Neuk me snel hete sletjes

neuk me snel hete sletjes

.

Gratis amateur gratis sex in rotterdam
neuk me snel hete sletjes

.

John antwoordde echter niet en het enorme neukapparaat boorde verder en verder in mijn dikke kont. Ik hijgde en kreunde en voelde het geil uit mijn kut spuiten. Ik voelde hoe de enorme neukstaaf me in mijn reet neukte diep in mijn ingewanden penetrerend. Opeens hoorde ik John's stem achter me roepen.

Ik begreep toen dat ik geneukt werd door mijn eigen dochter en kwam van geiligheid terecht in een lange reeks van orgasmes die nooit meer op schenen te houden. Terwijl ik voelde hoe mijn eigen dochter me in mijn geile reet gewoon doorneukte en zei "Lekker he pap" dat heb ik nou altijd al eens willen doen.

Ik hoorde hoe John dichterbij kwam en voelde hoe de namaaklul uit mijn kont werd getrokken. Van al die taal werd ik alleen maar geiler en ik baadde letterlijk in mijn eigen geil, terwijl mijn lijf bleef schokken van de orgasmes die een kettingreactie hadden veroorzaakt. Ik draaide mij om en zag hoe mijn man onze dochter beet had gepakt en haar de broek van het lijf scheurde en op haar billen begon te slaan.

Keihard werd ze door hem geronseld. Mathilde gilde dat ik haar moest helpen maar ik bleef gebiologeerd staan kijken en voelde me geiler en geiler worden. De striemen van de grote handen van mijn man tekenden zich af op de maagdelijke billen van onze dochter. Wat een prachtige kont heeft ze viel me op en ik voelde en bijna onbedwingbare lust om mijn tanden in het witte vlees te zetten.

Ik keek naar mijn man en zag opeens dat hij een enorme paal in zijn broek had. Verder zag ik dat Mathilde die was opgehouden met gillen inmiddels heimelijk lag te genieten van de afstraffing die zij kreeg. Oke sprak John opeens en hij duwde Mathilde van zich af. Mathilde deed braaf wat John zei en ik keek toe. John pakte me bij mijn lange haar en trok me overeind zodat ik op mijn knieen zat vlak voor de kut van Mathilde. Ik begon te likken terwijl mijn man ons bleef uitschelden.

Ik proefde gulzig de heerlijke kut van mijn dochter. Jezus wat smaakte ze geil en ik duwde mijn tong zo diep mogelijk in haar geile kut. Mijn geile dochter gilde van lust zo lekker vond ze het, ik hoorde haar roepen: Gretig zoog ik al haar geil op en slikte het door. Toen voelde ik opeens de hete adem van onze hond in mijn nek en zijn lul in mijn spleet.

John haal die hond van me af. De geile tante had echter een ander idee en pakte zijn hand vast en legde die op haar lekkere tieten. Hoe graag hij het ook wilde, hij kon zijn keiharde erectie niet verbergen, ondanks dat hij een wijde zwembroek had aangedaan. Nadat hij een goddelijk kwartier haar tieten had ingesmeerd ging hij naar beneden en schrok toen zijn tante plotseling omhoog kwam en haar bikinibroekje uittrok.

Ze keek hem met haar meest verleidelijke blik aan en moest even kreunen toen zijn gladde vingers haar clitoris gevonden hadden.

Hij had nu zo ongeveer wel door dat zijn tante sex met hem wilde hebben, dus besloot hij zijn beperkte ervaring op haar los te laten. Harry schrok er een beetje van toen ze begon te kreunen en vroeg of hij haar pijn gedaan had. Ga eens op je rug liggen en trek die boxershort uit. Hij kwam bijna klaar toen zijn geile tante zijn pik in haar mond liet verdwijnen. Hier had hij jarenlang over gefantaseerd en nu werd het werkelijkheid. Ze begon hem geil te pijpen totdat ze de heerlijke jeuk in haar kutje niet meer aankon.

Hou geen rekening met mijn orgasme, maar spuit mijn natte kut helemaal vol. Ik ben jouw geile slet en ik wil je zaad in me voelen. Dat stukje over die geile slet was genoeg voor Harry die zijn grote pik in de kletsnatte kut van Henriette liet glijden.

Hij begon haar zonder omhaal te neuken en na een minuut of vijf voelde ze dat ze in een heerlijk lang orgasme terecht zou komen.

De grote pik van haar neef zorgde ervoor dat haar kutwand als strakke handschoen om zijn lul heen zat. Ze wist nu al dat ze verslaafd was aan deze lul en wat er ook gebeurde, ze zou hem niet meer laten gaan. Desnoods moesten ze verhuizen naar een ander land, waar ze als man en vrouw door het leven zouden kunnen gaan, want ze wilde elke dag zijn pik in haar geile kut voelen.

Harry had geen flauw idee van wat er allemaal door het hoofd van zijn tante ging, maar wist wel dat hij het liefst na het neuken op zijn knieën zou gaan en vragen of zijn tante met hem wilde gaan trouwen. Daar moest Henriette om glimlachen. Haar neef had nog het idee dat voor het zingen de kerk uit een goede anticonceptiemethode was. Spuit de kut van je geile hoer helemaal vol. Ze merkte dat zij daar niet alleen opgewonden van raakte , maar dat het haar neef ook niet onberoerd liet.

Met een paar laatste ferme stoten liet hij zijn pik tot aan de wortel in haar kut verdwijnen en begon al zijn opgekropte zaad tegen haar baarmoeder aan te spuiten. Die van haar ex-man, kwam nauwelijks tot de helft van wat haar neef had hangen. Ze kwam in een orgasme terecht die zijn weerga niet kende en moest, nadat hij haar helemaal volgespoten had, even bijkomen en een slokje drinken nemen.

Harry, die ondertussen een beetje was bijgekomen, keek haar serieus aan en zei alleen maar: Henriette en Harry hadden honger gekregen van hun escapade op het strand en besloten een klein hapje te gaan eten.

Ze deden niet eens moeite om zich aan te kleden, want niemand kon ze zien. Het enige waar Henriette niet aan gedacht had, was haar huishoudster. Anita kwam drie keer in de week langs om het strandhuis schoon te maken en dit was één van die dagen.

Ze keek dan ook een beetje vreemd op toen ze binnen kwamen lopen en haar huishoudster naakt op de bank lag te masturberen. Haar enorme grote tieten deinde mee op haar bewegingen en ze schrok een klein beetje toen ze haar ogen opendeed en recht in de gezichten van Henriette en Henry keek. Ik werd er zo opgewonden van, dat ik alvast maar alleen ben begonnen.

Henriette moest lachen, want Anita was niet alleen haar huishoudster, ze had vaak genoeg met haar in bed gelegen. Henry wist nog niet dat zijn tante ook een biseksuele kant had en hij kreeg spontaan een nieuwe erectie toen hij gefixeerd naar de enorme jetsers van de huishoudster aan het kijken was. En als je klaarkomt niet in haar kut spuiten, maar over haar tieten en haar gezicht. Daar geilt ze op.

Henry wist niet hoe snel hij op Anita moest duiken en dacht nog heel even bij zichzelf, voordat hij de huishoudster serieus begon te neuken, dat het een hele bijzondere vakantie zou gaan worden.

Sex nl vagina sex in de klas


Toen kwam ze op het idee mij weer eens wat te kleineren denk ik want plots vertelde ze dat den John op bezoek was bij haar en dat hij haar goed bezig hield, en zegde wacht ik geef hem even aan de telefoon, toen nam hij de telefoon aan en vroeg wanneer gaan we nog eens samen voetballen?

Maar hij zegde weet je nog dat ik de vorige keer op de wc tegen je zei"? Ik had toen al het gedacht dat zou ook wel eens een dominante hengst kunnen zijn en werd er ook al opgewonden van. Nu besefte ik, dat hij het spel inderdaad kende en speelde. En liet er toen op volgen"? Toen zij hij " ik moest van haar zeggen dat je maar een klein wit pikje hebt, en dat ze liever mijn grote zwarte babymaker er in heeft, en dat ik haar met jong ga zetten"?

Tot nog eens, en toen legde hij op. Ik stond daar met de telefoon in mijn hand voor joker. Met een stijve pik in mijn broek, terwijl ik juist gehoord had dat mijn geile slet thuis weer eens zalig geneukt werd. Ik wist niet goed hoe ik daar op moest op reageren, maar spoedde me na het werk snel naar huis.

De auto van John was er niet meer, dus die was er blijkbaar niet meer. Bij het binnenkomen lag mijn slet op de bank te soezen, gewoon uitgewoond blijkbaar haar hoerige voeten met de leren pumps nog aan open, daartussen haar kut blinkend van het zaad dat er traag aan het uitlopen was, haar schaamhaar volledig besmeurd met sperma, er onder had ze een handdoek gelegd waar ook al een hoopje zaad op gedrupt was, verder was ze volledig naakt; Toen ik binnenkwam ontwaakte ze uit haar lichte slaap en zij"?

Ik begon zoals altijd met een stijve pik dadelijk aan haar kut te likken en kreeg een enorme hoeveelheid sperma te verwerken, zodat ik dacht dat is geen klaarkomen meer, dat is een sperma douche dat den John haar geeft. Als ze nu nog niet zwanger word?. En inderdaad het was anders van smaak dan dat van Chris, het smaakte iets bitterder vond ik, maar later leerde ik dat de smaak veel afhangt van wat de dag daarvoor gegeten of gedronken werd.

De telefoon ging en ze nam op, het was haar moeder. Ze praatte er mee terwijl ik verder haar kutje uitlikte plots vroeg mijn schoonmoeder aan haar waar ik was en zij zei, die is iets aan het schoonmaken dat den John heeft achtergelaten voor hem. Toen hoorde ik ze beiden lachen.

Vervolg in deel 4 Reacties op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De hele dag kon ik toch aan niets anders denken dan aan afgelopen nacht. Dat zoiets verbodens zo lekker kon zijn, had ik nooit geweten. En ik moet bekennen dat het nog vele malen lekkerder is dan met mijn eigen man.

Niels moet nog wel wat leren. En hoe meer ik aan de nacht dag, hoe geiler ik ervan werd. Voelde dat ik al wat vochtiger werd in mijn slipje. Wat was ik blij toen Niels weer thuis was. Ik was meteen opgewekter en vrolijker en vooral ook toen hij lief naar me lachte en naar me knipoogde. Had hem het liefste in zijn armen gevlogen en hem geknuffeld en gezoend. Maar helaas was ook Lisa al thuis dus dat ging niet. Maar toen ik eten stond te maken, in de keuken, kwam hij bij me staan. Beetje gezellig kletsen en soms raakte hij me aan.

Soms zelfs zijn hand over mijn kontje. Een keertje ging zelfs zijn hand onder mijn jurkje en streek hij zo ook over mijn deels blote billen. Het voelde weer heerlijk. En hij gaf steeds leuke complimentjes, dat ik er goed uitzag en zo. En weer kreeg ik dat fijne gevoel in mijn buik. Mijn tepels werden er zelfs hard van en dat werd natuurlijk opgemerkt. Ik draaide blozend mijn hoofd om.

En toen ik weer terug draaide drukte hij zijn hoofd bijna tegen dat van mij. Lang keken we elkaar in de ogen. Zijn ogen glommen helemaal en ze draaiden een beetje. Hij tuitte zijn lippen en perste die op de mijne. Zachte zoentjes volgens elkaar in rap tempo op, maar al gauw werden de zoenen heftiger, intenser en vuriger en kon een lange hete tongzoen niet meer uitblijven.

We omhelsden elkaar en intussen waren we verwikkeld in een innige tongzoen. En voor een jongen van 17 zoende hij verdomde lekker, had hij vast al meer gedaan. En terwijl we zoenden gleden zijn handen onder mijn jurkje en kneedde hij zachtjes in mijn billen. En weer begon alles te gloeien in mijn buik. Wat deed hij toch met me? Helaas moesten we na een paar minuten stoppen want we hoorden Lisa aankomen.

Mijn god, ik voelde dat het alweer aardig vochtig was geworden daar beneden. Even later zaten we dan eindelijk aan tafel voor het eten. Niels zat vlak naast me en Lisa tegenover ons. We waren aan het eten en zaten wat te kletsen toen ik ineens Niels' hand op mijn been voelde. Hij wreef wat over mijn blote knie en ging zo steeds langzamer omhoog. Ik kreeg het er warm van. En toen hij de onderkant van mijn jurkje mee omhoog schoof en hij zijn hand over de binnenkant van mijn dijen liet glijden, werd het moeilijk om normaal te doen ten opzichte van Lisa.

Maar hoe dichter hij mijn kruisje naderde hoe moeilijker dat werd. Onbewust deed ik mijn benen uiteen zodat hij er nog beter bij kon. En al wrijvende naderde hij het kruisje van mijn string.

Ik bleef Lisa in de gaten houden of die niks zou merken. Ineens voelde ik zijn vinger in mijn string glijden waarmee hij over mijn gladde schaamlipjes wreef.

Hoewel ik het aan voelde komen verslikte ik me toch nog bijna in de hap eten die ik net in mijn mond stopte. Dit bleef niet onopgemerkt bij Lisa bleek wel. Niels keek verbaasd in haar richting. Streng keek ze Niels aan en antwoordde. Ze praatte hier nu net over mij alsof ik er zelf niet eens bij zat. Triomfantelijk keek Niels haar nu aan. Hij trok zijn hand terug en liet aan Lisa de vinger zien waaraan mijn geil nu kleefde.

Ik schrok toen hij die vinger plots richting mijn mond duwde. Als vanzelf opende ik mijn mond en duwde hij de vinger naar binnen. Ik proefde nu mijn eigen geil wat aan zijn vinger kleefde. Dit was niet hetgeen wat ik verwacht had maar was wel spannend. Ik kon geen woord uitbrengen en kon alleen maar knikken. Expres verdween Niels' hand alweer onder de tafel en gleed die weer tussen mijn benen rechtstreeks weer mijn string in.

Ik was echt drijf nu. Dat voelde hij nu ook toen de vinger ditmaal in mijn hete natte grotje verdween. Niels kon het niet laten om zijn zusje op stang te jagen want nu deed hij de vinger in zijn eigen mond en proefde hij mijn geil.

Glimlachend keek hij me nu aan. Ik voelde dat ik rood werd in mijn gezicht. Jeetje, Lisa wist al van ons? Ze had ons al zien zoenen en zo? En wat bedoelde ze dan met dat 'En zo'? Had ze ons ook zien neuken dan? Ik schaamde me een beetje.

Zou ze nou denken dat ik een slet was omdat ik met haar broer, mijn zoon, neukte? Maar gelukkig werd ik even later gerust gesteld door haar. Ik kon alleen maar beamend knikken. Lief van haar dat ze mij dit wel gunt. Even later was ik samen met Niels in de woonkamer.

Lisa was naar een vriendin en zou nog wel even wegblijven, had ze me lachend verteld. Vond het lief dat ze tijd gunde om met Niels alleen te zijn. We zaten naast elkaar op de bank. We streelden elkaar wat en dat werd al snel lekker zoenen. Al vlug ging zijn hand onder mijn jurkje en wreef hij zacht over het kruisje van mijn string.

Alles begon weer te tintelen en ik werd wat onrustiger. Al snel werd ik natter en natter. Snel stroopte hij mijn string van mijn billen en keek hij wellustig naar mijn gladgeschoren kutje.

Ik deed mijn benen uiteen toen hij z'n hoofd naar mijn kutje toe boog. Hij keek wat onwennig. Het voelde wat raar die warme lippen op mijn schaamlipjes.

Hij drukte overal wat zoentjes op en likte er met zijn tong ook overheen. Toen wrikte hij met zijn tong mijn schaamlipjes uiteen en gleed z'n tong er lekker tussendoor. Ik zag dat hij nu proefde van mijn geil.

En zag nu ook dat hij het best wel vond smaken want nu ging zijn tong opeens razendsnel op en neer. Ik sidderde van genot toen hij mijn zeer gevoelig klitje raakte. Fijne rillingen trokken dan ook door mijn lichaam. Ik kon mijn lichaam maar amper on de controle houden toen hij mijn knopje bleef beroeren met zijn tong.

Het voelde alsof zijn tong over mijn klitje danste. Zo heerlijk en zo super. En daarom duurde het niet lang natuurlijk voordat ik een sidderend orgasme kreeg. Voor de 2e maal had mijn eigen zoon me een orgasme bezorgd. Heftig was het en mijn lichaam bleef maar trillen. Toen ik even opkeek zag ik mijn zoon Niels triomfantelijk naar me lachen.

En steeds bleef hij door likken waarbij hij zijn tong soms diep in mijn kokende grotje drukte. Hij had wel wat kleine aanwijzingen nodig maar hij leerde snel.

En dus volgde al snel mijn 2e orgasme, nu nog heftiger en intenser dan de vorige. Ik zakte daardoor ook steeds verder onderuit. Was maar goed dat Niels me tegen hield. Ik was nog bij aan het komen van mijn orgasme toen ik ineens voelde dat Niels zijn pik tegen mijn kutje aan het drukken was.

Het bleek dat hij zijn broek had laten zakken en zijn harde dikke pik tevoorschijn had gehaald. Zijn paarse eikel drukte hij al tegen mijn kutlipjes aan. Ik pakte die paal vast en stuurde die richting mijn drijfnatte spleetje. Als eerste gleed de donkerpaarse eikel bij me naar binnen. Omdat ik al drijfnat was kostte het hem geen enkele moeite om meteen door te stoten. Centimeter voor centimeter gleed zijn harde neukstaaf diep in mijn hete kutje.

Voor de 2e maal mijn kutje gevuld met zijn harde kloppende pik. Want kloppen deed z'n pik wel, en dat was goed te voelen ook. Heerlijk die pulserende pik die steeds op en neer schoof diep in mijn kutje. Ik voelde zijn ballen soms tegen mijn schaamlipjes klotsen. Ik hoopte dat hij het dit keer langer vol zou houden dan toen die eerste keer. Het voelde ook dit keer weer super lekker, die geschoren pik die zo diep in mijn kut gleed.

Met mijn benen omklemde ik zijn middel zodat ik alles nog beter kon voelen. Hij draaide iets met zijn onderlichaam heen en weer zodat zijn pik nog harder over mijn klitje schuurde. Het leek wel alsof hij precies wist wat z'n moeder lekker vond. Allebei kreunden we hard en mijn lichaam trilde nog daarbij. Wat was dit heerlijk om zo ongestoord met elkaar bezig te zijn. En gelukkig hield hij het nu langer vol dan onze eerste keer.

Maar ja, toen was alles nog zo nieuw en ging het ook nog eens stiekem. Ditmaal kwam er wel een waarschuwing toen hij ging komen. Nog maar amper gezegd of ik voelde hoe hij mijn kutje lekker volspoot. De ene golf na de andere spoot hij diep in me. Na de derde golf was ik al gestopt met tellen, want hij ging maar door.

Ik voelde het in mijn buikje stromen, dat warme sperma. Wat een heerlijk moment, en wat een hemels gevoel. Nog lekkerder dan onze eerste keer in bed. En die dikke kloppende pik voelde helemaal te gek. Ik was hem bijna dankbaar dat hij dit bij me deed. En wonder boven wonder bleef zijn pik nog keihard en dik. Het geil en sperma zat nog volop aan zijn pik gekleefd toen hij hem uit me trok.

Zijn eikel glom in het zonlicht dat naar binnen scheen. Hij ging nu rechtop staan en ik rechtop zitten. Ik pakte zijn natte harde pik vast en omklemde die met mijn hand. Met langzame bewegingen schoof ik de voorhuid heen en weer. Zachtjes voelde ik zijn pik alweer kloppen in mijn handpalm. Nu boog ik mijn hoofd en nam zijn pik tussen mijn lippen.

Vol overgave begon ik hem nu te pijpen. Steeds verder liet ik zijn harde staaf in mijn mond verdwijnen. Dan weer likte ik over de gehele schacht en dan liet ik 'm weer tussen mijn lippen door in mijn mond verdwijnen. Het was heerlijk om deze jonge pik te verwennen met mijn tong en lippen. Jaaaaa kermde ik neuk me, neuk dit geile sletje. Ik voelde zijn pik in me glijden en eigenlijk kwam ik door alle opwinding direct klaar. Hij begon me heerlijk te neuken, ik kreunde bij elke heerlijke stoot, door alle opwinding kwam ik weer heerlijk klaar, en voelde dat hij ook op zijn punt was.

Flink stotend voelde ik hoe hij zijn zaad in me spoot. Ik voelde me geil en een echt sletje, blijf maar even zitten zo ik wil het zaad uit je kutje zien komen. Ik bleef zitten en hoorde achter me het geklik van een camera. Zo nu even tijd voor een heerlijke douche en een lekker wijntje in het bubbelbad zei hij. Even ontspannen voor de rest van de avond. Het zou nog een hete avond en nacht worden. Daar was die dan.. De aantrekkelijke mysterieuze man, die ik twee weken voor het eerst zag en betrapt had op wilde seks tegen het bankje waar ik nu zit, mooi zwart Een avondje alleen… Verheugend op een heet heerlijk bubbelbad geurend en ontspannend kom ik thuis van een dag hard werken, ik weet dat jij laat moet werken dus ik moet mezelf vermaken vanavond.

Loop naar boven en ga mijn voorbereidingen treffen kaarsjes aan om t bad, laat heerlijk geurende badschuim in Mijn auto was die dag stuk dus ik was met de bus naar de stad geweest. Ik was niet echt geslaagd met wat ik wilde kopen dus ik was een beetje chagrijnig.

neuk me snel hete sletjes