Shemale dating nl suikertante aangeboden

shemale dating nl suikertante aangeboden

..

Op zoek naar sex priveontvangst heerlen

Wenst u een discreet bezoek van èèn van onze escort dames op uw hotelkamer? Na een tijdje casual sex gehad te hebben, ben ik nu aan de slag als hobby of amateurhoer en dat bevalt prima! Heb je ook zin in een afspraak Ik ben opzoek naar een leuke vriendin die mij wilt helpen om helemaal vrouwlijk te worden, gezellig mee kunnen te praten, en meschien ook wel met elkaar spelen Ik verwen heren,dames ,koppels,ik doe trio's of wens je mij in groep te neuken alles is bespreekbaar.

Ben je die gewone hoeren beu en zoek je iets Heb je zin om even te neuken en je ballen te legen zonder gedoe, discreet en fris. Voor E25,- zit ik klaar voor vluggertje. Gebruik je mijn kontje even en ga je Deze dag is weer de spannende en goedbezochte Trans en Travestie themadag bij EroticCinema Lekker op je High Heels of in een spannend kort rokje, U kunt op mijn foto Heb je zin om me intiem uit te wonen?

Schuif hem lekker bij me naar binnen. Je kunt een extra rubriek instellen bij het plaatsen van een advertentie of bij mijn advertenties. Shemales advertenties Advertenties van shemales en travestieten die beschikbaar zijn voor persoonlijke afspraken of op zoek zijn naar persoonlijke afspraken! Vandaag werkt de klankkunstenaar bij het Muziekcentrum Musica in Neerpelt waar hij verantwoordelijk is voor het unieke Klankenbos.

Freek studeert jazzgitaar aan de jazzstudio in Antwerpen. We zijn al sinds ons elfde jeugdvrienden. In onze vriendengroep leefde muziek, vooral punkrock, heel erg: We kwamen samen in het pand waar we nu nog repeteren. We verkleedden ons en speelden filmpjes na. Dat is het absolute begin geweest.

Het is een heel mooi pand in Geel dat vroeger een diamantslijperij was. Mijn ouders hebben er al jaren een wijnhandel. We gebruiken een gedeelte ervan als repetitieruimte. We hebben elkaar ook een tijd niet gezien. Freek zat in Antwerpen en ik in Parijs. Later zaten we samen terug op café en praatten we voortdurend over muziek.

We gingen altijd naar huis met het idee dat we samen iets moesten doen. Uiteindelijk zijn we gaan samenzitten en beginnen te improviseren. Het idee was eenvoudig: Freek speelt jazzgitaar en ik zorg voor de beats. Onze inspiratie haalden we bij een band als Darkside een tweemansgroep uit New York, nvdr , die met dezelfde bezetting speelt.

Ik was in die tijd vooral aan het draaien als dj, maar maakte ook eigen edits en nummertjes. Ik speelde toen al onder de naam SeizoensKlanken. Het is nu niet meteen de meest catchy naam. Nederlandse namen zijn tegenwoordig hip. Achter Seizoensklanken zat het idee van een kok die zijn beste seizoensgroenten in een stoofpotje serveert. Ik speelde als dj mijn beste klanken van dat moment. Seizoensklanken past ook bij onze sound die zeer kleurrijk en gelaagd is, een samensmelten van jazz, hiphop, elektronica een fusionrock.

Ach, ik vind het vreemd om -eenmaal je afgestudeerd bent- te zeggen dat je jazzmuzikant bent. Muziek studeren is uiteindelijk een levenswerk. Ik heb klassieke piano gestudeerd maar de voorbije jaren veel muziek gemaakt die eigenlijk geen muziek is lacht. Ik heb een jaar lang - in elke dag soundscapes gemaakt met klanken die ik gewoon op straat opnam. Op een jaar tijd had ik minicollages.

Dat was dan mijn jaar in de muziek. In het spelen met klanken zit voor een flink deel wat we met SeizoensKlanken doen: Eigenlijk kan je van alles een clap of een beat maken. In het nummer Ethel s Dream op onze nieuwe cd zit een opname verwerkt uit Kopenhagen. Ik heb er de klank van het stadhuis opgenomen. Het was een overdekte hal en dat klonk erg goed. Elke stad heeft zijn eigen klank. De beiaard van Mol klinkt anders dan die van Geel. Als je niet oppast, kan het zijn dat jouw lach op een van onze volgende platen staat.

Hoe ontstaat zo n nummer? Omdat je twee werelden bij elkaar brengt, is het in het begin moeilijk om een eigen stijl te vinden. Bij mij zit er vooral de filosofie van hiphop achter. Het maken van collages, beats en samples is heel eigen aan hiphop. In SeizoensKlanken proberen we dat te combineren met de organische opbouw van rockmuziek en jazzsongs. In onze nummers zit duidelijk harmonie en melodie. Op dat vlak versschillen we van hiphop en maken we eigenlijk klassieke songs.

Onze nummers vertrekken vaak vanuit een loopje, dat ik of Freek maak. Op het moment dat we iets heel strafs hebben gevonden -soms zijn dat maar acht maten- gebruiken we die tune om daarrond onze songs op te bouwen.

Met improvisatie kan je veel sfeer maken maar uiteindelijk moet je een keuze maken. Gilles heeft een bijzonder goed oor om de beste melodie eruit te pikken. Voor ik met SeizoensKlanken begon, luisterde ik weinig naar elektronica. Beetje bij beetje ben ik erdoor gefascineerd geraakt.

Door met Gilles samen te spelen, dwing ik mijzelf om mijn instrument op een andere manier te bekijken. In jazz wordt vaak erg traditioneel gespeeld: Maar bij SeizoensKlanken moet ik meer in textuur, geuren en kleuren denken.

Ik durf veel meer experimenteren. We werken soms tot in de opnamestudio aan onze nummers. DagxNacht hebben we in januari en februari opgenomen maar sommige nummers gingen al van mei vorig jaar mee. In het begeleidende boekje van de cd lezen we dat jullie muziekstijl hybrid is: Goed voor lichaam en geest. We krijgen vaak te horen dat onze muziek experimenteel maar ook rustgevend is. Vooral de beat is meeslepend. Maar het blijft wel muziek zonder zang en zonder refrein.

Maar aangezien ze geënt is op mooie melodieën en interessante texturen spreekt ze wel aan. We merken bij liveshows vaak heel verschillende reacties. Ik heb de voorbije jaren veel muziek gemaakt die eigenlijk geen muziek is.

Misschien zat er gewoon iets in het leidingwater. Het grote voordeel van onze muziek is dat ze evengoed in het clubcircuit past - je kan erop dansen - als in een chill-outomgeving, in een café bijvoorbeeld waar mensen gewoon zitten te luisteren. Jullie besteden ook veel aandacht aan het artwork. De cd is erg mooi uitgegeven. Ik wil zeker vermelden dat Seizoens- Klanken meer is dan wij getweeën.

We werken met een klein team samen, allemaal mensen uit de Kempen. Onze vaste producer is Jasper Segers, een gast uit Kasterlee die vroeger bij Soldier s Heart gespeeld heeft.

Hij heeft een groot aandeel in onze sound. Vaak laat hij een frisse wind door onze songs waaien. Al ons artwork komt van Siebe Le Duc, ook uit Kasterlee. Siebe vervaardigt alles met knipsels die hij uit encyclopedieën haalt. DagxNacht is niet ongemerkt gebleven. De muziekpers was zonder meer lovend. Ook onze eerste ep was redelijk experimenteel en toch kregen we er al veel reacties op. Een vervlechting van hiphop, jazz en rock is vandaag in de muziek heel present.

Denk maar aan het succes van Stuff. De vraag is hoe lang het blijft duren. Bij ons was het initieel niet de bedoeling dergelijke muziek te maken. We zitten nu op die wei en zien wel waar het ons brengt. Is de Kempen niet een te afgelegen uitvalsbasis voor een muziekgroep?

Integendeel, in Geel hebben we een volledige studio waar we met ons busje vlakbij kunnen geraken. In Gent, Hasselt of Antwerpen is zoiets onbetaalbaar. We hebben ooit gedacht om Seizoens- Klanken uit te breiden tot een volledige liveband. Dan merk je wel dat het heel moeilijk is om andere muzikanten te vinden.

Maat het is niet zo dat we geen andere mensen kennen. De scene is wel minder groot, dat klopt. In Antwerpen gaan alle hipsters naar dezelfde plekken. In de Kempen hebben ze in Geel een plaats en in Kasterlee een andere stek. Maar hier heb je bijvoorbeeld in Kasterlee Booty Rave, een festival waar alle nieuwe vooruitstrevende bands een plaats krijgen. Het bestaat al vijf jaar en telkens met een zeer goede line-up. Is het jullie ambitie om van jullie muziek te leven?

Dat is een onuitvoerbare droom, vrees ik. Leven als muzikant zeker als je in een band speelt - is niet mogelijk. Je moet daarnaast nog andere bands of opdrachten hebben. Je speelt vaak met vier tot vijf muzikanten samen en maar vier tot vijf optredens per maand. Daar kom je niet mee rond. Ook niet van het paar cd s die je vandaag nog verkoopt.

We proberen gewoon uit onze kosten te geraken, wat tot nu toe altijd gelukt is. Ik merk dat ook in de Jazzstudio. Daar zitten een aantal van de grootste muzikanten van België maar ze moeten nog lesgeven om den brode. Ik zie mezelf vooral gitaarlessen geven. Maar langs de andere kant: De muziek komt dan nog puur uit het hart. Muziek is niet alleen een technische kwestie. Het is vooral een spirituele reis. Wat je in je instrument stopt, is een spiegel van je ziel.

Je gaat nadenken over wat je mooi vind in de muziek en dat zegt veel over jezelf. We brengen jazz en elektronica samen, maar eigenlijk brengen we twee persoonlijkheden en hun voorkeuren van muziek samen. Op 28 mei om Nadien volgen nog enkele zomerfestivals.

Hou de affiches in het oog. Deze tweemaandelijkse jamsessies staan open voor jazzmuzikanten van allerlei pluimage. De muzikanten vormen bands via en kiezen naast de sessie ook de songs die ze samen willen brengen. Als toeschouwer word je ondergedompeld in de jazzwereld en krijg je toelichting bij de gespeelde nummers. Jazz Jam Geel op 26 juni om In een tiental cafés op en rond de Grote Markt vinden van 21 tot 1u jazzconcerten plaats.

De groepen spelen overal 3 of 4 sets. De pauzes geven de bezoekers de mogelijkheid om naar een ander café te stappen en een andere band aan het werk te zien. Deelnemende cafés en optredende groep: Jelle Van Giel Group: Een albumrelease kan je meemaken op 23 juni in jazzclub De Singer in Rijkevorsel. The Journey brengt acht composities waarvoor drummer en arrangeur Jelle Van Giel opnieuw de inspiratie haalde uit het dagelijkse leven, maar ook uit overweldigende reizen en belevenissen.

The Journey belooft een tocht te worden langs betoverende muzikale landschappen waar iedereen zich thuis voelt. De Jelle Van Giel Group brengt toegankelijke jazz in cross-over met rock, klassieke muziek en Afrikaanse ritmes. Jelle Van Giel Group op 23 juni om Ze brengen een mix van eigen composities en standaards doorspekt met -zoals dat heet- geïnspireerde solo s.

Daarna is het de beurt aan Les Bandits de Belleville, een jong en gepassioneerd kwintet dat gipsyjazz brengt. Je bent meteen wakker met hun pompende tempo s, zwoele melodieën, swingende tokkellijnen, sexy grooves en virtuoze solo s. De namiddag -zeker bij mooi weer- is dan weer het ideale moment voor een optreden van Saudade, een kwintet dat beïnvloed is door de Braziliaanse bossanova. Verwacht je vooral aan rustige melodieën en warme zuiderse ritmes.

Het festival wordt afgesloten door Jake Walker: Ze blazen niet alleen Louis Armstrong opnieuw tot leven, maar schrijven ook hun eigen nummers. Je kan je op een dansvloer uitleven op deze kolkende swing. Tussen de optredens door zorgen de De Gebroeder op 78 Toeren met hun vintage platendraaier voor jazzy muziekjes. JazzKitchen heet niet voor niets kitchen.

Je kan tijdens het festival genieten van een vijfgangenmenu. Hiervoor moet je wel vooraf inschrijven. Vanaf 14u is er ook kinderanimatie voorzien. JazzKitchen Festival op 20 augustus van 11 tot 20u in het park van het Hofke van Chantraine, Kerkstraat Meer info op jazzkitchen.

Mariana Tootsie heeft Griekse voorouders, maar is geboren in Brussel. Benevens zangeres is ze ook auteur en componiste. Op haar vijftiende ontdekte ze de gitaar en begon ze haar eerste songs te schrijven en zelf te zingen. Daarbij werd ze vooral beïnvloed door de wereldmuziek.

Ze laat zich steeds omringen door gerenommeerde muzikanten, onder meer drummer Manu Katché, die Sting en Peter Gabriel begeleidde. Met de soul en blues die haar stem kenmerken, is zij de uitgelezen persoon om een hommage te brengen aan Etta James. Di - Za van 12u - 20u Gesloten: Zondag, maandag en feestdagen.

Parkeren kan bij Utopolis Mogelijkheid tot consulten, meerdere workshops Infoavonden en maandelijkse praatavond Graatakker 72 Turnhout Spaanse spareribs, volgens eigen recept bereid: Piknik Horrifik speelt zich af op de grens tussen het paradijs van lekker eten en de hel van onze voedselproductie.

Je komt terecht in een wereld geïnspireerd op het werk van de schilder Jeroen Bosch, wiens Tuin der Lusten vandaag nog huiveringwekkend en fascinerend is. Groteske personages, absurde acties, surreële beelden: Piknik Horrifik is Bosch in een hedendaagse, theatrale variant. Piknik Horrifik, Kapel Kolonie Merksplas, vrijdag 23 19u , zaterdag 24 19u en zondag 25 juni 12u , 26 euro. Zeven kinderen spelen onschuldige spelletjes die bij nader inzien niet zo onschuldig blijken zijn.

Willie en Peter spelen vliegtuigje. Samen met John en Raymond jagen ze een eekhoorn op en doden hem. Er vallen slachtoffers in hun speelgoedoorlog. Angela en Audrey spelen in een schuur iets vreedzamere spelletjes, zo lijkt het toch.

Hun slachtoffer is Donald Duck, het spreekwoordelijke lelijke eendje. Hij wordt gepest, maar is tegelijk onmisbaar voor de bende. De kinderen spelen letterlijk en figuurlijk met vuur. De grens tussen spelen, plagen, terroriseren en echte oorlog wordt steeds vager, ook bij de kinderen.

Luc Nuyens en Koen De Graeve. De Roovers, Wortel Kolonie, vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juni om Misschien was er een epidemie of een groot ongeluk? Enkel de clown is overgebleven en hij weigert te vertrekken. Helemaal gerust is hij daar blijkbaar niet in. Om zijn show voor een livepubliek te testen, doet hij eerst een try-out.

Het goede nieuws is dat hij daarvoor de Kuub in Turnhout heeft uitgekozen. De Antwerpenaar mengt hiphop met folk en reggae en betreedt daarmee paden die nog maar zelden bewandeld werden.

De new style troubadour heeft een grote schare fans. Dat hij zowel in de Vlaamse Ultratop als op de lijsten van StuBru goed scoort, bewijst dat zijn publiek niet alleen groot, maar vooral ook heel gevarieerd is. Zijn maatschappijkritische teksten en dansbare muziek zetten zowel wijkfeestjes als festivalweides op hun kop. En ongetwijfeld ook de Kuub. Want Tourist LeMC kan zich geen slechte generale repetitie veroorloven. Amper een week later moet het bingo zijn in Werchter.

De graven zijn herkenbaar: Daar ligt de witte clown met zijn trompet, elke dag opgeblonken, aan het kruis. Daar ligt de directeur, waar hij nog steeds angstig in een grote boog omheen het graf loopt. De clown is alleen. Maar alle andere personages spelen ook, want hij houdt ze in leven. Als er publiek komt, speelt hij trouw en plichtsbewust.

De trompet, tuba en bombardon klinken nog steeds alsof er werkelijk iemand op speelt. Het publiek is getuige van zijn verbeelding die een werkelijkheid is, waard om voor te leven. De toeschouwers zijn ook medeplichtig aan het in stand houden van het illusionaire grote spektakel. Het applaus, de lachsalvo s, de blaasinstrumenten Het klinkt nog steeds live, als een werkelijkheid. Weggaan kan hij niet, of wil hij niet. Maar is dat dan opgeven of ontrouw zijn?

Fidelis Fortibus is een eigenzinnige solo, gemaakt en gespeeld door Danny Ronaldo. Circus Ronaldo, Stadspark Geel, vrijdag 2, zaterdag 3 en maandag 5 juni, telkens om Daar mag hij het schrijversduo Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh trouwens op zijn blote knieën voor danken, want toen einde jaren 60 de zangcarrière van de Nijs toch even in het slop dreigde te raken en de jonge bard noodgedwongen zijn brood probeerde te verdienen bij Circus Boltini, schonken Nijgh en de Groot hem een paar liedjes die hem meteen weer aan de top van de hitlijsten bracht: Rob de Nijs bleef razend populair in Nederland én Vlaanderen.

Ook bij ons bleef hij de hits aan mekaar rijgen, over genres, modes en stijlen heen. Op het einde van dit jaar wordt hij 75, maar op het podium is hij nog altijd één brok energie. Rob de Nijs, cc Zwaneberg, Heist-op-den-Berg, donderdag 8 juni, 20u, 35 euro. De muzikanten combineren daarbij moeiteloos Verdi, Strauss, Williams, Rota en vele anderen componisten.

Tijdens dit concert spelen acht cellisten. Ô-Celli bestaat uit kamermuziekspecialisten en concertmusici die allemaal bij de beste Belgische orkesten werken. Ô-Celli, Sint-Catharinakerk, Herentals, vrijdag 9 juni, 20u, 18 euro. De formule is simpel. Elke dinsdag speelt een organist een concert van een halfuur op het orgel in de Sint-Pieterskerk in Turnhout.

Op het programma staan James D. In België is de Nederlander nog vrij onbekend, maar hij heeft al zeven cd s en drie theatervoorstellingen op zijn actief.

Buwalda brengt kleine, intimistische liedjes, maar doet dat met de nodige humor. In het voorprogramma staat cabaretier Marten Geertsma. De inkom mag je zelf bepalen vrije bijdrage en gaat naar een goed doel: De reeks begint op zondag 18 juni en eindigt op 17 september. De Gebroeders draaien toerenplaten op 18 juni, 2 juli, 27 augustus en 10 september.

Elke zondag staat een ander thema centraal: Guido Belcanto sluit op 17 september de reeks af met een keuze uit zijn favoriete vinyl. In augustus wordt overgeschakeld naar pop- en rockmuziek, met telkens twee optredens per avond. Op vrijdag 11 augustus is er een intermezzo. Dan houdt de poëziebus halt en treden 24 dichters op uit België en Nederland. Daarvoor is een crowdfunding op poten gezet.

Kempenatlas is een boek én een tentoonstelling. Het overgrote deel van het project werd al gefinancierd mede door de provincie Antwerpen en de Vlaamse overheid , maar er ontbreekt nog euro om ook het tentoonstellingsluik te kunnen realiseren. De Kempenatlas focust op alle zaken die de Kempen uniek maken. Edith Wouters, artistiek coördinator: De schrale gronden hier in de regio blijken al eeuwen een rijke voedingsbodem voor vernieuwende ideeën en projecten.

Of het nu gaat om bodemverbetering, landbouw, industrie, zorg of woonomgevingen. Al die ideeën en projecten in de Antwerpse Kempen verzamelen we en zetten we letterlijk op de kaart in de Kempenatlas. Ze bieden inspiratie voor de toekomst van de regio. De atlas bestaat uit drie delen. Een deel met speciaal gemaakte kaarten rond 12 thema s als bodem, energie, landbouw, wonen De teksten werden geschreven door experten ter zake.

In het tweede deel beschrijft Leen Huet twintig karakteristieke plekken in de regio. Haar teksten worden aangevuld met historische foto s. Het derde boekdeel is een reeks beelden van architectuurfotograaf Filip Dujardin. Evelien Pieters, zakelijk leider van Ar-Tur: De tentoonstelling hoort bij het boek. Ze dient om de verzamelde kennis, ideeën en verhalen aan iedereen te kunnen tonen. Die tentoonstelling moet dus mobiel zijn, zodat we ermee door de regio kunnen reizen. Daar komen we nog euro voor tekort.

Tot 30 juni kan iedereen een bijdrage leveren. Er zijn mooie returns, zoals een boek tegen een gereduceerd tarief, een vip-rondleiding of een exclusieve fotoprint van Filip Dujardin. De tentoonstelling is van 15 september tot en met 19 november te zien in de Warande.

Verdere informatie over de crowdfunding: Exact veertig jaar geleden werd het museum geopend, weliswaar met een zeer bescheiden collectie: Intussen is de collectie zonder meer museumwaardig: Niet minder dan achttien van die Smitsen zijn langdurige bruiklenen uit de privécollectie van Ronald Luyten, de onlangs overleden kunsthandelaar en Smitsverzamelaar uit Herentals.

Die bruiklenen, plus het hele bezit van de mecenas, komen nu testamentair aan het JSM toe. Hoe jammer het al te vroege overlijden van Ronald Luyten ook moge zijn, een betere bestemming voor zijn nalatenschap valt niet te bedenken.

Met de middelen die nu ter beschikking zijn, kan in de toekomst de professionele museumwerking verder worden uitgebouwd. De nachtegaal is een schimmenspel naar het bekende sprookje van Hans Christian Andersen. De keizer van China woont in een prachtig paleis. Zijn allerdierbaarste bezit is een nachtegaal die zo mooi kan zingen dat de keizer er tranen van in de ogen krijgt. Dan krijgt hij van de Japanse keizer een prachtige, mechanische nachtegaal.

Die kan zelfs nog mooier zingen dan de echte! De echte nachtegaal pikt dit niet en vliegt dan maar terug naar zijn bos. Maar op een dag is de mechanische nachtegaal stuk en de keizer is ontroostbaar. Geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar jun - jul - aug Dat gebeurde tijdens een voorstelling door kinderen van vluchtelingen, een van de vele sociale projecten waarmee HETGEVOLG de laatste jaren een unieke plaats verwierf in het Kempense theaterlandschap.

Dit wordt waarschijnlijk een historische voorstelling omdat het de laatste wordt in deze zaal. Een klein theatertje met een paar duizend euro moet het afleggen tegen projectontwikkelaars met miljoenen euro.

Daarover bestaat nog enige discussie. Volgens de ene staat het oude gebouw al jaren wankel op zijn benen; volgens de andere is de grote instabiliteit veroorzaakt door de graafwerken voor Turnova. Na jaren van onzekerheid over werkingssubsidies van Vlaanderen had HETGEVOLG een paar maanden geleden het bericht gekregen dat die betoelaging voor de volgende vijf jaren verzekerd werd.

Die nieuwe toekomstperspectieven brachten Perceval ertoe het complex -dat het gezelschap al 15 jaar huurt- aan te kopen. Deze maand zou het contract getekend worden. Aankoop gaat door Perceval laat ondanks de lamentabele toestand van het pand die aankoop doorgaan.

We willen het juist verwerven om iets te doen aan de instabiliteit van het gebouw. Maar nu worden we door de dwingende sluiting met de rug tegen de muur gezet. We moeten een jaar dicht. Met onze producties kunnen we uitwijken naar de zaal van theater Stap, maar voor al onze sociale projecten is dit een ramp. Voor deze kwetsbare doelgroepen was de zaal onze kracht.

We konden hen op een podium zetten en zeggen: We doen de spots aan voor u. De zaal kampte al jaren met een instabiele, gebogen achtergevel. Met het vooruitzicht van graafwerken aan het nieuwe stadsdeel Turnova in de achtertuin van het theatergezelschap, zag burgemeester Eric Vos zich genoodzaakt de zaal tijdelijk te sluiten. Een theaterwerkplaats zonder theater hoe straffer kan je iemand amputeren, reageerde een terneergeslagen directeur Stefan Perceval, die net op het punt stond de zaal te kopen.

Ik heb nog geen telefoontje gekregen van de burgemeester en zijn team met de vraag of zij ons kunnen helpen, terwijl minister Gatz me onmiddellijk heeft gebeld met de mededeling dat we samen een oplossing zouden zoeken. Desondanks blijft Perceval de strijdvaardigheid zelve: Maar dan hadden ze de verkeerde Stefan gekozen. Ik heb hier drieënhalf jaar van mijn leven en liefde in gestopt en ik verlaat dit schip niet zomaar.

Ons verhaal is sterk. We krijgen erg veel steunbetuigingen. De draagkracht van dit huis blijkt enorm te zijn. Ik heb de tijdelijke sluiting bevolen op basis van een evaluatie van een ingenieursbureau waaruit blijkt dat er risico s zijn voor het gebruik van de theaterzaal. Pas nadien zal er een definitief besluit genomen worden. En die koesteren en ondersteunen we in de mate van het mogelijke. Onze cultuurcoördinator heeft na mijn beslissing om de zaal tijdelijk te sluiten vrijwel onmiddellijk contact opgenomen met Stefan.

Samen hebben ze al oplossingen gevonden op korte termijn. Wie een bijdrage wil storten, kan dit via de website: Tijdens zijn show Industrial Revolution koppelt hij technomuziek aan industrieel erfgoed.

Ritmisch pompende, ratelende en hijgende machines vormen de beats waarmee Oliver Alex aan de slag gaat. Op zaterdag 24 juni speelt hij live in het Nationaal Museum van de Speelkaart, tussen de machines die mee het geluid van de show hebben bepaald. Suiker zocht Oliver Alex op in Antwerpen. Bezweken voor de lokroep van de grote stad? Bezweken voor de liefde is dichter bij de waarheid.

Ik denk dat ik ook in Sinaai perfect gelukkig had kunnen worden. Al bevalt Antwerpen me uitstekend. Ik geniet van het comfort: Over de liefde gesproken: Ik las dat je vorige week vader geworden bent. Is het leven van een technodeejay te combineren met dat van een kersverse papa?

Zo n baby komt niet onverwacht, hé. Daar kan je je goed op voorbereiden. Bovendien leef ik ook niet van de muziek. Ik heb een nine to five -job. En is die job goed te combineren met de muziek? Ook dat valt wel mee. Ik ben IT er. Het is een job die ik graag doe en die mij ook nog voldoende ruimte laat voor mijn andere activiteiten. Met een beetje planning en discipline lukt dat wel. Ik neem elke maand één dag verlof om met muziek bezig te kunnen zijn.

Die neem ik de vrijdag of maandag voor of na een weekend waarin ik met iedereen afspreek dat ik niet gestoord mag worden. Zo creëer ik voor mezelf al minstens drie dagen per maand waarin ik onafgebroken aan mijn shows kan werken. De optredens zélf zijn altijd in het weekend. Dat vormt dus geen probleem. Is het de bedoeling dat je ooit zal kunnen leven van de muziek? Als dat ooit mogelijk zou zijn, dan graag. Maar ik streef er niet naar. Ik ben geen dromer, wat dat betreft. Het is moeilijk je kost te verdienen met muziek.

Dat is weinigen gegeven. Het is zeker niet mijn hoogste doel. Ik beschouw mijn deejay-activiteiten als een traject. Je moet zaaien voor je kan oogsten. Ik ben nog maar een paar jaar actief in de muziekwereld.

Ik zou het niet logisch vinden er nu mijn boterham al mee te verdienen. Mijn IT-job geeft me rust en zekerheid. Dat is een luxe. Het laat me toe de shows te maken die ik wil maken. Ik hoef geen commerciële toegevingen te doen. Ik kan mij helemaal focussen op de kwaliteit, en moet aan niks anders denken. Het enige wat ik ambieer, is goeie shows samenstellen en aan boeiende projecten blijven werken.

Ik zie wel waar mij dat op termijn brengt. Ben je muzikant van opleiding? Na die studies heb ik de driejarige opleiding Sounddesign gevolgd aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Wat houdt dat in? Je leert met geluid omgaan. Maar niet in de 16 - jun - jul - aug Zowel erfgoedliefhebbers als partyheads bezoeken mijn shows. Dat moet uniek zijn. Het zijn twee groepen die mekaar anders ontlopen, laat staan dat ze naar hetzelfde evenement zouden gaan. Je maakt soundscapes, voor bij een film of een luisterspel, bijvoorbeeld.

Je leert nadenken over compositie en sfeer. Daarnaast krijg je technische bagage in verband met microfoontechniek, maar ook over programma s zoals Ableton en Max for Live.

Wist je toen al welke je richting je uit wilde gaan? Had je toen al het idee om technomuziek te combineren met industrieel erfgoed? Dat idee is langzaam gegroeid. De kiem daarvoor werd tien jaar geleden gelegd toen ik in Rotterdam een expositie van de Zwitserse kunstenaar Jean Tinguely bezocht. Ik was daar helemaal van ondersteboven. Nog nooit had een tentoonstelling mij zo geraakt. Het was een overzichtstentoonstelling. Natuurlijk waren er bewegende installaties te zien, maar daarnaast ook brieven van Tinguely, waarin zinnen overgingen in tekeningen en waarin hij woorden en beelden combineerde.

Ik wist niet wat ik zag. Het creëren van een compleet nieuwe beeldtaal sprak mij aan. Ik raak snel in de ban van dingen die nieuw en verrassend zijn. Het is waarschijnlijk de beste investering die je ooit zult doen. Je plukt er je hele leven de vruchten van. Ook dat donkere, rauwe kantje van industriële decors fascineerde mij. Ik hou niet zo van rond en kleurrijk. Die grauwe industriële gebouwen vertellen een verhaal dat mij boeit. Hoe is Industrial Revolution tot stand gekomen?

Laten we zeggen dat ik eerst een basisidee had. Ik wilde iets nieuws doen, want ik raak nogal snel uitgekeken op dingen die al bestaan. Daarnaast wilde ik werken met technologie, licht, geluid Wat het juist moest worden en hoe de show er precies moest uitzien, is met de tijd gekomen. Het ontstond terwijl ik er al aan het werken was. Zo ging ik de geluiden en de bewegingen van industriële machines vastleggen. Ik kon niet meteen zeggen wat ik met die opnames zou gaan doen of hoe ik ze in een show zou integreren.

Maar dat ze me ooit van pas zouden komen, wist ik al wel. Uiteindelijk is het ritmische geluid van de machines dus de rode draad van Industrial Revolution geworden. Met dat geluid ben ik dan aan de slag gegaan, en later heb ik er muziek aan toegevoegd. Je bent dus toch een muzikant? Ik noem mezelf liever niet zo; dat is te veel eer.

Ik heb geen muzikale opleiding gehad. Maar toen ik min of meer wist wat ik wilde doen en waar ik naartoe wilde met de show, heb ik voor mezelf een lijstje gemaakt met wat ik daarvoor nodig had en wat ik moest kunnen. Ik heb dat dan via zelfstudie geleerd. Ik ken natuurlijk mijn plaats. Ik wil me niet meten of vergelijken met muzikanten die jarenlange studies gedaan hebben.

Zij mogen zich met recht en reden muzikant noemen. Ik heb me alleen de basisbegrippen eigen gemaakt. Ik heb een jaar niet gewerkt om te kunnen studeren. Dat zou inderdaad niet iedereen doen. Maar ik kan het iedereen aanbevelen. Stop een jaar met werken en maak van die tijd gebruik om te studeren wat je maar wil. Het hoeft niet aan een school of academie te zijn. Met zelfstudie kan het evengoed. Een jaar niet werken, kost natuurlijk geld. Ik heb er toen mijn spaarcenten in gestoken en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Het is een gouden raad die ik wil meegeven aan iedereen die het wil horen. Je verruimt je kennis en daar pluk je je hele leven nog de vruchten van. Als je de opleiding, de zelfstudie en het uitwerken van Industrial Revolution samenstelt, heeft the making of dus lang geduurd? Twee tot drie jaar.

Of nog langer, want ook toen de show al klaar was, ben ik eraan blijven sleutelen. De versie die ik in het Speelkaartenmuseum speel, zou je al de derde of de vierde kunnen noemen. Ik ben een perfectionist.

Als ik zaken zie of hoor die niet helemaal kloppen, werk ik daaraan. Maar op den duur moet je het ook kunnen wegleggen. Dat heb ik geleerd. Het is me immers al wel overkomen dat ik werkstukken kapotgemaakt heb door me te verliezen in details; door eraan te blijven sleutelen en - zonder het te beseffen - intussen het enthousiasme van het oorspronkelijke idee te verliezen.

Met Industrial Revolution is dat niet gebeurd. Ik heb er lang aan gewerkt en er heel wat verbeteringen aan toegevoegd. Maar ik ben er nu helemaal tevreden over. Ik ben nu klaar om dit project af te ronden en aan iets nieuws te beginnen. Je speelt Industrial Revolution niet in concert- of fuifzalen, maar bij industriële machineparken. Het event op 24 juni, met Oliver Alex, is het eerste feestje in een reeks. Oliver Alex is de top of the bill, maar de activiteiten starten al in de namiddag.

Dan worden workshops georganiseerd door de jongeren van Broei. On jongerenorganisatie van jeugdhuis Wollewei. Elke workshop wordt twee keer ingericht: Deelnemers kunnen kiezen uit de workshops zeefdrukken, graffiti, jongleren en synthesizer programmeren.

De Turnhoutse technodeejay Tom Kraemer neemt plaats achter de knoppen om 22u. Oliver Alex concerteert om middernacht en nadien is er nog een afterparty met dj Trish Van Eynde. Drank en eten wordt voorzien middels o.

De toegang voor het avondprogramma bedraagt 9 euro. De aanwezigheid van de machines die mee voor het geluid hebben gezorgd, verhoogt de beleving en de artistieke waarde. Zowel erfgoedliefhebbers als partyheads bezoeken mijn shows. Speel je ook live? Ja, ze noemen dit tegenwoordig een hybride set: Ik zorg ervoor dat er voldoende muzikale interactie is, zodat het véél meer is dan een deejayset.

De show laat ruimte voor improvisatie, maar de nummers die ik speel liggen op voorhand vast. Zo kunnen we het nauwe samenspel van beeld en geluid goed plannen.

Ik werk met een 2 VJ s in mijn team: Zo kan ik me ten volle focussen op het klankbeeld. Worden de machines in werking gezet tijdens je optreden? In SteM Stedelijke Musea, n. Ik begrijp dat museumverantwoordelijken dat liever niet doen.

Zo n machines zijn immers geen speelgoed en als er dan nog publiek aanwezig is, is er toch een veiligheidsfactor waarmee je rekening moet houden. Voor het geluid hoeven de machines niet te werken.

De geluidsopnames van de machines zorgen dan wel voor de basisbeat, maar ik heb die beat bewerkt, versneld, vertraagd en aangepast waar nodig. Het geluid van de machines in werking komt dus niet overeen met het ritme van de show. In Sint-Niklaas was dat niet erg, want de show overstemde de machines. Je zag de machines alleen bewegen, maar je hoorde ze niet. In Turnhout zullen de machines niet werken.

Je rondt Industrial Revolution nu stilaan af. Hoe ziet je toekomstige carrière eruit? Het volgende project zit al in een vergevorderd stadium. Ik maak een documentaire over het industriële erfgoed in de Antwerpse haven.

Albert Himler, een erg kleurrijke gids, neemt de kijker op sleeptouw. Dit najaar moet de film klaar zijn. Het zal opnieuw iets speciaals zijn.

Niet louter educatief, zoals andere documentaires. Het resultaat zal opnieuw een ongewone combinatie van muziek, geluid, beeld en erfgoed zijn. Daarnaast blijf ik ook een technodeejay. Het is de bedoeling dat op termijn mijn deejayactiviteiten en mijn kunstzinnige projecten naar mekaar toegroeien en samensmelten. Bart Van der Moeren Suiker - Bij het grote publiek is hij het best gekend als geheim agent Jack Bauer in de tvserie De jarige Kiefer Sutherland is sinds kort ook actief als muzikant.

Hij heeft zijn eigen band. In debuteerde Kiefer Sutherland and His Band met het album Down in a hole, dat de singles en muziekvideo s Not enough whiskey, Shirley Jane en Can t stay away opleverde. Sutherland schreef de elf nummers voor het album samen met muzikant en makker Jude Cole, vormde een band, pakte zijn valies en ging op tournee.

Het publiek lust wel pap van zijn muziek, maar de critici lieten geen spaander heel van Sutherlands debuutalbum. Down in a hole hoort daar thuis waar de titel het aangeeft, schreef er een. Toch valt het op dat Sutherland veel vaker afgerekend wordt op domme vooroordelen. Weer een acteur die gaat zingen en een Britse Canadees moet zich niet aan Amerikaanse country wagen zijn maar twee van de vele kritieken waartegen Sutherland zich nu eenmaal niet kan wapenen.

Dat is wat je van Kiefer Sutherland and His Band mag verwachten. Als je daar van houdt, koop je tickets. Is het niet jouw meug, blijf dan uit de buurt. Het leven kan soms simpel zijn. Maar er is niks mis met oud worden in stijl. Adams maakte de jongste twee decennia meer furore als mode fotograaf dan als rocker. Bovendien heeft hij het hart op de juiste plaats. Hij zamelde miljoenen dollars in voor slachtoffers van de tsunami, voor de armste bewoners van Azië, voor een school in Thailand, voor kinderen van Palestijnse vluchtelingen, voor slachtoffers van een aardbeving in Pakistan, voor Greenpeace, voor dierenrechten De lijst is eindeloos.

Je snapt niet waar hij de tijd nog haalt om af en toe een gitaar te omgorden, maar geregeld komt er dat nog van en gaat hij zelfs op tournee. Dat brengt hem deze zomer op relatief kleine festivals. In Eindhoven geeft hij een uniek concert op Nederlandse bodem. In België concerteert hij enkel in Middelkerke. Wie hem aan het werk wil zien, trekt dus het best de grens over. Je krijgt er een optreden van o. K s Choice bij, want Gert en Sarah Bettens en hun gevolg staan ook op de affiche.

Er zijn tijden geweest dat Bryan Adams sportpaleizen vulde of een volle wei in Werchter platspeelde. We hebben het dan over het einde van de jaren 80, toen de blonde Canadees niets minder dan een regelrechte rockgod was. Zijn twee eerste albums, uitgebracht in en , bleven in Europa nog onder de radar, maar met Cuts like a knife uit ging de bal aan het rollen en met het album Reckless uit veroverde hij de wereld. Run to you, Summer of 69, Somebody, Heaven, One night love affair en It s only love werden meegezongen in alle continenten.

Het succes taande snel. Verkocht Bryan Adams wereldwijd 12 miljoen albums van Reckless, dan moest de opvolger Into the fire het met een verkoopcijfer van 2 miljoen stellen. Waking up the neighbours uit deed het beter, mede dankzij het feit dat Adams zich de kunst van het schrijven van commerciële, plakkerige ballades eigen had gemaakt.

Everything I do I do it for you is daar een mooi voorbeeld van. Voor de rockfans van het eerste uur was die stroop veel te zoet. Zij haakten massaal af. Voor de ene is Bryan Adams te soft geworden, voor de andere te oud. Dat heeft als belangrijk voordeel dat we hem nu weer aan het werk kunnen zien op kleinere festivals en in intiemere setting. Het is meer dan 30 jaar geleden dat dat nog mogelijk was. Een kleinschalig concert van Bryan Adams zou best wel eens bijzonder aangenaam kunnen zijn, al adviseren wij -rockers van het eerste uurtoch om de oordopjes fout te gebruiken, namelijk voor de zachte ballads en niet voor de luide rocknummers.

Bryan Adams, Strijp-S, Eindhoven, zaterdag 12 augustus, vanaf Afvallen bij Cure4Life Weelde. Strijdt u met overgewicht? Wilt u een gezond gewicht bereiken? Cure4life pakt de oorzaken van overgewicht aan en leert u een nieuwe levensstijl. Elk programma wordt samengesteld door medische specialisten. Wij kijken niet naar de symptomen, maar alleen naar de oorzaken van het overgewicht. Die zijn per persoon verschillend en daarom juist is het Cure4Life-programma volledig afgestemd op uw specifieke situatie, of u nu 5, 25, of 80 kilo wilt afvallen.

Uw lichaam en gewicht blijvend in balans brengen! Gezonde voeding is uw medicijn. U ervaart geen honger, want u krijgt normale, uitgebalanceerde voeding. De juiste hoeveelheid, combinatie en frequentie zorgen ervoor dat u veilig en snel vet verliest.

Neem snel contact met mij op voor een gratis eerste consult! Eerder deed hij zich opmerken met een biografie van dichteres Alice Nahon -u weet wel: Deze maand presenteerde hij onder de titel Tatave! Dat vraagt u zich misschien wel luidop af. Exact hetzelfde vroegen we ons af als we het pagina s!

shemale dating nl suikertante aangeboden

..

Ik ben een Transvrouw van B Welke shemale heeft zin in een date omge Ik ben TS Ana Mason, Hallo, ik ben een gescheiden man van 49 jaar, slank postuur 70 kg en HBO-niveau. Ik wil graag mijn f Hallo, ik ben een gescheiden man van Zoek voor de eerste keer sex met een man trav of shemale ik kan niet ontvangen wel verplaatsen all Zoek voor de eerste keer sex met een m Hi mijn naam is Jay, ben 23 en ben van Surinaamse afkomst.

Ik ben altijd al aan het fantaseren ge Hi mijn naam is Jay, ben 23 en ben van S Leuke verzorgde wat stoere jongen met tattoos ed 34,,70,17 zoekt leuke chick met een dick voor he Leuke verzorgde wat stoere jongen met ta I am versatile but I can also Hallo, ik ben een man van 37 jaar en kijk sinds een tijdje steeds vaker naar heerlijk goed uitziende Hallo, ik ben een man van 37 jaar en kij Ik ben een lekkere tv dame van 31 jaar, die het heel leuk vind o Transgirl 31 uit Goes. Hoi schatjes van me, Wil je eindelijk je fantasie een keer uitleven?

Hoi schatjes van me, Wil je eindelijk Mijn pik heeft al een tijdje niemand mogen verwennen. Tijd om hier wat aan te doen dus. Mijn pik heeft al een tijdje niemand mog Hallo geile mannen, ik ben Sandy, een hete, sexy Brazillian Transexual. In bed ben ik erg heet, ik d Hallo geile mannen, ik ben Sandy, een he Sandy Rios pornô star uit Kerkrade. Als je altijd al op zoek was naar een lekkere verdorven kinky meid om, heerlijk relaxt, je geheime v Als je altijd al op zoek was naar een le Hallo ik ben Pieter en ik zoek een transseksueel voor sex en relatie ik ben 40 jaar ik woon in Oud A Hallo ik ben Pieter en ik zoek een trans Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan.

Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Ook kan de shemale enkele persoonlijke details kwijt in een korte profieltekst. Let wel op dat het hier om betaalde dates gaat; je betaalt dus voor de date een tarief dat los staat van het abonnement op de site zelf. De shemales kunnen zelf een prijs vragen, dus die kan fors verschillen per date. Het kan dus zeker de moeite waard zijn om te vergelijken.

Een andere grote Nederlandse speler is ShemaleSexmatch. Dit gaat om een nieuwe website waar je terecht kunt voor, zoals de domeinnaam eigenlijk al weggeeft, een sexmatch met shemales. Je hoeft er dus niet terecht voor een relatie; dat is niet de insteek achter de profielen op de website.

Je kunt je er gratis aanmelden, maar je moet wel credits kopen om berichten te versturen naar de contactprofielen. Op de website staat vermeld dat je honderd procent gratis in contact kunt komen met ladyboys, trannies en shemales, maar dat klopt dus niet.

Hoe meer credits je koopt, hoe goedkoper ze per stuk zijn. Het kan zijn dat je op deze website fictieve profielen tegenkomt. Let daar goed op; die profielen zijn enkel bedoeld om er voor te zorgen dat jij als bezoeker zoveel mogelijk berichten verstuurt waar je voor moet betalen.

Met dergelijke fictieve profielen kun je geen fysieke afspraak maken. Laat je dus ook niet voor de gek houden! Enkele negatieve reacties lees je in dit artikel. Er zijn diverse websites actief die zich vooral focussen op dates met shemales.

Houd het overzicht goed in de gaten want er kunnen uiteraard websites stoppen en nieuwe websites beginnen. Heb je altijd al eens een date willen hebben met een transseksueel?

Er zijn diverse websites waar jij aan je trekken kunt komen en waar transseksuelen te vinden zijn. Een tijdje terug is transseksueeldating. Je kunt je daar gratis aanmelden! Ze beweren de grootste datingsite in Nederland te zijn die zich volledig focust op transdating.

Op de website staat niet aangegeven hoeveel leden er precies zijn, dus die claim is verder niet te controleren. Op de website is ook te lezen dat je gratis contact kunt maken, maar ons vermoeden is dat daarbij credits of een abonnement nodig is — net als op vrijwel alle andere datingsites. Wellicht volgt binnenkort een meer uitgebreide review over deze website met meer inhoudelijke informatie. Uiteraard kun jij jezelf aanmelden om een poging te wagen.

Houd ons in dat geval op de hoogte van je ervaringen! Wat zijn jouw ervaringen? Heb jij ervaring met het daten met een transseksueel? Tips met betrekking tot shemale dating? Laat het ons dan weten in de commentaren onder dit artikel. We blijven uiteraard graag op de hoogte van de ontwikkelingen in deze datingbranche. Ook horen we graag meer over jouw dating avonturen. Hoe heb je een shemale date gevonden? Waarom ben je op zoek naar een shemale date? Zijn er toevallig nog meer mogelijkheden om met shemales in contact te komen?

We horen het graag! Onze website Ilmdate geeft reviews en ervaringen over de datingsites speciaal voor homo's en lesbiennes die op zoek zijn naar leuke dates en op termijn een vaste relatie. Momenteel kunt je lezen over de werkwijze, kosten en mogelijkheden van GayParship, Gay Lexa en eDarling homodating.

Andere man zoekt man en gay datingsites zullen ongetwijfeld volgen. Verder leest men op het blog interessante, relevante nieuwtjes met betrekking tot liefde, relaties en dating voor homomannen en lesbische vrouwen.

Het inschrijven bij een van de gay dating sites kost niets. Gay Dating Nederland Vergelijkt de betere datingsites voor homo's en lesbiennes.

Vrouw trekt lul af gratis sexdate tilburg


En zingen ook dat deed hij fijn, Ja heer Robert, die mag er zijnl Elk lachte daar, alom ter meest, t Bestuur haalt eer van zulk een feest I Ik hoop dat ik u weder zie. Het volgend iaar, sprak Roberti I t Is tijd zei hij, en nam afscheid, Bedankt voor uw goedwilligheid I Een ooggetuige. Krankzinnige soldaten te Selzaete t Getrouwe heeft enkele maanden geleden verteld van een bezoek aan de krankzinnige soldaten te Zelzaete.

Er zijn nog 69 krankzinnigen in t gesticht St-Jan-Baptiste. Het komiteit van Eekloo brengt ze meermalen in t jaar een bezoek en gaat er nooit met ledige handen, altijd 13 er iets ten beste opgegaard door de besehermleden Het komiteit looft de Eerwaarde Broeders voor hunne echt broederlijke zorgen t zij voor dezen die gezond zijn of het twintigtal dat ziekelijk te bed ligt.

Er is nu een Radio-ontvangapparaat, zoodat de besten die er nog eenig begrip van hebben in eene zaal de konser ten kunnen booren van Londen, Parijs, Brussel enz. Herstellingswerken zullen eveneens aan de kalsijde worden uitgevoerd. De opvoering van de 3e vertooning van «Surcouf» de zeeschuimer was de beste tot nu toe. Ook oogsten spelers en speelsters grooten bijval.

Het zijn «De Vrije Zonen» van Thielt dié het stuk vertolken. De vrouwelijke hoofdrol Yvonne wordt gespeeld door mej. Lepeer van Kortrijk, die er glad overgaat.

D maatschappij «A Capella» pakt binnen kort uit met «De Koningin der Lacht» eene zeer klüohtige operette, in den trant van «De Zwansbaron» Ongetwijfeld zal dit nieuw stuk bomvolle zalen lokken. Nn met het begin der Lente is de wind m t Noorden getrokken en hij zal er gedurende het seizoen veel rittt. Brugge naar Zeetrugge gemeente Lisseweehe.

Eerst in den voormiddag ïoor het breken van eene kraan der wa- eriefdwg aan de Gentpoort, tijdens de oeftningen van het pompierekorps. Eene dubbele straal fonteinde een huls hoog? Rond zes uur m der.

Een oogenblik werd het cedaeht opgevat de spuit der brandweer in werking te stellen om hem te verplichten zijne "Iiooge nosihe.. Rond half tien wist een knecht van het gesticht hem ertoe te bewegen eindeliik naar beneden te komen, met hem het goede valache nieuws van le korrwf van zijn vader en zuster op te dwhpn. D e kléinen van Evergem- Center F. Heden Zondag 29 Maaart om 2 ure komen Olympias kleinen den returnmatch spelen op het voetbalplein van het Lindeken. Winnen nu onze jonge zwart-gelen, dan kan hun den Beker "Sapes,, of de "Hoop niet meer ontsnappen en dan zal Eyergem op het groot sportconyres van het Diocesaan Sportverbond.

C welke «et 6 goals Ltegen 0 gewonnen heeft: Wij lazen-in den Kickoff, sportblad der Gantoise, al staande vermeld onder Eén beenhouwer die katten verkoopt, zon, gestorven in werd opgevolgd dat. Vandaag staat er na, dat de fascisten eenen grooten stoet inrichten in Rome. Gelukkig dat ik alle we.

T«a gevolge van de nieuwe toepassing van schoolwet in Elzas-Lotharingen, door den franscben hoofdminister Herriot Girre jood is er staking uitgebroken onder de schoolkinderen, natuurlijk op.

In de steden ontbreken 60 4 bod der ouders zelf, He overwegend worden in t bureel der Brugschestraat nr 39 Eekloo. Ik heb liever dat het duur blijft als wij maar geld er naar verdienen gelijk heden, k Geloof dat het niet kan verbeteren, niemand verlangt naar minderen loon. Dhavé, den back der eerste afdeeling van Evergem-Center met den zegepraal der Geirtsche Hoogeschool tegen deze van Brussel met 2 tegen 0. Om den veearts Rommel. Eekloo, Zilverstraat Nr 2 te ontbteden telefoneert men naar N- 70 t.

God beware ons van eenen nieuwen schoolstrijd. Da volgende trein die Hongaarsche kinderen zal aanbrengen komt toe in t begin van Mei De nood blijft nog immer groot hi Hongarie, en vele smeekbrieven komen voortdurend van ginder alhier aan. Het komiteit doet een beroep op de liefdadige familien om kinderen aan te vragen.

En nog niemand die hem ziet. Tusschen 4 en 5 April worden wij ineens 60 minuten onder dut wij zijn. Het zomeruur begint in België. Zouden ze dat in Australië niet kennen dan? Ge«n paspoorten meer van doen om naar Frankrijk, Nederland en het- Groot lertogdom Luxemburg te reizen. Men schat het getal afgebrande huizen op , en daar zijn wel menschen zonder dak. Aan blusschen viel niet te denken.. Da{ het zoo verre niet en ware, ik zou hel gelooven en gaan kijken.

Daar zij met samen zitten hebben zij het gewonnen. Hun verdedigingsuiddel was allen,te gelijk beginnen builen.

Gustaaf Philippart, kolenboorder is zoo erg verbrand dat hij ervan gestorven is. Te Moeskroea bij de familie Vandernjp-Bekaert is er een kindje geboren dat binnen twee jaar als alles wel gaat nog het honderdjarig jubileum zal kunnen meevieren van zijne grootmoeders-grootmoeder, of beter zijne over-over-over grootmoeder, de wed.

Bukser-Van Hoos te, die nu 98 faar oud is en in Deinze woont. Een van hare dertien kinders, dc wed. Ze is nu 72 iaar oud. Een dezer trouwde met Mr, Bekaert en woont nu met haren man in Moescroen. Ze zijn wederkeerig 47 en 43 jaar oud en hebben vier kinderen, waarvan eeue dochter letrouwd is met M.

Vanderzijp die nu de gelukkige ouders zijn van het vijfde geslacht. Dat is iets anders als met de donderbeestjes hé. Die zetten zoo ra voort dat deze van ten 12 uren na den noenspeel geen familie meer zijn met elkaar. De zieke weigert te eten, en de doktoors zeggen dat het noodig is, en als ze blijft weigeren dat men haar kunstmatig zal moeten voeden. De koning en de koningin zijn Donderdag tante gaan bezoeken, want t is eene suikertante en ze is nu al 82 jaar oud. Nu, daar zijn vier van die bolcheviken naar Parijs gekomen om daar n e kee over te praten wat dat ze daar gaan mee doen, en de menschen peizen allemaal dat ze t akkoord zullen komen, en hunne schulden erkennen t ware toch maar redelijk ook Groot wild, dat zijn olifanten.

Men is nu bevreesd dat in Congo het groot wild gaat uitgeroeid worden. Ze vellen alle jaren zoo wat van die dikhuiden neer om hen nen tand te trekken, t Is aan die tanden dat ze gewaar worden dat er van langs om min beginnen te zijn Eerst wogen de tanden van de 12 naar de 14 kilos. Nu geraken ze maar tot 10 kilos.

Ook de neushoorns rinoceros verdwijnen, en de nijlpaarden zullen weldra door de Congoleezen nog alleen in onze diergaarden te vinden zijn Wat zijn er al middels gezocht tegen de levensduurte en hoeveel hebben er geholpen 7 Nu ken ik er een, en t is on.

Ik heb Zondag het genoegen en het buitenkansje gehad, voor zoo een toestel ie zitten luisteren, en ik moet U bekennen dat ik totaal vergeten heb van te eten. Dat is profijtig en aangenaam. Wie zal er nu de gelukkige tap of tappen zijn In Gent is er nu al met ne keer nog eenen uitgekomen, Karei Vande Walle, postbediende Hij woont op de Coupure en heeft eenen zoon.

Het zal nog een beetjen duren vooraleer hij om zijn roiljoentje moet Öaan, en hij gaat ondertusschen voort naar zijn werk. Wacht een beetje Karei. De societeiten zullen gaan afkomen om u tof voorzitter of eerevoorzitter te hebben. Hollandsch Wülemmeke en den prins gemaal zijn langs Brussel terug uit Zwitserland gekomen.

In de Noordstatie van Rrty-«. Dat wij dat waren hé. Gij kunt blijven slapen ook. Wat zijn wfj gelukkig dat wij niet rijke zijn. Zijn arm werd mede getrokken «n den voorarm letterlijk afgerukt.

Em aanwezige doktoor in de fabriek beeft bet Mtstt erband gelegd en daarna werd het slachtoffer naar bet «aithul«van Sint Ebsabeth overgebracht la Chicago is eene zonderlinge moordzaak aan het Ucht gekomen. Alle talichttoten cratk- De eigenaar: Telefoon Voorheen Garage St-Deoi». Open dag en nacht. Titels van Staat en Steden 6 p. PiaatseliikNieuws i van de electrische kwestie in onzen ge-; te meenteraad.

Welke aboeaemenispolis zal de firma; non door een Gemeentebestuu. Depot s te Maldegem. Deze kaarties mogen reeds van April Mohatja. Hoe zullen dus de condities ziin. Autobusdienst op Gent met gunstig advoor een motor kan krijgen? Op zekere lijnen Droog-knischen e» menw-wasschea van Vies aangenomen. Dat stond in het contrakt niet bepaald. Op dit terrein moet na- keud. Voortaan mo- uitstallingen landbouwmachienen. De leening voor de electrifieatie der gemeente kan plaats hebben Want int wanneer de heer secretaris een- wijs der Schooloverheid.

Dit op overleg van een gezegeld be- Verzorgd werk. Zij zal naar schat, voudig eenmaal voorlezing doet op den Het beheer der Spoorwegen zal de ting midden de frank moeten beloopen. De intrest is ongeveer 6 t. Kabmet voor Tand-Pro- Wat de kwestie der eleetrieiteit zelf betreft. Réparatien in eenige uren. Nu moet men niet zeggen: Dampoort Kunsttanden met of zonder in andere gemeenten.

Neen, want als Ze richt ontvangen dat de firma Desclée schrijven btt Raadpleging bij aanvraag. D maar zoo goed is, is ze slecht. Te Gent zijn zeven lijaten.

Van de katholieken alleen is er bij on» meeting geweest onder voorzitterschap van W. Wij hoorden grave tkint de Roodenbeke. Pussemier herhaalde op zijne wijs de beste kelen aan van M. Rotsart dhertaing zei eenige goede woorden en M. René Vermaarbracht de geestelijkheid bij. Ma, van de Frontpartij, was. De nieuwe partij VI. Martens voor t Senaat, Een alhier bekende kandidaat ; maar dte te Brugge op de lijst staat, gansch alleen, is M. Theo Hoste, met een ganseh nieuw program: Te Poperinge staan twee katholieke lijsten, tegen malkaar op.

Té Thfelt ilet men een goede aanwinst voor de lijst van M. Te Brussel, twee merkwaardigheden op de liberale lijst: Rol over Het College van Burgemeester en Scheocnen der gemeente Maldegem, brengt de fmee ze tenen ter kermis dat de rol der a. Maldegem» den 26 Maart M. Gaston Martens, de gekende tooneolschrijver.

Ernest Martens reboren te Zulte. Ziju Godlijk Hert ti «rraag Een liefde onthaal! Van aardsche titels bij t Festijn Telt er niet één ; Uw goeden wil en t hertje rein Hoeft u alleen 1 Gods liefde steunt uw levensstrijd.

Verwekt een schroom Voor tkwade, dat de jeugd verleidt; Zoo blijft u vroom! Öns Lieven Heer heft zeeg nend d Hand Op u vandaag. En ook op hen. Tot pastoor-deken te Ledeberg, E. Reynarl, pastoor te Bellem i tot pastoor te Bellem, den E. Cornelis, pastoor te Strypen: Peiraman, onderpastoor te Aalst. Tot pastoor te Jabbske, E. Vincentius, te Cortemarck, in vervanging van E. Devaere, die zijn onslag geelt; tot Bestuurder der Zusters van den H.

Vincentius, te Cortemark, E. Rouaschap Vorig bedrag Fr. Toliltlerujt miju» oro«o«rs Antonioa om Mae i; uost t«bekomen 5.

De Maekaae««, notaris te Ruysselede» eervol ontslag ver- Wand. Hij ia gemachtigd tot het voeran va» den eeretitel van zijn ambt. Beer B, Da Langhe, politiekommisaaris [e nam eervol ootalag. Voor deze beide soorten gen.

Kamerldczingen Practische handleiding ten dienste van de Gemeentebesturen, Voorzitters, Secretarissen en leden der Kiesbureelen, enz. Van In en Cie. Adres ten bureele van dit blad Fr ê.

Eieren Sooco aan 0,41 a 0,43 ctm. Ter «ere vao Zalig Tree«! Toor eeo bekomen wel Maldegem, Noordstraat {1 3o f ran it js3 koeien. Eenige bonderden «eer rilel 1 Markt an 26 Maart schoone twee-jarige genever-aalbezicaoter rs a In den nacht van Zondag op Maandag is alhier een diefstal ge-! Mandag trok eenieder uaar zijn werk te reder, over de vaarzen. Veldruoit vau tjov lot beginnen van ! Wij zullen eens zien wat daar van " "T, Priesterstraat Ze zagen niemand, dan een kindje in een witten wollen sjaal gewikkeld, op een stoel liggende.

De moeder van het kind kwam uit. Het is Martha Carnelle, pelswerkster, 28 jaar, van Franschen oorsprong, wonende te Brussel. Zij werd ter beschikking van het Mechelsch parket opgesloten.

In de danszaal "Savigny,. Hij dreigde met een revolver; het meisje, verschrikt, vluchtte de straat op, achtervolgd van den Chiliaan. Daar kwam juist aangewandeld, met zijne vrouw, heer De Wit, die den vreemdeling opgewonden met den revolver zag, en hem dit wapen wilde afpakken.

Leiva schoot hem een Kogel in rlen buik en vluchtte. Een sergent, Frans Dresselaaar. De Chiliaan liep verder tot een knecht van den heer Dewinter hem ten gronde sloeg, zijn revolver ontnam en hem handen en voeten bond. De heer De Wit, intusschen naar het gasthuis overgebracht, 4af er den geest. Walgraevc ging in zijn vrije uren, aan het voormalige front, op zoek naar koper, in gezelschap van zijn zoon Maurits.

Op zeker oogenblik vonden zij een stuk van een granaatkop Nauwelijks had de roekelooze -r een sla;! Den man werd de buik opengereten. Hij bleef op slag dood. Zijn jarige zoon bleef ongedeerd. Een koopman van Borgworm stapte aan de Noordslatie te Brussel in een taxi om zich naar een dancing te laten voeren.

Na een tiental minuten gereden te hebben bleef de taxi staan en de chauffeur eischte 85 frank voor zijn koers. Daar de reiziger weigerde te betalen, deed de chauffeur een teeken en drie schurken naderden die hem aftroefden en zijne portefeuille met ruim 1, frank ontnamen. De Landtsheer en L. Boter 15 a 16 fr. Eieren 40 a 44 cs Ossen , 3. Paterstraat 2 D Magazijnen: Rombaux-Flamment Mallebergplaats, 10, Brugge. Klassieke en allerhande muziekstukken.

Groote k«us van Naalden, Diamanten. Ressorts, enz Vermakingen van Spreekmachtenen. Door Bovril in een schotel te doen is het alsof gij er vleesch bij deedt. Probeert Bovril in uwe aoepen, gehakt, vteeschpasteien, gtoverijen, sausen. Inflenchen n a xijf verschittic«groottea in alle kruidenierswinkels. Maldegem Hij verhoopt door zijne goede waren en voordeelige prijzen de gunst van het geacht puhliek.

Willems, St Laureynj H. Adegem, Staatsbaan en K. Werpt uw plaatskaartje niet weg. Zes maand 5 V21 b. Een Jaar 6 t. KeelonUmettend, borstversterkend «n versachtend, bevat acti verdoovende bestanddeelen. Heer Baron Idesbalde Rotsart ten hove en ten verzoeke van Eduard! Sleohts Ingesteid 31, fr.

De fcooper kan den pacht overnemen van 2 1 2 hectaren land rechtop de hofstede tot! Merriepeerd, 8 Jaar, Idk van veulen, 4 melkkoeien, waarvan 12 gekalfd en «wee bekalfd. Wagen, 2 drijwielkarren, 3 eegden, 1 ijzeren eegde, 1 ijzeren ploeg, aardappetptoeg, wind- en loofmolen, aal- I kordeel, sleepbbrde, rolblok, kruiwagen, tufcnelkeefn, schroom achten, hondekar met!

Allerbeste handkod, zeer dicht bij de bate. Vaarzernnd Jaarlink Jonge os. Groen en droog hout, en». Kerk ta Aardenburg, in het openbaar, tegen comptanta betaling, verkoopen: Een Directiekeet, 5 x 3 1 2 M. In pachte bij KamM Dfemeweth. Tafels, stoelen, stoven, eene oude eten kleerkas, andere om 2. Woensdag I Apcfl lwfc.

Jütoot 1 Ha 14 aren en 08 ca. Verdeeld in 15 koopen Ingesteld fr. Pachter s, Henrl Duperceyn. Verdeeld In 10 koopen. Slechts gebracht afzonderlijk 29, fr. Verdeeld in 14 koopen. Pachter Tbeofiel Verhelst mits fr, zonder voorwaarde Ingesteld bij samenvoeging: Tweede en laatste zitdag: Beschikbaar 8 dagen na verkoop.

Vande Kerckhove te-harelbeke, Markt 79, 1 2 0 0 Instelpsunlng.. Bewoond door da ktaders Van den Bossche tot Kerstavond mits fr. Groote verbetering van alle mecanlekcn d e voor vldsnliverheld. Verdeeld In 2 koopen. Samen afzonderlijk ingesteld fr. Rene Deloof, merkweefdlge venditte van: Gebruik Ingesteld fr aren goed Zaailand, gebruikt j door Ch. MatlicPriJnn Hals van venioawaa. Meer dan verschillende Slaapkamers sn Eetplaatsen. Wyngene-Ruysselede, Onbewoond, dade-f 3.

L fe pennietrtk wordt intosschen van bedenk. Want Woensdag deelde de Radio nieit. Onze eigen Kamerie- Knesselaere en even voor t dorp.

Dat was een bakje niet grooiian rijn In d«komende vier jaar zittijd ter dan esnsunlight kist, twee houten ijgi tóch éénmaal hun mond «pen te doen. Het koeieruiooten dunt van een hedendaagsche Ka- tje had klaarblijkelijk bet grootste genot; mer van volksvertegenwoordiger» hebben, fier opziende naar onze Citroen stafc het Dat Is in ons oogen «en trein op houten van kant.

Hij reed ook uit! Hoe wil men dan. Kamer van volks- Stork-Stumpf Kelijkstroomstoommachme verteeenwoonliffm" Dat kunnen wij ontzaglijk verbeterd, en jaarlijks betert niet ongestraft laten. Waar er iets , scbrampt. Daar kwam nu ook jiog vrouwelijke hulp, i-ur geweldig Franschen naam, maar de fieute ging nodif naar kerk of kluis t Was iiuners haast honderd jaar dat de Steve-»isten zicb afgescheurd hadden, omdat ze het niet konden verdragen dat de Paus vergiffenis geschonken had aan al de beitd: Z e lazen hun kerkebooek thuis en de rozenkrans was hun schoonste sieraad.

Toreken en Rozeken waren tewege weg, Is ze Liete zagen: Zij is hier gekomen voor al de menschen, " Wie heeft ooit anders gesproken»«ten ze haar toe. Ta, gesproken hebt gc allcmasl genoeg, er, biecht gesproken ook Maar t is hkr van penitencie te doen, voor al uw groote zonden En dan zult ge geen liefdeschandalen meer beleven, gelijk dit hier, in uw straatje Hij zei dat zoo om in de gratie te staan van t vrouwvolk.

Maar Ze waren met die grofheid tegen de ongelukkige Liete, ook niet gedimd en een twist van de Geute tegen den guit zou nog andere onaangenaamheden meebftn. Het waren Madam I. De eesie mocht er nog al zijn, ondanks i tje voor voetje ons voorgaan, maar als wc hu haar eigen goed spoor niet willen volgen Waar zouden ze daar nu alle twee hun voeten zetten!.. Ze trekken naar Gustaafkens deur: Het wordt een trouw over den bezemstok I " Een trouw over den bezemstok f, iairade het eind en ver, langs het straatje " Kijk I Kijk!

Lceje gaaf slapen te Gustaafs, zonder pasloor of koster te spreken! De vrouwen allemaal sloegen dc handen voor hun oogen. Zelfs niet in heel het katholiek? En het volk troppelde samen voor de deur en allen die daareven voor Nattes geroepen hadden: Dat is een man 1 begonnen hem nu te schaminkelen, toetend op de kloefen en werpend sleenen en vuilnis naar deur en vensters!

Wat zal Miinheere nu zeggen, als hij thuis komf van t Heilig Graf van Jerusalem! Wij hebbeu verleden week verteld dat eer daarvan komt a niet toe maar uitsluitend De Mekaaiek. Het is in de eer- slechte trein, een slechte accu, een slech- Onze volksvertegenwoordiging is een jr door da Radio van Hilversum een twiat-.

Het kan niet beteren mét,uzt«rlid Braat, an een professor, die wél en per spoor ons het graan, en het katoen.. De stoom, die éen zelf-verme- nut achtbare Kamerlid zich oefenende voor en zoo der menschen l{lst verlicht. En die kletg zal meer aan den dag treden mat de k tote van een watersproeier. Kleine en beternis treedt met elk nieuw machanisch Radiovearspreiding. Wanneer tegenwoordig Amerika zulk een isn. Dt bennen, kat en hond, het venen kaniek zijn. Wij bezoeken refefanatlk de Jaarbeurs.

Ze is werkelijk van een sroot handelsbelang. Het is het Vlaamsche vakblad voor den automobilist en verdient hier al onze aanbeveling. Het handelt eerst over de gebeurtenissen op automobielgebied en geeft vervolgens een tiental flinke rubrieken met origineele teekeningen. Het regelen der lampen. Het vervanren der bougies of vonkkaarsen. Hoe men het benzinever bruik vermindereu kan. Het nieuw reglement op het verkeer. Het demonteeren van zuigerapilien.

Het aanzetten van den motor bij koud wedor. Het verwijderen van splitpennen. Het losschroeven van ronde Diiizen. Het buigen van een koperen buis. Het hoekje van de Ford is zeer verzorgd. Verder is er n goed geredigeerd Vraagbord. Het blad verschijnt maandelijks, het abonnement is 10 frank. Trekking der verwoeste gewesten van 20 Maart laatstleden. Leening Reeks , nr 3 wint , frank Reeks , nr 5 wint , frank Reeks , nr 5 wist 50, frank Reeks 87, nr 1 Wint 50, frank Reeks , nr 4 wint 50, frank En wat zal Sarei nu zeggen, onze huisbaas wien het verkeer van He ongelijke personen zoo tegenstak?

Hij is daar en, reeds van op de Markt heeft hij uit alle monden gehoord: En hij hoort van ver het gehuil en getoet. De brave man aarzelt: Hoe eer nu binnen, boe eer van dc wereld af Op dat oogenbiik zaten wij thuis, onder den schsjuwmr. Wij hooren de voordeur openstooten cn herkennen zijn stap in den gang. Zij durft niet aanwezig zijn bij zijn eere verontwaardiging.

Maar hij kijkt rond en zegt geen woord. Dan, Hij laat zich op zijn stoel vallen, met zijn hoofd in de handen en weent. Hij zat daar zoolang te schudden en te dubben, dat ik Manses wezen tot driemaal toe voor het buitenvenstr zag verschijnen en verdwijnen, langsom dichter, om te z: Maa r Sare zag haar niet aan.

Ze mag bij ons komen slapen, bij Stansken I.. Ik was dadelijk gereed, t Was heel wat gemakkelijker haar te overhalen bij ons Stansken te komen slapen, dan haren trouw tegen te houden VIOOLTJES - Viooltjes staan zoo lief en blij Met mooi gezicht in blauwe pij Te bloeien en op u en mij Een vriendelijk oog te pinken; Het -roene blad reeds levend frisch Omkranst tgebloemte alomme en Hts Voor oog en zin een lafenis Om teug na teug te drinken.

Wij buigen eventjes te neer Bij tvioletj? Maastricht en Aken landschapjes uit de Dendergouw, en de Kempen met hier en daar een sprookje en een legende, kleppend uit de Mok van Hoessett. HB schildert twee beken uit Ronse en Een Heftige die vandaar, langs gouden wenteltrappen tot hem kwam en de schaduw van ziin woon verkoor. Dat is van t welluidendst klaviergetokkel maar forsche slagen klinken voor den Lierschen smid Van Boeckei en dan komt uit tbooze Gent een Asschenwoensdaglied en ook al een groet aan Hugo Verrieat die ais een koning in zijn huis had vernacht.

Eo uit zijn Muziekkamer komen hand aan hand. En een laatste Visioen van den kranken Meesterzanger die Peter Benfijt was. EmdelQk vier Volksliedjes ai aoz vier stukjes "Voor de Kinderen,.

Zuid Spanje wordt in rep en roer t e- bracht door een aardige gebeurtenis: Zou een nieuwe vuurberg aldaar opbarsten. Uit Madrid zijn verscheidene geleerden toegekomen om den toestand tc onderzoeken. De Academie voor geneeskunde heeft menige gevallen onderzocht en drukte hare verwondering uit over de reeds bemen uitslagen. Kapitein Delinguette, zijne cchtgenoote en hun werktuigkundige hebben dwars door de Sahara Stanleyville en de mijnen van Kilo bereikt, tla de eerste auto die erin gelukt is den Belgischen Congo te bereiken.

De reizigers hebben reeds kilometers afgelegd. Hnn voertuig werd speciaal voor lastige tochten vervaardigd en loopt op zes wielen. Aan Manse had hij geen woord gesproken en zij ook sprak zijn voornemen niet tegen. En ze was voldaan: Maar nu, sedert de aankondiging van dien trouw over den bezemstok, was haar geweten niet gerust. En wat er nu zou volgen uit die bemiddeling van Sarei bij Leeje, kon zij zich niet voorstellen Zij zou er nu zelf mee zitten en dan nujs wel door Sarei, die er eerst zoozeer verbeten was I Stansken dook verslagen zijn hoofdje in h 1 "r voorschoot.

Toen wij buiten kwamen, moest ik der grooten vent ondersteunen, maar de joelende menigte ging eerbiedig open, om on«door te laten, alsof men bewust was van inze gewichtige zending. Welnu, hel was geen trouw over den bezemstok: Leejcs pak lag daar nog beneden en zij snikte dat ze allang met den rein. En dan zei ik, terwijl Sarei toch geer woord kon spreken, dat zij mocht bij or.? En ze was daarmee zeer tevreden Maa lij wachtte nog. Men ging inderdaad zoo ruw niet meer te werk met slijk en sïeenen He!

Zteewtct Vlaanderen telt «w. Belangstellenden zijn vriendelijk uitgenoodigd des avonds te komen luisteren, of vragen een Radio-avond aan in eigen huis en kring. Centri higen - Pistonpompen. Groot model type fl. Klein model type H. Groot luxe type H. Casque, zeer licht gram, type F. Dat wachten gaf ons nu de gelegenheid een oog te werpen rond het heim van den kluizenaar, over hetwelke zooveel verteld werd Maar het was er zoo donker Wi; zagen vooreerst den eeozatcr zelf niet.

Hoe konden wij denken dat hij reeds te bed was I Maar, daar, in den versten hoek, hoorden wij een ledikant kraken Een teeken dat hij zich oprichtte, om zijn late bezoekers te verkennen Maar het bleef bij leze eerste poging en wij vernamen ook geen woord uit het gezucht, waarmede zijn hoofd terugplofte Wij moesten, beleefdheidshalve, ons toch eerst tot dan huisheer richten, maar wij vonden geen doortocht tot hem.

Hij lag verschanst achter getafcl van bakken en kisten en gestoelte met de pikkels omhoog, en toen ik eindelijk genoeg licht aangebracht had, met een stekje aan een oordjesk. Wij wenschlen hem van ver: Wij komen om Leonit; om ze bij Stansken te la! Hij richtte zich nia:. Bij het pinken van de Lieve-Vrouwkaars, ooverde een heel gezelschap van Lieve Vrouwtjes op: Saletjes en natuurlijk ook Epineties.

Men ken ze niet van bij? Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met:. Wij gebruiken geen cookies die andere dan functionele, communicatieve of analytische doeleinden hebben.

Ik geef hierbij aan Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb. Mijn Sexjobs Inloggen Advertentie plaatsen Maak account aan. Gangbang Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Nieuwsbrief Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: Filteren op locatie Land   Alles Nederland België. Ik ben een Transvrouw van B met een lekkere strakke vagina en natuurlijke borsten. Ik ben een Transvrouw van B Welke shemale heeft zin in een date omge Ik ben TS Ana Mason, Hallo, ik ben een gescheiden man van 49 jaar, slank postuur 70 kg en HBO-niveau.

Ik wil graag mijn f Hallo, ik ben een gescheiden man van Zoek voor de eerste keer sex met een man trav of shemale ik kan niet ontvangen wel verplaatsen all Zoek voor de eerste keer sex met een m Hi mijn naam is Jay, ben 23 en ben van Surinaamse afkomst. Ik ben altijd al aan het fantaseren ge Hi mijn naam is Jay, ben 23 en ben van S Leuke verzorgde wat stoere jongen met tattoos ed 34,,70,17 zoekt leuke chick met een dick voor he Leuke verzorgde wat stoere jongen met ta Wenst u een discreet bezoek van èèn van onze escort dames op uw hotelkamer?

Na een tijdje casual sex gehad te hebben, ben ik nu aan de slag als hobby of amateurhoer en dat bevalt prima! Heb je ook zin in een afspraak Ik ben opzoek naar een leuke vriendin die mij wilt helpen om helemaal vrouwlijk te worden, gezellig mee kunnen te praten, en meschien ook wel met elkaar spelen Ik verwen heren,dames ,koppels,ik doe trio's of wens je mij in groep te neuken alles is bespreekbaar.

Ben je die gewone hoeren beu en zoek je iets Heb je zin om even te neuken en je ballen te legen zonder gedoe, discreet en fris. Voor E25,- zit ik klaar voor vluggertje. Gebruik je mijn kontje even en ga je Deze dag is weer de spannende en goedbezochte Trans en Travestie themadag bij EroticCinema Lekker op je High Heels of in een spannend kort rokje,

shemale dating nl suikertante aangeboden

Man zoekt gratis sex spuiten in de kut


Ook onze eerste ep was redelijk experimenteel en toch kregen we er al veel reacties op. Een vervlechting van hiphop, jazz en rock is vandaag in de muziek heel present. Denk maar aan het succes van Stuff. De vraag is hoe lang het blijft duren. Bij ons was het initieel niet de bedoeling dergelijke muziek te maken. We zitten nu op die wei en zien wel waar het ons brengt.

Is de Kempen niet een te afgelegen uitvalsbasis voor een muziekgroep? Integendeel, in Geel hebben we een volledige studio waar we met ons busje vlakbij kunnen geraken. In Gent, Hasselt of Antwerpen is zoiets onbetaalbaar. We hebben ooit gedacht om Seizoens- Klanken uit te breiden tot een volledige liveband. Dan merk je wel dat het heel moeilijk is om andere muzikanten te vinden.

Maat het is niet zo dat we geen andere mensen kennen. De scene is wel minder groot, dat klopt. In Antwerpen gaan alle hipsters naar dezelfde plekken. In de Kempen hebben ze in Geel een plaats en in Kasterlee een andere stek. Maar hier heb je bijvoorbeeld in Kasterlee Booty Rave, een festival waar alle nieuwe vooruitstrevende bands een plaats krijgen.

Het bestaat al vijf jaar en telkens met een zeer goede line-up. Is het jullie ambitie om van jullie muziek te leven? Dat is een onuitvoerbare droom, vrees ik.

Leven als muzikant zeker als je in een band speelt - is niet mogelijk. Je moet daarnaast nog andere bands of opdrachten hebben. Je speelt vaak met vier tot vijf muzikanten samen en maar vier tot vijf optredens per maand. Daar kom je niet mee rond. Ook niet van het paar cd s die je vandaag nog verkoopt. We proberen gewoon uit onze kosten te geraken, wat tot nu toe altijd gelukt is. Ik merk dat ook in de Jazzstudio. Daar zitten een aantal van de grootste muzikanten van België maar ze moeten nog lesgeven om den brode.

Ik zie mezelf vooral gitaarlessen geven. Maar langs de andere kant: De muziek komt dan nog puur uit het hart. Muziek is niet alleen een technische kwestie. Het is vooral een spirituele reis. Wat je in je instrument stopt, is een spiegel van je ziel. Je gaat nadenken over wat je mooi vind in de muziek en dat zegt veel over jezelf. We brengen jazz en elektronica samen, maar eigenlijk brengen we twee persoonlijkheden en hun voorkeuren van muziek samen.

Op 28 mei om Nadien volgen nog enkele zomerfestivals. Hou de affiches in het oog. Deze tweemaandelijkse jamsessies staan open voor jazzmuzikanten van allerlei pluimage.

De muzikanten vormen bands via en kiezen naast de sessie ook de songs die ze samen willen brengen. Als toeschouwer word je ondergedompeld in de jazzwereld en krijg je toelichting bij de gespeelde nummers. Jazz Jam Geel op 26 juni om In een tiental cafés op en rond de Grote Markt vinden van 21 tot 1u jazzconcerten plaats. De groepen spelen overal 3 of 4 sets. De pauzes geven de bezoekers de mogelijkheid om naar een ander café te stappen en een andere band aan het werk te zien. Deelnemende cafés en optredende groep: Jelle Van Giel Group: Een albumrelease kan je meemaken op 23 juni in jazzclub De Singer in Rijkevorsel.

The Journey brengt acht composities waarvoor drummer en arrangeur Jelle Van Giel opnieuw de inspiratie haalde uit het dagelijkse leven, maar ook uit overweldigende reizen en belevenissen. The Journey belooft een tocht te worden langs betoverende muzikale landschappen waar iedereen zich thuis voelt. De Jelle Van Giel Group brengt toegankelijke jazz in cross-over met rock, klassieke muziek en Afrikaanse ritmes.

Jelle Van Giel Group op 23 juni om Ze brengen een mix van eigen composities en standaards doorspekt met -zoals dat heet- geïnspireerde solo s. Daarna is het de beurt aan Les Bandits de Belleville, een jong en gepassioneerd kwintet dat gipsyjazz brengt. Je bent meteen wakker met hun pompende tempo s, zwoele melodieën, swingende tokkellijnen, sexy grooves en virtuoze solo s. De namiddag -zeker bij mooi weer- is dan weer het ideale moment voor een optreden van Saudade, een kwintet dat beïnvloed is door de Braziliaanse bossanova.

Verwacht je vooral aan rustige melodieën en warme zuiderse ritmes. Het festival wordt afgesloten door Jake Walker: Ze blazen niet alleen Louis Armstrong opnieuw tot leven, maar schrijven ook hun eigen nummers. Je kan je op een dansvloer uitleven op deze kolkende swing. Tussen de optredens door zorgen de De Gebroeder op 78 Toeren met hun vintage platendraaier voor jazzy muziekjes.

JazzKitchen heet niet voor niets kitchen. Je kan tijdens het festival genieten van een vijfgangenmenu. Hiervoor moet je wel vooraf inschrijven. Vanaf 14u is er ook kinderanimatie voorzien. JazzKitchen Festival op 20 augustus van 11 tot 20u in het park van het Hofke van Chantraine, Kerkstraat Meer info op jazzkitchen. Mariana Tootsie heeft Griekse voorouders, maar is geboren in Brussel. Benevens zangeres is ze ook auteur en componiste. Op haar vijftiende ontdekte ze de gitaar en begon ze haar eerste songs te schrijven en zelf te zingen.

Daarbij werd ze vooral beïnvloed door de wereldmuziek. Ze laat zich steeds omringen door gerenommeerde muzikanten, onder meer drummer Manu Katché, die Sting en Peter Gabriel begeleidde. Met de soul en blues die haar stem kenmerken, is zij de uitgelezen persoon om een hommage te brengen aan Etta James.

Di - Za van 12u - 20u Gesloten: Zondag, maandag en feestdagen. Parkeren kan bij Utopolis Mogelijkheid tot consulten, meerdere workshops Infoavonden en maandelijkse praatavond Graatakker 72 Turnhout Spaanse spareribs, volgens eigen recept bereid: Piknik Horrifik speelt zich af op de grens tussen het paradijs van lekker eten en de hel van onze voedselproductie.

Je komt terecht in een wereld geïnspireerd op het werk van de schilder Jeroen Bosch, wiens Tuin der Lusten vandaag nog huiveringwekkend en fascinerend is. Groteske personages, absurde acties, surreële beelden: Piknik Horrifik is Bosch in een hedendaagse, theatrale variant. Piknik Horrifik, Kapel Kolonie Merksplas, vrijdag 23 19u , zaterdag 24 19u en zondag 25 juni 12u , 26 euro.

Zeven kinderen spelen onschuldige spelletjes die bij nader inzien niet zo onschuldig blijken zijn. Willie en Peter spelen vliegtuigje. Samen met John en Raymond jagen ze een eekhoorn op en doden hem. Er vallen slachtoffers in hun speelgoedoorlog.

Angela en Audrey spelen in een schuur iets vreedzamere spelletjes, zo lijkt het toch. Hun slachtoffer is Donald Duck, het spreekwoordelijke lelijke eendje. Hij wordt gepest, maar is tegelijk onmisbaar voor de bende. De kinderen spelen letterlijk en figuurlijk met vuur.

De grens tussen spelen, plagen, terroriseren en echte oorlog wordt steeds vager, ook bij de kinderen. Luc Nuyens en Koen De Graeve. De Roovers, Wortel Kolonie, vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juni om Misschien was er een epidemie of een groot ongeluk?

Enkel de clown is overgebleven en hij weigert te vertrekken. Helemaal gerust is hij daar blijkbaar niet in. Om zijn show voor een livepubliek te testen, doet hij eerst een try-out. Het goede nieuws is dat hij daarvoor de Kuub in Turnhout heeft uitgekozen. De Antwerpenaar mengt hiphop met folk en reggae en betreedt daarmee paden die nog maar zelden bewandeld werden.

De new style troubadour heeft een grote schare fans. Dat hij zowel in de Vlaamse Ultratop als op de lijsten van StuBru goed scoort, bewijst dat zijn publiek niet alleen groot, maar vooral ook heel gevarieerd is.

Zijn maatschappijkritische teksten en dansbare muziek zetten zowel wijkfeestjes als festivalweides op hun kop. En ongetwijfeld ook de Kuub. Want Tourist LeMC kan zich geen slechte generale repetitie veroorloven.

Amper een week later moet het bingo zijn in Werchter. De graven zijn herkenbaar: Daar ligt de witte clown met zijn trompet, elke dag opgeblonken, aan het kruis. Daar ligt de directeur, waar hij nog steeds angstig in een grote boog omheen het graf loopt.

De clown is alleen. Maar alle andere personages spelen ook, want hij houdt ze in leven. Als er publiek komt, speelt hij trouw en plichtsbewust. De trompet, tuba en bombardon klinken nog steeds alsof er werkelijk iemand op speelt. Het publiek is getuige van zijn verbeelding die een werkelijkheid is, waard om voor te leven. De toeschouwers zijn ook medeplichtig aan het in stand houden van het illusionaire grote spektakel.

Het applaus, de lachsalvo s, de blaasinstrumenten Het klinkt nog steeds live, als een werkelijkheid. Weggaan kan hij niet, of wil hij niet. Maar is dat dan opgeven of ontrouw zijn? Fidelis Fortibus is een eigenzinnige solo, gemaakt en gespeeld door Danny Ronaldo. Circus Ronaldo, Stadspark Geel, vrijdag 2, zaterdag 3 en maandag 5 juni, telkens om Daar mag hij het schrijversduo Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh trouwens op zijn blote knieën voor danken, want toen einde jaren 60 de zangcarrière van de Nijs toch even in het slop dreigde te raken en de jonge bard noodgedwongen zijn brood probeerde te verdienen bij Circus Boltini, schonken Nijgh en de Groot hem een paar liedjes die hem meteen weer aan de top van de hitlijsten bracht: Rob de Nijs bleef razend populair in Nederland én Vlaanderen.

Ook bij ons bleef hij de hits aan mekaar rijgen, over genres, modes en stijlen heen. Op het einde van dit jaar wordt hij 75, maar op het podium is hij nog altijd één brok energie. Rob de Nijs, cc Zwaneberg, Heist-op-den-Berg, donderdag 8 juni, 20u, 35 euro. De muzikanten combineren daarbij moeiteloos Verdi, Strauss, Williams, Rota en vele anderen componisten. Tijdens dit concert spelen acht cellisten.

Ô-Celli bestaat uit kamermuziekspecialisten en concertmusici die allemaal bij de beste Belgische orkesten werken. Ô-Celli, Sint-Catharinakerk, Herentals, vrijdag 9 juni, 20u, 18 euro. De formule is simpel. Elke dinsdag speelt een organist een concert van een halfuur op het orgel in de Sint-Pieterskerk in Turnhout. Op het programma staan James D.

In België is de Nederlander nog vrij onbekend, maar hij heeft al zeven cd s en drie theatervoorstellingen op zijn actief. Buwalda brengt kleine, intimistische liedjes, maar doet dat met de nodige humor. In het voorprogramma staat cabaretier Marten Geertsma. De inkom mag je zelf bepalen vrije bijdrage en gaat naar een goed doel: De reeks begint op zondag 18 juni en eindigt op 17 september. De Gebroeders draaien toerenplaten op 18 juni, 2 juli, 27 augustus en 10 september.

Elke zondag staat een ander thema centraal: Guido Belcanto sluit op 17 september de reeks af met een keuze uit zijn favoriete vinyl. In augustus wordt overgeschakeld naar pop- en rockmuziek, met telkens twee optredens per avond. Op vrijdag 11 augustus is er een intermezzo.

Dan houdt de poëziebus halt en treden 24 dichters op uit België en Nederland. Daarvoor is een crowdfunding op poten gezet. Kempenatlas is een boek én een tentoonstelling. Het overgrote deel van het project werd al gefinancierd mede door de provincie Antwerpen en de Vlaamse overheid , maar er ontbreekt nog euro om ook het tentoonstellingsluik te kunnen realiseren.

De Kempenatlas focust op alle zaken die de Kempen uniek maken. Edith Wouters, artistiek coördinator: De schrale gronden hier in de regio blijken al eeuwen een rijke voedingsbodem voor vernieuwende ideeën en projecten. Of het nu gaat om bodemverbetering, landbouw, industrie, zorg of woonomgevingen. Al die ideeën en projecten in de Antwerpse Kempen verzamelen we en zetten we letterlijk op de kaart in de Kempenatlas. Ze bieden inspiratie voor de toekomst van de regio.

De atlas bestaat uit drie delen. Een deel met speciaal gemaakte kaarten rond 12 thema s als bodem, energie, landbouw, wonen De teksten werden geschreven door experten ter zake. In het tweede deel beschrijft Leen Huet twintig karakteristieke plekken in de regio.

Haar teksten worden aangevuld met historische foto s. Het derde boekdeel is een reeks beelden van architectuurfotograaf Filip Dujardin. Evelien Pieters, zakelijk leider van Ar-Tur: De tentoonstelling hoort bij het boek. Ze dient om de verzamelde kennis, ideeën en verhalen aan iedereen te kunnen tonen.

Die tentoonstelling moet dus mobiel zijn, zodat we ermee door de regio kunnen reizen. Daar komen we nog euro voor tekort. Tot 30 juni kan iedereen een bijdrage leveren. Er zijn mooie returns, zoals een boek tegen een gereduceerd tarief, een vip-rondleiding of een exclusieve fotoprint van Filip Dujardin.

De tentoonstelling is van 15 september tot en met 19 november te zien in de Warande. Verdere informatie over de crowdfunding: Exact veertig jaar geleden werd het museum geopend, weliswaar met een zeer bescheiden collectie: Intussen is de collectie zonder meer museumwaardig: Niet minder dan achttien van die Smitsen zijn langdurige bruiklenen uit de privécollectie van Ronald Luyten, de onlangs overleden kunsthandelaar en Smitsverzamelaar uit Herentals.

Die bruiklenen, plus het hele bezit van de mecenas, komen nu testamentair aan het JSM toe. Hoe jammer het al te vroege overlijden van Ronald Luyten ook moge zijn, een betere bestemming voor zijn nalatenschap valt niet te bedenken. Met de middelen die nu ter beschikking zijn, kan in de toekomst de professionele museumwerking verder worden uitgebouwd. De nachtegaal is een schimmenspel naar het bekende sprookje van Hans Christian Andersen.

De keizer van China woont in een prachtig paleis. Zijn allerdierbaarste bezit is een nachtegaal die zo mooi kan zingen dat de keizer er tranen van in de ogen krijgt. Dan krijgt hij van de Japanse keizer een prachtige, mechanische nachtegaal. Die kan zelfs nog mooier zingen dan de echte! De echte nachtegaal pikt dit niet en vliegt dan maar terug naar zijn bos. Maar op een dag is de mechanische nachtegaal stuk en de keizer is ontroostbaar.

Geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar jun - jul - aug Dat gebeurde tijdens een voorstelling door kinderen van vluchtelingen, een van de vele sociale projecten waarmee HETGEVOLG de laatste jaren een unieke plaats verwierf in het Kempense theaterlandschap. Dit wordt waarschijnlijk een historische voorstelling omdat het de laatste wordt in deze zaal.

Een klein theatertje met een paar duizend euro moet het afleggen tegen projectontwikkelaars met miljoenen euro. Daarover bestaat nog enige discussie. Volgens de ene staat het oude gebouw al jaren wankel op zijn benen; volgens de andere is de grote instabiliteit veroorzaakt door de graafwerken voor Turnova. Na jaren van onzekerheid over werkingssubsidies van Vlaanderen had HETGEVOLG een paar maanden geleden het bericht gekregen dat die betoelaging voor de volgende vijf jaren verzekerd werd.

Die nieuwe toekomstperspectieven brachten Perceval ertoe het complex -dat het gezelschap al 15 jaar huurt- aan te kopen. Deze maand zou het contract getekend worden. Aankoop gaat door Perceval laat ondanks de lamentabele toestand van het pand die aankoop doorgaan. We willen het juist verwerven om iets te doen aan de instabiliteit van het gebouw. Maar nu worden we door de dwingende sluiting met de rug tegen de muur gezet. We moeten een jaar dicht.

Met onze producties kunnen we uitwijken naar de zaal van theater Stap, maar voor al onze sociale projecten is dit een ramp. Voor deze kwetsbare doelgroepen was de zaal onze kracht. We konden hen op een podium zetten en zeggen: We doen de spots aan voor u. De zaal kampte al jaren met een instabiele, gebogen achtergevel. Met het vooruitzicht van graafwerken aan het nieuwe stadsdeel Turnova in de achtertuin van het theatergezelschap, zag burgemeester Eric Vos zich genoodzaakt de zaal tijdelijk te sluiten.

Een theaterwerkplaats zonder theater hoe straffer kan je iemand amputeren, reageerde een terneergeslagen directeur Stefan Perceval, die net op het punt stond de zaal te kopen.

Ik heb nog geen telefoontje gekregen van de burgemeester en zijn team met de vraag of zij ons kunnen helpen, terwijl minister Gatz me onmiddellijk heeft gebeld met de mededeling dat we samen een oplossing zouden zoeken. Desondanks blijft Perceval de strijdvaardigheid zelve: Maar dan hadden ze de verkeerde Stefan gekozen. Ik heb hier drieënhalf jaar van mijn leven en liefde in gestopt en ik verlaat dit schip niet zomaar.

Ons verhaal is sterk. We krijgen erg veel steunbetuigingen. De draagkracht van dit huis blijkt enorm te zijn. Ik heb de tijdelijke sluiting bevolen op basis van een evaluatie van een ingenieursbureau waaruit blijkt dat er risico s zijn voor het gebruik van de theaterzaal.

Pas nadien zal er een definitief besluit genomen worden. En die koesteren en ondersteunen we in de mate van het mogelijke. Onze cultuurcoördinator heeft na mijn beslissing om de zaal tijdelijk te sluiten vrijwel onmiddellijk contact opgenomen met Stefan.

Samen hebben ze al oplossingen gevonden op korte termijn. Wie een bijdrage wil storten, kan dit via de website: Tijdens zijn show Industrial Revolution koppelt hij technomuziek aan industrieel erfgoed.

Ritmisch pompende, ratelende en hijgende machines vormen de beats waarmee Oliver Alex aan de slag gaat. Op zaterdag 24 juni speelt hij live in het Nationaal Museum van de Speelkaart, tussen de machines die mee het geluid van de show hebben bepaald. Suiker zocht Oliver Alex op in Antwerpen. Bezweken voor de lokroep van de grote stad? Bezweken voor de liefde is dichter bij de waarheid. Ik denk dat ik ook in Sinaai perfect gelukkig had kunnen worden.

Al bevalt Antwerpen me uitstekend. Ik geniet van het comfort: Over de liefde gesproken: Ik las dat je vorige week vader geworden bent. Is het leven van een technodeejay te combineren met dat van een kersverse papa? Zo n baby komt niet onverwacht, hé. Daar kan je je goed op voorbereiden. Bovendien leef ik ook niet van de muziek.

Ik heb een nine to five -job. En is die job goed te combineren met de muziek? Ook dat valt wel mee. Ik ben IT er. Het is een job die ik graag doe en die mij ook nog voldoende ruimte laat voor mijn andere activiteiten. Met een beetje planning en discipline lukt dat wel.

Ik neem elke maand één dag verlof om met muziek bezig te kunnen zijn. Die neem ik de vrijdag of maandag voor of na een weekend waarin ik met iedereen afspreek dat ik niet gestoord mag worden. Zo creëer ik voor mezelf al minstens drie dagen per maand waarin ik onafgebroken aan mijn shows kan werken.

De optredens zélf zijn altijd in het weekend. Dat vormt dus geen probleem. Is het de bedoeling dat je ooit zal kunnen leven van de muziek? Als dat ooit mogelijk zou zijn, dan graag. Maar ik streef er niet naar.

Ik ben geen dromer, wat dat betreft. Het is moeilijk je kost te verdienen met muziek. Dat is weinigen gegeven. Het is zeker niet mijn hoogste doel. Ik beschouw mijn deejay-activiteiten als een traject. Je moet zaaien voor je kan oogsten. Ik ben nog maar een paar jaar actief in de muziekwereld. Ik zou het niet logisch vinden er nu mijn boterham al mee te verdienen. Mijn IT-job geeft me rust en zekerheid. Dat is een luxe. Het laat me toe de shows te maken die ik wil maken.

Ik hoef geen commerciële toegevingen te doen. Ik kan mij helemaal focussen op de kwaliteit, en moet aan niks anders denken. Het enige wat ik ambieer, is goeie shows samenstellen en aan boeiende projecten blijven werken. Ik zie wel waar mij dat op termijn brengt. Ben je muzikant van opleiding? Na die studies heb ik de driejarige opleiding Sounddesign gevolgd aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen.

Wat houdt dat in? Je leert met geluid omgaan. Maar niet in de 16 - jun - jul - aug Zowel erfgoedliefhebbers als partyheads bezoeken mijn shows. Dat moet uniek zijn. Het zijn twee groepen die mekaar anders ontlopen, laat staan dat ze naar hetzelfde evenement zouden gaan.

Je maakt soundscapes, voor bij een film of een luisterspel, bijvoorbeeld. Je leert nadenken over compositie en sfeer. Daarnaast krijg je technische bagage in verband met microfoontechniek, maar ook over programma s zoals Ableton en Max for Live.

Wist je toen al welke je richting je uit wilde gaan? Had je toen al het idee om technomuziek te combineren met industrieel erfgoed? Dat idee is langzaam gegroeid. De kiem daarvoor werd tien jaar geleden gelegd toen ik in Rotterdam een expositie van de Zwitserse kunstenaar Jean Tinguely bezocht.

Ik was daar helemaal van ondersteboven. Nog nooit had een tentoonstelling mij zo geraakt. Het was een overzichtstentoonstelling. Natuurlijk waren er bewegende installaties te zien, maar daarnaast ook brieven van Tinguely, waarin zinnen overgingen in tekeningen en waarin hij woorden en beelden combineerde.

Ik wist niet wat ik zag. Het creëren van een compleet nieuwe beeldtaal sprak mij aan. Ik raak snel in de ban van dingen die nieuw en verrassend zijn. Het is waarschijnlijk de beste investering die je ooit zult doen. Je plukt er je hele leven de vruchten van. Ook dat donkere, rauwe kantje van industriële decors fascineerde mij. Ik hou niet zo van rond en kleurrijk. Die grauwe industriële gebouwen vertellen een verhaal dat mij boeit. Hoe is Industrial Revolution tot stand gekomen?

Laten we zeggen dat ik eerst een basisidee had. Ik wilde iets nieuws doen, want ik raak nogal snel uitgekeken op dingen die al bestaan. Daarnaast wilde ik werken met technologie, licht, geluid Wat het juist moest worden en hoe de show er precies moest uitzien, is met de tijd gekomen. Het ontstond terwijl ik er al aan het werken was.

Zo ging ik de geluiden en de bewegingen van industriële machines vastleggen. Ik kon niet meteen zeggen wat ik met die opnames zou gaan doen of hoe ik ze in een show zou integreren. Maar dat ze me ooit van pas zouden komen, wist ik al wel. Uiteindelijk is het ritmische geluid van de machines dus de rode draad van Industrial Revolution geworden.

Met dat geluid ben ik dan aan de slag gegaan, en later heb ik er muziek aan toegevoegd. Je bent dus toch een muzikant? Ik noem mezelf liever niet zo; dat is te veel eer. Ik heb geen muzikale opleiding gehad.

Maar toen ik min of meer wist wat ik wilde doen en waar ik naartoe wilde met de show, heb ik voor mezelf een lijstje gemaakt met wat ik daarvoor nodig had en wat ik moest kunnen. Ik heb dat dan via zelfstudie geleerd. Ik ken natuurlijk mijn plaats. Ik wil me niet meten of vergelijken met muzikanten die jarenlange studies gedaan hebben. Zij mogen zich met recht en reden muzikant noemen. Ik heb me alleen de basisbegrippen eigen gemaakt.

Ik heb een jaar niet gewerkt om te kunnen studeren. Dat zou inderdaad niet iedereen doen. Maar ik kan het iedereen aanbevelen. Stop een jaar met werken en maak van die tijd gebruik om te studeren wat je maar wil. Het hoeft niet aan een school of academie te zijn. Met zelfstudie kan het evengoed. Een jaar niet werken, kost natuurlijk geld. Ik heb er toen mijn spaarcenten in gestoken en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Het is een gouden raad die ik wil meegeven aan iedereen die het wil horen. Je verruimt je kennis en daar pluk je je hele leven nog de vruchten van. Als je de opleiding, de zelfstudie en het uitwerken van Industrial Revolution samenstelt, heeft the making of dus lang geduurd? Twee tot drie jaar. Of nog langer, want ook toen de show al klaar was, ben ik eraan blijven sleutelen.

De versie die ik in het Speelkaartenmuseum speel, zou je al de derde of de vierde kunnen noemen. Ik ben een perfectionist. Als ik zaken zie of hoor die niet helemaal kloppen, werk ik daaraan. Maar op den duur moet je het ook kunnen wegleggen. Dat heb ik geleerd. Het is me immers al wel overkomen dat ik werkstukken kapotgemaakt heb door me te verliezen in details; door eraan te blijven sleutelen en - zonder het te beseffen - intussen het enthousiasme van het oorspronkelijke idee te verliezen.

Met Industrial Revolution is dat niet gebeurd. Ik heb er lang aan gewerkt en er heel wat verbeteringen aan toegevoegd. Maar ik ben er nu helemaal tevreden over. Ik ben nu klaar om dit project af te ronden en aan iets nieuws te beginnen. Je speelt Industrial Revolution niet in concert- of fuifzalen, maar bij industriële machineparken.

Het event op 24 juni, met Oliver Alex, is het eerste feestje in een reeks. Oliver Alex is de top of the bill, maar de activiteiten starten al in de namiddag.

Dan worden workshops georganiseerd door de jongeren van Broei. On jongerenorganisatie van jeugdhuis Wollewei. Elke workshop wordt twee keer ingericht: Deelnemers kunnen kiezen uit de workshops zeefdrukken, graffiti, jongleren en synthesizer programmeren. De Turnhoutse technodeejay Tom Kraemer neemt plaats achter de knoppen om 22u.

Oliver Alex concerteert om middernacht en nadien is er nog een afterparty met dj Trish Van Eynde. Drank en eten wordt voorzien middels o. De toegang voor het avondprogramma bedraagt 9 euro. De aanwezigheid van de machines die mee voor het geluid hebben gezorgd, verhoogt de beleving en de artistieke waarde.

Zowel erfgoedliefhebbers als partyheads bezoeken mijn shows. Speel je ook live? Ja, ze noemen dit tegenwoordig een hybride set: Ik zorg ervoor dat er voldoende muzikale interactie is, zodat het véél meer is dan een deejayset. De show laat ruimte voor improvisatie, maar de nummers die ik speel liggen op voorhand vast. Zo kunnen we het nauwe samenspel van beeld en geluid goed plannen.

Ik werk met een 2 VJ s in mijn team: Zo kan ik me ten volle focussen op het klankbeeld. Worden de machines in werking gezet tijdens je optreden? In SteM Stedelijke Musea, n. Ik begrijp dat museumverantwoordelijken dat liever niet doen. Zo n machines zijn immers geen speelgoed en als er dan nog publiek aanwezig is, is er toch een veiligheidsfactor waarmee je rekening moet houden. Voor het geluid hoeven de machines niet te werken. De geluidsopnames van de machines zorgen dan wel voor de basisbeat, maar ik heb die beat bewerkt, versneld, vertraagd en aangepast waar nodig.

Het geluid van de machines in werking komt dus niet overeen met het ritme van de show. In Sint-Niklaas was dat niet erg, want de show overstemde de machines. Je zag de machines alleen bewegen, maar je hoorde ze niet. In Turnhout zullen de machines niet werken. Je rondt Industrial Revolution nu stilaan af. Hoe ziet je toekomstige carrière eruit? Het volgende project zit al in een vergevorderd stadium. Ik maak een documentaire over het industriële erfgoed in de Antwerpse haven.

Albert Himler, een erg kleurrijke gids, neemt de kijker op sleeptouw. Dit najaar moet de film klaar zijn. Het zal opnieuw iets speciaals zijn. Niet louter educatief, zoals andere documentaires. Het resultaat zal opnieuw een ongewone combinatie van muziek, geluid, beeld en erfgoed zijn. Daarnaast blijf ik ook een technodeejay. Het is de bedoeling dat op termijn mijn deejayactiviteiten en mijn kunstzinnige projecten naar mekaar toegroeien en samensmelten.

Bart Van der Moeren Suiker - Bij het grote publiek is hij het best gekend als geheim agent Jack Bauer in de tvserie De jarige Kiefer Sutherland is sinds kort ook actief als muzikant. Hij heeft zijn eigen band. In debuteerde Kiefer Sutherland and His Band met het album Down in a hole, dat de singles en muziekvideo s Not enough whiskey, Shirley Jane en Can t stay away opleverde.

Sutherland schreef de elf nummers voor het album samen met muzikant en makker Jude Cole, vormde een band, pakte zijn valies en ging op tournee. Het publiek lust wel pap van zijn muziek, maar de critici lieten geen spaander heel van Sutherlands debuutalbum. Down in a hole hoort daar thuis waar de titel het aangeeft, schreef er een. Toch valt het op dat Sutherland veel vaker afgerekend wordt op domme vooroordelen.

Weer een acteur die gaat zingen en een Britse Canadees moet zich niet aan Amerikaanse country wagen zijn maar twee van de vele kritieken waartegen Sutherland zich nu eenmaal niet kan wapenen.

Dat is wat je van Kiefer Sutherland and His Band mag verwachten. Als je daar van houdt, koop je tickets. Is het niet jouw meug, blijf dan uit de buurt. Het leven kan soms simpel zijn. Maar er is niks mis met oud worden in stijl. Adams maakte de jongste twee decennia meer furore als mode fotograaf dan als rocker. Bovendien heeft hij het hart op de juiste plaats.

Hij zamelde miljoenen dollars in voor slachtoffers van de tsunami, voor de armste bewoners van Azië, voor een school in Thailand, voor kinderen van Palestijnse vluchtelingen, voor slachtoffers van een aardbeving in Pakistan, voor Greenpeace, voor dierenrechten De lijst is eindeloos. Je snapt niet waar hij de tijd nog haalt om af en toe een gitaar te omgorden, maar geregeld komt er dat nog van en gaat hij zelfs op tournee. Dat brengt hem deze zomer op relatief kleine festivals.

In Eindhoven geeft hij een uniek concert op Nederlandse bodem. In België concerteert hij enkel in Middelkerke. Wie hem aan het werk wil zien, trekt dus het best de grens over. Je krijgt er een optreden van o. K s Choice bij, want Gert en Sarah Bettens en hun gevolg staan ook op de affiche. Er zijn tijden geweest dat Bryan Adams sportpaleizen vulde of een volle wei in Werchter platspeelde.

We hebben het dan over het einde van de jaren 80, toen de blonde Canadees niets minder dan een regelrechte rockgod was. Zijn twee eerste albums, uitgebracht in en , bleven in Europa nog onder de radar, maar met Cuts like a knife uit ging de bal aan het rollen en met het album Reckless uit veroverde hij de wereld. Run to you, Summer of 69, Somebody, Heaven, One night love affair en It s only love werden meegezongen in alle continenten.

Het succes taande snel. Verkocht Bryan Adams wereldwijd 12 miljoen albums van Reckless, dan moest de opvolger Into the fire het met een verkoopcijfer van 2 miljoen stellen. Waking up the neighbours uit deed het beter, mede dankzij het feit dat Adams zich de kunst van het schrijven van commerciële, plakkerige ballades eigen had gemaakt. Everything I do I do it for you is daar een mooi voorbeeld van. Voor de rockfans van het eerste uur was die stroop veel te zoet.

Zij haakten massaal af. Voor de ene is Bryan Adams te soft geworden, voor de andere te oud. Dat heeft als belangrijk voordeel dat we hem nu weer aan het werk kunnen zien op kleinere festivals en in intiemere setting.

Het is meer dan 30 jaar geleden dat dat nog mogelijk was. Een kleinschalig concert van Bryan Adams zou best wel eens bijzonder aangenaam kunnen zijn, al adviseren wij -rockers van het eerste uurtoch om de oordopjes fout te gebruiken, namelijk voor de zachte ballads en niet voor de luide rocknummers.

Bryan Adams, Strijp-S, Eindhoven, zaterdag 12 augustus, vanaf Afvallen bij Cure4Life Weelde. Strijdt u met overgewicht? Wilt u een gezond gewicht bereiken? Cure4life pakt de oorzaken van overgewicht aan en leert u een nieuwe levensstijl. Elk programma wordt samengesteld door medische specialisten. Wij kijken niet naar de symptomen, maar alleen naar de oorzaken van het overgewicht. Die zijn per persoon verschillend en daarom juist is het Cure4Life-programma volledig afgestemd op uw specifieke situatie, of u nu 5, 25, of 80 kilo wilt afvallen.

Uw lichaam en gewicht blijvend in balans brengen! Gezonde voeding is uw medicijn. U ervaart geen honger, want u krijgt normale, uitgebalanceerde voeding.

De juiste hoeveelheid, combinatie en frequentie zorgen ervoor dat u veilig en snel vet verliest. Neem snel contact met mij op voor een gratis eerste consult! Eerder deed hij zich opmerken met een biografie van dichteres Alice Nahon -u weet wel: Deze maand presenteerde hij onder de titel Tatave! Dat vraagt u zich misschien wel luidop af. Exact hetzelfde vroegen we ons af als we het pagina s! Na lezing stonden we paf: Paul-Gustave van Hecke bijgenaamd Tatave! Van der Aa vertelt Van Heckes leven bijna van maand tot maand, doorspekt met honderden citaten en verwijzend naar een veelvoud van literatuurbronnen.

Ondertussen gaf de germanist nog voltijds les aan het Sint-Paulusinstituut in Mol. Zijn minuscule speurtocht naar het reilen en zeilen van zijn hoofdpersonage is geen obsessie, beweert hij. Ik vind het nog steeds een gezonde interesse. Het is onvoorstelbaar wat Paul-Gustave -Gust voor de vrienden- van Hecke allemaal in éen leven heeft gedaan! We hebben het even op een rijtje gezet: Het is inderdaad ongelofelijk.

Ik weet niet waar hij de tijd daarvoor heeft gevonden. Hij heeft drie levens gehad. Zijn grootste verdienste is allicht geweest dat hij de Vlaamse expressionisten -zeg maar de Tweede Latemse School- met de grote drie Constant Permeke, Frits van den Berghe en Gust de Smet op de internationale kunstkaart heeft gezet.

Hij mag ook de ontdekker van René Magritte en Paul Delvaux genoemd worden. Die hebben hem ook geschilderd, net als van den Berghe en Léon Spilliaert. Je komt hem dan ook altijd tegen op tentoonstellingen over de Vlaamse expressionisten, zoals op de recente tentoonstelling OER in het Caemersklooster in Gent.

Schreef je deze biografie in opdracht van uitgeverij Lannoo of was het je eigen idee? Her was een eigen voorstel dat ik indiende bij het Vlaams Fonds der Letteren. Je kiest uiteraard een onderwerp dat ze willen subsidiëren. Bij de incrowd is van Hecke wel degelijk bekend. Als je ziet wat hij allemaal gedaan heeft, kan dat ook niet anders. Mensen die met kunstgeschiedenis bezig zijn, kennen hem allemaal.

Maar ook mensen die interesse hebben in film of de sociale geschiedenis van België bestuderen, in het bijzonder het socialisme, komen hem tegen. Hij zat overal wel ergens tussen jun - jul - aug Wanneer bent u hem voor het eerst tegengekomen? Bij mij begint veel bij het werk van de Nederlandse dichter Edgar du Perron.

Ik ben tijdens mijn studies Germaanse door hem gefascineerd geraakt. Hij had een relatie met Alice Nahon; ze heeft een tijdje bij hem in Brussel gewoond. Van Hecke heeft ooit iets met du Perron te maken gehad. Ik vroeg me af wie die man was. Ik heb geen moeite gehad om uitgeverij Lannoo te overtuigen. Een van de schrijvers die bij Lannoo zitten, is Marc Reynebeau. Hij vertelde me dat ook hij ooit hetzelfde idee had gehad, maar hij is met een biografie over Van Ostaijen bezig.

Moet je doen, zei Reynebeau. Het is wel een boek waar je een publiek voor moet zoeken. We trachten het daarom zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen.

Zijn er nog mensen in leven die van Hecke hebben gekend? Ik dacht eerst van niet, maar ik heb pas vernomen dat ik iemand gemist heb. De zoon van schilder Oscar Jespers, Paul Jespers, was zijn petekind. Hij is ook naar hem genoemd.

Ik weet niet of hij nog iets fundamenteels bij te brengen heeft. Wat had Gust van Hecke waardoor hij zich in al die middens kon inwerken? Hij was een heel joviale mens. Maar ook een opportunist! Hij startte zijn carrière bij de socialisten, ging dan naar de liberalen en keerde daarna terug naar de socialisten. Hij kon zich aanpassen. Als hij voor een liberale krant schreef, was hij plots tegen alles wat hij voordien in een katholieke krant publiceerde.

Hij trok zich daar niets van aan. Uit het boek blijkt dat het kunstwereldje een klein wereldje is. Je komt voortdurend dezelfde figuren tegen. Dat is nu nog het geval.

De kunstwereld ís gewoon een klein wereldje Dat barst van het favoritisme, gekonkelfoes, roddels, ruzies, vreemdgaan Ja, maar van Hecke probeerde zich daarboven te zetten. Hij had inderdaad zijn favoriete schilders, maar als hij een tentoonstelling organiseerde, wilde hij wel een volledig beeld geven en probeerde hij er iedereen bij te hebben, ook de abstracten.

Er werd wel gezegd dat hij alleen de expressionisten promootte, maar dat was vooral de kunst waarvan hij hield en waar hij zelf ook veel werken van bezat. Hij was een kunstliefhebber met een neus. Als je weet welke indrukwekkende collectie hij had verzameld. Als hij één Margritte of Max Ernst had bijgehouden, was hij nu stinkend rijk geweest. Ook de naam van Picasso valt een paar keer. Hij beweert dat hij tijdens de Tweede Wereldoorlog veel contact gehad heeft met Picasso. Ik twijfel er niet aan.

Hij vertoefde in Parijs in Le Boeuf sur le toit, een bekende nachtclub waar iedereen kwam: In het boek staat een foto, genomen in die nachtclub waarop hij samen met fotograaf Man Ray staat. De jaren twintig en dertig deden ons denken aan de jaren zestig avant la lettre. Er werd met elkaars vrouwen geflikflooid, cocaïne gesnoven Je verwacht dat niet in het brave Vlaanderen van toen.

Van Hecke was op veel vlakken actief. Dat is nu moeilijker geworden. Wie vandaag zo veel zaken combineert als hij, wordt niet meer au sérieux genomen, vrees ik. Van Hecke was erg internationaal gericht, georiënteerd naar Parijs en Berlijn. Hij zette zich af tegen het provincialisme en het bekrompene, tegen de boerenliteratuur. Hij zag het groter. Op een bepaald moment ging hij ook in het Frans schrijven. Die Vlaamse schilders zitten hier op het platteland, maar als we ze bekend willen maken, moeten we het groter aanpakken en er in het Frans over schrijven.

In het Nederlands gaan ze niet bekend worden. Hij is jarenlang galeriehouder geweest. Doorgaans hebben die niet de beste naam. Ze parasiteren op het zweet en de bekendheid van de kunstenaars.

Hij was een van de eersten die als galeriehouder in België begon met een contractsysteem. De schilders kregen van hem een maandloon. Omgerekend naar vandaag was dat toch een bedrag van tot euro. Daarbovenop kregen ze nog een deel van de verkoop van hun schilderijen.

Voordien waren de kunstenaars voor hun levensonderhoud afhankelijk van de verkoop van hun schilderijen. Zoek voor de eerste keer sex met een m Hi mijn naam is Jay, ben 23 en ben van Surinaamse afkomst. Ik ben altijd al aan het fantaseren ge Hi mijn naam is Jay, ben 23 en ben van S Leuke verzorgde wat stoere jongen met tattoos ed 34,,70,17 zoekt leuke chick met een dick voor he Leuke verzorgde wat stoere jongen met ta I am versatile but I can also Hallo, ik ben een man van 37 jaar en kijk sinds een tijdje steeds vaker naar heerlijk goed uitziende Hallo, ik ben een man van 37 jaar en kij Ik ben een lekkere tv dame van 31 jaar, die het heel leuk vind o Transgirl 31 uit Goes.

Hoi schatjes van me, Wil je eindelijk je fantasie een keer uitleven? Hoi schatjes van me, Wil je eindelijk Mijn pik heeft al een tijdje niemand mogen verwennen. Tijd om hier wat aan te doen dus. Mijn pik heeft al een tijdje niemand mog Hallo geile mannen, ik ben Sandy, een hete, sexy Brazillian Transexual. In bed ben ik erg heet, ik d Hallo geile mannen, ik ben Sandy, een he Sandy Rios pornô star uit Kerkrade.

Als je altijd al op zoek was naar een lekkere verdorven kinky meid om, heerlijk relaxt, je geheime v Als je altijd al op zoek was naar een le Hallo ik ben Pieter en ik zoek een transseksueel voor sex en relatie ik ben 40 jaar ik woon in Oud A Hallo ik ben Pieter en ik zoek een trans Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage.

Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb.

Ja, ik ga ermee akkoord. Sexjobs maakt gebruik van cookies.

shemale dating nl suikertante aangeboden