Meisjes die beffen extreem hard neuken

meisjes die beffen extreem hard neuken

...

Heerlijk naakt super geil neuken

Nee ni lachen met diene meneer, dies al 10 jaar gescheiden en al een jaar werkloos, vind geen werk omdat hij te oud is Kzou ook vaak met mijn lul in men hand staan moest ik in zijn situatie zijn ze. K peis dat dat draadje beter hier http: D ik heb zo'n zetel op mijn kamer die ge kunt platleggen tot tweepersoonsbed, en we lagen bezig aan ene kant, ineens kantelt die en we schuiven allebei half op de grond, vangen ons op, en de omhooggekantelde helft valt terug omlaag met een harde slag.

No offence, maar gij bent écht wel een degoutant manneke!: P Zo'n dingen vragen gaan er echt wel over.. Spijtig, want ge had er misschien nog iets van bijgeleerd. Liever 70 bladzijdes met verzonnen verhaaltjes lezen, ieder zijn meug natuurlijk. Maar bon, ik had gelijk. Nog altijd een taboe dus. Als uw spel naar vis ruikt hebt ge toch een probleem denk ik: Dan denk ik dat je de straat moet gaan vegen.

Ik rook als ik thuis kwam ook soms aan mijn vingers hoor, mmmm: Eens zien, waar gaan we beginnen. Mijn kamer heeft het bed beneden staan, een trap naar mijn zolder kamer. Natuurlijk komt papa naar boven: Kunnen verbergen door onder een deken te gaan zitte en doen alsof we tv aant zien ware.

Ook nog met de toenmalige vriendin, zijn bij haar thuis , een zondag. Rofl, wie in godsnaam zou tegen haar zus zagen dat ze geen sokken aanheeft: Dat is zo iets dat nog nooit iemand heeft opgemerkt bij ons thuis: Allee, nog iemand da zegt da mijn openingspost niet goed was. Als ge het dan toch zoveel beter kunt, doe het dan eens voor? Ik wil dat weten ja, en met mijn huidige vriendin kan ik zo een zaken bespreken, maar is zij een voorbeeld van de gemiddelde vrouwelijke bevolking?

Maar ook dat hebben jullie zo niet gelezen. En gunder pikt dat zomaar: Ge hebt gelijk, klopt volledig, ik was niet neutraal. Maar het is ook algemeen geweten dat er aan een vagina een geurtje hangt, al dan niet slecht, maar een geur is subjectief. Ik ging al uit van een bepaald standpunt en dat was verkeerd, maar het gebeurde onbewust. Ik wou ook weten hoe diep zoiets zit bij vrouwen, ik wil geen brug verbranden over zo een triviaal onderwerp. D maar dat had ik eigenlijk al verwacht van u.

Gij komt heel zelfzeker over, maar ik kan u verzekeren dat dit gespreksonderwerp bij sommige vrouwen een messteek kan zijn. Ook ben ik er niet van overtuigd dat veel vrouwen hun lichaam zo omarmd hebben slechte woordkeuze, weer niet neutraal. Geen extra aandacht aan je vagina, maar een scheerbeurt hier en daar is wel leuk voor een man hoor, misschien eens vragen aan je vriend: Van die verschillen tussen mannelijk zaad, dat was eigenlijk gewoon om de vragenlijst tussen mannen en vrouwen evenredig te houden.

Mijn zaad verschilt ook van dag tot dag: Tot slot, ik weet niet wat ik wou leren van deze topic, maar ik ben er heilig van overtuigd dat er zaken zouden opduiken waar ik zelfs nog niet aan gedacht had en ik zou er gegarandeerd wijzer van geworden zijn.

Wrong place, wrong time? Misschien, maar ik vind dat er wel over gepraat mag worden, meisjes zouden ook weten dat ze zich niet moeten schamen en mannen weten aan wat ze zich kunnen verwachten ;. Ik denk dat ze bedoelde dat ze daar niet constant zit te wassen als een bezetene uit schrik dat daar toch wel een geurtje aan zou zijn en niet dat ze daar een bos haar op laat groeien zoals jij insinueert: Ik ben door mijn moeder betrapt toen ik bezig was met de hond: Bestaan toch specifieke dingskes voor?

Beetje propere mens wast zich dagelijks, jij mssn niet Wat een ongelooflijk intelligente comeback. Sommige mensen hebben 's avonds seks en wassen zich 's morgens. Kan ik hieruit concluderen dat u nog altijd aan uw piemeltje trekt in den douche? Dan nog groeit er daar geen kaas op hoor. Als er natuurlijk kaasresten in je vriendin zitten, zou je er beter nooit aan beginnen.

Lactacyd femina om mijn spel mee te wassen? Kan geen kwaad ze, gebruiken ze soms in bejaardentehuizen om de mannelijke geslachtsonderdelen te wassen. Ja, wauw doom dragon. Jij moet dan ook niet aan de zuurtegraad van uw vagina denken. Laat uw gf haar vagina maar eens wassen met gewone zeep ;. Dan moogt ge komen verklaren dat al die pH waarden bullshit zijn.. Het beste is gewoon dat als ge normale handen hebt dat ge die wast met PH huidneutraal Waarom moet jij nou altijd zo'n domme dingen zeggen?

Ik begin ook hoe langer hoe meer te denken dat hij op die negatieve aandacht kickt. Nu, mij niet gelaten, ik wil ze hem gerust geven. Onze fiere DoemDraak we zullen hem niet temmen, echt niet. Da zorgt voor een vacuum: Zijn er eigelijk mensen die zich schamen voor hun kont: Dat zal toch ook wel stinken,niet goed smaken , propably behaard: Tis ook nie de bedoeling dajje in elke post dat ge maakt uw gelijk probeert te halen tegenover de rest van de posters ier, GIJ hebt namelijk een grens overschreden.

Goodie, leef ermee dat ge daarom afgeschoten wordt en steek er dan geen 30 andere meer over waar ge weer gaat op afgeschoten worden Ge maakt het alleen maar erger voor uzelf. Beetje sociale intelligentie is hier wel op zijn plaats Enige dat je nu aan het doen bent in je posts is het voor jezelf goedpraten Je gaat trouwens ook nooit ergens toegeven dat je gwn grofweg fout zat, maar eerder zeggen dat de rest er gewoon nog niet klaar voor is De overburen zijn ier weer bezig en ze hebben de gordijen omhoog gelaten Enige dat je nu aan het doen bent is het voor jezelf in je hoofd goedpraten t.

Ik hoop dat je de reden daarvoor ergens zelf beseft: Pic's or it didn't happen? In het 6de middelbaar krijgt ge dat er nochtans allemaal goed ingestampt. Maar daar zit jij nog niet zeker: Ge zou van minder een slappe krijge: Kben ook gestopt met het geloven van alle chemische theorien na het model van bohr en kzit al op univ: Straks krijgen we nog een "Hoe noem jij je penis of vagina" thread.

Als je in uw kamer zit heb je echt nog wel tijd om u hand en uit u broek te doen en de pornofilm, of foto's of wtv nog "weg te zetten". Of is uw kamer echt de éérste dage ziet als ge binnenkomt? Straks krijgen we nog een "Hoe noem jij je penis of vagina" thread ge brengt de mense op ideeën he: Vant weekend moeten mijn ouders het echt gehoord hebben, waren allebei iets te luid en het bed kraakte bekan uit elkaar denk: Straks krijgen we nog een "Hoe noem jij je penis of vagina" thread Charel en Mieke bij ons: Volgens mij is er toch een verband tussen girl on top en de hoeveelheid lawaai u bed maakt!

Charel en Mieke bij ons: Hou u es kalm man, uw posts gingen echt wel te ver, zoiets vraagt ge ni zomaar aan jan en alleman en zeker niet op zo een manier Over de schreef gegaan omdat ik vraag achter een onderwerp waar nooit over gesproken wordt?

Voor hetzelfde geld heeft uw vriendin een vaginale infectie en hebt ge het zelf nog niet eens door, waarom is iedereen zo bang om over dit onderwerp te praten? Ik vraag het ook niet aan jan en alleman, ik vraag het aan diegenen die er op willen antwoorden. Willen ze het niet, ok, maar maak dan geen belachelijke puberale posts ergo, de 20 posts die op niets sloegen.

En ik vraag het op een bepaalde manier ja serieuze vraag op een luchtige manier , maar ik voelde me zo precies in een middelbare school wanneer de leraar het woord vagina in de mond neemt, gniffel gniffel. En mijn gelijk halen? Kerel, welk gelijk dan? Ik heb een topic gestart over geuren en seks. Uwe zinsbouw slaagt op niks, uw gelijk halen, GIJ hebt een grens overschreden?

Ik word afgeschoten en steek er 30 andere over. Zoek het verband nogmaals Ik maak het erger voor mezelf, als u het zegt dan zeker. Sociale intelligentie is op zijn plaats, oh god. Ik denk dat intelligentie op zijn plaats zou zijn en misschien ineens nog een cursusje nederlands voor jou. Ik praat mezelf helemaal niet goed, ik zeg gewoon dat dit mijn manier is om zaken te vragen.

Sommige mensen kunnen daarmee overweg, anderen niet. En fyi, ik heb in één van mijn vorige posts gezegd dat ik inderdaad niet neutraal was en dus verkeerd zat. En als ge dan nog mensen hebt die denken dat hun penis zichzelf reinigt dan denk ik inderdaad dat het gros van het forum hier niet klaar is om serieus over seks, en alles wat ermee samenhangt, te praten, ja.

Ja inderdaad, Jij bent de enigste volwassene hier! Toch vreemd dat er bij jou kaas opstaat als je de avond ervoor seks hebt gehad en niet meteen onder de douche geweest bent. Dat is hier toch niet het geval hoor. Veel Tekst IK heb helemaal geen probeem om daar over te praten maar ik zie niet in waarom ik dat aan u zou vertellen over geuren of smaken.

Met mijn maten praat ik daarover maar ik heb geen nood dat aan u te vertellen.. En IMO moet gaat u da ook ni aan: Ik zie dat u de essentie uit mijn post hebt kunnen halen.

IK heb helemaal geen probeem om daar over te praten maar ik zie niet in waarom ik dat aan u zou vertellen over geuren of smaken. En IMO moet gaat u da ook ni aan Ik heb u ook nooit verplicht om erover te praten?

Ik praat daar niet over met mijn maten, seks wel, maar geuren, nope. Daarom dat het hier misschien gemakkelijker ging, anoniem? Dat noem ik puberaal gedrag ja. Zeker als ge dan nog wa doe alsof ge het summum van menselijke intelligentie zijt. Ik heb u ook nooit verplicht om erover te praten?

En mijn mening is dat je dat juist niet tegen iedereen gaat verkondigen op een of ander forum.. Das inderdaad douchegel, ik heb die ook. En 'piemelkaas' is smegma. Staat niet in deze thread denk ik. Maar tis inderdaad wel zo. Die Axe zal wel de douchegel zijn, en niet de deo hoop ik voor hem: Ik heb precies toch al iets nuttig geleerd uit mijn cursus: Je bent hier nu al dagen over bezig, waarom vind ge het zo nodig om met andere je geuren pleziertjes te delen?

Ik zal de vraag terugkaatsen, waarom vindt u het zo triviaal terwijl geuren een enorm groot deel van ons leven innemen? Daarom klopt uw redenering niet helemaal. Er wordt zelfs aangeraden om minstens één keer per week een dag niet te douchen. Dit om er voor te zorgen dat de huid en haar haar natuurlijke oliën kan gebruiken om het evenwicht te behouden. Natuurlijk, hoe meer je gewoon bent van te douchen, hoe meer je moet douchen.

Om even de biochemicus af te geven: Die bacterien houden ook andere, slechte bacterien tegen. Elke keer je je wast spoel je bijna alle bacterien weg: Ook "slechte" bacterien die uw huid kwaad kunnen doen.

Nu, als ge een gezonde huid hebt, sterke weerstand enz zult ge er allemaal niet veel van merken. Mensen met een zwakkere huid zullen sneller eczeem krijgen. Hangt ook af van welke zeep je gebruikt etc Maar algemeen kindertjes: Bepaalt relaties, reflexen, smaak, Anyway, ik ga er niet nog eens over beginnen, maar het wordt wel onderschat.

En geslachtsdelen of niet, het blijft de meest distinctieve geur die men heeft imo. Hij wil zelfs niet meer met een onverzorgde bos haar rondlopen. Zoals ik zei vind ik dat hij er nu prachtig uitziet en laat ik nog steeds met plezier zijn kroonjuwelen tussen mijn vingers doorglijden. De volgende stap waarover ik fantaseer zal zijn castratie zijn. Wanneer dat realiteit zal worden weet ik nog niet.

Soms bekijken we Amerikaanse websites over dit onderwerp, waarbij privé-klinieken hierbij hun diensten aanbieden. Wellicht groeit hij in de toekomst ook in deze gedachte en zullen we een trip naar de VS maken. Na zijn castratie zullen er wel mogelijkheden maar geen verlangens naar mij verdwijnen.

Dus de zin in beffen zal wel blijven, wat er daarna nog meer mogelijk is zullen we eerst moeten bestuderen. Daar kwam natuurlijk ook weer het nodige geschrijf over maar het bleek dat onze wens toch niet zo ongewoon is al liepen de motieven nogal uiteen. Op de diverse websites wordt vaak door mannen zelf het motief van praktisch gemak aangevoerd omdat ze vinden dat zij bij hun aktiviteiten op het gebied van werk en sport hinder van de balzak ondervinden. Persoonlijk kan ik daar wel enigszins in meegaan omdat ik het soms niet prettig vind om met die twee hardgekookte eieren rond te lopen vooral als ze een gevoel van irritatie of ontsteking uitstralen.

Vooral in de paar oneindig lijkende seconden voor mijn klaarkomen heb ik het pijnlijke gevoel dat ze dreigen te knappen. Op zulke momenten zou ik het liefst onmiddellijk gecastreerd willen worden, gewoon om van die pijn af te komen. De websites belichten ook de verschillende methoden waarop de castratie uitgevoerd kan worden. Uiteraard is dit onbevoegd medisch handelen en dus onwettig, vandaar dat de aktiviteiten van deze lieden in het ondergrondse circuit plaatsvinden. Er zijn cutters die gebruik maken van methodes ontleend aan de veehouderij, zoals het gebruik van de burdizzo een soort afklemtang waarvan je moet afvragen in hoeverre deze methoden die op mensen toepasbaar zijn.

Indien wij tot het besluit komen dat ik mij laat castreren dan zal dat gewoon poliklinisch in een ziekenhuis moeten gebeuren. Als het in Holland niet mogelijk is dan gaan we naar een privé-kliniek in de VS, op internet hebben we er al een paar gevonden. Castratie is een onderwerp dat in al zijn aspecten in de VS nogal leeft getuige het aantal websites dat aan dit onderwerp gewijd is, terwijl het in Nederland onderbelicht is.

Hoi Amstelboy, Jullie interesse isvoor mij niet vreemd. Ik heb interesse voor genitale aanpassingen bij mannen en vrouwen. Wij hebben daar dan ook reeds enige ervaring in.

Ik heb ook de problemen van de pijnlijke ballen en dat reeds nadat ik slechts korte tijd hot ben. Zelfs zo dat ik daardoor soms niet meer kan werken en er "iets moet aan doen".

Dus je interesse deelikdan ook en zit erover te denken om te proberen via de huisarts mijn probleem te laten verwijderen. Mijn partner is akkoord ermee, maar wil toch af en toe mijn lid in haar voelen en zelf wil ik ook graag geïnteresserd blijven in dames en spel. Dus we willen kijkenn of we dan hormonen kunnen krijgen. Graag verder contact hierover. Hoi Amstelboy, het zou fijn zijn wanneer je je mailadres invult bij je profiel, zodat we eventueel verder over dit onderwerp kunnen praten.

Ja, cleaninglimbo, ik wil hier wel verder over praten. Hallo Jan, Waarom wil je je laten castreren? Heb je nagedacht over de gevolgen ervan? Waar je het kunt laten doen hangt ook een beetje af van je eigen mogelijkheden, waarom je het wil laten doen en wat je daarna wil.

Allereerst merk ik op dat je wens om je te laten castreren niet vreemd is. Helaas is er over dit onderwerp in Nederland vrij weinig informatie te vinden. Als je echter Amerikaanse websites bezoekt dan zul je zien dat je zeker niet alleen staat in je wens. Iedereen heeft zo zijn eigen motieven.

Wat zijn jouw motieven en wat wil je ermee bereiken. Denk daar over na en dan hoop ik je later op deze website meer van je te lezen. Je wens om gecastreerd te worden moet een doelbewuste keuze van jezelf zijn. Als je het van plan bent dan moet je als het ware uitzien naar het leven dat je daarna gaat leiden. Dat kan dus zijn dat je bevrijd bent van sexuele drang en dat je daarom een veel rustiger leven zal leiden.

Maar het inderdaad zo dat er vele websites zijn waarop allerlei dingen aan de orde worden gesteld. En daar zullen lui bij zijn die er spijt van hebben gehad. Ik heb slechts één keer contact gehad met iemand die het in België heeft laten doen maar voornamelijk omdat hij een vrij hoog risico voor prostaatkanker had. Helaas is de website waarmee ik contact met hem er niet meer. Je zei dat je ook iets gelezen had over een castreertang voor stieren. Je bedoelt waarschijnlijk een burdizzo.

Dat is een stuk gereedschap dat in de Amerikaanse veehouderij gebruikt wordt. Bij gebruik van deze tang worden zowel de zaadleiders als de bloedvaten naar de ballen afgekneld zodat de ballen in het lichaam van het dier verschrompelen.

Dit gereedschap is voor menselijk gebruik totaal ongeschikt. Natuurlijk zijn er lui die er in SM-spelletjes mee aan de gang gaan maar het is zeer gevaarlijk. Een beschadigde en afstervende zaadbal kan allerlei ontstekingen en gangreen veroorzaken. Naast bloedvaten en zaadleiders lopen er ook nogal wat zenuwen naar de ballen en of die ook gelijktijdig worden onderbroken is nog maar de vraag. En dan heb je naruurlijk wel een hevige pijn. Nee, als het tot castratie komt zal dat gewoon in een ziekenhuis moeten gebeuren of je kunt naar een privé kliniek in de VS of Thailand gaan.

Na je castratie kun je een aanvullende hormoontherapie volgen zodat je toch een erectie krijgt en kunt vrijen en masturberen. Ik kan ver mee gaan in zaken waar uw vrouw het over heeft begrijp me goed, echter wat uw vrouw wenst en omschrijft als dat haar streven is dat u zich aan een 'bepaalde' stap onderwerpt vind ik nogal egoïstisch en asociaal.

Ik denk dat het komt omdat ik graag door hem gebeft wordt, ja langer beffen kan ook als je de ballen nogwel hebt hoor! Dat is lekker dat u vrouw zo gaat denken pfff. De andere zijde wat ze verteld is dat u zich dan volledig op u vrouw kunt richten, doet u dit nu al niet dan? Wanneer u zich laat castreren zitten hier mogelijkerwijs gevolgen voor u aan.

Ik noem er een paar op: Kortom ga er maar aan staan, en dit voor een stukje genot, puur en alleen voor uw vrouw Verder schrijft uw vrouw het volgende: Wat wil ze hiermee zeggen? U min of meer vertellen dat u zo de onvoorwaardelijke liefde aan uw vrouw geeft? Dominant zijn oké en erg lekker maar er zijn bepaalde grenzen. Doe er wat mee! Lees de nadelen hier van is!! Ik ben van plan om me ook te laten castreren omdat je steeds meer hoort dat over teelbalkanker en hoop door me te laten castreren het te voorkomen, is er hier ook iemand die ervaring heeft en deze met mij wil delen.
meisjes die beffen extreem hard neuken

...
Trillend klaarkomen shemale sex dating


meisjes die beffen extreem hard neuken