocht fietsen. Ik word hierdoor wel verrast maar ik heb geen tijd meer om mijn rokje en mijn blouse te fatsoeneren.

Ach, het kan mij eigenlijk ook niet zo veel schelen. Het groepje jongens kijkt naar mij maar voornamelijk tussen mijn benen en naar mijn open blouse. Als het groepje jongens uit het zicht is kijk ik om en roep ik lachend: We fietsen verder en komen nog en paar andere fietsers tegen. Ik doe geen enkele moeite meer om mijn blouse en rok te fatsoeneren en ik gun iedereen een heerlijke blik op mijn kutje.

Mijn rokje wappert mooi in de wind, alleen de bovenste knoop houdt de boel bij elkaar en mijn tieten komen helemaal bloot, want mijn blouse staat bijna helemaal open. Dit is toch wel erg gewaagd, denk ik bij mezelf.

Mocht ik nu weer mensen tegenkomen, dan blijft er niets te raden over. Ik heb geluk, we komen geen mensen meer tegen want na zo’n minuut of vijf fietsen slaan we een klein bospaadje in en komen op een open plek in het bos. Jij legt een deken op de grond en ik ga daarop liggen.

Jij pakt nog wat te drinken, voor mij weer een cola rum en voor jou een biertje. Ik geef jou een blik tussen mijn benen. Mijn rokje valt naar beide kanten helemaal open. Mijn borsten hangen helemaal uit mijn blouse. Omdat ik dorst heb neem ik meteen een flinke slok. Ik ga liggen en jij rommelt wat in je fietstas. Ik zie niet wat je eruit haalt. Het kan mij ook niets schelen, ik geniet. Ik probeer je met mijn meest uitdagende blik aan te kijken, daarbij nog een flinke slok uit mijn glas nemend. Ik ga op de deken liggen en doe mijn benen nog wat verder uit elkaar.

Ik voel de warme gloed van de zon heerlijk op mijn kutje. Ik heb het idee dat de drank al lichtelijk zijn werk doet. Ik voel dat je de vibrator weer vol op mijn klitje zet. Meteen geeft mijn lichaam een reactie en ik kan een flinke kreun niet onderdrukken. Ik kreun er lekker op los.

Ondertussen hoor ik je allerlei dingen doen, ik heb mijn ogen dicht en geniet van het heerlijke gevoel in mijn lijf. Ik voer opnieuw een strijd tegen mijn orgasme. Ik voel dat ik een blinddoek voor krijg en denk direct aan spannende zaken die het licht in mijn ogen niet kunnen verdragen. Jij gaat iets uithalen met me wat ik niet mag zien maar alleen mag voelen. Jij pakt nu mijn benen en ik merk dat je ze nog verder uit elkaar legt. Door mijn strijd tegen mijn orgasme let ik daar niet verder op.

Dan pak je mijn arm en ook deze leg je wijd. Ik laat je begaan. Dan pak je vliegensvlug de hand waarin ik de vibrator heb en ook die leg je maximaal wijd. Ik baal dat ik geen lekker gevoel in mijn lijf heb maar ik merk ook meteen dat ik muurvast lig aan de grond. Ik kan geen kant meer op. Ik lig nu als een met armen en benen wijd gespreid op de deken. Ik voel je lul bij mijn mond en gewillig, zoals jij vindt dat het hoort, open ik mijn mond.

Jij duwt je eikel tussen mijn lippen. Ik zuig je heerlijk en jij duwt je lul nog dieper in mijn mond. Opnieuw zet je de vibrator op mijn klitje. Ik kronkel van geiligheid, maar mijn bewegingen worden belemmerd omdat ik vastgebonden lig. Je haalt je lul uit mijn mond en je gaat tussen mijn benen zitten. Ik voel dat de vibrator in mijn kutje wordt geduwd en met plakband op mijn kut wordt vastplakt. De vibrator trilt diep in mijn natte kutje.

Het laatste knoopje van mijn rokje en mijn blouse doe jij nu ook los. Ik heb alleen nog mijn hoge laarzen aan, verder ben ik naakt. En je weet het hè, hard schreeuwen en kreunen als je klaarkomt.

Alleen het zoemende geluid van de vibrator en de vogeltjes hier in het bos. Mijn gedachten vliegen van links naar rechts. Zou hij mij werkelijk hier alleen laten en waarom? Ik probeer los te komen maar je hebt me te goed vastgebonden.

Ik realiseer me dat ik hier naakt, geil, alleen, en beschikbaar vastgebonden lig. Ik roep nog een paar keer hard je naam en dat je me niet alleen moet laten, dat ik dit niet wil.

Maar ik krijg geen reactie van je. Ik lig even stil en meteen komt het heerlijke gevoel in mijn lijf weer terug. Een orgasme nadert weer, maar ik durf hier in mijn uppie, zonder jou, niet keihard te kreunen en te hijgen. Als iemand mij hoort dan lig ik hier voor iedereen beschikbaar om geneukt te worden.

Met deze geile gedachte overvalt een mega orgasme mijn lichaam. Ik schreeuw, hijg en kreun zoals ik nog nooit heb gedaan. Deze situatie, van hulpeloos vastgebonden liggen en voor iedereen beschikbaar zijn, maakt mij supergeil. Mijn lichaam kronkelt, voor zover mogelijk, alle kanten op.

Het touw om mijn armen begint een beetje in te snijden maar de pijn voelt heerlijk. Zacht voel ik een aanraking aan de binnenkant van mijn dijen. Ik schrik en vraag: Dan voel ik dat de vibrator wordt verwijderd. Ik probeer uit alle macht los te komen, maar het lukt niet.

Ik wil niet dat een vreemde aan mijn lichaam zit, maar toch zit hij aan mijn borsten. Ik herken de aanraking niet. Ook mijn natte kutje wordt op een vreemde manier aangeraakt. Dan voel ik, zonder enige aankondiging, dat er een keiharde lul diep in mijn kut wordt geramd. Het ontlokt toch een ingehouden kreun bij mij.

De vreemde stopt even maar dan wordt ik op een heftige manier geneukt. Er wordt werkelijk op mijn kutje gestampt en het bezorgt de vreemdeling en mijzelf een spetterend orgasme. Ik blijf zeggen dat ik dit niet wil, maar ik merk dat mijn lichaam neukt in het zelfde ritme als mijn verkrachter en ik geef maximaal tegendruk om zijn lul maar zo diep mogelijk in me te voelen.

Mijn verstand sputtert tegen, maar mijn lichaam wil misbruikt worden. Ik voel hoe mijn kutje vol met zaad wordt gespoten en het laatste beetje spuit hij over mijn gezicht en wrijf het uit.

Ik protesteer niet meer, het maakt mij niets meer uit. Ik voel mij een slet. Als zijn lul heel even mijn lippen raakt, open ik mijn mond als vanzelf. Ik voel me ontzettend geil en wil gewoon keihard gebruikt worden. Snel wordt de lul mijn mond in geduwd en als vanzelf begin ik te zuigen. Ik voel dat zijn lul weer stijver wordt en dat zijn lichaam opnieuw begint te schokken. Voor de tweede keer krijg ik het zaad van mijn verkrachter.

Ik besluit om het gewillig door te slikken. Ik probeer nog een kreun aan mijn verkrachter te ontlokken door hem lekker te zuigen maar dit lukt mij niet. Dan voel ik zijn lippen op de mijne, hij geeft mij een tongzoen die ik beantwoord met mijn tong.

Jezus, wat voel ik me geil. Ik ben er nu wel achter. Als ik geil ben dan maakt het mij niet uit wie mij een orgasme bezorgt en hoe. Als het maar gebeurt. De vibrator wordt weer in mijn kut gedrukt en ik hoor de vreemde weglopen. Mijn geile gevoel is nog niet verdwenen en de vibrator zorgt er opnieuw voor dat ik klaar kom. Opnieuw kom ik hijgend, kreunend en schreeuwend klaar. Ik weet niet hoelang ik daar nog heb liggen genieten maar mijn geile roes wordt abrupt verstoord.

Lekker genoten van die vibrator? Mijn handen en voeten worden los gemaakt en ik kruip tegen je aan en houd je stevig vast. Ik durf niet goed te vertellen wat mij hier net is overkomen. Zou hij weten wat er gebeurd is?

Jou alleen te laten met je eigen genot. En wat kan er nu gebeuren we zijn hier toch alleen! Als jij hier was gebleven dan was ik nu niet geneukt door een wildvreemde.

Hij heeft me keihard klaar geneukt en al zijn zaad in mijn kutje gespoten. Daarna stopte hij zijn lul nog in mijn mond en heb ik hem klaar gezogen. En heeft die kerel nog iets gezegd, of heb je hem aan iets kunnen herkennen? Hij kreunde alleen maar toen hij in mij klaarkwam.

Even later zeg je: Die vibrator heeft mij van het ene naar het andere orgasme gebracht. En ik moet wel eerlijk bekennen dat diegene die mij dit geflikt heeft mij heerlijk klaar heeft geneukt.

Ik begon er zelfs van te genieten. En wel op zo’n manier dat ik gewillig mijn mond opende om zijn lul te pijpen. Ik heb ook keihard om jou geschreeuwd maar je kwam maar niet, dus die kerel had vrij spel. Toen hij mij ging neuken heb ik nog tegen gesparteld maar op het laatst was het zo lekker dat ik mee heb bewogen.

Toen hij met zijn lul bij mijn lippen kwam kon het mij niets meer schelen en heb ik mijn mond geopend en zijn lul naar binnen gezogen en zijn zaad uit zijn lul gezogen en doorgeslikt. Ik weet nu dat je gelijk hebt, ik ben een geile slet” antwoord ik. Een beetje beschaamd zeg ik: Zo zou je het eerder kunnen noemen. Maar dan zeg je: Het was geen vreemde, ik was het die je hier net hebt liggen neuken.

Ik had echt niet door dat jij het was. Je hebt je rol goed gespeeld. Ik doe mijn blouse en rokje aan en je wilt dat ik dit zo draag zoals op het terras, blouse open tot aan mijn borstlijn en mijn rokje de onderste twee knoopjes geopend. Je ruimt de spullen op en loopt naar mij toe.

Pakt me even heerlijk vast en kust me. Het is al aardig laat in de middag en we besluiten om ergens iets te gaan eten.

Onderweg probeer ik een manier te vinden om je duidelijk te maken dat ik het vanmiddag allemaal wel heel erg geil heb gevonden. Vooral het moment dat ik dacht door een vreemde te worden geneukt. Het hoge woord komt eruit. Het idee dat ik daar zo vastgebonden lag en door iedereen geneukt zou kunnen worden maakt me nu al weer geil.

Ik had echt het gevoel dat een vreemde mij neukte. Ik stribbelde eerst flink tegen, maar later werd ik overmand door dierlijke geile sletterigheid. Als ik op dat moment losgemaakt zou worden was ik niet gestopt.

Goh, wat werd ik geil van het idee dat ik daar willoos door een vreemde werd geneukt. Dat ik hem later ook nog moest pijpen was het toetje. Dit is misbruiken zoals misbruiken bedoeld is. Daar vastliggen op de grond, willoos en klaar voor ieders gebruik. Het is vrij rustig. Een leuke jonge ober loopt over het terras. Ik merk dat ik niet eens tegenstribbel. Ik ben nog bezig met mijn knoopjes als de ober bij ons aan tafel komt. Jij bestelt een cola-rum en een biertje.

De ober kan zijn ogen niet van mijn borsten en benen afhouden. De ober noteert de bestelling en loopt omzichtig voor het tafeltje langs, zijn blik tussen mijn benen houdend. Ik open mijn benen iets meer om hem een blik te gunnen op mijn kale kutje. Jij kijkt mij trots aan. Tegelijk laat je jouw hand in mijn blouse glijden en je pakt een borst vast. Je laat mijn tepel tussen je vingers door rollen.

Een zachte kreun ontsnapt aan mijn mond. De ober weet niet waar hij moet kijken maar loopt door. Jij stopt met zoenen en jij haalt in een beweging een tiet uit mijn blouse. Ik laat hem er even uithangen want niemand op het terras kan mij van de voorkant zien. Tot jouw verbazing haal ik de andere er ook uit. Vlak voordat de ober terugkomt stop ik mijn tieten weer terug.

De ober heeft alleen maar oog voor mij. Hij kan dan nu ook redelijk goed mijn borsten zien en veel duidelijker mijn kutje. Aan de bobbel in zijn broek is te zien dat hij het wel geil vindt. Opnieuw voel ik me vrouw en slet. Ik krijg nog steeds met mijn lichaam de lullen van jonge mannen stijf.

De ober loopt nog een paar keer opzichtig voorbij. Ik doe mijn best om hem een duidelijke blik te geven. Ook de twee andere obers lopen nu wat vaker langs onze tafel en allemaal kijken ze me aan. We bestellen ons eten. Onder het eten vraag je: Opnieuw kijk ik je geil aan. Na het eten zeg je dat je naar het toilet moet. Ik denk aan wat je net zei: Het is wel een lekker ding en een vreemde.

Jij gaat zitten en ziet dat ik het glas leeg heb. Je roept de ober en bestelt nogmaals hetzelfde te drinken. De ober kijkt op een geile manier naar mij en kan zijn ogen niet van me afhouden.

Je verbergt ook werkelijk niets. Je geeft hem alle ruimte om je te laten bewonderen. En jij zegt altijd als je iets lekkers hebt moet je het laten zien” zeg ik. Dan zeg je op gebiedende toon: Je doet je blouse helemaal open en je rokje tot op de bovenste knoop. Hier heb je een blinddoek. Doe deze om als je op het toilet zit en wacht af. Onderga wat er gebeurd.

En laat je horen. Je komt pas weer hierheen als je een sms van mij krijgt. Ik laat mijn borsten heerlijk op en neer schudden en ik voel hoe mijn tepels langs de binnenkant van mijn blouse schuren. Deze worden nog harder dan dat ze al zijn. Ik loop langs de obers die aan de bar staan. Een van de obers kijkt mij indringend aan. Mijn lieverd komt mij straks in het herentoilet opzoeken om mij een flinke beurt te geven, denk ik bij mijzelf.

Even kijk ik om me heen om te kijken wie mij in het herentoilet ziet gaan. Ik denk dat niemand het ziet. Ik neem plaats in het laatste wc hokje en laat de deur open. Ik knoop mijn blouse helemaal open en van mijn rokje zit alleen het bovenste knoopje nog dicht.

Ik laat het aan weerskanten goed open vallen zodat mijn kutje goed zichtbaar is. Als laatste knoop ik de blinddoek om. Ik zit nog maar net of ik hoor de deur van het herentoilet open gaan, mijn hart gaat als een gek te keer. Wat nu als jij het nog niet bent en een ander mij hier zo ziet zitten? Ik word nu toch wel wat nerveus maar tegelijk is dit ook weer ontzettend geil.

Jij wilt zeker opnieuw een situatie creëren waarin ik denk dat ik door een ander geneukt ga worden. De deur van mijn wc hokje gaat open. Mijn hart bonst in mijn keel. Ik voel een hand in mijn nek en deze duwt mijn hoofd naar voren. Tegen mijn mond voel ik een harde lul. Ik open mijn mond en zuig die harde lul naar binnen. Heerlijk, denk ik, ik zit hier in het hol van de leeuw en wordt gewoon gepakt door mijn lieverd. Ik voel dat je mijn mond stevig aan het neuken bent.

Je houdt mijn hoofd stil en jij maakt de neukende beweging. Even later dwing je mij om te staan en buigt mij voorover over de wc pot.

Van mijn rokje wordt de laatste knoop ook losgemaakt en je trekt mijn blouse nu helemaal uit. Ik sta hier in het herentoilet met alleen nog maar mijn hoge laarzen aan. Dan voel ik hoe ik diep wordt gepenetreerd door een keiharde lul. Ik hoor de deur van het herentoilet nogmaals opengaan. De man die nu binnenkomt zal mijn gehijg en gekreun zeker goed kunnen horen.

Ik kan het niet onderdrukken. Om de zoveel tijd word ik omgedraaid tussen zitten op de wc pot, om jouw heerlijk te kunnen pijpen en voorover gebogen staan, om mij heerlijk te laten neuken. Ik moedig je zelfs nog aan om mij keihard te pakken. Afwisselend stamp je stevig aan een stuk door in mijn kutje en vervolgens laat je mij je pik heel diep pijpen. Constant wordt mijn positie gewisseld. Mijn kutje en mond beginnen al redelijk gevoelig te worden.

Ik sta voorover over de wc pot als ik voel hoe jouw orgasme eraan komt, je begint mij nog steviger te neuken en je begint licht te kreunen. Dan probeer je mij weer om te draaien om je pik weer in mijn mond te stoppen. Ik open mijn mond maar jij kunt het niet meer houden. Dikke klodders sperma belanden op mijn borsten. Ik neem je lul nog wel even in mijn mond en sabbel deze lekker schoon. Ik weet dat je dat lekker vindt.

Even plotseling als je bent gekomen zo snel ben je ook weer weg. Ik trek mijn blouse en rokje weer aan. Even voel ik nog aan mijn klitje. Mijn lieverd is nu goed klaargekomen maar ik eigenlijk niet, het was lekker maar een knallend orgasme heb ik nu niet gehad. Ik zit hier om hem te plezieren en ik voel me gebruikt, maar wel op een heerlijke geile manier. Opnieuw ben ik gebruikt zoals gebruiken bedoeld is.

...

Kickt op vernedering en geilt op grote lullen en veel zaad. Je mag deze teef na het voeren van poppers ook afneuken en vervolgens volpissen of gebruiken als pisbak, uitschelden voor hoer,zaadslet etc. Gebruik en verneder me maar. Ik ben serieus-eerlijk en verwacht dat van jou of jullie ook! Reakties van minder dan 4 zinnen gaan de prullenbak in. Graag perverse en taboeloze behandeling gewenst. Laat weten of je van de partij bent!

Als je me poppers voert verander ik in een willoze slet annex neukpop. Heb me op mijn gemak hoerig opgemaakt en liep vervolgens naar de 1e verdieping in mijn veel te korte zwarte lakrokje, kousen, high heels. Zodra ik mij op de 1e verdieping liet zien zag ik dat er inmiddels een stuk of 8 kerels in de tussentijd waren binnengekomen.

Het duurde niet lang of de 1e zat al onder mijn rokje naar mijn blote kut te graaien. De kerel ramde zijn behoorlijke lul in een keer achter mijn hoerenkeeltje. Hij pakte mijn slettehoofd met 2 handen stevig vast en neukte simpelweg tot diep in mijn keel. Af en toe moest ik kokhalzen maar de kerel had hier geen boodschap aan. Steeds harder beukte hij zijn staaf in mijn pijpmondje. Op een gegeven moment begon de man het ritme van stoten op te voeren en hoorde ik zijn ademhaling sneller worden.

Het duurde niet lang of hij loosde zijn hete lading zaad in mijn gulzige pijpmondje daarbij toesnauwend: Ik slikte met graagte alles tot de laatste druppel door. Zijn plaats werd gelijk ingenomen door een kerel die zijn slappe lul voor mijn gezicht liet hangen. Ik hapte hem met graagte naar binnen en weldra was de lul gegroeid tot een behoorlijk formaat dikke neuklat.

Hij trok zijn lul terug uit mijn pijpmondje en draaide met ruw om zodat mijn neukkont beschikbaar was. Ik slaakte een zucht, hemels wat een geile dikke lul dacht ik. De man begon rustig ritmisch te neuken en voerde naar verloop van tijd het tempo vlug op. Hij heeft me zeker een half uur on-onderbroken uitgewoond en spoot vervolgens grommend mijn kut vol met zijn zaad. De volgende was echt lomp en had op geen enkele wijze respect voor mijn hoerenlichaam.

Hij trok me mee naar de bank en gebruikte me alsof ik een neukpop was. Als het groepje jongens uit het zicht is kijk ik om en roep ik lachend: We fietsen verder en komen nog en paar andere fietsers tegen. Ik doe geen enkele moeite meer om mijn blouse en rok te fatsoeneren en ik gun iedereen een heerlijke blik op mijn kutje. Mijn rokje wappert mooi in de wind, alleen de bovenste knoop houdt de boel bij elkaar en mijn tieten komen helemaal bloot, want mijn blouse staat bijna helemaal open.

Dit is toch wel erg gewaagd, denk ik bij mezelf. Mocht ik nu weer mensen tegenkomen, dan blijft er niets te raden over. Ik heb geluk, we komen geen mensen meer tegen want na zo’n minuut of vijf fietsen slaan we een klein bospaadje in en komen op een open plek in het bos.

Jij legt een deken op de grond en ik ga daarop liggen. Jij pakt nog wat te drinken, voor mij weer een cola rum en voor jou een biertje. Ik geef jou een blik tussen mijn benen. Mijn rokje valt naar beide kanten helemaal open. Mijn borsten hangen helemaal uit mijn blouse. Omdat ik dorst heb neem ik meteen een flinke slok. Ik ga liggen en jij rommelt wat in je fietstas. Ik zie niet wat je eruit haalt.

Het kan mij ook niets schelen, ik geniet. Ik probeer je met mijn meest uitdagende blik aan te kijken, daarbij nog een flinke slok uit mijn glas nemend. Ik ga op de deken liggen en doe mijn benen nog wat verder uit elkaar.

Ik voel de warme gloed van de zon heerlijk op mijn kutje. Ik heb het idee dat de drank al lichtelijk zijn werk doet. Ik voel dat je de vibrator weer vol op mijn klitje zet. Meteen geeft mijn lichaam een reactie en ik kan een flinke kreun niet onderdrukken. Ik kreun er lekker op los. Ondertussen hoor ik je allerlei dingen doen, ik heb mijn ogen dicht en geniet van het heerlijke gevoel in mijn lijf.

Ik voer opnieuw een strijd tegen mijn orgasme. Ik voel dat ik een blinddoek voor krijg en denk direct aan spannende zaken die het licht in mijn ogen niet kunnen verdragen. Jij gaat iets uithalen met me wat ik niet mag zien maar alleen mag voelen. Jij pakt nu mijn benen en ik merk dat je ze nog verder uit elkaar legt. Door mijn strijd tegen mijn orgasme let ik daar niet verder op. Dan pak je mijn arm en ook deze leg je wijd. Ik laat je begaan.

Dan pak je vliegensvlug de hand waarin ik de vibrator heb en ook die leg je maximaal wijd. Ik baal dat ik geen lekker gevoel in mijn lijf heb maar ik merk ook meteen dat ik muurvast lig aan de grond.

Ik kan geen kant meer op. Ik lig nu als een met armen en benen wijd gespreid op de deken. Ik voel je lul bij mijn mond en gewillig, zoals jij vindt dat het hoort, open ik mijn mond. Jij duwt je eikel tussen mijn lippen. Ik zuig je heerlijk en jij duwt je lul nog dieper in mijn mond. Opnieuw zet je de vibrator op mijn klitje. Ik kronkel van geiligheid, maar mijn bewegingen worden belemmerd omdat ik vastgebonden lig.

Je haalt je lul uit mijn mond en je gaat tussen mijn benen zitten. Ik voel dat de vibrator in mijn kutje wordt geduwd en met plakband op mijn kut wordt vastplakt. De vibrator trilt diep in mijn natte kutje. Het laatste knoopje van mijn rokje en mijn blouse doe jij nu ook los. Ik heb alleen nog mijn hoge laarzen aan, verder ben ik naakt. En je weet het hè, hard schreeuwen en kreunen als je klaarkomt. Alleen het zoemende geluid van de vibrator en de vogeltjes hier in het bos.

Mijn gedachten vliegen van links naar rechts. Zou hij mij werkelijk hier alleen laten en waarom? Ik probeer los te komen maar je hebt me te goed vastgebonden. Ik realiseer me dat ik hier naakt, geil, alleen, en beschikbaar vastgebonden lig. Ik roep nog een paar keer hard je naam en dat je me niet alleen moet laten, dat ik dit niet wil.

Maar ik krijg geen reactie van je. Ik lig even stil en meteen komt het heerlijke gevoel in mijn lijf weer terug. Een orgasme nadert weer, maar ik durf hier in mijn uppie, zonder jou, niet keihard te kreunen en te hijgen. Als iemand mij hoort dan lig ik hier voor iedereen beschikbaar om geneukt te worden. Met deze geile gedachte overvalt een mega orgasme mijn lichaam. Ik schreeuw, hijg en kreun zoals ik nog nooit heb gedaan.

Deze situatie, van hulpeloos vastgebonden liggen en voor iedereen beschikbaar zijn, maakt mij supergeil. Mijn lichaam kronkelt, voor zover mogelijk, alle kanten op. Het touw om mijn armen begint een beetje in te snijden maar de pijn voelt heerlijk.

Zacht voel ik een aanraking aan de binnenkant van mijn dijen. Ik schrik en vraag: Dan voel ik dat de vibrator wordt verwijderd. Ik probeer uit alle macht los te komen, maar het lukt niet. Ik wil niet dat een vreemde aan mijn lichaam zit, maar toch zit hij aan mijn borsten. Ik herken de aanraking niet. Ook mijn natte kutje wordt op een vreemde manier aangeraakt. Dan voel ik, zonder enige aankondiging, dat er een keiharde lul diep in mijn kut wordt geramd.

Het ontlokt toch een ingehouden kreun bij mij. De vreemde stopt even maar dan wordt ik op een heftige manier geneukt. Er wordt werkelijk op mijn kutje gestampt en het bezorgt de vreemdeling en mijzelf een spetterend orgasme. Ik blijf zeggen dat ik dit niet wil, maar ik merk dat mijn lichaam neukt in het zelfde ritme als mijn verkrachter en ik geef maximaal tegendruk om zijn lul maar zo diep mogelijk in me te voelen.

Mijn verstand sputtert tegen, maar mijn lichaam wil misbruikt worden. Ik voel hoe mijn kutje vol met zaad wordt gespoten en het laatste beetje spuit hij over mijn gezicht en wrijf het uit. Ik protesteer niet meer, het maakt mij niets meer uit. Ik voel mij een slet. Als zijn lul heel even mijn lippen raakt, open ik mijn mond als vanzelf.

Ik voel me ontzettend geil en wil gewoon keihard gebruikt worden. Snel wordt de lul mijn mond in geduwd en als vanzelf begin ik te zuigen. Ik voel dat zijn lul weer stijver wordt en dat zijn lichaam opnieuw begint te schokken. Voor de tweede keer krijg ik het zaad van mijn verkrachter. Ik besluit om het gewillig door te slikken. Ik probeer nog een kreun aan mijn verkrachter te ontlokken door hem lekker te zuigen maar dit lukt mij niet. Dan voel ik zijn lippen op de mijne, hij geeft mij een tongzoen die ik beantwoord met mijn tong.

Jezus, wat voel ik me geil. Ik ben er nu wel achter. Als ik geil ben dan maakt het mij niet uit wie mij een orgasme bezorgt en hoe. Als het maar gebeurt. De vibrator wordt weer in mijn kut gedrukt en ik hoor de vreemde weglopen. Mijn geile gevoel is nog niet verdwenen en de vibrator zorgt er opnieuw voor dat ik klaar kom. Opnieuw kom ik hijgend, kreunend en schreeuwend klaar. Ik weet niet hoelang ik daar nog heb liggen genieten maar mijn geile roes wordt abrupt verstoord. Lekker genoten van die vibrator?

Mijn handen en voeten worden los gemaakt en ik kruip tegen je aan en houd je stevig vast. Ik durf niet goed te vertellen wat mij hier net is overkomen. Zou hij weten wat er gebeurd is? Jou alleen te laten met je eigen genot. En wat kan er nu gebeuren we zijn hier toch alleen! Als jij hier was gebleven dan was ik nu niet geneukt door een wildvreemde. Hij heeft me keihard klaar geneukt en al zijn zaad in mijn kutje gespoten.

Daarna stopte hij zijn lul nog in mijn mond en heb ik hem klaar gezogen. En heeft die kerel nog iets gezegd, of heb je hem aan iets kunnen herkennen? Hij kreunde alleen maar toen hij in mij klaarkwam. Even later zeg je: Die vibrator heeft mij van het ene naar het andere orgasme gebracht.

En ik moet wel eerlijk bekennen dat diegene die mij dit geflikt heeft mij heerlijk klaar heeft geneukt. Ik begon er zelfs van te genieten. En wel op zo’n manier dat ik gewillig mijn mond opende om zijn lul te pijpen. Ik heb ook keihard om jou geschreeuwd maar je kwam maar niet, dus die kerel had vrij spel. Toen hij mij ging neuken heb ik nog tegen gesparteld maar op het laatst was het zo lekker dat ik mee heb bewogen. Toen hij met zijn lul bij mijn lippen kwam kon het mij niets meer schelen en heb ik mijn mond geopend en zijn lul naar binnen gezogen en zijn zaad uit zijn lul gezogen en doorgeslikt.

Ik weet nu dat je gelijk hebt, ik ben een geile slet” antwoord ik. Een beetje beschaamd zeg ik: Zo zou je het eerder kunnen noemen. Maar dan zeg je: Het was geen vreemde, ik was het die je hier net hebt liggen neuken. Ik had echt niet door dat jij het was.

Je hebt je rol goed gespeeld. Ik doe mijn blouse en rokje aan en je wilt dat ik dit zo draag zoals op het terras, blouse open tot aan mijn borstlijn en mijn rokje de onderste twee knoopjes geopend. Je ruimt de spullen op en loopt naar mij toe. Pakt me even heerlijk vast en kust me. Het is al aardig laat in de middag en we besluiten om ergens iets te gaan eten.

Onderweg probeer ik een manier te vinden om je duidelijk te maken dat ik het vanmiddag allemaal wel heel erg geil heb gevonden. Vooral het moment dat ik dacht door een vreemde te worden geneukt. Het hoge woord komt eruit. Het idee dat ik daar zo vastgebonden lag en door iedereen geneukt zou kunnen worden maakt me nu al weer geil. Ik had echt het gevoel dat een vreemde mij neukte.

Ik stribbelde eerst flink tegen, maar later werd ik overmand door dierlijke geile sletterigheid. Als ik op dat moment losgemaakt zou worden was ik niet gestopt.

Goh, wat werd ik geil van het idee dat ik daar willoos door een vreemde werd geneukt. Dat ik hem later ook nog moest pijpen was het toetje. Dit is misbruiken zoals misbruiken bedoeld is.

Daar vastliggen op de grond, willoos en klaar voor ieders gebruik. Het is vrij rustig. Een leuke jonge ober loopt over het terras. Ik merk dat ik niet eens tegenstribbel. Ik ben nog bezig met mijn knoopjes als de ober bij ons aan tafel komt. Jij bestelt een cola-rum en een biertje. De ober kan zijn ogen niet van mijn borsten en benen afhouden.

De ober noteert de bestelling en loopt omzichtig voor het tafeltje langs, zijn blik tussen mijn benen houdend. Ik open mijn benen iets meer om hem een blik te gunnen op mijn kale kutje. Jij kijkt mij trots aan. Tegelijk laat je jouw hand in mijn blouse glijden en je pakt een borst vast. Je laat mijn tepel tussen je vingers door rollen.

Een zachte kreun ontsnapt aan mijn mond. De ober weet niet waar hij moet kijken maar loopt door. Jij stopt met zoenen en jij haalt in een beweging een tiet uit mijn blouse. Ik laat hem er even uithangen want niemand op het terras kan mij van de voorkant zien. Tot jouw verbazing haal ik de andere er ook uit.

Vlak voordat de ober terugkomt stop ik mijn tieten weer terug. De ober heeft alleen maar oog voor mij. Hij kan dan nu ook redelijk goed mijn borsten zien en veel duidelijker mijn kutje. Aan de bobbel in zijn broek is te zien dat hij het wel geil vindt. Opnieuw voel ik me vrouw en slet.

Ik krijg nog steeds met mijn lichaam de lullen van jonge mannen stijf. De ober loopt nog een paar keer opzichtig voorbij. Ik doe mijn best om hem een duidelijke blik te geven. Ook de twee andere obers lopen nu wat vaker langs onze tafel en allemaal kijken ze me aan. We bestellen ons eten. Onder het eten vraag je: Opnieuw kijk ik je geil aan. Na het eten zeg je dat je naar het toilet moet. Ik denk aan wat je net zei: Het is wel een lekker ding en een vreemde.

Jij gaat zitten en ziet dat ik het glas leeg heb. Je roept de ober en bestelt nogmaals hetzelfde te drinken.

De ober kijkt op een geile manier naar mij en kan zijn ogen niet van me afhouden. Je verbergt ook werkelijk niets. Je geeft hem alle ruimte om je te laten bewonderen. En jij zegt altijd als je iets lekkers hebt moet je het laten zien” zeg ik.

Dan zeg je op gebiedende toon: Je doet je blouse helemaal open en je rokje tot op de bovenste knoop. Hier heb je een blinddoek. Doe deze om als je op het toilet zit en wacht af. Onderga wat er gebeurd. En laat je horen. Je komt pas weer hierheen als je een sms van mij krijgt. Ik laat mijn borsten heerlijk op en neer schudden en ik voel hoe mijn tepels langs de binnenkant van mijn blouse schuren. Deze worden nog harder dan dat ze al zijn. Ik loop langs de obers die aan de bar staan.

Een van de obers kijkt mij indringend aan. Mijn lieverd komt mij straks in het herentoilet opzoeken om mij een flinke beurt te geven, denk ik bij mijzelf. Even kijk ik om me heen om te kijken wie mij in het herentoilet ziet gaan. Ik denk dat niemand het ziet.

Ik neem plaats in het laatste wc hokje en laat de deur open. Ik knoop mijn blouse helemaal open en van mijn rokje zit alleen het bovenste knoopje nog dicht.

Ik laat het aan weerskanten goed open vallen zodat mijn kutje goed zichtbaar is. Als laatste knoop ik de blinddoek om. Ik zit nog maar net of ik hoor de deur van het herentoilet open gaan, mijn hart gaat als een gek te keer. Wat nu als jij het nog niet bent en een ander mij hier zo ziet zitten?

Ik word nu toch wel wat nerveus maar tegelijk is dit ook weer ontzettend geil. Jij wilt zeker opnieuw een situatie creëren waarin ik denk dat ik door een ander geneukt ga worden. De deur van mijn wc hokje gaat open. Mijn hart bonst in mijn keel. Ik voel een hand in mijn nek en deze duwt mijn hoofd naar voren. Tegen mijn mond voel ik een harde lul. Ik open mijn mond en zuig die harde lul naar binnen. Heerlijk, denk ik, ik zit hier in het hol van de leeuw en wordt gewoon gepakt door mijn lieverd.

Ik voel dat je mijn mond stevig aan het neuken bent. Je houdt mijn hoofd stil en jij maakt de neukende beweging. Even later dwing je mij om te staan en buigt mij voorover over de wc pot.

Van mijn rokje wordt de laatste knoop ook losgemaakt en je trekt mijn blouse nu helemaal uit. Ik sta hier in het herentoilet met alleen nog maar mijn hoge laarzen aan.

Dan voel ik hoe ik diep wordt gepenetreerd door een keiharde lul. Ik hoor de deur van het herentoilet nogmaals opengaan. De man die nu binnenkomt zal mijn gehijg en gekreun zeker goed kunnen horen. Ik kan het niet onderdrukken. Om de zoveel tijd word ik omgedraaid tussen zitten op de wc pot, om jouw heerlijk te kunnen pijpen en voorover gebogen staan, om mij heerlijk te laten neuken.

Ik moedig je zelfs nog aan om mij keihard te pakken. Afwisselend stamp je stevig aan een stuk door in mijn kutje en vervolgens laat je mij je pik heel diep pijpen. Constant wordt mijn positie gewisseld. Mijn kutje en mond beginnen al redelijk gevoelig te worden.

Ik sta voorover over de wc pot als ik voel hoe jouw orgasme eraan komt, je begint mij nog steviger te neuken en je begint licht te kreunen. Dan probeer je mij weer om te draaien om je pik weer in mijn mond te stoppen.

Ik open mijn mond maar jij kunt het niet meer houden. Dikke klodders sperma belanden op mijn borsten. Ik neem je lul nog wel even in mijn mond en sabbel deze lekker schoon. Ik weet dat je dat lekker vindt. Even plotseling als je bent gekomen zo snel ben je ook weer weg. Ik trek mijn blouse en rokje weer aan.

Even voel ik nog aan mijn klitje. Mijn lieverd is nu goed klaargekomen maar ik eigenlijk niet, het was lekker maar een knallend orgasme heb ik nu niet gehad. Ik zit hier om hem te plezieren en ik voel me gebruikt, maar wel op een heerlijke geile manier. Opnieuw ben ik gebruikt zoals gebruiken bedoeld is. Ik hoor mijn mobiel gaan, jouw sms’je: Vol bewondering kijken ze mij aan. Ik zucht en ik puf. Mijn klitje staat als een grote keiharde knikker naar boven. Tussen mijn borsten zie ik flink wat sperma.

Na vanmiddag in het bos had ik nu wel door dat jij het was hoor. Het was ook geil om daar te neuken en dat we elk moment betrapt konden worden en ik heb ook wel een paar keer de toiletdeur open en dicht horen gaan.

Dus er zijn mannen geweest die mij hebben horen kreunen. Want gekreund en gehijgd heb ik zeker want ik heb stevig van je genoten. Ik moest me toch ook flink laten horen? We drinken ons glas leeg en je vraagt de ober om de rekening. Ik zie de obers overleg voeren met elkaar. Een ober komt naar ons tafeltje en overhandigt je de rekening. De ober loopt weg en geeft een knipoogje naar jou en mij een zoentje door de lucht.

Hij gaf een knipoog en een luchtzoen naar mij. Jij kijkt op de rekening en zegt: We hebben gedronken en gegeten. Het kan toch niet zomaar voor gratis zijn. We lopen naar onze fietsen. Ik heb nog wat last van mijn uitgewoonde kut, en loop niet zo hard. Onderweg vraag ik je weer hoe het kan dat we niet hoeven te betalen. Dat kan ik mij haast niet voorstellen” zeg ik.

We fietsen verder en komen weer terug bij onze stacaravan. Jij zet de fietsen binnen en ik ga lekker onderuit zitten op een terrasstoel. Lieverd, ik besef nu dat ik een ontzettende geile slet ben. Jij hebt met je lichaam er voor gezorgd dat we niets hoefden te betalen.

Ik was het niet. Toch niet die lekkere ober van dat terras? Echt niet, jij bent het geweest en je wilt mij nu weer de illusie geven dat een vreemde mij heeft geneukt. Ik bekijk de foto. Ik weet niet goed hoe ik hierop moet reageren.

Even ben ik stil en blijf ik kijken naar die geile foto. Dit had ik niet verwacht. En ben je er al die tijd erbij geweest? Met verbazing bekijk ik alle foto’s.

Wel, nu ben je geneukt door een vreemde.Seks lesbis gratis tiener seksfilms

  • Ik zoek een slet pissende lul
  • Mijn rokje wappert mooi in de wind, alleen de bovenste knoop houdt de boel bij elkaar en mijn tieten komen helemaal bloot, want mijn blouse staat bijna helemaal open. Tegelijk laat je jouw hand in mijn blouse glijden en je pakt een borst vast. Met een hand trek ik mijn rokje helemaal omhoog tot op mijn navel zodat mijn naakte kont voor jou helemaal zichtbaar is.
  • Gratis sex met shemale hete geile kutjes
  • Tranny zoekt prive ontvangst zonder condoom
  • FILM NL MOBIEL


Neuken langs de snelweg lesbo kutjes