In haar slipje ze zuigt hem leeg

in haar slipje ze zuigt hem leeg

.

Shemale date amsterdam meesteres golden shower

Jij hebt een prachtige bustier aan met kwart cups waardoor je prachtige zachte borsten mooi zichtbaar zijn en door mij elk moment verwend kunnen worden. Je hebt een paar supermooie kousen aan die met jarretelbandjes aan je bustier vastzitten. Daaronder heb je een minuscuul en open slipje aan. Ik kan je geschoren kutje zien en je lipjes zitten zoals altijd strak tegen elkaar; zoals dat bij een jong meisje is. Wat vind ik je toch een mooie en opwindende vrouw!

Ik realiseer me dat ik nooit op je uitgekeken raak. Elke morgen en avond kijk ik graag naar jouw elegantie als je u staat aan of uit te kleden. Ik voel me helemaal warm met jou. Naast ons op de bank neemt een ander stel plaats. Hij is een redelijk goed gebouwde man, niet te dun, stevig van postuur en ongeveer 45 jaar oud.

Hij is wat kleiner dan ik, ik denk zo ongeveer 1. Kort blond haar en een vrolijke glimlach. Hij draagt een zwarte strakke slip en is kennelijk in de stemming. Zijn half harde lul is duidelijk zichtbaar onder de gespannen stof. Zij lijkt net zo oud. En ook zij glimlacht vriendelijk in onze richting. Ze lijkt wat langer te zijn dan jij. Ik schat haar ongeveer 1.

Blond half lang haar in een staartje, Slank en kleinere tietjes. Ze draagt zwarte lingerie. Een kanten tanga slip, zo doorzichtig dat haar huid er door heen schemert. Daarbij zwarte kousen met een naad achterop been die haar slanke, bijna magere, benen nog langer doen lijken. Haar tietjes worden door een bijpassend bh'tje een beetje omhoog geduwd. Haar tepels gluren parmantig boven de rand uit. Ze is heel anders dan jij en best een opwindende vrouw om te zien.

Jullie vinden het toch niet erg dat we hier komen zitten vraagt de man aan ons. Even ben ik bang dat ze me hebben zien staren. Als dat zo is vinden ze het niet erg, zonder ons antwoord af te wachten gaan ze samen aan het andere eind van de grote bank zitten. Ze gaan net als wij lekker onderuit gezakt tegen elkaar aan zitten. Met tevreden blikken kijken ze naar de dansende mensen.

Dan reikt zij om hoog en begint hem te zoenen. Steeds geiler en opwindender. Hun tongen vechten met elkaar. Ze spelen een geil spel dat tot buiten hun mond wordt gespeeld. Je ziet hun tongen kronkelen. Het wind hem duidelijk op. Zijn lul wordt duidelijk groter. Een flinke bult groeit in zijn onderbroek.

Zij legt haar open hand er overheen waardoor hij aan het zicht wordt onttrokken. Aan het subtiel heen en weer schuiven van haar hand zie je dat ze hem door zijn slip aan het aftrekken is. Door het heen en weer geschuif glijd het elastiek van de onderbroek een beetje naar beneden.

Zijn lul is zo groot geworden dat hij niet meer in de slip past. Zijn eikel steekt boven zijn broek uit en ligt nat en glimmend op zijn buik. Mijn hand ligt op jouw knie, langzaam glijdt mijn hand aan de binnenkant van je been naar boven. Het gevoel van je kousen maakt het allemaal nog sensueler. Jij spreidt je benen zodat ik zonder moeite verder naar boven kan schuiven, tot de boord van je kousen.

Dan voel ik de blote huid van je dijen. Over je dij loopt je jarretel. Ik ben blij dat je die draagt. Je figuur wordt fantastisch geaccentueerd door de mooie kousen en de jarretel bandjes. Met mijn hand streel ik je blote huid. Een beetje hoger tot mijn wijsvinger per ongeluk langs je kutje glijdt.

Omdat je een open slipje aan hebt kan ik er zo bij. Super sexy voelt dat. Met mijn vinger strijk ik langs je schaam lipjes.

Ik voel onmiddellijk hoe nat je bent. Ik krijg de onbedwingbare dwang om je natte, kale kutje te likken. Ik schuif van de bank af en neem op mijn knieën plaats tussen je benen.

Ik begin je te kussen, likken en zachtjes te knabbelen. Als ik naast ons kijk zie ik het andere stel nog steeds in innige omarming op de bank liggen. Zij heeft zijn onderbroek tot onder zijn ballen naar beneden getrokken en ze ligt hem onder het tongzoenen langzaam af te trekken.

Zijn lul is behoorlijk van maat. Langzaam daal ik af, zonder aandacht te schenken aan je heerlijke borsten. Die laat ik nog even ingepakt. Ik ga in één beweging naar je gevoeligste plekje tussen je benen. Jij zucht en kijkt me verlangend aan.

Ik open je benen en laat mijn tong eerst langs je gladde dijen gaan, plagend lik ik in je liezen zonder je poesje te raken. Ik laat mijn tong over je slipje gaan en richt al mijn aandacht op het onderste puntje van het zwart kanten driehoekje; het plekje waar de opening in het slipje zit. Mm… Ik ben superopgewonden.

Daar begin ik je te likken. Hier vlak achter ligt je gevoelige klitje en je kutje staat nu al een beetje open. Ik proef dat het slipje doordrenkt is van je sappen. Je ruikt en smaakt heerlijk. Het puntje van mijn tong duw ik je spleetje open en voorzichtig lik ik langs je binnenste lipjes. Ik kijk nu recht tegen je kale, natte kutje aan. Je lipjes zijn nu mooi rood en staan een beetje open. Ik laat mijn tong door haar je spleetje glijden en zuig me vast aan je klitje.

Jij schokt en kreunt en je ademt steeds sneller. Ik tongzoen je kutje en steek mijn tong diep in je kutje. Jij begint steeds sneller te ademen en geniet duidelijk. Ik plaats mijn middelvinger tegen je kutje. Ik wrijf van boven naar onder langs je natte schaamlippen. Voorzichtig voer ik de druk op. Je kutje opent zich verder en moeiteloos schuif ik mijn middelvinger je natte grotje in.

Terwijl je lik en vinger lig jij achterover te genieten met je hoofd opzij. Door de spleetjes van je ogen kijk jij naar het tafereel naast ons op de bank. Als ik even naast ons kijk zie ik dat de vrouw, net als ik, op haar knieën op de grond tussen de benen van de man zit. Ik zie dat de vrouw naast ons zijn lul met haar hand omklemt en af trekt.

Langzaam trekt ze zijn vel over zijn eikel. Wat ik zie maakt me nog meer opgewonden. Met een hand vinger ik jou met mijn andere hand trek ik zachtjes aan mijn stijve lul. Door de stof van mijn boxer short heen. Er begint zich al een geile natte plek in de stof af te tekenen van het voorvocht, zo opgewonden ben ik.

Naast ons neemt ze zijn lul in haar mond en laat haar tong over zijn eikel flitsen. Zijn lul zwelt verder op en ze laat haar tong langs de schacht glijden terwijl ze zijn eikel zacht masseert. Dan neemt ze zijn eikel in haar mond en ik zie haar tandjes zachtjes onder de rand van zijn eikel bijten. Afwisselend zuigt ze zijn eikel in haar mond en likt over zijn intussen vuurrood en superdik geworden eikel.

Aan zijn gezicht kan ik zien dat hij tot het uiterste geniet en dat kan ik me voorstellen. Ik zit me zelf alweer lekker af te trekken. In de stof van mijn boxer short zit een grote natte plek. Ik trek me stijve lul door de gulp van de broek naar buiten en zit heerlijk met mezelf te spelen terwijl de show op de bank voort duurt. De vrouw strekt tijdens het vingeren haar vrije hand naar Lien uit.

Ze omvat een van Lien haar grote tieten. Zachtjes begint ze de borst te masseren en vergeet daarbij haar gevoelige tepel niet. Lien doet het zelfde en strekt een hand uit naar het veel kleinere borstje van de vrouw.

Zij veert iets op zodat Lien er beter bij kan. De man maakt hier gebruik van en haakt het ¾ bh'tje van de vrouw los. Haar tieten komen bloot, ze zijn klein en staan recht overeind, ze hebben eigenlijk geen steun nodig. Lien grijpt een blote tiet van de vrouw en voelt nieuwsgierig. Het is net een hand vol. Kennelijk voelen ze prettig aan want haar onderzoek gaat verder en ze begint met de tepel te spelen.

Met haar vinger draait ze rondjes rond de tepel. Ik zie de vrouw haar tepels reageren ze komen recht overeind. Enige tijd zitten de twee vrouwen naast elkaar, zich zelf te vingeren en elkaars borsten te betasten. Na een poosje zegt de vrouw tegen Lien: Ik wil met je dansen, hou je van dansen. De sex show op de bank is ineens afgelopen.

Beide dames staan op en gaan vlak voor de bank, aan de rand van de dans vloer, voor ons staan. Ik neem de plaats van Lien in en ga naast de man zitten.

Het moet er vreemd uit zien, twee mannen naast elkaar op de bank die zich aan het aftrekken zijn. De dames laten zich mee slepen door de klanken van de muziek en staan als in trance te dansen. Onder het dansen gaat de vrouw vlak voor Lien staan, net niet tegen haar aan. Wulps staan ze elkaar dansend op te geilen. Al kronkelend op de maat van de muziek komt de vrouw achter Lien te staan. De vrouw strekt haar handen uit en begint Lien over haar toga jurkje te aaien.

Haar handen gaan langs Lien haar rug omhoog, naar haar schouders waar ze de bandjes van het toga jurkje omlaag schuift. Haar jurkje glijd soepel naar beneden en valt zweverig op de dansvloer. Lien staat nu in haar jarretels, slipje en bh'tje geil te dansen. Haar armen omhoog zodat iedereen een prachtig zicht op haar fraaie tieten heeft. Ze dansen mee op de maat van de muziek. De vrouw drukt zich tegen Lien haar rug en schuift haar handen, elk langs de zijkant van een borst naar voren.

Haar slanke vingers omklemmen de tieten van Lien. Door het kleine bh'tje masseert en kneed de vrouw het wulpse vlees. Ik zie dat Lien haar tepels heftig reageren. Kennelijk wordt ze er heel geil van. Lien laat haar handen zakken naar haar kruis. Hierdoor kan de vrouw geen kant meer op en ‘noodgedwongen' blijft ze de borsten masseren. Lien haar handen wroeten in haar eigen kruis.

Met een vinger trekt ze haar slipje opzij terwijl ze zonder omhaal twee vingers van haar andere hand bij zich zelf naar binnen schuift. Enige tijd staan de twee vrouwen innig in een gestrengeld te dansen en te geilen. Zich vast niet bewust van de omgeving. Op de dansvloer rond de twee vrouwen staat stelletjes te dansen en te vrijen. Als ik verder rond kijk zie ik overal stellen of groepjes op de banken en op de vloer met elkaar vrijen en neuken, zelfs tegen de bar staat een vrouw die achterom geneukt word.

Je ziet van alles; er wordt gepijpt, gebeft, en geneukt, door stelletjes en groepjes. Ik zie een vrouw die door twee mannen tegelijk genomen worden. Heerlijk om te zien, wat een opwindende, zoveel geile mensen. Terwijl ik de geile atmosfeer op neem zit ik me lekker af te trekken. Mijn stijve lul steekt uit de gulp van mijn broek en ik trek de voorhuid soepel over mijn eikel heen en weer.

Ik ben zo geil dat ik het voorvocht uit mijn lul stroomt, soppend trek ik me af. Dan schrik ik op, de twee vrouwen zijn gestopt met dansen en komen nu hand in hand naar de bank toe lopen. Ze gaan samen op de grond voor ons zitten en vertellen dat ze beter kennis gemaakt hebben. Zij heet Maria en hij heet Arjan. We bouwen even een rust pauze in en praten even over ons zelf en hoe we het tot nu toe vinden.

Zij komen hier wel vaker en willen ons wel een rondleiding geven. Zullen we naar boven gaan en een privé kamer zoeken?

Ik kijk Lien aan, die knikt glimlachend en staat op. Hand in hand lopen we samen door de club. Alles is sfeervol en schemerig ingericht. Overal zitten mensen te praten en liggen mensen te vrijen. We belanden met ze vieren in een middel grote kamer, ingericht met veel zebra, luipaard en tijger printen.

In het schemerige licht zie je langs de kanten drie grote bedden. Twee zijn er bezet. Op een liggen er een man en twee vrouwen met elkaar te vrijen. Op het andere bed liggen twee stelen met elkaar verstrengelt. Wij strijken neer op het vrije "tijger" bed. Lien nestelt zich in mijn armen Maria en Arjan gaan gezellig dicht tegen elkaar naast ons liggen.

Veel wordt er niet gepraat. Ik schuif mijn hand aan de bovenkant van Lien haar slipje naar binnen.. Zij doet haar benen uit elkaar en moeiteloos schuif ik tussen haar zeik natte schaamlippen.

Met langzaam draaiende bewegingen stimuleer ik haar klit. Ik hoor haar natte kutlippen soppen. Haar ademhaling wordt steeds sneller en uiteindelijk ligt ze te hijgen. Naast ons is Arjan tussen de benen van Maria gekropen. Hij heeft haar slipje opzij geschoven en met twee handen trekt hij haar schaamlippen open. Haar roze grot is even zichtbaar. Dan schuift hij naar voren en ontneemt ons het uitzicht. Hij steekt zijn tong uit en begint haar met lange halen te likken.

Lien wurmt zich onder mij vandaan en duwt mij op me rug. Ze trekt mijn boxer naar beneden en mijn stijve lul springt te voorschijn. Mijn harde lul staat recht over eind. Een slijmerige draad voorvocht loopt van de glimmende eikel naar mijn buik.

Daar vormt zich een glimmende vlek. Lien kruipt naderbij en steekt haar tong uit. Ze likt mijn buik schoon en volgt de slijmerige draad naar boven. Met een hand houd ze me lul vast ze trekt de voorhuid naar achteren waardoor een dikke druppen geil uit me lul loopt. Met gekrulde tong likt ze over de natte eikel, gulzig likt ze de dikke witte druppel op. Ze tuit haar lippen en omsluit mijn eikel. Vol overgaven begint ze aan mijn super stijve lul te zuigen. Ik laat me achterover vallen en laat me heerlijk door haar verwennen.

Ze trekt me afwisselend af, zuigt aan me lul, likt hem van onder naar boven nat en likt mijn ballen waarna ze aan mijn eikel zuigt. Wat kan zij lekker pijpen!!!! Dan voel ik in eens iets vreemds. Een tweede paar handen is zich er mee gaan bemoeien. Ik voel de zachte aanraking van een vreemde hand die mijn stijve lid omsluit.

Heerlijk begint zij mij af te trekken terwijl Lien mijn eikel aan het afzuigen is. Maria komt met haar hoofd dichterbij en trekt mijn lul uit Lien haar mond. Zonder aarzelen neemt mijn lul tussen haar lippen. Eerst schrik ik even, maar als Lien haar aandacht naar mijn ballen verplaatst weet ik dat het goed is. Ik wordt afwisselend gepijpt door Lien en Maria, ik weet niet wie er beter is, eigenlijk allebei heel goed en op hun manier lekker geil.

Op een gegeven moment stopt Maria even. Zij veranderd van positie en komt op haar knieën naast mij zitten. Ze bukt zich voorover en steekt haar kontje omhoog. Arjan komt op zijn knieën achter haar zitten en terwijl ze me pijpt schuift Arjan zijn stevige lul achterom diep in Maria haar openstaande kut. Ze blijft me pijpen met het ritme waarop ze geneukt wordt. Geil kijk ik naar de twee die me stijve lul zo verwennen..

Maria kijkt Lien aan en vraagt haar met volle mond Wil je me kut likken??? Zonder antwoord af te wachten gaat Maria op haar rug liggen met haar benen wijd uit elkaar. Lienik me vraagt ze aan Lien. Lien kruipt tussen haar benen.

Voorzichtig nadert ze de gladde kut van Maria. Haar kutlippen staan nog open van het neuken. Ze druipen van het geil dat glimmend tot ver over haar dijen is uitgesmeerd. Met een vinger wrijft Lien zachtjes tussen de natte schaamlippen op en neer.

Moeiteloos schuift Lien de vinger verder de zeiknatte gladde kut in. Maria duwt haar heupen een beetje omhoog om Lien haar vinger verder in haar te doen door dringen. Lien brengt haar mond naar de kut en likt een lange haal langs de natte schaamlippen.

Lien lijkt even te proeven hoe het kutgeil van Maria smaakt. Met twee vingers trekt ze Maria haar kut een beetje open. Met een lange tong likt ze nu tot diep aan de binnenkant van haar neukgrot. Even gaat Lien verzitten.

Ze schuift over M heen tot haar kut vlak boven Maria haar mond hangt. Maria grijpt Lien bij haar billen, steekt haar tong uit en duwt Lien haar kut op haar lippen. Wat volgt is een lange kut tongzoen. De dames liggen elkaar zo een tijdje heerlijk te likken en te vingeren. Ik zit me achter het geile stel lekker af te trekken. Mijn lul is kei hard en soppend glijd mijn voorhuid over me dikke eikel. Ik zie hoe Maria de natte uitgelikte kut van Lien ver open spert.

Ik kijk tot diep in de roze neukgrot van Lien. Ik schuif dichterbij en plaats mijn knieën naast het hoofd van Maria. Ik hou mijn stijve lul met een hand vast en breng hem langzaam naar Lien haar open staande kut. Maria heeft door wat ik van plan ben en trekt Lien haar schaamlippen verder opzij. Ik plaats mijn eikel tegen de opengesperde kut en schuif langzaam naar voren. Lien haar kut is zo nat dat mijn grote lul soepel naar binnen schuift. Kreunend ontvangt Lien mijn lul en duwt haar billen om hoog.

Hierdoor schuift mijn lul over de volle lengte in een keer haar kut binnen. Mijn ballen hangen boven Maria haar geile mondje, zij steekt haar tong uit en ik voel dat ze heerlijk mijn ballen begint te likken. Terwijl ik even lekker diep in Lien blijf zitten zuigt Maria een voor een mijn ballen naar binnen. In een traag ritme begin ik te neuken, elke keer als mijn ballen langs komen likt Maria er even aan.

Met een slurpend geluid trek ik mijn lul uit Lien haar druip natte kut. Onmiddellijk neemt Maria mijn eikel in haar mond, haar tong kronkelt langs me eikel ze maakt me nog natter. Dan richt ze mijn lul weer op de afwachtend kut. Ik schuif weer binnen en neuk verder. Ik zie Arjan op zijn knieën naast Lien haar hoofd plaatsnemen. Zijn lul staat kei hard en hij zit zich af te trekken.

Lien steekt haar hand uit en neemt de trekkende beweging van Arjan over. Onder het trekken opent ze haar mond en laat de lul van Arjan diep in haar keel verdwijnen. Ze geeft hem een super geile pijp buurt. Soms stopt ze even met pijpen en likt ze aan Maria haar geile kut. Op die momenten trek ik mijn lul uit Lien haar kut en laat ik me pijpen door Maria. Ik zie hoe Arjan klaar gepijpt wordt.

Als de eerste straal sperma zijn lul verlaat richt Lien die op de openstaande kut van Maria. Ze trekt de neukgrot wijd open en mikt de straal zaad zo naar binnen.

Er volgen nog een paar witte slierten die zich verspreiden over de open kut. Lien duwt haar hoofd tussen Maria haar benen en begint al het zaad op te likken. Stevig neuk ik haar. Met lange halen stoot ik tot diep in haar door. Ik voel haar kut samen trekken en trillend voel ik haar klaar komen. Dan wordt het mij ook te veel. Ik voel het zaad in mijn ballen borrelen. De eerste straal schiet door me stijve lul. Ik trek me lul uit de neukgrot en richt op Maria haar opengesperde mond.

Dikke witte slierten schieten een voor een uit mijn eikel in haar mond en over haar gezicht, er lijkt geen eind aan te komen. Haar gezicht en mond druipen van het zaad. Straaltjes lopen uit haar mondhoeken over haar wangen.

Slierten hangen over haar gezicht tot in haar haar. Ze lijkt het niet te merken. Lien ligt nog steeds Maria haar kut schoon te likken en Maria komt kreunend klaar.. Als Maria merkt dat ze me helemaal leeg gemolken heeft en mijn lul in grote begint af te nemen laat ze me los en kruipt ze onder Lien vandaan. De twee vrouwen kijken elkaar even lachend aan.
in haar slipje ze zuigt hem leeg

.
Vrouw bied zich aan grote lul in kleine kut